New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 256 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 241 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

A jó percek, amit veled töltöttem el – TJ & Vio
TémanyitásA jó percek, amit veled töltöttem el – TJ & Vio
A jó percek, amit veled töltöttem el – TJ & Vio EmptyHétf. Feb. 17 2020, 23:30
Egyedül lakok Staten Islandben, egy kisebb lakásban, leválva a szülői háztartástól. Megvannak az előnyei, mint például, hogy nem kell mással közösködnöm a lakáson. Nem kell attól tartanom, hogy a lakótársam megfedd, hogy éppenséggel túl hangosak voltunk a pasimmal az éjszaka. Mi a hátránya? Én magam fizetem a költségeket, így a fizetésem egy része elúszik a bizonyos költségekre.  Nem panaszkodok, mert sokkal inkább beosztom a pénzem, mint eszetlenül elköltöm. TJ-nek a ma estére csak annyit árultam el, hogy öltözzön be valami jelmezbe, s úgy jöjjön el hozzám, ma estére. Jelmezes vacsora, s ki tudja, hogy az este további része hová fajul. Az úgy alakul, ahogy akar. Egészen tegnap estétől készülök erre az estére, direkt miatta vettem ki három szabadságot, hogy a mai este teljesen magunk lehessünk.
Fogalmam sincs, hogy TJ milyen jelmezben fog végigutazni hozzám, de már ez a gondolat mosolyt csal az ajkaimra. Ott áll a metrón, miközben más megbotránkozva nézi őt a jelmezén. Nagy bátorság kell ahhoz, s remélem a pasimban nincs semmi gátlás, sem negatív tényező, hogy vállalja a mosolygós arcokat, akármibe öltözött is. Gyerkákkal kivilágítani a lakást nem olyan könnyű feladat volt, mint hinném. Az egész lakás kissé vöröses lángoló színben pompázik, mintha csak égne. A vacsora kész, amit túlságosan nem vittem túlzásba. Két részből áll, egy főételből, ami jelenleg sült krumpli ketchuppal és kisütős csirke melllel. Viszont az utána jövő desszert az nem akármilyen csodakaja! vanilia/ csokoládé puding, epres tejszínhabbal. Körülnézek a lakásomon, s átnézem, hogy minden elem a helyén van. Nem látok semmi kivetni valót.
Itt az ideje, hogy én szintén beöltözzek valami jónak. Bevallom ez volt a legnehezebb számomra. Elsősorban méh királynőre gondoltam, de végül elvetettem. Utána jött a boszi jelmez, s végezetül pedig a dinólány. Egyik sem nyerte el a tetszésem. A kétségbeesés olyan megoldásokat eredményezett még, hogy kiskutyus, vagy macska jelmez, de azok túlságosan közönségesek voltak számomra. Én pedig szerettem volna TJ-t kissé kilökni a mindennapok gondjai alól. Tűz jelmezbe öltöztem, ami annyiból áll, hogy vörös színű combfix, vörös tanga és  elől lángot idéző melltartó. Végezetül, hogy ne egyből ezt lássa a férfi népség, egy vörös lángoló kabát. Kíváncsi lennék, hogy az én szerelmem milyen öltözetet talált ki magának, de remélem, hogy az enyém megfelel neki.  Mikor mindezek megvannak, akkor nem marad más hátra, mint várakozni, hogy a herceg fehér lovon megérkezzen a mi kis külön partinkba, ahol kettesben lehetünk. Csak mi. Már ez a gondolat meleg érzéssel tölt el. Tudom jól, hogy nem fog pontosan megérkezni, de reménykedek benne, hogy itt lesz nálam előbb, vagy utóbb. Öt vagy tíz percet várok, mikor meghallom a kopogást az ajtómon. A közös morse jelet hallgatom, miközben a szívem hevesen dobog. Igen! Eljött! Én vagyok a legboldogabb nő a világon. A leghelyesebb pasi az enyém, s sosem fogom elveszíteni. Kivárom, csupán szórakozásból, majd ajtót  nyitok a számára. Lassan tárom ki. Adok neki időt, hogy végignézhessen rajtam. Tűz kisasszony mennyire dögös és merész? Várom a reakcióját, amit az arcáról tudok leolvasni. Természetesen nem vagyok bunkó, így köszönök neki.
- Szia TJ! - szemem minden elárul, hogy miként érzek iránta.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: A jó percek, amit veled töltöttem el – TJ & Vio
A jó percek, amit veled töltöttem el – TJ & Vio EmptyCsüt. Feb. 20 2020, 19:33

Vio &
Batman

Vio-val megbeszéltem egy jelmezes vacsorát. Ez is csak nekünk juthat eszünkbe, és én még rá is akartam kontrázni. Ugyan van jogsim, és kocsim is, mégis tömegközlekedéssel bulisabb dolognak tűnt elmennem a lakáshoz. Mi a pláne abban, ha nem látja senki, hogy hülyét csinálok magamból? Nem igaz?
A fesztiváloknak és a Halloween partyknak hála egész kis gyűjteményem volt a jelmezekből, szépen elrejtve a kíváncsi tekintetek elől. Volt zsiráf, medve, pikachu, gladiátor, és még sorolhatnám, milyen jelmezek, ám én most a cowboy, és a Batman jelmezek között vacilláltam. Végül a cowboy került a szekrény mélyére, és felvettem a Batman jelmezt. A tükör elé léptem, és ajkaim közé vettem egy jointot.
-Én vagyok Batman... -hangom igazán mélyre, és karcosra varázsoltam, mint ahogy azt a filmben hallhattam. Gyerekes viselkedésem tetézve még meg is feszítettem kidagadó izmaimat, amelyeket ez a ruha csak még jobban kiemelt. Éljen a gyúrás... ~Gondoltam, majd megigazgattam arcomat takaró maszkomat, és a telefonommal a kezemben a nappaliba mentem.
-Nic, ma Vio-nál leszek. Holnap találkozunk... -ugyanolyan hanggal ejtettem ki ezeket a szavakat is, mint a tükör előtt, majd adtam a homlokára puszit.
-Megmentem Gotham-et. -teszem hozzá komoly fejjel, mire Nic elneveti magát.
-Őrült vagy.
Csak ennyit mond, miközben én kilépek a kertbe,onnan pedig az utcára. Egyenesen a buszhoz. Amikor megérkezett az állomásra ajármű, a vezető annyira elcsodálkozott, hogy nem kérte el a jegyem. Természetesen mindenki engem figyelt, de nem foglalkoztam senkivel. Ám amikor átszálltam a metróra, egy kisfiú lépett oda hozzám, és csodálattal teli szemekkel nézte a "nagy Batman"-t.
-Te vagy a Batman? -kérdezte, miközben az anyukája rám mosolygott. Egy apró mosoly nekem is átfutott az arcomon, ám nem eshettem ki a szerepemből. Akkor a fiú biztosan szomorú lett volna.
-Igen, éppen Gotham City-be tartok. El kell kapnom Joker-t... -hangomat a szerep kedvéért ismét eltorzítottam, majd összeborzoltam a vigyorgó, boldog kisfiú haját, és felszálltam az éppen akkor érkező metróra.
-Anyu, látod, a Batman létezik... Látod anya... -a kisfiú izgatottan ugrándozott...
Nem sokkal késöbb már Violet lakásának ajtajában álltam egy csokor rózsával. Nem igazán voltam az a pasi, aki virágot visz valakinek, de azért nőnapon, szülinapon, névnapon mindig vittem neki.
Megkopogtatom az ajtót a közös morze jelünkkel, és amikor kinyitja az ajtót, Batman-nek leesik az álla. Füttyentek, miközben beljebb lépek.
-Hm, nagyon dögös vagy. Hellóka... -köszönök, majd beljebb lépek, és adok neki egy hosszabb csókot.
-Ezt neked hoztam. -húzom ki a ruhám mögül a virágot, majd közelebb húztam magamhoz derekánál fogva.
-És egészen pontosan minek öltöztél, azon kívül, hogy szexinek? -kérdezem, majd ismét megcsókolom. Egészen felizgatott az áttetsző vörös kimonójában, ami alatt éppenhogy látható volt a fehérneműje.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
A jó percek, amit veled töltöttem el – TJ & Vio EmptyVas. Feb. 23 2020, 18:39
Meghallom a kopogást az ajtón, s már repülök ajtót nyitni a ma esti vendégemnek: Batmannek! A maszkom mögül végignézek rajta, miközben hallom a füttyentését. Nem tudom miért, de elpirulok tőle, mert miért akarja másoknak jelezni, hogy milyen dögös ruhában vagyok? Mikor látom, hogy beljebb szeretne lépni, akkor utat adok neki.
- Szia Batman! Nem félsz Tűztől, hogy eléget? - ejtem ki incselkedve a szavakat, s mikor már bent van a lakásban, akkor kapok egy hosszabb csókot tőle. Odasimulok hozzá, két kezemmel átölelem őt. Jól csókol, szinte a testem elgyengül tőle, sőt a szívem vadul kalapálni kezd, ahányszor csak csináljuk. Adok neki helyet, mikor kettőnk közé nyúl, s mikor virággal kedveskedik nekem, akkor én mosolygok egy jót.
- Köszönöm – ennyire futja, mert magához húzza a testem. Én pedig vagyok olyan jó kislány, hogy nem ellenkezek Batman acélkos karjainak.
- DC universe-ben egy nő, aki ilyen zöldes tűz képessége volt. Annak, csak én éppenséggel bepirosodtam. Fire a neve, sokáig keresgéltem a szuperhősnők között, míg meg nem találtam. - magyarázom neki, hogy nem volt egyszerű számomra ez a kihívás. Nagyon nem vagyok jártas ebben a témakörben, de az ő kedvéért beleadtam mindenem.
- S köszönöm – mármint, hogy szexinek tart engem. Finoman eltávolodok tőle, hogy végre becsukjam az ajtót, sőt bezárom a kulcs segítségével. A szokásos helyre felakasztom, így adva esélyt arra, hogy az áttetsző kimonó alatt sejtelmesen látszódjon a csipkés bugyim, a kerek popsimmal együtt.
- Érezd magad otthon, mint mindig – odasétálok hozzá, s egy hosszabb puszit nyomok az arcára. Utána a virágot végül beviszem a nappaliba a vázába, s belerakom. Vacsoráról van szó, de nem tudom, hogy megjött-e az étvágya?
- Szolgálhatok neked itallal, vagy rögtön nekiállnál a levesnek? - érdeklődöm tőle minden további nélkül.
- Vagy teljesen más terveid vannak? Szórakozás? Kockázás? Társasjáték? - kíváncsi vagyok, hogy miként fog kezdődni az esténk. Én csupán jó vendéglátó szeretnék lenni.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
A jó percek, amit veled töltöttem el – TJ & Vio EmptySzomb. Feb. 29 2020, 17:30

Vio &
Batman

-Talán kordában tudom tartani, de ha nem, nekem úgy is megfelel. Talán még jobb is... -válaszolom egy lehengerlő félmosollyal. Szinte már nyálasnak is mondható, hogy még virágot is hozok neki, de talán megbocsájtható még nekem, Tyler Jayden Handerson-nak is, aki a barátnői úgy váltogatta, mint más a ruháit. Nem mondom, hogy Andrew nem vágja a fejemhez az eddigi nő ügyeimet, és azt, hogy most mit művelek egyetlen nő oldalán. Még nekem is furcsa, hogy ez a szituáció alakult ki, de mégis már két hónapja boldogítom Violet-et.
-Szóval Fire, mi? -vigyorodom el felvont szemöldökkel, habár ebből nem tudom, mennyit lát, hiszen a maszkot, amely Batman arcát takarja, teljesen megegyezik azzal, amelyet a filmekben látni lehet. Néha kicsit zavaró, de semmi pénzért nem venném le, hiszen akkor lelepleződik Batman kiléte. Véletlenül sem derülhet ki.
Kicsit bele is élem magam a szerepembe, és figyelem, ahogy a bejárati ajtóra fordítja a zárat a kulcs segítségével.
-Akkor ezek szerint most elkaptál? -kérdezem csibészes tekintettel, miközben figyelem, ahogy felakasztja a kulcsait. Hosszan élvezem ki, ahogy feljebb húzódik a kimonó, amely már alapjában sejtelmesen láttatni engedi kerekded idomait, de ahogy előtűnik az anyag alatt, csak még izgatóbb. Szinte elveszítem az eszem a hatására, mégis próbálom kontrollálni magam.
-Egyelőre esetleg egy pohár ital jól esne. Bor, vagy valami erősebb? Mihez lenne kedved?
Még nem ülök le. Egyszerűen már csak azért sem, mert azért mit ne mondjak, kicsit szűkös a nadrág. Biztos vagyok benne, hogy az összes színész, aki játszotta, egyet értene ebben velem. Főleg akkor bizonyul túl tapadónak, amikor ilyen szexin illegeti magát egy hölgy. Vajon Batman is ezt érezte, amikor Harley Queen-nel vagy Poison Ivy-vel, azaz Méregcsókkal találta szembe magát? Szegény, szegény Batman...
-A terveimet hagyjuk késöbbre. -szólalok meg, miközben sokat sejtetően végigcirógatom hasát a kimonón keresztül, és figyelem ahogy talán még közelebb húzódik, mint egy macska. De lehet, hogy ez csupán a saját kitalációm, ezt nem tudhatom.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
A jó percek, amit veled töltöttem el – TJ & Vio EmptyVas. Márc. 01 2020, 16:11
Válaszát hallva csupán mosolyogni tudok. Én a vacsorán kívül nem gondoltam mást a mai estére. Számomra az is elegendő, hogy itt van TJ és beszélgethetünk egymással. Mikor felém nyújtja a virágot, akkor én azt elfogadom, s jutalmat osztok Batmannek a figyelmességéért. Csupán egy puszit nyomok oda, ahol a maszkja van, így különösebben nem érezheti azt. Kicsit mesélek a szuperhősös beöltözésemről, amit sikerült kideríteni. Mikor rákérdez, akkor én megerősítem őt.
- Bizony Fire! - az arckifejezését különösebben nem láthatom, mert a maszkja nagyon jól takarja. Jobb megelőzni azt, hogy bárki ránk nyissanak a szent pillanatokban, így kulcsra zárom a bejárati ajtót. A férfi kérdése hallatán csak mosolygok.
- A kulcsot általában oda szoktam rakni, így nem hinném, hogy elkaptalak volna. Ráadásul Batmannek nem hinném, hogy gondot ejtene az épületről épületre való közlekedés. - szólok vissza egy mosoly kíséretében. Mikor már nincs semmilyen felesleges kulcs a kezembe, akkor szembefordulok, vagyis inkább pördülök vele. Szemem az övét keresi, s lassan odalépek hozzá.
- Bort vettem az alkalomra – nem várok túl sokat, hanem elindulok a konyha irányába lassú, modelles lépésekkel, mintha csak valami kifutón lennék. Remélem, hogy TJ követ odáig. Kinyitom a hűtőt, s kénytelen vagyok behajolni a hűtőbe. Direkt mutatom neki a popsim, ami újra kikandikál a kimonó alól. Kiveszem a hűtött bort, s szembefordulok TJ-el.
- Lennél kedves felbontani? - nézek rá kedvesen, s kezébe nyomom a drága bort, majd utána kezébe nyomom a bor bontót.
- Köszönöm – mosolygok rá, mert úgy vélem ez férfias meló, mint nőies. Nem várom meg, hogy kibontsa, mert én rögtön megyek a két boros poharat elővenni, hogy lehessen mibe tölteni. Leteszem őket a kis asztalra, ami a mai este az italos asztalt hivatott betölteni. Mikor meghallom a szavait, akkor csak legyintek.
- Rendben. - ha a férfi kitölti a finom bort, akkor az egyik poharat elveszem a kis asztalról, majd a másikat a kezébe nyomom.
- Egészségedre Batman – nézek rá, s kortyolok egy keveset. Utána még 2 korty következik. Leteszem a poharat, majd odalépek TJ-hez, ha már nincs kezében az ital. Átkarolom a nyakánál a két kezemmel, s magamhoz ölelem. Ajkaim az övét csókolja meg.
- Köszönöm, hogy eljöttél. - adom tudtára, hogy mennyire jó érzéssel tölt el a jelenléte.
- Vacsorára készítettem túros gombócot, semmi többet. Remélem nem gond, hogy nem vittem túlzásba az étel készítést. Persze sütit készítettem desszertnek.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
A jó percek, amit veled töltöttem el – TJ & Vio EmptyPént. Márc. 27 2020, 20:48

Vio &
Batman

-Batman jófiú, így nem fog elmenekülni, inkább élvezi a rá váró dolgokat. -vonom fel a szemöldököm, miközben közelebb sétálok hozzá. Mikor ő is közelebb jön, két kezem a csipőjére teszem.
Aztán a konyha felé veszi az irányt, mire én követem odáig, és izgatottan nézem, ahogy behajol a hűtőbe, és felém nyomja kerek fenekét. Még nem nyúlok hozzá, ezzel felhúzva magam, és remélhetőleg őt is. Felém nyújtja a hűtőből kivett boros üveget, és a bornyitót.
-Persze. -válaszolok egy apró mosollyal az arcomon. Hozzáértő mozdulatokkal nyitom ki a bort, és mikor kihúzom a dugót a nyitó segítségével alig hallható pukkanó hangot ad ki. Elég bohókásan nézhetek ki, már a Batman jelmez miatt is, de emellé még a boros üveg is társul.
Az asztalhoz lépek, és a két pohárba öntöm az italt.
-Egészségedre. -megemelem a poharat, majd ajkaimhoz emelem a poharat, ám mielőtt belekortyolnék, megszagolom az bort, majd csak ezután iszom belőle.
-Hm. -elismerően kortyolok az italból még egyet, és magamban nyugtázom, hogy milyen jó íze van. Ezután az asztalra teszem a poharat, és elvigyorodva vonom közelebb derekánál, mikor átkarolja a nyakam. Hosszan csókolom meg ajkát, és közben kezeim fenekére vándorolnak, és enyhén megmarkolom.
-Ezt nem kell megköszönni. Egy jó túrós gombócra mindig vevő vagyok. -viccelődöm vele, majd ismét megcsókolom.
-Elkényeztetsz. -mosolygok, majd leülök az asztalhoz.
-Ha nem gond, most felfedem magam. Kicsit kényelmetlen ez a maszk. -szólalok meg az idő közben a konyhába foglalatoskodó Violet-nek.
-Egyébként hogy telt a napod? Voltál az egyetemen? -kérdezem tőle érdeklődve.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
A jó percek, amit veled töltöttem el – TJ & Vio Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

A jó percek, amit veled töltöttem el – TJ & Vio
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ismét veled
» Se veled, se nélküled
» Stacie & Matze | Én veled, te velem!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: