Pokoli Hét. Így hívták azt a hét napot, minek során eldől, hogy ki kerül be a testvériségbe az egyetemen, ahová én is pályáztam. Nem meglepő módon olyan "klubba", ahol leginkább sportolók vannak, ez pedig valamelyest meghatározta a kiadott feladatokat is. Nem mondanám szofisztikáltnak azokat, például kaptunk fejenként egy-egy hűtőládát, amiben ötven üveg sör foglal helyet s azokat kell elfogyasztani a hét végére. Szóval naponta ittunk derekasan s próbáltuk a többi feladatot is abszolválni, például más testvériségek megviccelését. Ma este mondjuk nem ebben az ügyben róttam New York utcáit, inkább felfedezési vágyból. Iowa és Des Moines sokkal álmosabb és szürkébb volt, meg akartam hát ismerni ezt a csodavárost, ami annyi ember érdeklődését ragadja meg világszerte. Sörtől kissé tompa tudattal hagytam el a Campus-t Manhattan területén s kezdtem róni az utcákat egy pár egyszerű farmert, sportcipőt és a Columbia focicsapatának pulcsiját hordva a hűvös esti szél ellen. Lábaim találomra vezettek s igyekeztem megjegyezni az utat amerre jártam, ahogy a szimpatikus krimókat, vagy épp kajáldákat, gyorséttermeket, ahová majd a későbbiekben akár be is térhetek. Lehet nem is lenne rossz, hiszen a sörre farkas éhes lettem! Befordultam hát az egyik ínycsiklandó illatokat utcára eregető büfébe, ahol kértem egyet a legnagyobb hamburgerekből némi hasábbal s hamarost már a vörös bőrborítású ülésen trónoltam az egyik asztalnál és lelkesen gyűrtem be a hasábot, majd a több, mint huszonöt deka szaftos marhahússal ellátott ételkölteményt. Minden falat vérré vált s elégedetten álltam fel és fizettem ki a kajámat, még kellemes borravalót is hagyva, majd kilépve a biztonság kedvéért telefonom elővéve lefotóztam a büfé nevét a homlokzaton, hogy visszatalálhassak ide biztosan. Rohadt jó kaja volt. Vagy csak az alkohol miatt ízlett ennyire? Meglehet, de a teli gyomor elkezdte csökkenteni a kellemes tompultságot kissé. Így gyűrtem ismét öles lépteim alá New York aszfaltját, amin a korábbi kis zápor nedvesen csillant meg az immár estére felkapcsolt lámpák fényénél, amíg az egyik sikátorból dühös fenyegetőzés és egy igen ősi foglalkozás emlegetése nem ütötte meg a fülem. Nem kéne beleavatkozni. Józanul lehet el is gondolkoznék ezen. De most nem. Szóval sebesen fordultam a sikátorba, hogy ott egy-két lépés után már lássam is egy rossz arcú alak késsel fenyeget egy... de hiszen ez Angelique! Hamar elkapott a harag, szemem elé vörös köd ereszkedett s igen erélyesen kezdtem nulláról gyorsulva rohanni, mintha csak a pályán lennék a labdával. Száztíz kilóm durván csattant a támadónak, ahogy behúzott vállaimmal elsodortam őt a nőtől, akit jobbommal azonnal magam mögé penderítettem a fal támasza helyett. Lehet kissé durván is, de az ő érdekében tettem. Delikvensünk próbált feltámaszkodni, mire én újra felé indultam, de most megfontoltabban, mert a kés hegye rám mutatott. Félig már feltápászkodott, én ekkor értem el s egy jól irányzott rúgással kirúgtam a kést a kezéből. Nem én voltam a csapat rúgó játékosa, ez külön tudást igényel, de valamennyit én is tudtam, így precízen rúgtam ki a fegyvert és késztettem fájdalmas kiáltásra is a csávót, akihez már le is hajoltam, gallérjánál fogva úgy emelve meg, mintha tollpihe lenne s egy lendületes jobb horoggal állcsúcson vágtam, tökéletesen kapva el a kiütési pontot, mire ismét elterült, világáról sem tudva. Távolabb rúgtam a kést, majd megfordultam s futólépésre kapcsoltam. - Gyerünk Angelique, tűnés innen! - ragadtam meg karon fogva a szöszit ha még mögöttem állt, hogy elhúzzam innen könnyed futólépésben, pár sarokkal odébb. - Nem esett bajod? - kérdeztem, mikor végre úgy ítéltem, megállhatunk. Az mondjuk pont nem tűnt még fel nekem, hogy amikor nekifutottam a manusznak, pengéje megvágta az arcom kissé s az vérzett is. Dolgozott a sör az adrenalin és csak karcolás volt, ezért nagyon fel se tűnt. Vagy azok a szép kékségek vonták el ennyire a figyelmem s az aggodalom, hogy Ő jól van és nem sérült meg?
"Play the game
Your gonna be the same
Your gonna change your name
Your gonna die in flames"
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
"I am the game, you don't want to play me."
★ foglalkozás ★ :
Amerikai foci játékos
★ play by ★ :
Rome Flynn
★ szükségem van rád ★ :
...
★ hozzászólások száma ★ :
39
★ :
...
Re: Thi is why we ride - A&J
Csüt. Feb. 13, 2020 10:28 pm
Jordan&Angie
“I want love, passion, honesty, and companionship... sex that drives me crazy and conversation that drives me sane.”
Csak egy átlagos este volt. A műszak vége után hazaindultam a hajnali órákban, fáradtan, mikor a bukméker, akinek tartozom, rám támadt. Tulajdonképpen nem is az én tartozásom volt, egy barátomé, kolléganőmé, de átvállaltam egy részét, hogy segítsek neki. Sajnos túl sok volt, nem tudtam fizetni, pedig Salome, a főnököm, nagyon bőkezű volt velem, ami a fizetést illeti, de ez a lány, túl messzire ment, én pedig megsajnáltam. A fickó a hajamnál fogva berántott a sikátorba, és a falnak lökött. -Fizess te rohadt kurva. - kiáltotta rám, szinte köpte a rohadék a szavakat. Nem féltem, tudtam, hogyan terítsem le őt, de még nem léptem. -Még nem tudok. Idő kell. -válaszoltam. -Nincs időd! - válaszolja, és elővesz egy kést, egyenesen a torkomhoz szegezi. Na, ekkor már eléggé megijedtem. Nem tudtam mi tévő legyek, de végül maradt a klasszikus tökön rúgás. Mégis megelőztek. Hirtelen megragadta valaki hátulról, behúzott neki, majd alaposan megverte, de a megmentős is kapott. A bukméker végül elszaladt egy “ Ezzel még nincs vége.” szöveggel. A megmentőm felé fordultam. Sötét volt, eleinte nem ismertem fel, de aztán mégis. AZ egyik törzsvendégünk, Jordan, ha jól emlékszem. Nagyon fiatal volt, de nem meglepő az ilyen kuncsaft. Sok korabeli jár hozzánk, de többnyire olyanok, akiknek nem sok esélye van hozzám hasonló nőknél. Jordan pedig egy igazi Adonisz, szóval eléggé kitűnt, igen. Nem csupán a jóképű pofija miatt. Alig lehetett húsz éves, a termete mégis, robosztus volt, és jaj annak, aki ellen mer szegülni. A bukmékernek sem volt sok esélye. Ahogyan elnéztem szorul majd ellátásra bőven, de sajnos nem csak ő, Jordan is megsérült. Igaz kevesebb sebet szerzett. Éppen a csinos pofiján érte a seb. Megmentett. Még ha nem is volt olyan vészes a helyzet, hálás voltam neki. Annál a szemétládánál mégiscsak kés volt. Jordan viszont kapott a pengéből, és felelősnek éreztem magam. Azonnal a sebére tévedt a tekintetem, és nem is érdekelt, hogy az előbb, majdnem én kaptam ezt, csak az ő épsége volt fontos. -Igen, jól vagyok. -nézek rá zavartan a kérdése után. -Te vérzel. - felelem ijedten, és megnézem a sebét. Nem messze lakom innen, így az ötlet hamar utol ér, most mégis mi legyen. Persze ő erősködött, hogy jól van, de nem érdekelt, el akartam látni a sebét. -Szerintem akkor is ellátásra szorulsz, kérlek had segítsek. Itt a lakásom egy háztömbnyire. - nézek fel rá, és látom, hogy gondolkodik a válaszon. Szerencsére sikerült őt meggyőzni, így a lakásomon voltunk úgy tíz perc múlva. Magam laktam. Nem akartam lakótársakat. Mikor hazaértem, magányra vágytam, ez most azonban nem volt így. Szerettem volna Jordannel lenni, és meghálálni neki a dolgot. -Kérlek ülj le. - mutatok a kanapé felé, majd az elsősegély doboz után megyek, és behozom a nappaliba. Leülök Jordan mellé, majd lefertőtlenítem a sebét. Közben igyekszem szakszerűen csinálni az egészet. -Köszönöm, hogy megmentetted az életem. - mondok köszönetet, majd ragtapasszal leragasztom a sebet. -Így ni. Be fog gyógyulni, ha mégsem, lesz egy szexi sebhelyed, amire majd tapadnak a nők. - mosolyodom el. Bár nem akarok belegondolni, mégis hány nő tapadhat rá. Eléggé képmutató ez pont tőlem, akit naponta megannyi férfi les meg alig takaró ruhadarabban. Élvezem is eléggé, ezt bevallom, és mikor Jordan néz, az még inkább. Szinte megbűvöl a tekintetével, pedig nekem kéne őt. Egy ideig elidőzik rajta a tekintetem, majd megköszörülöm a torkom. Fold hívja Angie!!! -Kérsz esetleg valamit inni? Víz? Tea? Vagy valami erősebb? - kérdezem tőle, mert tényleg kissé zavarban vagyok. A bár egyik lelkes látogatója sem járt még nálam. Egyáltalán nem szabadna itt lennie, de tényleg úgy éreztem, ez a helyes döntés. Bevallom, igen, tetszik is nekem. Minden porcikám azt mondja, helytelen dolog ez, de sajnos nem tudok parancsolni ennek.
Nem az első és nem is az utolsó alkalom volt, hogy verekedésbe keveredtem. Önmagában egy erőszakosnak mondható sportot űztem, még ha azért egyes közvélekedéssel ellentétben a valóság azért árnyaltabb. De nem hat meg különösebben, hogy ezt a szituációt az ököl jogán kell elintéznem. Odahaza is előfordult ez, pláne a melósok lakta környékeken. Úgyhogy mondhatni rutinosan lépek és a kés villanása sem riaszt meg. Pedig meg kéne. Késes támadó ellen kevés esélye van az embernek az esetek többségében, de megteremtettem ehhez az ideális körülményeket. A megtámadott nő esélyei sokkal rosszabbak lettek volna, hiszen ha még tökön is rúgja s a támadó összegörnyed, ez nem állítja meg, hogy közvetlen közelről el ne kezdje "gépelni" szúrásokkal amik ha erőben nem is olyan nagyok, nem kevéssé veszélytelenek. A vágás jobban vérzik, látványosabb, de a szúrás az igazán veszélyes. 3-4 cm mélyen a törzsön bárhol létfontosságú szervet ér és ellátás hiányában életveszélyes. Szóval ezért is döntöttem a gyors beavatkozás mellett egyébként, mert nem akartam a legkisebb esélyt se adni arra, hogy valami jóvátehetetlen történjék. A faszingert lerendezem, aztán uzsgi, olajra is lépünk s talán kissé vonszolom is a nőt, de távolabb akarok kerülni innen. Észre sem veszem a magam sérülését, inkább az ő hogyléte felől tudakozódom. - Akkor jó. Ezen durván rajta veszthettél volna... - mondjuk én is, de ez besörözve annyira eszembe se jut. Csak akkor kicsit, amikor megjegyzést tesz. - Ja... ez semmiség. - nyúlok az arcomhoz, bár lehet kicsit "zsemmiség" az a semmiség csengése szerint, ahogy a sörike is dolgozik az ereimben s a tekintetem se mindig a legfókuszáltabb, de amúgy csak spicces vagyok. A vér mondjuk szépen folyik a hajszálereknek hála, jobban, mint amilyen komoly a seb. - Najjóóó menjünk akkor! - egyezem végül bele a "nyüstölésbe" bár arra kevés szükség van, mert azok a kék szemek kb. bármire rá tudnának venni amúgy is. Arra már így is rávettek, hogy a pénzecském egy részét a bugyijában hagyjam. De mikor annyira gyönyörű! Szépen tud nézni, tökéletes alakja van, ott és annyira izmos ahogy kell és azok a lökhárítók... na nem lesz ez így jó,legfeljebb arra, hogy a vér kevésbé az arcomban legyen és ne csorogjon annyira bőszen onnan, összefoltozva a melegítőfelsőt, meg még a farmerom is. Szorítok is rá egy zsepit, pláne a tíz perc séta után, amit éber álmodó révedezésben töltöttem az említett peckes kebleken gondolkodva, meg azon a domború feszes fehér popón... nem lesz ez így jó tényleg. Engedelmesen is ülök le mint egy gyerek s kb. azzal az őszinte csodálattal, meg kissé esetlenséggel is nézek rá. Mint egy szelíd óriás. Hagyom ténykedni s meg se rezdülök attól, ahogy ellát, apróság az egész tényleg, de ő ragaszkodott ehhez. Én meg bejutottam a lakására, holott a múltkor még egy privát táncot se tudtam fizetni nála, csak a színpadon nézhettem... alkohol, kék szemek, a szépsége, az illata... mindez keveredik s ráadásul a lakásán vagyok! Nem vagyok egy hülye gyerek az első látszat ellenére, de most mégis tényleg valami érdekes tudatállapotba kerültem. - Ugyan, karcolássez! - legyintek s próbálok mindinkább szemeibe nézni. - Meg milyen nők? Jobb lenne, mint a védők, azok jobban tapadnak a pályán! - nevetem el magam akkor is, ha nem a legkoherensebb amit mondok, de ez most pont jónak tűnik így. Mondjuk olyan furcsán is cseng a hangja, mintha, nem is tudom... valamiért olyan más, mint ahogy eddig hallottam, ha beszéltünk. - Amúgy meg rohadtul szóra sem érdemes, egyrészt ez alap, másrészt meg mégis rólad van szó! Nem lenne kiről álmodoznom. - legfeljebb arról a cicaszemű tanársegédről, aki mindig beleharap az ajkába, ha kérdést teszek fel neki az óra vége felé. Na jó, a mindig túlzás, annyira sok óránk még nem volt a félévben. Megnézném, hogyan kerekednek ki, majd pislognak fel rám azok a zöldes szemek egy adott helyzetben és biztos jó selymes lehet szőke "bundája is, amire rámarkolnék... De tény, hogy rohadt nehéz lenne köztük választani. Angie-ból többet láttam már, de a másik is prímának látszik alapvetően. Angie viszont kérdez, úgyhogy az ábrándokból megint visszaránt és tarkóm megvakarva gondolkozom el. - Háát erősebbet csak akkor, ha rólad ihatom meg a felest! - röhögöm el magam, lassan már tényleg le fog neki esni, hogy nem vagyok szín józan, de az is igaz, hogy a Clubban is kb. így szokott látni. Szóval lehet ezt gondolja, hogy ez nálam a normális? Ki tudja? Mindenesetre most végignézek magamon s látom a vért a felsőmön, úgyhogy le is húzom a zipzárt és levetem, hogy kacsójába nyomjam. - Meg ezt talán lerakhatnánk úgy, hogy ne kenjen össze semmit. - teszem hozzá, kicsit igazítva a feszülős szürke pólón ami alatta volt s ami alatt bőven látszik, hogy évek óta sok időt töltök edzéssel és kiemelten jó fizikummal rendelkezem. Így dőlök hátra a kanapén kissé elégedetten pihenve meg mert a küzdelem okozta adrenalin is megzuhan bennem s ezt meg is érzem.