New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 349 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 345 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Ava O'Neill
TémanyitásAva O'Neill
Ava O'Neill EmptyKedd Feb. 04 2020, 11:20
Ava O'Neill

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Ava O'Neill
Becenevek:
nincs
Születési hely, idő:
Brooklyn, 1995. 11. 06.
Kor:
24
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
NYU, hotel és turisztikai menedzsment, már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
tulajdonos
Ha dolgozik//Munkahely:
Done Right Event Designs, saját rendezvényszervező cég
Hobbi:
rúdtánc
Play by:
Carla Ossa

Jellem
Nagyon határozott személyiségnek tartom magam. Mivel rendezvényszervező, különösen jól jön ez a tulajdonság. Előfordulnak olyan helyzetek, amikor nagy szükség van arra, hogy az embernek legyen egy kiállása. Nem szeretem az ügyfeleim cserben hagyni, ezért mindent elkövetek, hogy valóra tudjam váltani az elképzeléseiket. Kudarcként élem meg, ha valami mégsem sikerül. Mindaz az idő és energia, amit az eseménybe fektetek megéri, ha láthatom, mind a házigazda mind a vendégek arcára kiülő örömöt. Elég vonzó nőnek tartom magam, és ezt előszeretettel ki is használom, amikor elmegyek bulizni. A munkám mellett nem igazán van erre időm, de igyekszem minden hónapban, legalább két alkalmat beiktatni. Ugyanezen okból kifolyólag vagyok még mindig szingli. Igaz, hogy én osztom be az időmet, de kezdő vállalkozóként, mindent egyedül intézek, ezért nem bonyolódom bele egy kapcsolatba. Azonban a fáradt gőzt mindenkinek ki kell valahol engedni. Ezt általában a bulikon és a hobbimon keresztül teszem meg. Elég érdekes hobbim van, ugyanis rúdtáncolok. Na, nem bárokban, hanem sportként űzöm. Mindig is szerettem táncolni. Fiatalabb koromban tagja voltam egy tánccsoportnak.
Annak ellenére, hogy rengeteg időmet felemészti a munka, imádom. Kislánykorom óta a szervezés szerelmese vagyok. Általában türelmes vagyok, ha fel is bosszantanak, elszámolok magamban háromig, hogy lecsillapodjak, hiszen nem veszthetem el a fejem az ügyfeleim előtt. De alapból nem szeretem a veszekedést, inkább a higgadt megbeszélés híve vagyok.

Múlt
2014 október vége: Jelentkeztem gyakornoknak egy rendezvényszervező cégnél. Nagyon örültem, amikor behívtak interjúra. Nem számítottam rá. Úgy gondoltam, hogy félresöprik az önéletrajzom, mert még csak elsőéves voltam. A nagy meglepetés meg akkor ért, amikor felhívtak, hogy felvettek. Megmondták, hogy mikorra menjek be aláírni a szerződést. Miután elvégeztük a papírmunkát, körbevezettek az irodában. Nem volt túl nagy, és nem is dolgoztak sokan a cégnél. Bemutattak az alkalmazottaknak, ők pedig üdvözöltek a csapatukban. Első látásra szimpatikus volt mindenki. Hangsúlyozom, hogy első látásra… Következő hét hétfőjén volt az első munkanapom. Amikor beléptem az ajtón, széles mosollyal köszöntött az a hölgy, akivel a szerződést intéztem. Odavezetett az egyik asztalhoz, amely mögött egy nő ült, aki alaposan végigmért. Szerintem semmi kifogásolható nem volt az öltözékemben. Egy ceruzaszoknya volt rajtam, és egy barackszínű blúz, amit beletűrtem a szoknyába. Ő lett a mentorom, és neki kellett segítenem. Nem volt egyszerű a közös munka. Sokszor kellett elszámolnom magamban háromig…

2017 augusztus vége: Az utolsó évemet kezdtem meg az egyetemen. Még mindig ugyanannál a cégnél gyakornokoskodtam. Az évek során egyre több megkeresést kaptunk. Részt vettem néhány esküvő megszervezésében. Voltak köztük problémás menyasszonyok. Az egyik héten még rózsákat akart, a következőn meg már liliomokat, vagy az asztaldíszek nem tetszettek neki. De akadt olyan is, akinek a helyszín kiválasztása okozott nehézséget. Bár az igazat megvallva, sokkal inkább nekünk okozott gondot. Most őszintén, ki hallott már olyat, hogy azért nem bérli ki a helyet, mert nem tetszik neki a megvilágítás. Szerencsére nem sűrűn találkoztunk ilyen arákkal. Ennek ellenére nem szerettem meg az esküvőket, pedig manapság mindenki esküvőszervezőt vesz igénybe. Ha sikeres szeretnék lenni a szakmámban, akkor mindenképp meg kell barátkoznom az esküvőkkel.

2018 nyár: Megszereztem a diplomám. Az utolsó félévben egy eseményt kellett megszerveznünk. De az esemény nem választás kérdése volt, hanem ránk osztották. Nekem egy 50. házassági évforduló jutott. Jelentem még mindig nem szeretem az esküvőket. A fogadalmukat szerették volna megújítani, és csak a szűk család vett részt rajta. Ez elég könnyen ment, a házassági évforduló maradhat a vállalkozásom portfóliójában. Már nagyon rég úgy képzeltem el, hogy saját cégem lesz. Szerencsére a diplomám után is a gyakornoki helyemen maradhattam.

2019 nyár: Belevetettem magam a Done Right Event Designs létrehozásába. Ez idő alatt egy kisebb irodát is kerestem. Nem szerettem volna a lakásomban fogadni a leendő ügyfeleimet. Úgy gondoltam, hogy Manhattan jó választás lenne, ezért elsősorban ott nézelődtem. Találtam is egyet, ami pont megfelelt az elképzeléseimnek. Az egyetem alatt ingáztam Brooklyn és Manhattan között. Belefáradtam. Miután megtaláltam a tökéletes irodát, elkezdtem albérleteket keresni. Manhattan nem mondható olcsó városrésznek, ezért kénytelen voltam olyan helyet keresni, ahová lakótársat kerestek. Nem a legmegfelelőbb opció volt a számomra, olyan szempontból, hogy eléggé rendmániás vagyok. De, ahogy szokták mondani: Valamit, valamiért.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Ava O'Neill
Ava O'Neill EmptyKedd Feb. 04 2020, 22:37
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Ava!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Számodra nem tudnám hangoztatná jó tanácsként, hogy ne próbálj meg megfelelni mások igényeinek, hiszen a munkád megkívánja mindezt, meg ahogyan a történeted végig követtem, egy jó nagy adag türelmet is. Very Happy Hiszen eléggé frusztráló lehet, amikor már fejben megalkotsz egy tökéletes elképzelést az első verzióhoz, aztán az utolsó pillanatban egy másikkal jönnek elő, ami miatt dől az egész. Sajnos viszont alkalmazkodni kell, hiszen ez az ő nagy pillanatuk, te pedig úgy veszem észre szeretsz a tökéletességre törekedni. Mégis úgy gondolom egy idő után szerintem lehetséges megtalálni a tökéletes egyensúlyt a saját stílusod és mások elképzelései között, hogy ezek kettőse egy egységet alkosson a folyamat legvégén. Ava O'Neill 4146035580
Bizonyára azért nem lehetett egyszerű a folyamat és az elvárások, amelyeket teljesítened kellett, de örülök, hogy végül jól alakultak a dolgok. Az emberek meg mindig szeretnek kellemetlenségeket okozni és sosem lesz úgy, hogy minden passzolni fog. Te meg nem az a nő vagy, aki a hirtelen haragjával képes lenne bajba keverni magát, így úgy gondolom még ha éppen a helyzet nem is úgy alakul, ahogyan azt te fejben elképzelted/eltervezted, attól függetlenül nem fogsz jelenetet rendezni, egyszerűen csak alkalmazkodsz. Ez pedig úgy gondolom a te munkádban elengedhetetlen, hiszen egészen nehéz helyzetben találnád magadat, hogyha minden egyes új kérést rosszul élnél meg. Remélhetőleg ez a későbbiekben sem változik majd és épp elég ösztönző lesz az a rengeteg öröm, amit egy szervezéssel okoztál, hogy véghez vigyél mindent, amit fejben megálmodtál. Szurkolok, hogy összejöjjön. Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Ava O'Neill A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Ava O'Neill 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Ava O'Neill 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Ava O'Neill
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: