Diplomás táncoktató és OKJ személyi edző végzettség
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Vivid Cabaret - Sztripper/Táncos és mellékállásban személyi edző/modell
Ha dolgozik//Munkahely:
Manhattan
Hobbi:
Túrázás, Úszás, Lovaglás és persze a Tánc
Play by:
Natalia Wasiluk
Jellem
Hatalmas szíve van, akik egyszer bekerülnek oda, őket nem feledi el és időnként érdeklődik felőlük. Szereti a kapcsolatokat személyesen tartani, még ha a város másik felébe is kell metróznia vagy buszoznia emiatt. A barátai mondhatni a családja, szóval tényleg odafigyel rájuk. Ha valakit bánt valami, igyekszik kiszedni belőle és úgy segíteni rajta, de ha nem sikerül, akkor csak valami másfelé próbálja a gondolatait terelni, szinte mindenre jó egy kevés alkohol és egy jó bulizás vagy egy doboz jégkrém és zsebkendő fogyasztó filmezés.
A tragikus és traumát okozó autó balesete óta képtelen kocsiba ülni, a buszért sem rajong, így inkább metrózik és inkább sétálva közelít meg minden helyszínt, ahová mennie kell. Rendesen pánikrohama van, ha egy autó kilincséhez ér, hogy majd most túl lesz a félelmén és belül. Eddig ez még egyszer sem sikerül, nem is nagyon erőlteti a dolgot. A lovaglás fontos számára és igyekszik minél többet eljutni lovardába, de sajnos ez nem mindig jön össze a másik nagy szerelme miatt, ami a tánc. Ebben találta meg az önkifejezés minden formáját, lehet szomorú, feldúlt vagy nagyon boldog, mindent meg tud mutatni és még zene sem kell hozzá feltétlen. Mivel balettal kezdett, így az ott megszerzett hajlékonyságát nem hagyta elveszni, óvatosan és tudatosan edzett mellette, hogy megfelelő erőnlétre tegyen szert. Sok olyan tánc van, ahol akrobatikus elemek is vannak, főleg közös táncokban, amiket jobban kedvel, lévén izmos pasikkal kell gyakorolnia, majd előadnia. Általában változtatja a partnereit, hogy mindig újabb dolgokat tanulhasson, az ugyanaz számára unalmas hosszabb távon. Újabb hóbortja, hogy versenyezne is, de nem találta meg a megfelelő partnert hozzá, de nem adja fel, úgyis talál egyszer és akkor nem lesz menekvés.
Párkapcsolat kerülő. Nem akar senkihez sem kötődni, szereti, hogy bárkivel bárhol azt csinálhat, amit csak megkíván, nem tartozik elszámolással senkinek a tettei miatt és nem kell féltékenykedést sem hallania, nem kell félnie, hogy megcsalják és így sokkalta boldogabb. Amúgy sem szeretne családot, mert biztos benne, hogy meg van átkozva, a szülei is árvák voltak, meg ő is az lett. Nem akarja senkinek azt, amit neki át kellett élnie, inkább élvezi az életet nagy kanállal.
Múlt
5 éves voltam, amikor életem legrosszabb napja eljött, ami nagy traumaként ért engem. Kocsival haladtunk egy óvodatársam születésnapi bulijára, ami egy játszóházban volt. A szüleim örültek, mert egyéb felmenők hiányában, kicsit pihenhettek, amíg engem otthagynak a barátaimmal szórakozni. A számításuk azonban nem jött be, mert el sem jutottunk a gyerekzsúrra. A zöld lámpán haladtunk át, amikor keresztben átszáguldott egy autó és frontálisan nekünk jött, forgott a világ is körülöttem. A fejem beverem a kocsi oldalába és a vállam is nekicsapódik, képszakadás és utána már csak arra emlékszem, hogy a földön fekszem és oldalra döntöm a fejem. A kocsi eleje totál össze van törve és az oldala is elég gáz, kivágták az ajtót a helyéről. Ismét elsötétül minden és a következő emlékem, hogy lámpasorok vannak felettem és nagyon tolnak egy kocsin valamerre és beszélnek felettem. Pislogok egyet és ismét sötétség. Mikor magamhoz térek, akkor az arcomon a lélegeztetőt próbálom levenni, de nem megy. A jobb kezem nem tudom megmozdítani, be van kötözve meg gipszelve. A balban meg van valami tű és egy cső. Nagyon ijesztő volt így magamhoz térni. Éles csengő hallatszott és oldalra fordítottam a fejem, a szomszédos ágyon lévő lány hívta a nővéreket, hogy felébredtem. Levették a maszkot és kicsit nehezebben, de ismét magam lélegeztem legalább. Fájat a fejem, de mikor kinyitottam a számat, akkor egy árva hang sem hagyta el a torkom. A kocsiban is akartam sikoltani, de nem ment, néma maradtam, csak úgy, mint most. A nővér csak mosolygott és mondta, hogy nem kell erőlködnöm. Utána egy rendőrnő jött be, aki küzdött a könnyeivel. Tőle tudtam meg, hogy az egyetlen túlélő vagyok. A szüleim elmentek, örökre, egyedül maradtam.
7 évesen még mindig nem szólaltam meg, szomorú kislány voltam, aki nem akart senkivel sem barátkozni. Megtanítottak a kézjelekre, hogy ki tudjam magam fejezni, de sokan sajnos ezt sem értették. Az árvaházban mások kinőtt ruháit kaptam meg és még párszor meglátogatott a rendőrnő is, mert az ügyet nem zárták le és amint nagykorú leszek, akkor örökölhetek majd egy kisebb summát. Na de ez nem hozza vissza a szüleimet. Ideiglenes szülőkhöz nem akartam menni, valahogy kerültem az ilyen találkozókat.
9-10 évesen bekerültem egy olyan programba, ami beteg gyerekeknek van, azt hiszik, hogy jó terápia, ha lovakkal vagyok és lovagolhatok. Eleinte kételkedtem benne, de rá kellett jönnöm, hogy tényleg jó dolog. Holló volt a kedvenc lovam, sötét szürke színe volt és lefoglaltam magamnak, hogy őt szeretném. Volt egy tolmácsom, aki félt a lovaktól, így egyedül lehettem vagyis egy másik velem egykorú lány társaságában. Ő segített, hogyan kell lecsutakolni a lovakat, meg mit szeretnek és hogy közelítsek felé, hogyan tudom a patáját is letakarítani. Befontuk a sörényét is a lovacskának. Mikor végre sorra kerültem, akkor felnyergelték és a karámban, még ha futószáron is, de csak én, meg Holló léteztünk, gyorsan megtanultam az alapokat és utána már futószár nélkül is. Eltelt egy jó kis idő, de egyszer csak megszólaltam. A hangom már nem olyan kis vinnyogós gyerek volt, mint régen és engem is meglepett a dolog, de boldog voltam. Végre el tudtam szakadni a sokktól, ami ért és úgy éreztem lehetek még boldog és az is leszek. A szomorúsággal úgysem értem el semmit. A lovaglás mellett elkezdtem balettozni.
14 évesen a középiskolában már kevesebb időm jutott eljárni lovagolni, viszont egyre több időt töltöttem a tánccal és nem csak egyféle táncoktatásra jártam, minél többfélét szerettem volna elsajátítani. Persze most már kérhettem kijárási papírt, így Millie-vel, a barátnőmmel többet tudtam találkozni, kicsit olyan volt, mint egy nővér, de ezt sose mondtam el neki.
19 évesen felvételt nyertem egy táncos egyetemre, ahol az álmom valóra válhat és mire végzek profi leszek. Mi sem fontosabb, mint az egészséges életmód, így az örökségemet megkapva elvégeztem egy személyi edző tanfolyamot is és természetesen minden barátomnak csak ajánlgatom, hogy mit és hogyan kellene enni, meg mennyit mozognia, hogy ne hízzon el, mert ha most tesz érte, akkor mire eljut abba a korba, amikor kénytelen lenne ezekre hagyatkozni, addigra nem lustul el. Persze nem akarok senki idegeire menni, szóval ha nem kérnek belőlem, hát legyen. Nagy bulizós voltam, aki csak úgy falta a férfiakat, de komolyabb kapcsolatot nem keresett.
Pár évre megházasodott a legjobb barátnőm Millie, ami nagy öröm volt, majd jött a férje halálesete, ami nagyon megviselte. Én tudom, milyen elveszíteni, akit szeretünk, próbáltam támogatni, de ő nem bírt itt maradni, elköltözött New Londonba én meg itt maradtam az új ismerőseimmel. Belekóstoltam a sztripper táncok világába és a rúdtáncba is, ami az én erőnlétemmel szerencsére nem okozott különösebb gondot. Szeretem ezeket és miután végeztem az egyetemen és oda a koleszos szobán, hát csak egy valakihez mertem fordulni, Salome-hez, aki befogadott az otthonába és még munkát is adott a Vivid Cabaret-ben./div>
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Nehéz dolog megbirkózni a veszteséggel, különösen akkor, ha szülőt veszítünk el. Még felnőtt fejjel sem egyszerre hozzászokni a gondolathoz, hogy ami egyszer volt, soha nincs már többé és akinek a kezét fogtuk és tanácsait hallgattuk, nem képes többé erre. Azt hiszem egy kisgyerek számára azonban még nehezebb lehet az ilyesmi. Megérteni, hogy pontosan miért is van az, hogy más gyerekekért a szülei mennek az iskolába, más az anyukájával és apukájával tölti az ünnepeket, míg mi nem... Egyik napról a másikra elveszíteni valakit nem könnyű, a hiány pedig, az űr, amit maguk után hagynak a szeretteink, mindig megmaradnak. Mindazok tudatában, ami veled történt, úgy hiszem logikus a magyarázatod azzal kapcsolatban, hogy miért is nem szeretnél saját családot. Habár gondolj csak bele, lehet, hogy veled megfordulna az a bizonyos átok, hiszen akárhogy is, de túlélted a balesetet. A veszteség mellett pedig, amit emlegettem és amelyről a történetedben is többet tudhattunk meg, felsejlett annak a reménye, hogy van, ami kicsikét könnyebbé teheti a mindennapokat. Számodra a lovaglás és tánc váltak ezekké az elfoglaltságokká, amelyek különös mértékben meg tudnak tölteni egy összetört szívet. A tánc pedig kiváló lehetőség arra, hogy kifejezze vele az ember az érzelmeit, ha valami épp bántja, vagy épp ellenkezőleg, boldog. Ezért is kívánok most neked nem mást, mint boldogságot, ha a játéktérre lépsz. Színt és rangot hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've beenI know that's all rightLast night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home And now I want more
See, what you don't understand Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my manDoubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
“What are we then?”
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.