★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 218 felhasználó van itt :: 24 regisztrált, 0 rejtett és 194 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Celeste Joy Davenport, Damian A. Noir, Enzo De Santis, Eric Lindström, Ezra Wallace, Flor Sánchez Moreno, Jacob Cohen, Jayda Winters, Katherine Warren, Leroy Montfaucon, Manila Calabrese, Melody Sharp, Neo B. Grayson, Peggy Lynch, Raelyn J. Winters, Rosemary Sawyer, Roy McMillan, Scarlett Nelson, Sofia Carmona, Tate Sterling, Tyra Greene, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Tate Sterling
tollából Ma 22:30-kor Tyra Greene
tollából Ma 21:47-kor Harry Porterfield
tollából Ma 20:12-kor Caspian E. Lincoln
tollából Ma 20:02-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 19:40-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:56-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:55-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:55-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:54-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Max & Alex - Esti lazulás | |
| | Max & Alex - Esti lazulás Csüt. Jan. 30 2020, 18:19 |
| Fáradtan, dobom le az aktát az asztalra. A főnök egy szemét alak. Döglött aktákat, bízott, rám, hogy hátha találok új nyomokat mint egykori profilozó. Vagy hogy is mondta, vegyem erő a mágikus erőmet, és nézzem át az ügyeket. Mekkora egy kretén állat. De nem volt más választásom. Vagy ez vagy fújhatok, mindent amit eddig elértem, egy hülyeség miatt. Így jár aki hülye. Nagyot sóhajtva keltem fel, és vettem fel a bőrdzsekimet. - Gyere Scoot lenézünk a labiba. - mondtam mire a kutya nagyot nyújtózkodva ásított egyet, majd utánam kocogott, én meg becsuktam az iroda ajtaját. A lifttel lementünk pár emelettel lejjebb ahol, a különböző laborok voltak, meg a bizonyíték raktár. A kutyát leültettem, a recepciónál majd felírtam magam a jelenlétire, és elmentem a DNS laborba, de ott csak a két vitatkozó technikust találtam. Olyannyira bele voltak feledkezve, hogy azt sem vették észre mikor bementem. Egy darabig ott álltam, majd észre vettem a papírt az asztalon, és átnéztem. Természeteden erre sem figyeltek oda. Ha jól hallottam valami pasi ügyről volt szó. Mondjuk mikor az órámra pillantottam, megértettem őket. Mindjárt műszakváltás van, szóval ezért merültek el ennyire. Ezért nem is zavartam meg őket. Szépen lejegyzeteltem magamnak ami kellett, majd magukra hagytam őket. Közben visszafelé indultam a lifthez, és felhívtam pár kollégát az üggyel kapcsolatban. És én mára úgy döntöttem, lezárom a mai napot egy jó adag itallal. Elegem volt a mai napból, így a négylábú társammal együtt kimentünk a terepjáróhoz, és vissza indultunk Brooklynba. Nem messze a házamtól, volt egy jó kis kocsma. Csendes és nyugodt volt, kevesen jártak oda, és mint kiderült a tulaj és a pultos egy személyben az egykori kiképzőm a tűzszerészektől, így persze hogy oda jártam. Most, is mikor beléptem már messziről köszönt, és már készítette is a sört amit inni szoktam ilyenkor. Scoot meg a székem mellé telepedett, miközben én iszogattam, és a pultossal beszélgettem. Gyakran adott jó tanácsokat. Amik sokat segítettek, nekem egy nyomozás során. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Max & Alex - Esti lazulás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |