★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 306 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 295 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Caleb Jones, Cesare Palmieri, Dean Calver, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Olive S. Johnson, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Puma Caspiano Szer. Május 31 2017, 15:30 |
| Puma Cat Caspiano look into your eyes i can't find you Karakter típusa: saját Teljes név: Puma Catherine Caspiano Becenevek: Puma, Cat Születési hely, idő: Queens, 1998.02.03 Kor: 19 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: Heteroszexuális Családi állapot: Bonyolult Csoport: Diák Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: NYC egyetem - pedagógia Ha dolgozik//Munkabeosztás: - Ha dolgozik// Munkahely: Bébiszitter Hobbi: Beauty guru - IG
Sosem voltam egy egyszerű eset. Azt mondtam, hogy sosem követném a menő embereket, mégis azt tettem. Mármint, inkább a bandájukba verődtem, de csakis önös érdekekből. Hogy az instagram profilomat népszerűsítsem, már azáltal is, hogy ők a kezdetben figyelték, így az ő barátaik is látták, majd még több ember. Kicsit önző vagyok, igen, de élvezem, amit csinálok. Sminkpraktikák, egyedi öltözködések, minden afféle "csajos" tipp, aminek hasznát vehetik a fiatalok. Mégsem ezzel, hanem a gyerekekkel szeretnék komolyabban foglalkozni. Ezért mentem pedagógiára, hogy magántanár lehessek, leginkább idegennyelvek területén, mint a német és a francia. Szeretem a kisgyerekeket, jelenleg is bébiszitterkedek, hogy némi pénzem legyen azért, hiába vagyok ösztöndíjas. Azt mondják a tanárok nem lehetnek szépek, nem lehet életük, pedig nekem van, nagyon is, és ez mégsem akadályozza a tanulmányaimat. Nem szoktam csak úgy feladni. Szinte semmiben, i don't know what happened with the girl i knew Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Puma Caspiano | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |