New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 212 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 209 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Florance Langley
TémanyitásFlorance Langley
Florance Langley EmptyKedd Jan. 21 2020, 19:49
Florance Langley

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Florance Langley
Becenevek:
Flo, Flora
Születési hely, idő:
Pittsburgh, Pennsylvania 1995. április 25.
Kor:
24
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
szingli
Csoport:
Média
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
NYU, kommunikáció és média - már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Rádiós műsorvezető
Ha dolgozik//Munkahely:
Z100 New York
Hobbi:
Salsa
Play by:
Lucy Boynton

Jellem

Z100 New York, ahol a legjobb slágerek mennek egész nap. A mikrofonnál Florance Langley, aki ma is elhozta nektek a kedvenc zenéiteket és a legfrissebb sztárhíreket.

Tracklist:

Eagles - Hotel California
Az anyja kicsapongó kapcsolatai irányították az egész gyerekkorát. Sose volt egy biztos pont az életébe. Hotelről hotelre utaztak Amerika szerte, így még csak egy szobája se volt, amire azt mondhatta volna, hogy ez az enyém. Minden cuccának egy hátizsákba kellett elférnie, hogyha útra kellett kelni, akkor ne tartsák vissza holmi bőröndök. Manapság se ragaszkodik a tárgyakhoz, számára nem jelentenek érzelmi töltetet. Gyerekkorában barátai se igen voltak, sose kezdett senkihez kötődni, az anyával szemben is fenntartásai voltak egy idő után. Minden nappal, ahogy idősebb lett egyre kevésbé bízott meg emberekben, elridegült minden ismeretlentől, és komoly kritikát fogalmazott meg mindenkivel szemben. Még most se tud igazán bizalmat szavazni senkinek.  Úgy gondolja egyedül magára számíthat.

Logic - 1-800-273-8255
Az anyja pasijai tehetnek mindenről, hogy elkezdte utálni magát. Mikor kamasz korba lépett, a testén is lassanként megjelentek a változások, ami feltűnt az anyja alkalmi kalandjainak is. Sose beszélt róla senkinek, magába fojtotta, hogy azok a férfiak fogdosták, és ajánlatokat tettek neki. Mocskos dolgokat suttogtak a fülébe. Mikor tükörbe néz, és látja a teste bizonyos pontjait, az érintések és a szavak újra egyéválnak vele. Ezért utálja magát. Nem bír együtt élni mind azzal, amit lát, érez, hall. Ő az, aki mindig fogyókúrázik, aki egy szelet sütit se enged meg magának. Minden erejével azon van, hogy valaki mást faragjon magából, mint aki valójában.

Christina Aguilera – Fighter
Az élete minden megpróbáltatása tovább és tovább formálta a személyiségét. A végeredmény egy lángba borult lány, aki nem fél kimondani, amit gondol. Törtet a céljai érdekében, és képes bárkin átgyalogolni, hogy megkapja, amire szüksége van.  Nem foglalkozik mások igényeivel, igyekszik egyedül arra koncentrálni, ami neki fontos.

The Beatles - A Hard Day's Night
Mindig is a rádiónál akart dolgozni. Mikor az anyjával utaztak Amerika végtelen útjain, mindig a rádióból szóló zenék alkották meg a kellemes hangulatot. Ezekből az időkből, egyedül a közös éneklések jelentenek számára bármit is. Ezért választotta a NYU-n a média és kommunikáció szakot, ahonnét egyenes út vezetett a Z100 rádióhoz. Először gyakornokként kezdett, és híreket olvasott fel, viszont kemény munkával odáig jutott, hogy egy saját műsort kapott a délutáni műsoridőben. Egyszerűen szerelmes a munkájába, és ha teheti minden szabad percét ezzel töltené. Ha szabadnapos is a rádió épület környékén somfordál arra várva, hogy sürgős okok miatt behívják. Ő az, aki szívesen elvállalja a másoknak olyan terhes ünnepnapokat is. A New York-i emberek számára pedig az a hang, aki a munkából hazafelé végig kíséri útjukat.

Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama
Mindenkinek kell valamilyen hobbi, Flo a forró latin táncok világában talált rá önmagára. A salsán keresztül tanulta meg, hogy kell igazán nőnek lenni. Mikor táncol, még kicsit azt is elfelejti, hogy mennyire utálja a testét és az önelégült férfiakat. A salsában, bár a férfiak vezetnek, mégis kicsit olyan, mintha fölényben lenne a puszta ténnyel, hogy ő a szebbik nemhez tartozik. A fiúkkal szemben amúgy is szereti játszani a nehezen kaphatót, és a képükbe olvasni, amit gondol róluk. A tánc pedig ugyan ezt teszi lehetővé, csak a mozdulatokon keresztül.

Múlt
A tánc egy sajátos nyelv arra, hogy közöld vágyaid, hogy utasít el valakit, vagy egyszerűen küld el a picsába. Imádtam a zenére mozogni, érezni a hangszerek lüktetését, és követni a testem mind azt, amit súgtak a dallamok. Egy kis extra csípőmozgás mindig belefért, ahogy a mozdulatok túljátszása is. Akárcsak egy felelet választós kérdéssor. A fiú kérdez, te pedig az egyéni stílusoddal felelsz neki. Néha elragadott a hév és az önfejűség, olyankor ügyesen szivattam meg srácokat, mivel nem azt csináltam, mint amit ők megálmodtak. Szerencsére az egyetem kezdete óta táncoltam, szóval volt jó néhány év gyakorlatom, amivel simán a haladók között szerepelhetett a nevem, így könnyen korrigáltam a feltűnő hibáim.
Forogtam egyet, a lendülettől belekapott a szél a hajamba. A fickó összezárt a karjai közt, én pedig ráhelyeztem súlyom. Ez volt a figura vége. A zene is elhalkult, és egy újabb követte, de én inkább csak megköszöntem ezt az intenzív élményt a kétszer olyan idős Peternek, és a partvonalra sétáltam. A pultnál kikértem egy pinacoladet, és hátam nekitámasztottam a falnak. Végig néztem a társaságon, akik szinte egymást taposva a túlnagy tömegtől mozogtak. Kedveltem a salsa bulik hangulatát, mindig kicsit úgy éreztem magam, mintha néhány évtizedet visszaugrottunk volna az időben. Leginkább a Dirty dancing azon a jelenetéhez tudtam volna hasonlítani a látványt, mikor Baby besétált egy dinnyével a táncoló tömeg közé, csak ez még annál is jobb, gyorsabb és intenzívebb volt kizárólag salsa lépésekkel.
Letöröltem a homlokomról az izzadságot, és belekortyoltam a koktélba, amit közben a pultos srác a kezembe nyomott.
- Hé szépségem, lenne kedved velem táncolni? – lépett mellém egy felhőkarcoló méretű srác. Megtámaszkodott a fejem fölött a falnál, és kaján mosollyal arcán próbált szemezni velem.
- Nem, és ne hívj szépségemnek – néztem rá vissza, és ha lehetett volna akkor lézersugarakat lőttem volna ki rá az íriszeimből. Ki nem állhattam, ha tárgyiasítottak. Ez volt az egyik leggusztustalanabb tulajdonsága az egész férfitársadalomnak.
- Igazad, van inkább gyönyörűség vagy – itt untam meg a sehova se vezető beszélgetést, így egy szó nélkül megpróbáltam a mellkasánál fogva odébb lökni, hogy lazán elsétáljak. Sajnos akkora hegyomlás volt, hogy meg se mozdult. Rohadék férfiak.
Még mindig perverz mosollyal bámult rám, én pedig jobb ötlet híján megpróbáltam karja alatt átbújni, de velem együtt lépett. Kezdett némi pánik elönteni. Fel nem tudtam épp ésszel fogni, hogy miért nem lehet a szép szóból érteni. Tisztán, és érthetően közöltem, hogy nem akarok semmilyen formában a közelében kerülni.
- Csak egy tánc – kérlelt tovább. Mondhattam volna igent, és hagyhattam volna, hogy győzőn, de egyrészről nem akartam, másrészről gyanakodtam, hogy az a tánc nem csak egy szimpla tánc lenne.
- Kopj le – újabb menekülési kísérletet hajtottam végig sikertelenül. Egy jó estének induló bulit sikerült ezzel tönkre tennie nekem. A faszfejek csak magukra tudtak gondolni, és mi van az én igényeimmel? Az kit érdekel?
- Hagyd békén a lányom– tűnt fel a tömegből Peter, aki korábban még a táncparketten pörgetett. Nagyszerű, abban a percben már csak az ő kioktatása hiányzott. Felsóhajtottam.
Végső soron hatásos volt a közbelépése, mert a srác egy „nocsak, apuci hercegnője apuval bulizik” kijelentéssel távozott. Peter valóban olyan volt, mintha az apám lenne. Egy tánccsoportba jártunk, ott ismerkedtem meg vele. Mindig atyai jótanácsokat osztogatott, és meghallgatta minden nyűgöm. Neki nem lehettek gyerekei a feleségével, talán ezért pátyolgatott engem olyan lelkesen. Először tartózkodó voltam, de bevallom, egy idő után egészen megkedveltem.
- Nem kell megmenteni – közöltem vele farkasszemet nézve, ő pedig a fejét ingatta rosszallóan. Mindig hozzá hasonlónak képzeltem el egy apafigurát, ha már a saját apámat nem ismertem, és anyám pasijai semmirekellőek voltak. Édesanyám sose tudta megmondani, hogy kivel feküdt össze, és születtem meg én. Vagyis pontosabban legalább öt emberre tippelt, akikkel akkoriban kavart, amikor én megfoganhattam. A kinézetem pedig nem segített a találgatásban, mert egy az egyben anyámra ütöttem, még csak le se tudtam volna tagadni.
- Táncolna velem a kishölgy? – nyújtotta felém a kezét, én pedig megenyhülve letettem a poharam a pultra, és beletettem a kacsom a tenyerébe.
Behúzott a tömeg kellős közepébe, és amint elkapta a ritmust engem is magával rántva indult neki a mozgásnak. Nagyon könnyeden váltogatta a figurákat, és meglehetősen jól vezetett. Szerettem vele táncolni, mert meghagyta a személyes terem, és közben átélhettem, amit a salsa jelent: erotika, szenvedély és tánc.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Florance Langley
Florance Langley EmptyCsüt. Jan. 23 2020, 11:28
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Florance!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Ó te lányka, mennyire kellemes kis olvasmány voltál nekem itt a délelőtti órákban, szünetet hagyva csöppet a munkában.  Florance Langley 1676852372 Egyszerre volt a történeted könnyed, eredeti, magával ragadó, és egyszerre szomorú is. Szép árnyalásokkal amibe jó volt kicsit beleszédülni, mintha egy eddig ismeretlen, de nagyon szépen megkomponált tánclépés lenne. Hogy a stílusnál maradjak. Florance Langley 2624752903

Meg kell mondjam, hogy a jellemzésed engem elkápráztatott. Florance Langley 1404455205  Stílusos, eredeti és nagyon passzol mindenhol a leírt kis bekezdésekhez. A zenék közül azt hiszem nálam a Hotel California vitte el a pálmát, és talán én vagyok az egyetlen, akit megdobálnának a Beatles fan-ok de velük engem ki lehet kergetni a világból. C.A Fighter egyenesen telitalálat. Florance Langley 2075961653  Sajnálom a múltadat, hogy tulajdonképpen az emberek, a kapcsolatok, úgy szűkültek össze körülötted mint abban a bizonyos hátizsákban a holmijaid. Idővel egyre kevesebb dologhoz ragaszkodsz, és rájössz, hogy nem a tárgyak határoznak meg(user nagy és sokszori költöző lévén tudna mesélni erről) ettől még ösztönösen megvan az emberben a vágy, kivált egy nőben, hogy biztonságot kapjon, hogy legyen egy hely, ahol végre nyugalomra lelhet. Florance Langley 2451935670  Kimondatlanul ez benned is megvan, csak félsz. Érthető okokból. A férfiak nem mind mocskosak, de tény, hogy alaposan szétgyalogolták a kis lelked egykor. És ebben szerintem az anyád volt a legnagyobb hibás. Te mégis megtaláltad a helyed, a hivatásod ebben a világban. :öribari:

A történetedben azt hiszem az volt a kedvencem, és azon mosolyogtam a legjobban amikor megemlítetted a Dirty Dancinget, mert már ahogyan belekezdtem az olvasásba, óhatatlanul ez jutott eszembe. :székes:  Csak nekem az a rész maradt meg, amikor a táncbemutatóra készülnek, és a csetlő-botló lányról igazi kis parkett királynő lesz. Valahogyan így nyílhatsz ki te is a salsa által. Mert a tánc talán sokkal őszintébb mint a szavak. Ám látod, vannak akiknek egészen mást jelent, és kihasználva képzeld vagy nagyon is valós erőfölényüket, azt gondolják, hogy nekik mindent szabad. Van akinek nem elég egy lehengerlő mosoly, ha nem húzódik meg mögötte valamiféle csodált és vágyott intelligencia. Azt végig éreztem, és a történeted végére lett közeli és valóságos, mennyire hiányzott egy apa az életedből. És még az sem adatott meg neked, hogy legalább a kilétével tisztában legyél, hogy valakit hibáztathass azért, mert sosem ismerhetted. Együtt érzek veled. Csak én más okból nem tudom ugyanezt.

Élvezetesen és csodásan írsz, kifejezőek, erőteljesek a képeid.  Florance Langley 108800823 Mellé még hihetetlenül szépen hozod végig az eseményeket, úgy, hogy nem billentem ki olvasás közben egy pillanatra sem.

A Tara-Plecsnit egy apró kis salsa esernyővel adom most át. Színt admin ad majd neked.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Florance Langley
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: