Gyűjtöttem egy kis pénzt a munkából, így arra gondoltam ideje kicsit felfrissíteni a ruhatáramat. Mondjuk nem vagyok az a tipikus csajszi, aki imád órát eltölteni egy-egy boltba, de pár évente azért néha jó körbe nézni és költeni magamra. Szerettem volna Hient is elráncigálni, hisz vele legalább izgalmas is lehetne a dolog, de sajnos nem jártam sikerrel, így egyedül maradtam. Ahogy a plázába lépek egy pillanatra megtorpanok. Azt sem tudom hol is kezdjem. Sosem szerettem túl sok időt tölteni az ilyen helyeken. Végül kiválasztom az egyik ruhaboltot. Szerencsére elképzeléseim vannak, hogy mégis miket szeretnék, de azért most hagyok magamnak időt és szépen körbenézek. Egy két darab láttán kikerekednek a szemeim. Sokszor nem is értem, hogy a tervezők mikre gondolnak ilyenkor. De ami még durvább, hogy sokan meg is veszik. Pár felsőt leakasztok, majd be is vonulok a próbafülkébe, hogy szépen végigpróbáljam őket. Párat meg is tartok, de sajnos több az olyan darab, amit visszadobok. Így egy újabb kört teszek és már most kezdem unni a egészet, de nem adom fel. Az egyik ruha nagyon megtetszett nekem, így nagyon is bízom benne, hogy az jól fog állni. Ismét elvonulok a fülkébe és elsőként a ruhát tervezem felpróbálni, így a gatyámból is gyorsan kibújok.