Jaj, ú! De remegek a félelemtől! És a tervem része lett volna, hogy vonazlzót teszek mellé, hogy miliméter pontosan megbizonyosodj a méretemről De hát a nagyit már megint nem keverjük bele
Hát azért pont nem károgok, hogy a kávémra költöd. Tévedésben élsz! Ennek pont, hogy teljes szívemből örülök, meg melengeti is azt.
Szeretéd, hogy betépjek veled, cicám? Nos, lehet róla szó, maradt itthon még pár ahhoz, hogy ez a tervünk sikerüljön , meg akkor viszek ugye jointot is, mint kérted.
Most mondtam, hogy nem kell fotó a farkadról, az azt jelenti, hogy vonalzó sem kell És nem keverném bele a nagyidat, ha nem fenyegetőznél itt éppen online szexuális zaklatással, te szatír Ha megmelengeti, akkor te pedig a kávét melegítsd, de izibe És sieeeeess. Leszaladok egy doboz cigiért, aztán utána nyomhatjuk is. Ó, és asszem most az egyszer megérdemled: köszönöm, babe
Nekem legalább van mit mutagatnom, nyenyenye csak nem neked Jaj, a kávéd már kész, olyan pohárba raktam, hogy csak na. Majd olvadozhatsz rajta. Awww, én köszönöm édes, hát ilyet is ritkán olvasok tőled Én most indulok, szóval vidd le szépen a popódat gyorsan dohányért, majd spiric visssza fel, hogy tudj nekem ajtót nyitni. Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni az idős szomszédaiddal, még a végén a pasidnak hinnének, attól meg Isten mentsen!
Az előbb shemale vagyok, most meg nincs mit mutogatnom, találd már ki hol is állunk Szólok előre, ezek után, ha nem macskás pohárba kapom a cuccot, csalódott leszek Megyek-megyek, nem kell sürgetni. Te is siess, és ne egy órán keresztül zselézd a hajad. De azért annyira ne siess, hogy elüttesd magad valamivel Akkor nem lesz kávém Pussz, vagy mi a halál.