New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 489 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 479 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (489 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:18-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you
TémanyitásYou don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptyPént. Jan. 03 2020, 23:22

Xander & Becca
Küldtem Xandernek üzenetet, hogy két órán belül ott leszek nála, így biztos voltam benne: nem fogja váratlanul érni érkezésem. Vagy ha mégis… hát biztosan majd ki fog ugrani a bőréből, amint meglátja, ki csönget a kapujában! Elvégre itt az új esztendő, mi nekünk pedig még nem is volt lehetőségünk találkozni. A szilvesztert mindenképpen Jaidennel akartam tölteni, utána pedig következett a már jól megszokott, kötelező családi proccparádé, amit túl kellett élnem valahogy. Mert persze, nem elég, hogy karácsonykor elő kellett adnom a földre szállt kisangyalt, még nem sokkal utána találtak egy újabb alkalmat, amikor ennek eleget kellett tennem. Persze, valahol értettem a dolgot, szükséges volt, hogy minél jobb színben tűntessem fel a családomat… és valahol volt egy ára annak, hogy nem az általuk választott tökéletes férjjelölt mellett kötöttem ki. Pontosan tudtam, hogy eredetileg mindenki úgy gondolta: ez az egész csak egy rövid fellángolás, mert hálás vagyok a férfinak, aki segített rajtam, de nem is tévedhettek volna nagyobbat. Megeshet, már maga a tudat is, hogy ilyen gondolatuk van Jaidennel való kapcsolatomról már eleve az ő megcáfolásuk irányába vezetett. Tudjátok, hogy van ez: amitől tiltanak, mindig azt akarod a legjobban és rám ez nagyon-nagyon sok esetben igaz volt. Más kérdés, hogy a legtöbb ilyen dolgot fű alatt, drága családom tudta nélkül valósítottam meg, de itt figyel be egy újabb kedves mondás: amiről nem tudnak, az nem is fáj nekik.
Épp ezért kényelmesen ültem egy kényelmes BMW hátsó ülésén, miközben sofőröm elvezetett a már jól ismert címre. Természetesen ha nagyon akartam volna, akkor lehetőségem lett volna elfurikázni magamat Xanderhez… de mi a fenének hoztam volna magammal pezsgőt, ha én nem is iszom belőle? Totális pazarlás lett volna, szerintem ezzel mindenki egyetértene.
Így aztán legújabb, gyönyörű hófehér kabátomban, huppantam ki az autóból, kezemben a háztűznéző ajándékkal. Még leegyeztettem a fuvarosommal, hogy majd írok SMS-t, ha eljött az ideje annak, hogy értem jöjjön, majd mikor elhajtott, akkor arcomra varázsolva a lehető legbájosabb mosolyom becsöngettem drága barátomhoz. Kíváncsi voltam, hogy túlélte-e a szilvesztert, meg valljuk be… az is nagyon érdekelt miképp is alakultak a dolgok az új hölggyel az életében. Valljuk be, valahol a lelkem mélyén sajnáltam, ezért esetleg talán hajlandó lettem volna megengedni neki, hogy a vállamon kisírja magát… nem mintha olyan jellemző lett volna ez rá. Ettől függetlenül én azért nagyon jólelkűen felajánlottam volna neki, ha mégis csak szüksége lett volna rá – már ha azt megelőzően nem gonoszkodik velem. Pedig erre eddigi ismeretségünk bizony elég nagy esélyt mutatott.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptySzomb. Jan. 04 2020, 17:07
Becca & Xander

Reggeli közben ér az üzenet, továbbítom a személyzet felé, hogy nyugodtan engedjék be Becca kocsiját, majd pedig fogadják őt magát is. És kérek három Aspirint, miután nem találtam a dobozában egy szemet sem. A tegnapi buli túl jól sikerült, nekem meg már délután dolgom lesz, addigra magamhoz kell térnem. És megint nyertem pókerben. Ezt nem tudom eldönteni, hogy hagyták, vagy valóban, mert volt egy egészen necces pillanat. Szóval inkább úgy veszem, hagytak, és felettébb dühít. De azért nagy mosollyal zsebeltem be a nyereményt, legyen nekik is gyereknap, higgyék, megvettek. Ha-ha, látszik, hogy még nem ismernek! Nem is fognak.
Az egyik ablaknál ácsorogva fogyasztom a reggeli feketét: rövidet, erőset, jól fejberugót.
A fogadott hívás után Marthát kérem, s jelzem neki, a délutáni kimenő lefújva, az ügyfél lemondta. Annyira tudtam! Mert előkészítettem neki a terepet. A tegnapi parti kicsit sok volt neki. Nekem is, de istentelenül ki akartam rúgni a hámból.
Ennek örömére úgy döntöttem, úszok pár kört a benti medencében. Hidegre kértem a vizet, attól végleg elhussan minden nem józanságom.
Megkapom az értesítést, hogy a kapunál áll a kocsi, akkorra már törülközővel szárítom a hajam, s szólok, nyugodtan engedjék be.
Addig lesz még időm felvenni valamit, és rendbe szedni magam, ami illik egy vendég fogadásához. S nem csak én készültem, a személyzet is.
A lépcsőn haladok lefelé, mikor az üdvözlések után a kabátját segítik le Beccának.
- Nahát, téged is látni újévek hajnalán? - Mosolyom őszinte, minden szúrkálódás ellenére élvezem a társaságát.
- Túl jól nézel ki. Voltál te egyáltalán valahol bulizni? - Csipkedem tovább, majd leérve a lépcsőn, a nagy méretű fogadó szoba felé tartunk, ahol kényelmesen leheveredhetünk bárhol.
kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptySzomb. Jan. 11 2020, 20:16

Xander & Becca
Van az a lány, aki eldobná az agyát is, ha bejuthatna Xander házába. Meg kellett vallanom, egy részem szintén iszonyatos módon irigykedett rá, de micsoda szerencse, hogy a barátomnak tudhattam, így tehát mondhatni ingyen belépőm volt hozzá, ha pedig csak úgy, váratlanul tűntem volna fel nála és ő nem tartózkodott a helyszínen, akkor a keze alatt dolgozók ismertek annyira, hogy zokszó nélkül beengedjenek. Xander nagy szerencséjére ez nem gyakran történt meg, de amúgy is: mi a fenét csináltam volna társaság nélkül egy hatalmas villában? Jó, csodálatos jelenlétemmel szórakoztathattam volna a személyzetet, de az mégse lenne ugyan olyan, mintha a ház urával mulattam volna.
Már ismerős arcként köszöntöttem az elém érkezőt, majd hagytam, hogy bevezessen az épületbe, nem mintha annyira irányítgatnia kellett volna, túl jól kiismertem magam már.
Épp a kabátomat segítették le rólam, mikor meghallottam az ismerős hangot.
- Attól még, hogy elkezdődött az új év, az nem jelenti azt, hogy megszabadulhatsz tőlem – mosolyodtam rá. Előtte nem kellett megjátszanom magam, ismert már, mint a rossz pénzt, nagy eséllyel első pillanatban kiszúrta volna, ha megjátszom magam. Kedves szavai hallatán elnevettem magam, majd pördültem egyet tengelyem körül, hogy röppenjen egyet a szoknyám. Lássa csak, én bizony nagyon is jól vagyok, annyira, hogy még forogni is tudok és emiatt nem kell attól rettegnem, hogy esetleges rosszullét miatt eleresztenék egy kis… rókát.
- Hát nézd, kellenek nyugis szilveszterek is, Jaident pedig nem akartam az első körben valami vállalhatatlanba vinni. Még nem tudja mit vállalt – fejtettem ki, majd követtem a fogadó felé.
- De először is, boldog új évet – persze, pezsgőt adni új év alkalmából elég gyászos, meg pont ő lenne az, akinek ne lenne itthon, az bizony szomorú lenne. De! Ez a pezsgő az én kedvencem, így él bennem a burkolt célzás, ha már én voltam olyan jó lélek, hogy rátörtem, igazán elfogyaszthatja az én társaságomban… már ha nincs túl rosszul hozzá.
- Másodszor meg úgy is tudom, hogy a te szilvesztered biztosan nem telt öregesen. Végül merre jártál? – huppantam le a lehető legkényelmesebben a kanapéra.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptyVas. Jan. 12 2020, 15:14
Becca & Xander

Az úszás, a kávé, és az Aspirin is viszonylagos csodát tett, az pedig végképp, hogy Becca úton van. Egy kellemes csipkelődésre mindig is vevő vagyok, és korántsem vagyok egy szende úriember, aki csak a csillagokról és a tenger csillámairól tudna beszélni egy hölgy társaságában. Beccával pont nem ilyen a kapcsolatunk. Ismeri azon részemet, aki megbújik az álarc mögött, noha abból is jó sokat megtartottam még így is magamnak. Kell magamat szórakoztatni, elvégre.
- Ó, nem is. Inkább úgy fogalmazok, eléggé unalmas társaságból érkeztél - rántom fel a jobb szemöldököm egy pillanatra, mosollyal.
A pörgésre megállok a lépcső aljától pár fokkal és a másik irányba forgatom a kezem.
- Ha ezt megtennéd a másik irányba is...
Esküszöm, ha hajón vagyok, ez meg sem kottyan. Azt hiszem ez kutyaharapás szőrivel lesz. Nem akad a nyelvem, nem is imbolygok, s nem is szédülök. A fejem nyomódik, jelezve, hogy józanodok és megbosszulandó a tegnapi nap dorbézolása.
- És amint látom, a gondolataimban is olvasol.
Hopp, Jaidennel volt.
- Áh, ezer bocsánat a hercegtől, hogy unalmasnak tituláltam - hajolok meg röviden, aztán sokat sejtető arccal ránézek. - Mert neked minden vágyad a nyugodt, kellemes szilveszter. Azt meghiszem - nevetek fel arra, mit is vállalt fel a herceg, a nélkül, hogy tudná. Már előre várom a játékszíneket, különböző felbontásban. Igen, rólam mintázták a jóindulat szobrát. Az vagyok. Belül, mélyen eltemetve, különben valóban halott lennék. Így meg élvezem a műsort.
- Neked is, Becca! - A poharak is érkeznek tálcán és egy jéggel teli vödör is, amibe belehelyezem az üvegeket, előtte megnézem őket. Nem, mintha nem lenne egy halom alkohol a pincében, s nem is veszem célzásnak. Évődő figyelmességnek annál inkább.
- Huh, még csak azt kéne. Orbitálisan jó hangulat volt.
Az egyik üveget kiveszem a jégből, kellően meghűlt, és kinyitom.
- Sajnálhatod, hogy nem csatlakoztál. Válogathattál volna a jobbnál jobb hímekben - Kanos buli volt, és annyira nem ihlettek meg a kabaréruhába bújt hölgyek látványa, hiába huppant pár az ölembe kacéran, s cirógattam meg én is. Piálni akartam és jót mulatni, semmi másra nem vágytam. Na és persze, átvágni pár embert, akármilyen értelemben. Kell a rossz májamat is hízlalni, nem csak az alkoholosat.
- Harrisonéknál volt egy félig legénybúcsú, félig szilveszter. S te? Melyik tollas, molyszagú dámát szórakoztattad?
Töltök a poharakba, majd az egyiket átnyújtom neki.
- Egy sokkal élvezetesebb, mesteri játékokkal teli új évre!
Koccintás utáni első kortyok máris jelzik, hogy a pokolba az összes kávé-Aspirin kombóval. Mindig csak keményen! Máris sokkal jobban érzem magam.
- Mit is mondtál, mik is a terveid idénre?- Mintha nem tudnám. De jó kicsit húzni a bajszát.
kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptySzer. Jan. 15 2020, 22:10

Xander & Becca
Erre a kijelentésére nem tudtam megállni, hogy ne nézzek rondán.
- Egyáltalán nem volt unalmas! Lelkesen beavatnálak téged, hogy mennyire jó is volt azzal a férfival tölteni a szilvesztert, akit a leges legjobban szeretek, de… tartok, hogy már a beszámolóm elején elhánynád magad és nem a másnaposság miatt – öltöttem rá a nyelvemet egy kicsit. Xanderrel olyan egyszerű volt… minden. Élveztem, hogy van egy olyan barátom, aki nem várja el tőlem a megjátszott mosolyokat és az álságos bazsalygást, így tehát egy pillanatra se juttatta eszembe, hogy vele szemben így vagy úgy kellene viselkednem, mint ahogy én se támasztottam elé elvárásokat. Azt megtette helyettünk a családunk is. Az egyszerű külső szemlélődő mindig is irigyelte a helyzetünket, mert így nézve valóban nem mondhatnám, hogy annyira sajnálatra méltónak hatottunk, ahogy én térültem-fordultam fekete ruhámban, aminek az ára egy átlagember több havi bérének felel meg, egy olyan villában, amit a legtöbben csak tévében vagy képeken láthatnak, nem hogy a birtokába jussanak. Mondhatnám: mindent megkaphatunk, ami valahol igaz is.  Lehetőségünk volt megszerezni bármit – de senki se gondol bele az árába. Hogy miről is mondunk le annak érdekében. Van aki a szabadságáról, van aki a szabad akaratáról…
De az év első napjain olyan nyomasztó lett volna ilyesmin gondolkodni! Csak egy széles vigyorral szemléltem Xander elnyűtt arcát.
- Mindjárt úgy megcsipkedem a drága arcod, hogy a fejedben uralkodó fájdalom szinte örömmámor lesz ahhoz képest – nyújtottam arca felé kezeim, mintha tényleg meg is szándékoznék tenni azt, de inkább csak elsuhantam mellette nagy nevetve. Ó igen, ez nem jelentette azt, hogy nem alkalmazok erőszakot, ha nagyon akarok.
- Eljön az az idő, mikor megtanulod értékelni az ilyen típusú szilvesztereket is. Bár… addigra már lehet kis bottal kell járnod és nagyon oda kell figyelned, hogy a műfogsor ne hulljon ki a szádból – tény, hiába fogalmaztam meg ezt az ötletet, ettől még nem tudtam Xandert elképzelni ilyesmi szituációban.
- Legénybúcsún hímek közül válogatni? Az nem éppen arról kelljen szóljon inkább, hogy a vőlegény még egyszer utoljára iszonyúan kicsapjon a hámból? Inkább neked kellett volna válogatni… bár nem hinném, hogy téged a házasságkötés bármiben is akadályozna – bár kicsit kérdéses volt a hangnemem, mert ki tudja? Pontosan még mindig nem fejtette ki nekem, hogy mi is a véleménye az ara jelöltjéről… na, pont ez volt a másik indok, ami miatt itt voltam. Nem kicsit voltam kíváncsi, hogy milyen hatást gyakorolt rá a hölgy. Nem sok jót jósoltam, amit nem a lány számlájára írnék, egyszerűen csak… Xanderről beszéltünk. Ahány nő, annyit szeret, zabolátlan – én legalábbis ezt az oldalát ismertem.
- Más kérdés, hogy Jaidennek kitörném a nyakát, ha annyira kitörne a hámból legénybúcsú címszóval… – bár mosolyogtam, azért szavaimat kézpénznek lehetett venni ennek kapcsán. Őszintén… valahol mélyen én is mindig sajnáltam azokat az embereket, akikbe beleszerettem mivel… pokoli egy nőszeméllyé tudtam válni. De most próbáltam jobb lenni, mint általában, nagyon-nagyon próbáltam, bár lehet pont ezzel vezettem meg Jaident, de… hol értem rá ezzel foglalkozni?
- Ó, komolyan azt hiszed, hogy annyira nagyisra fogtam a figurát, hogy valami puccos proccpartira vittem Jaident? Dehogy is… jó, olyanokra is kénytelen lesz kísérgetni, már most is néha rá erőltetem, de azért én se egy ál-mosollyal az arcomon akarok kampányolni az Etióp kisgyerekek jólétéért még szilveszterkor is – forgattam meg a szemeim, ahogy keresztbe tettem a lábaim ültömben, majd fújtam is egyet rá. - Nem, nem. Nagyon romantikusan elutaztunk a városból. Tudod, egy kis wellness senkinek se árt és igazán Pazar tud lenni meleg vízben, fürdőruhában koccintva ünnepelni az új évet a szabadtéren – vallottam be végül, de már vártam, hogy mi lesz erre a következő csípős beszólása.
Át is vettem a nekem kínált poharat, majd irányába emeltem.
- Izgalmakban és kalandokban gazdag új évet neked is – kortyoltam bele az italba, ami továbbra se okozott csalódást. Kérdésére viszont kicsit rondán néztem rá.
- Komolyan, én meg akarlak téged kímélni a nyálas nagybeszédeimtől, de szerintem te már csak azért erőltetsz rá, hogy ismételgessem magam, mert így van mibe belekötnöd. Vagy abban reménykedsz, hogy kitaláltam valami mást azóta? – nevettem el magam, majd felé emeltem a kezem, amin ott virított a csodás eljegyzési gyűrűm. Igen, nem volt olyan sok karátos pazar darab, amihez a magamfajta hölgyek hozzászoktak, de mit várjon az ember egy kezdő építésztől? Majd a sokadik évfordulónkra vesz még egyet!
- El kell vetetnem magam Jaidennel, még mielőtt esélye lenne meggondolnia magát… jó, rendben, mostanában a válás egy általános dolog a társadalmunkban, de az én családomból igen kevesen szeretnének kiházasodni – és ez nem csak a vagyonunk miatt van, hanem azért is, mert nem szeretnek velünk rosszban lenni.
- De… engem jobban érdekelne, hogy neked mi a terved? – ki voltam éhezve a plusz információkra a jövendőbeli Mrs. McKay kapcsán, bár lehet, először néhányszor bokán kell rúgnom Xander ahhoz, hogy normálisan nyilatkozzon.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptyVas. Jan. 19 2020, 18:34
Becca & Xander

Egy ideig úgy állok, mint aki nem akar tovább lépni.
- Nem tudod meg, míg ki nem próbálod - húzom tovább. A veszélyzónán már túl vagyok és azon a problémán, hogy ki vagy be, de nem tagadhatom le, hogy avatatlan szem számára is ott lebeg a képemen az elmúlt este nyoma. És Beccától egyáltalán nem esett rosszul, sőt. A hámból kirúgás meg igenis jár, ha már olyan engedelmesen betettem a nyakam a házasság és az engedelmes fiú nevű tiló alá. Valamit valamiért, s eddig még mindig elég tűrhető megállapodásnak tűnt.
Játékosan haraptam a keze után, ahogy mégsem csipkedte meg, inkább elsuhant mellettem, hogy szemmel alig tudtam követni.
- Honnan tudod, hogy csak ott fáj - jegyzem meg sokat sejtetően. Holott most valóban csak ott fáj és a torkom némileg, ahogy kellő alkohol szint után nem voltam rest énekelni sem. Nincs rossz hangom, de nem szeretném visszahallgatni.
- Sohaaaa.... inkább leszek cápaeledel. Majd a protkóm után ugrok - jegyzem meg tréfásan. Nem is elképzelhetetlen ötlet. - Ugye fognád a kezem az utolsó pillanatig? - A mosolyom némileg ördögi, magában foglalva, hogy igen, utána sem engedném el.
Megállok a mozdulatban és úgy tekintek Beccára.
- Ahhoz nekem nem csak részegnek kéne lennem, hogy hímmel tegyem, hanem totálisan belőtt agyúnak is. Rád értettem, kedves Beccám. Világklasszis hímek, világklasszis pénztárcával, hatalommal és .... - ingatom meg a fejem, mintegy, elmegy kifejezéseként, bár a világ most így jobban kezd forogni. - azt hiszem, a szépségversenyben a korona engem illet, hogy legyek kellően szerény. De ha zacskót húzol a fejükre, minden probléma megoldva. A többihez nincs hozzáférésem, az a te specialitásod.
Hogy a szex tabu lenne? Háhá! Sosem voltam prűd, témák terén sem.
- Nézhetem, ahogy megteszed? - Mert most már ezek után Jaiden nem fogja megúszni, hogy egy világklasszis legénybúcsút tartsak, ha már a tyúkpartiból hímként chipanddale-ként lebeghetnék be. Hm... Nem is rossz elgondolás...
- Még szép. Rólad bármit el tudok képzelni - vigyorgok rá szemtelen szemérmetlenséggel. Ismerem, mint a tenyeremet, és a tenyerem sokkal rosszabb, mint a rossz pénz. Egyívásúak vagyunk ilyen téren, igazi báránybőrbe bújt farkasok. - Pedig igazán szép kontraszt lenne - hogy pontosan mi is, azt a fantáziájára bíztam.
- Szóval meleg helyzetbe hoztad? Hány liba után fordult meg száznyolcvannal a feje? - adok ki magamból egy önelégült félmosolyt. - Fürdőruha nélkül sokkal ... természetesebb lett volna. De hát ha szégyellős - vonok vállat.
Koccintottam vele, pár korty után felhajtottam a pohár felét, majd ledobtam magam az egyik kanapéra, elnyúlva rajta, feltéve mind a két lábamat, s a hátamat megtámasztva a töménytelen mennyiségű párnán.
- Valami olyasmi - lengetem a pezsgőspoharas kezemet a levegőben, majd ahogy meglátom a mozdulatát, a földre teszem a poharat, s ha nem is pattanok fel, de felülök, pontosan mellé, a kanapémon és rákönyökölve a karfára, fogom kezembe a kezét és veszem szemügyre a jeggyűrűt. Hümmögök.
- Van benne kurázsi - nézek Beccára sunyi elismeréssel. - De hát ki tudna ellenállni egy olyan mesteri művésznek, mint te, kedves Becca? - teszem a tenyerembe az állam, elengedve a kezét és a szemeibe tekintek, mint azok, akik éppen valami rossz összeesküvésre készülnek.
- Eddig egészen jól megy a terved - dőlök kissé felé, évődve. - Ha valaki megteszi, vagy bolond, vagy bátor - szusszantok egyet. - Inkább botor - bólintok, majd elmarkolom a pezsgős poharát és felhajtom, ami benne van.
A kérdésre először Beccára tekintek, mint akitől most kérdezték meg, akar-e a Marsra menni?
Felállok és töltök egy új pohárba a részére, majd átnyújtom neki és aztán visszafekszek az eredeti pozícióba, ezúttal a fejem Beccához van közel, s úgy nézek rá, felmarkolva a saját poharamat.
- Meghódítani kedves papa fejét - felelem komoly szórakozottsággal. - Eddig egészen jól megy a bevágódás nála. A kedves mamánál is, bár neki mintha lenne szeme is, de inkább másfelé néz - kortyolok bele az italba. Most kezd hatni és máris jobb a világ, kisebb fejfájással.
Arról, hogy éppen nem a leendő nejemről beszélek, beszédes. Nagyon beszédes.

kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptyVas. Jan. 26 2020, 00:15

Xander & Becca
Újra kénytelen voltam megforgatni a szemeimet válasza hallatán.
- Valóban ennyire érdekel? Meglepsz Xander. Bármelyik másik férfinak kezdenék áradozni a nagyon romantikus szilveszteremről, az máris maga mellé rendelne egy vödröt – meg aztán volt egy olyan érzésem, hogy azért pörög annyira a témán, mert ezzel is valamilyen formában a véremet akarja szívni. Egy újabb fogódzót akar lelni, amit utána hallgathatok egy jó darabig. De! Akkor még nem adtam be a derekamat! Hiba volt, hogy később mégis megtettem.
Csak jót kuncogtam azon mikor láttam, hogy a kezem felé kap, mintha meg akarná harapni azt. Tudtam, hogy nem tenné meg, mint ahogy én se csipkedtem meg az arcát barbár módon.
- Hát tudod, mertem remélni, hogy csak az fáj, mert ha más is, akkor bizony a nap végére lehet már csak bottal tudlak piszkálni – gonoszkodtam vele egy kicsit, elvégre ő is mindig ezt teszi velem, igazán belefér, hogy alkalmanként viszonozzam a dolgot. Az már kérdés, hogy nem csak alkalmanként jártam el így, de hát… ilyen az élet.
- Vagy várj… akarom én tudni, hogy hol fáj még neked? – kérdeztem azért vissza, remélem nem arra gondolt, amire én, mert ha igen, akkor lehet csúnyán ki fogom nevetni, hogy azért elég görbe egy legénybúcsút sikerült összehoznia.
- Mi? Hogy fogjam a kezed, miközben a cápák közé ugrasz? Ne is álmodj róla. Majd ejtek érted néhány könnycseppet, aztán elmegyek egy újabb plasztikai műtétre, hogy felvarrják a sírás miatt keletkezett ráncaim. Vagy a fene tudja, lehet mire megöregszünk, addigra kitalálnak valami még jobb dolgot a fiatalság megőrzése érdekében – őszintén, én nagyon-nagyon értékelnék egy ilyen fejleményt, mert akkor legalább a sok jövendőbeli műtét után nem úgy néznék ki, mint egy borzalmas baba, hanem mint… egy emberi lény? Csak mondjuk nem egy nyolcvan éves ráncaival, hanem egy negyvenévesével? Egek, micsoda boldogság, hogy ilyesmivel még nem nagyon kell foglalkoznom!
- De ha csak a meghitt eutanáziát választod, akkor még lehet, hogy veled együtt adatom be magamnak a méreginjekciót – persze, itt rákérdezhetnénk, hogy szegény Jaiden mit szól ehhez, de… oké. Velem fog maradni, ezt én már előre eldöntöttem, de néha megkísért a gondolat: ha valóban ismerne, tudna mindenről, ami én vagyok, akkor is velem maradna? De… legalább az a gondolat megnyugtatott, hogy legrosszabb esetben életem végén még mindig megetethetem magam néhány cápával Xander táraságában. Milyen elragadó ötlet!
Először kicsit értetlenül néztem rá, mert nem is értettem, hogyan jutott arra a feltételezésre, hogy én azt hiszem, hogy ő férfiakkal hálna a legénybúcsúján – lehet az előbbi „hol fáj” kérdés miatt? – majd inkább legyintettem és elnevettem magam.
- Félreértesz. Én úgy értettem, hogy a legénybúcsún a legények szórakoznak. Ebből adódóan pedig nem feltétlen nagy a választék urakból, annál inkább a hölgyekből… és hát, mint ahogy te is megrettennél, ha egy drága férfiember megpaskolná a hátsód, hát, én se fogadnám kitörő örömmel egy hölgy közeledését. Tudom, ez a gondolat téged nagyon megvisel, de… sajnos ez így van – tártam szét a karjaim, majd elnevettem magam.
- Most komolyan, képes lennél az összes haverodat egy zacskóval a fején sorba állítani, hogy én válasszak egyet közülük? Nem, még jobb ötletem van, ha már saját magadat tartod a legszebbnek, akkor mindegyik fejére egy rólad készült képpel ellátott zacskót kellene húznod, mert úgy lennél igazán elégedett! Más kérdés, hogy én biztosan elutasítanám ezt az ajánlatot így is, úgy is… tudod, szeretem Jaident, és nálam a megcsalás nem játszik. Vagyis… ez a dolog kétélű fegyver. Ha én megteszem, ő is megteheti, a kettős mérce egy nem létező fogalom, főleg ha a döntést egy nő javára kellene meghozni – húztam el a számat. Mert igenen, hűséget fogadtam, nem vakságot és Jaiden előtt bizony voltak olyan események, ahol nem én voltam maga a szűziesség, de… meg akartam tartani Jait. Ez pedig áldozatokkal járt. Fogalma se volt mekkora áldozatokkal!
- Te kis szadista! – nevettem el magam, de nem adtam választ arra, hogy nézhetné-e ahogy végzek a vőlegényemmel. Más kérdés, hogy iszonyatosan pipa lettem volna, ha valami „balul” sül el a legénybúcsúján. Akkor Alexander lehet nem csak a jelenetet nézhetné végig, ahogy megölöm, hanem abban is segédkezhetne, hogy miképp rejtsük el a holttestet.
- Vigyázz Xander, mert még a végén a cápák előtt csinállak ki! – emeltem meg a mutatóujjam irányába, mikor elkezdett a libák után fordulós ötlettel kacérkodni. Igen, Jaiden se vak, de a fene vigye, annyi még belefér, hogy egyszer-kétszer megakadjon a tekintete azon, ami szép. Nekem is volt, hogy megakadt, egyikünk se rótta fel ezt a másiknak. - És honnan veszed, hogy nem volt fürdőruha mentes időszak is? – vigyorodtam rá, majd összekoccintottam vele poharam. Mint már említettem, nagyon szerettem azt a pezsgőt, így hamar a pohár aljára nézhettem már csak csupán.
Mikor kezem után nyúlt hagytam, hogy szemügyre vegye a gyűrűt, arcomon nem kevés elégedettség terült el.
- Ő az én drága lovagom. Már a vezetékneve is ezt mutatja. Rebecca Howard-Knight… nem is hangzik rosszul, nem? – a kérdést költőinek szántam, de amint kimondtam, már tartottam tőle miféle riposztra számíthatok részéről.
- Remélem, hogy senki se tud ellenállni mesteri művészetemnek, mert ha mégis, akkor sikeresen felébresztik a sárkányt – és ezzel újfent nem hazudtam. Meg kellett tartanom magamnak Jait… lehet kissé már a függőségi szintig toltam ezt a dolgot, de nem tudott érdekelni. Amit akartam azt meg is szereztem és meg is tartottam. Ha elválnak útjaink, az csak azért történhet meg, mert ráuntam – pont ezért volt szükségem az esküvőre. Onnantól már a markomban lesz.
- Ha minden jól megy, akkor egy jó darabig nem fog még csak az eszébe se jutni, hogy rossz lóra tett – fejtettem ki magabiztosan, majd érdeklődve hallgattam az ő nagy terveit.
- Más felé néz? Ejj… bár van az a helyzet, ahol hiába látjuk a bajt előre, nem sok mindent tehetsz ellene – főleg ha nőnek születik az ember, de ebbe a témába végül nem mentem bele.
Viszont! A legérdekesebb dologról nem is mesélt.
- De mi a helyzet az arával?
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptyVas. Jan. 26 2020, 20:31
Becca & Alexander

Egy, "nademitképzlesz?" arcmimikával tekintek rá.
- Egy szóval sem mondtam, hogy nem fogok vödröt tartani magam elé. A szavaidból ítélve szükségem lesz rá. Hogy tényleg használom-e, avagy sem, az majd akkor derül ki, ha belekezdesz a mondókádba - tekintek rá rejtélyesen. Szívom a vérét. Ő és a szirup, az olyan két dolog, mintha nekem azt mondanák... mindegy mit mondanak, biztosan nem én lennék.
Mosolygok rajta, ahogy elkuncogja magát, ez volt a célom. Élcelődés nélkül és tréfák nélkül az élet fűrészpor. Azt csak egy adag benzin és némi gyufa teszi könnyebbé.
- Ha-ha-ha - vágok egy sértett arcot. Dehogy sértett meg. - Azt a botot is elképzelném, amivel te engem akkor megpiszkálnál.
Kíváncsi érdeklődéssel pillantok felé, mikor felteszi a hozzá tartozó második kérdést.
- Hát... most hogy így mondod... - teszem az elgondolkodást. - ... egy kicsit lejjebb - tekintek rá nagyon komolyan, majd elvigyorodom.
- Most már csak azért is a cápák közé ugrok! - adom a duzzogót. A korral járó dologra csak végignézek rajta. - Neked még nem kell. Majd megkérem, konzerváljanak téged. Melyik napra kéred az időpontot? Bár... lehet, már késő - komolyan hajolok közelebb hozzá, mintha vizslatnám a ráncait.
- Ó, ez nagyon romantikus! Drágám! - hatódom meg. Nem mindenki mond ilyeneket, de nem ám! Aztán komolyan tekintek rá. - És ezt hogy adod be majd drága férjednek? Várjál... - gondolkodom el. - Bocs, Csipkerózsikázom a herceggel, mégiscsak ő a herceg, lovagom - szerintem, ha a lovagja tudná, mi miről és hogyan tárgyalunk, úgy lökne be a cápák közé, hogy öröm nézni. Azok meg kiköpnének, mert ilyen romlott hús nem kell nekik sem. Ezen felkacagok, aztán megfogom a fejem. Baaaassszzzameeg! Inkább folytatom kuncogással.
- Te direkt szivatsz - nézek rá komolyan, de a tekintetemben ott van a nevetés. Hallgatom tovább a szavait, ahogy kifejti a legénybúcsú többi részletét. - Ez már jobban hangzik. El tudnám magam nézegetni a zacskókon. Bár élőben jobb vagyok. És pech, de egyik test sincs olyan észveszejtő, mint az enyém. Szóval... ja, igazad van. Nem igazán érezted volna jól magad a legénybúcsút. Perszeeee... ha engem választasz, az már más kérdés - telibe vérszívás!
- Jaidennek fogalma sincs, mekkora mázlista szamár. Erre inni kell! - A hűségeskü nagy dolog, s be is kell tartani. A titok nyitva valahol mégis ott lappang, hogy ki is valójában Becca. És igen-igen! - Már tudom, mit kaptok nászajándékba - merengek a plafon felé. - Mármint ő, legalábbis. Kulcs is jár hozzá. Az csak te kapod meg - teszem hozzá sejtelmesen.
Angyalian ártatlan arcot vágok arra, hogy ééén, én szadista lennék. Az vagyok, csak teszem ezt szavakkal és gesztusokkal.
- Élvezném, ahogy kicsinálsz - vágok egy élveteg arcot, s a hangom is ezt mutatja, noha a hamiskás mosoly, az mindent elárul. Pedig tudom, képes lenne rá. Elvégre volt egy nagyon jó mentora. És az öngól a legszebb öngól. Állítólag.
- Ópárrrdddon, én kérek elnézést - tárom szét a karom, majd koccintok vele, ördögi vigyorral. - Mindent bele!
Nézem a gyűrűt, majd egy rövid szóval felelek.
- Howard - de ahogy elmosolyodom és elengedem a kezét, mindent elmond arról a realitásról, hogy nem, nem Knight-Howard, nem. Howard-Knight. - Ő is felveszi Howard-Knightot? Vagy várjál.. Jaiden Howard-Knight. Á, Knight az kell. Szolgáljon téged - vigyorodom el ismét.
- Szeretem a sárkányokat - nézek rá ábrándosan. - Olyan tüzesek.... imádom, amikor dühösek.
És akarják a kincset, a királylánnyal együtt. Jelen esetben a kincset a lovaggal, de a lényegen nem változtat.
- Elmondjam neki? - aztán egy cipzáras mozdulatot teszek a szám előtt, miután rátekintettem.
Inkább felhajtom a pezsgőt, lassan, élvezettel, mielőtt válaszolnék egy szót is. Tudom, hogy ennél beszédesebb semmi sincs a világon. Az egész családom látta, hogy bizony az a villámcsapás, ami a szüleimnél, ami a bátyámnál megvolt, az nekem nem jutott. Egyik oldalról sem. Jól nevelt kisfiú vagyok, sármos mosolyommal még a kétkedő gyíkokat is meggyőztem, hogy mennyire boldog vagyok attól, hogy láthatom a leendő arámat, első alkalommal, s majd elalélok. Gyönyörű és bájos, s oly kedves, hogy még a jeget is megolvasztaná. De pislákoló szerelem, vonzalom? Semmi.
Mint később kiderült, az egész család abban reménykedett, hogy nekem is jut osztályrészül ama kegyben, hogy a szerelem is megérkezik az arával, ha megpillanjuk egymást. Láttam apám arcán, hogy megbánta, én meg csak vállat vontam. Erre lettem idomítva születésemtől fogva és ez is benne volt a pakliban. Gáz, hogy ki is húztam azt a lapot.
- Gyönyörű és bájos, kedves teremtés - felkelek, hogy töltsek még egyet, de csak határozottan leteszem a poharat. Se mattrészeg, se részeg nem akarok lenni. Nem fogom belefojtani a bánatom. Ettől sokkal faszább gyerek vagyok.
Aztán visszafekszek a kanapéra, elegánsan hanyag tartással és úgy nézem a mennyezetet.
- Drága leendő anyósom is látta, s ezért nézett inkább félre - aztán felülök és érdeklődéssel tekintek Beccára. - Miért? Tudsz valamit, hogy máshogy is félre néz? - Könnyen akarom venni a dolgokat, s azt is, amit gyanítok. Leendő arám szíve talán nem is olyan szende és szűzfehér, mint azt a szülei gondolják. Viszont gyönyörű és kedves. Még ha nincs is szerelem és villámcsapás, kész főnyeremény, még így is!

kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptySzer. Jan. 29 2020, 22:03

Xander & Becca

Válaszát hallva eleinte csak rezzenéstelen arckifejezéssel néztem rá, ilyen tipikus „not impressed” mimikával, hogy végül rá öltsem a nyelvem.
- Ne aggódj, ha használod kellene, akkor majd a megfelelő pillanatban a fejedre húzom, hogy ne kelljen fáradnod a mozgással. Úgy is annyira fáj a fejed… de ha nagyon gonosz vagy, akkor kivárom, amíg megtöltöd a vödröt és csak utána rakom a csodás hajzatodra – mondtam nagy elgondolkodva. Tény, feltételezéseim szerint nem jutnék el a kivitelezésig, főleg az után, hogy neki magának vezettem fel csodálatos tervemet. Meg amúgy is – akkor még nem is hozatott vödröt!
- Te jó ég, miféle botokkal képzelsz el te engem? – nevettem el magam, bár egy apró kis hang a fejemben azt súgta, talán jobb lenne ezt nem feszegetni, mert a történet végére már nem csak az ő feje fog fájni, hanem az enyém is.
De hogy mennyire tudtam! Értem én, hogy én dobtam fel a magas labdát és neki le kellett csapnia, mert… csak azért is le kellett, de azért… ajj.
- Kicsit lejjebb… és akkor most jön az a rész, mikor azt mondod, hogy csodás gyógyulásnak lehetnék szemtanúja, ha megajándékoznám azt a fájó fertályat egy gyógypuszival, ugye? – fontam össze mellkasom előtt a kezeim és felvontam a szemöldököm. Jelen esetben ha ugyanarra a testrészre gondoltunk, akkor nagy eséllyel előbb válik szegénykém eunuch úrrá egy váratlanul érkező magas sarkú általi rúgás által, semmint fájdalomtól mentes élőlénnyé. Szinte már sajnáltam volna. Szinte.
- Hogy beutalnál egy krionizációs kutatásra? Igazán kedves tőled… a családom talán még hajlandó is lenne befektetni egy ilyen üzletbe, tudod, miiiiindent az egészségért – forgattam meg a szemem. A Howardok nevéhez inkább kötődtek a jó befektetések, semmint a saját cégek. Vagy inkább mondjuk azt, hogy amibe befektettek, annak fokozatosan szerezték meg a többségi részesedését, mégis úgy, hogy ne legyen ténykedésük feltűnő másoknak. Legalábbis, édesapám elve valami ilyesmi volt. Bár a meghitt hangulatot egy pillanat alatt sikerült elrontania.
- Hogy mondtad! – hajoltam hozzá közelebb én is, véresen komoly arckifejezéssel. Hogy a fenébe mondhat olyat, hogy már késő?! Igazán elszégyellhetné magát!
Tény, ez a Csipkerózsikázás téma az én szívemet is meglágyította annyira, hogy nevessek rajta, bár a kérdés nagyon jó volt. Végül inkább úgy döntöttem, elütöm ezt is valami poénnal.
- Ugyan Xander, lehet még őt is be tudjuk venni ebbe a Csipkerózsika buliba. Úgy is tudom, te kis huncut, hogy imádsz hármasozni, igaz, két nő helyett eggyel kellene beérned, de… hogy bírnál nemet mondani az utolsó kívánságomra? – pislogtam rá hatalmas szemekkel. Az totál részletkérdés, hogy az az esemény nem csak nekem, hanem neki is az utolsó lenne, de ugye, a hercegeknek nagyvonalúnak kell lenniük a hercegnőkkel szemben, így követeli meg az illem. Igazán kár, hogy Xander nem egy illedelmes fajta.
- Nárcizmus, Alexander McKey a valódi neved! – mondtam nagyon nevetve már, mire okfejtése végére ért, miszerint hiába a sok maszkos ember, a legjobb testtel mégis csak ő rendelkezett volna. - Ugyan, ugyan Xander, még a végén félreértem és úgy hiszem majd, hogy nekem ajánlgatod magad, pedig jóóóól tudod a szabályt! – emelem meg a mutató ujjamat, jelezvén, hogy bizony erről a döntésemről nem tud letéríteni. Valljuk be, nagy eséllyel nem lett volna rossz élmény, ha hagytam volna behálózni magam Xander által és  bejátszani néhányszor a barátság extrákkal dolgot, de… mégis csak nőből voltam! Arra pedig nem akartam rááldozni a barátságunkat, hogy valami hirtelen agymenés folytán valamelyikünk többet kezd el érezni a másik iránt, meg eredendően úgy hittem, mindkettőnknek meglesz a saját kis előre elrendezett házassága, ha összeboronálnak minket az is jó, ha nem, akkor pedig legalább nem rontjuk el a dolgokat már az elején.
Totálisan más kérdés, hogy végül egy hatalmasat köptem édesapám levesébe, mikor kijelentettem neki: csakis Jaiden felesége leszek. Ohó, azt a ribilliót!
Jön a koccintás, majd a nászajándék ötlet hallatán újra elnevetem magam.
- Rákérdezhetek? Csak nem egy erényövet? – végül is, ha magából indul ki, akkor a hűség megtartásához valóban ez a legtökéletesebb út.
- Tény, lehet hogy egy full extrás kis ketrecre gondoltál, esetleg egy Szürke ötven árnyalata koppintás szobára… de ez utóbbit kérlek inkább ne, előbb hasítanék szíjat a te hátadból, szivi – kacsintottam rá. - Meg lehet, a te fájdalmad látványa nagyobb élvezetet okozna – húztam még egy kicsit tovább. Tény, emlékeztetnem kellett magamat arra, hogy tudjam, hol a határ, mert ha félreért, tényleg fejbe kellene kólintanom a magas sarkú cipőmmel, ami nem egy kedves dolog.
A vezetékneves kérdés kapcsán kicsit zavartan néztem oldalra.
- Hát… még nem igazán vetettem fel neki a dolgot, de nem válna hátrányára, ha megtenné… – egyelőre nem tudtam miképp lehetne ezt jól felvezetni. Női egyenjogúság ide vagy oda, a legtöbb férfit az ilyesmitől még mindig kirázta a hideg és el se tudtam képzelni, hogy Jaiden milyen képet vágna hozzá, ha felvezetném ezt a „csodás” ötletet. Nem biztos, hogy túl jót.
A sárkányos megjegyzésére bezsebelhetett egy újabb durcás pillantást, akkor meg aztán végképp, mikor megemlítette, hogy esetleg leleplezhetné a valós személyiségem Jaiden előtt.
- Jól csinálod Xander, zipzározd be alaposan azt a nagy szádat, mert ha csak egy gonosz kis burkolt megjegyzésed lesz irányomban Jaidennek, akkor én leszek életed legborzalmasabb sárkánya… mit nem sárkány, sárkányrém! – nem jutott eszembe jobb, amivel lehetne fokozni a sárkány ijesztőségét, így maradt eza  szóösszetétel. Meglehet nem a legfrappánsabb, de némi pezsgő után és új év elején senki se várjon tőlem formabontó ötleteket. Még ki kellett pihennem a kettőezer tizenkilencet.
Végül ahogy néztem őt, a csöndesség többet elmondott, mint maga a szavai. Őszintén, abban a pillanatban kifejezetten szerencsésnek éreztem magam, hogy bár nem egy dolog kapcsán édesapám irányítása alatt álltam, mégis, legalább a házasságom a saját döntésem szerint zajlott. Tény, az öreg úgy hitte, hogy majd úgy is ráunok Jaidenre, vagy Jaiden menekül el az esküvő előtt, de az a hite az én malmomra hajtotta a vizet. Amíg hitt benne, hogy nem kell semmiféle lépést tennie a boldogságom megakadályozásában, addig minden a legnagyobb rendben volt.
- Gyönyörű, bájos és kedves, de… vagy legalábbis ez a kis „de” ott kong a mondatod végén – fűztem hozzá, majd felszusszantam. - Kedves anyuka meg számíthatott volna arra, hogyha általuk rendezett házasságról van szó, akkor nem fogod az első pillanatban a lánya lábai elő dobnod magad – forgattam meg a szemeim. - Már azt hittem úgy érted, hogy a drága nőszemély teljesen átlátott rajtad és nem csak arra érted, hogy érezte, ebből nem lesz szerelem első látásra – tártam szét a karjaim egy kicsit, majd úgy nyúlászkodtam, meg tudjam ragadni a kezét. - Még mindig ki tudsz jönni jól ebből a helyzetből. Mennyi idős is? Úgy rémlik egészen fiatal… – tudtam, hogy nem egy szép gondolat volt, ami átfutott a fejemen, de ha én kerültem volna hasonló helyzetbe, csak egy valami mozgatott volna: meg kellett győznöm a másik résztvevőt az együttműködésben, elvégre… ha kiderül, hogy képtelenek vagyunk egymást szeretni, akkor meg kell adnunk annak a lehetőségét, hogy mégis képesek legyünk megtalálni azt valaki mással. Neeeem, itt nem a válásra gondolod, inkább nevezhetnénk színfalak mögötti nyitott házasságnak. Persze, ott volt annak a lehetősége is, hogy magamba bolondítsam a pár jelöltemet, de az nem mindig zárul szép végkifejlettel, elvégre… az elvakult szerelmesek őrült dolgokra képesek.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptySzomb. Feb. 01 2020, 18:52
Becca & Xander

A rezzenéstelen arcot leutánzom, még a tekintetemből is megpróbálom kivenni a kitörni készülő nevetést, ami persze, nem megy, s el is vigyorodom, ahogy kinyújtja rám a nyelvét.
- Sajnálom - libbentem meg a hajam nőiesen. Elég nevetséges látvány. - A hajam nem ilyen kezelésre vágyik...
Nagyon töprengve, nagyon sokat sejtetve nézek rá, miszerint milyen botot is képzelek el neki.
- Hossszúúúútt? És jó vastagat? - Rántom fel a szemöldököm, viccelődve. Ő kérdezte! Én csak válaszoltam. Megválaszolatlanul nem hagyunk kérdést. Pláne egy ilyet nem!
- Nos... az  is lejjebb van, valóban és az is szokott hangot kiadni - felelem nagyon komolyan. - De én a torkomra gondoltam. - Adom a sértettet.
- Be én - állítom határozottan. Aztán kifejtem a számára, hogy már mi is késő. - Úgy-úgy - nem, nem bólogatok, mert akkor tényleg fejfájás lenne a vége.
Közelebb hajolok és miután én is hatalmas szemekkel pillogtam rá, érezve, hogy azért nem kéne, mert ettől most lehet szédülni is, félig szigorúan komoly arcot vágok és suttogva felelek: - Nem osztozom. - aztán kihúzom magam.
- Honnan tudod, hogy hármasban is szeretem? És ja, ha már hármas. Két hölgy, mint rajtam kívül még egy hím.
- Alexander Narcissus McKey - ízlelgetem az újdonsült nevem. - Nem is hangzik rosszul. Lehet, felveszem, ha ennyire tetszik neked - aztán nagyon komolyan töprengve tekintek a mennyezetre. - Melyik szabályra is gondolsz? - Majd rápillantok, s teljes ártatlansággal folytatom. - Romlott szívem úgyis együtt dobban a tiéddel. Ennél többre semmi nárcisztikus élvezet nem tud elvinni - azzal megsimítom a hajam.
Ha az ujjaim köré csavartam volna, mert hát azt is könnyen megtehettem volna, vagy engedhettem volna, akkor most egészen más lenne a felállás. És milyen jó kis bajuszhuzogatásokról maradtunk volna le! Nem-nem, Azt már nem!
Elvigyorodok, ahogy kimondja az ajándékot. Mert bizony, könnyen meglehet, az lesz az ajándékom.
- Nem menne az olyan könnyen neked, édesem - felelek a hátamból szíjat hasítana részre.
- Az erényöv neki, nem neked, édesem, kiváló biztosíték arra, hogy csak a tiéd - gonosz és önelégült mosoly ül ki a képemre. Sosem voltam jógyerek, csak ha a látszatért kellett.
- De, most, hogy mondod, egy full extrás ketrec is fel fog kerülni a listára. Majd azért súgd meg, mit szeretnél benne mindenképpen - dörzsölöm meg az alsó ajkamat a hüvelykujjammal.
Féloldalas biccentéssel tekintek rá.
- Nocsak-nocsak. Elszóltam magam a következő lépéssel. Pedig hajh, a Howard-Knight az egy tökéletes kombináció.
Tetszik a durcás pillantása, elértette a megjegyzésemet a sárkányokkal kapcsolatban. Ha nem ittam volna már eddig pár pohár pezsgőt, most biztosan felét felhajtanám.
- Imádnálak sárkányrémként is! - Állítom komoly határozottsággal. - Inkább azt fogom élvezni, ahogy szépen eljátszadozol vele, miközben ő mit sem sejt - somolygok sejtelmesen. Neeem, semmit sem mondanék el a fiúnak, hogy aztán Becca teljességgel játszadozhasson vele, kénye és kedve szerint.
Oldalt fordultam, felé a kanapén, és úgy figyeltem rá.
- Á, ahhoz vak. - még a saját anyám sem látja, milyen vagyok valójában, Becca az, akinek ezen romlott oldalamat megmutatom. Valahol ki kell engedni azt a feszültséget és szeretethiányt, amit a neveltetésem kapott. És Beccával kiválóan egymásra találtunk eme partnerségben. Szerelem? Ah, hát ha nem jött, akkor ugyan kinek kell? El vele, szükségem sincs rá, hiszen harmattá képes tenni szilárd személyem, ó, nem!
Térdem a kanapé karfájának feszül, s mikor látom, meg akarja fogni kezem, kinyújtom felé és fejem a háttámlának döntöm oldalt, úgy tekintek először kezére, majd rá.
- Szerintem jó helyzet - kulcsolom össze a kezünket, arra figyelve, gondolatban viszont a gondolataimban vagyok. - Huszonegy az édes. Lehetett volna hárpia, házsártos, és olyan ronda, hogy inkább rá rakom a zacskót a fejére, ha akarnék tőle valamit az ágyban. És mondd csak, mit is tervezel az esküvőre? - villámcsapással hárítás. Nem is gondoltam, hogy képes ennyire fájni ez a tény, és nem szeretem az érzelmi nyavalygást.

kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptyVas. Feb. 09 2020, 23:34

Xander & Becca

Szerintem nehezen találtam volna bárkit is, aki nem neveti el magát Xander hajdobálós jelenetén, ebből adódóan érthető, hogy én magam se voltam kivétel ez alól.
- Azt hiszed van lehetőséged válogatni? Akkor nem figyeltél eléggé – vigyorodok rá, de szerintem azért ő is sejtette, hogy egy ilyen tetthez én sem vagyok elég barbár. Vagyis… mondjuk azt, hogy lehetnék, ahhoz viszont az illetőnek iszonyatos módon fel kell idegesítenie. Xander eddig sose járt hozzá közel, hogy ezt kivitelezze, de ki tudja, lehet pont erre hajtott. Azért persze mélyen reméltem ennek ellenkezőjét.
- Aha… értem. Tudod, jobban örültem volna, ha ezt a kérdésem inkább költőinek veszed – sóhajtottam egy nagyot. A folytatásra viszont nyugodtan engedtem meg magamnak egy horkantást, elvégre Xander előtt felesleges lett volna megjátszanom magam.
- Én is természetesen a torkodra gondoltam… miért, mi más felelne meg ennek a leírásnak? – néztem rá nagy érdeklődéssel, hátha kifejti… vagy inkább lehet jobban járnék újfent, ha hallgatásba borulna.
Utána pedig, a kedves színi jelenetet letudva a gonosz, ráncosodásomra tett célzással, amit nagylelkűen figyelmen kívül hagytam, következhetett egy másik, igen kellemes téma kifejtése.
- Minden pasi imádja a hármast, ha két nőről van szó körülötte. Ezért is mondtam neked, hogy kivételesen lenyelhetnéd a békát és a hármas ezen igazán nemes formájával is kibékülhetnél – néztem rá negédes mosollyal. Persze, sejtettem, hogy foggal-körömmel ellenkezne, de pont ez tette az egészet viccessé.
- Ó egek, már nevet is adtam neked? Mindenképp neveztesd át magad akkor mielőbb, nagyon hangzatos és illik is hozzád – nevettem el magam, majd kérdése hallatán pislogtam néhányat, majd karba tettem a kezem. - Tudod te azt… – és valóban, ki se kellett fejtenem neki, hogy mi is fogalmazódott meg bennem. Nem akartam házi nyúlra lőni – Xanderrel való ismeretségem már igen régre nyúlt vissza, egészen kislány koromig, ebből adódóan nem egy fontos momentumnál jelen voltam az életében, de ez oda-vissza igaz. Őszintén, akármennyire jól is kijöttünk, sose akartam átlépni egy bizonyos határt, mert tény, kifejezetten jól kijöttünk egymással, de ha egy új szintre vittük volna a kapcsolatunkat, akkor megeshet, ez nem maradt volna ugyanígy. Volt már egy személy az életemben akivel bár sose voltunk barátok, mégis… úgy hiszem egész jól ki tudtunk volna jönni egymással, ha nem azt a célt szolgálta volna a kapcsolatunk, hogy egy nap majd összeházasodjuk. És nézd! Milyen jól kijöttünk belőle… ha meglátjuk egymást annyira heves gyűlölködésbe vált az arcmimikám reflexből, hogy elég nehéz utána azt levakarni róla.
- Nem tudhatod, amíg ki nem próbáljuk – vigyorodtam rá az ostor csattogtatós gondolatmenetre reagálva. Nem mintha a bakancslistámon szerepelt volna az, hogy bármiféle BDSM játékot játsszak bárkivel is, de ez is tipikusan olyan, mint Xanderrel a legtöbb civódásunk: folyamatosan emeljük a tétet, de hála az égnek végül nem kivitelezünk semmit. Tudjátok, határok, azok mindig vannak.
- Sejtettem, hogy nem nekem szánod az erényövet… legalábbis mertem remélni. Bár esküvő ide vagy oda, egy darabig biztosan nem tudnám ráadni szegényre. Te is ismered a férfi önérzetet, nagyon nem lenne boldog a dologtól – nagy tapsot szavaznék meg annak a nőnemű lénynek, aki képes lenne rávenni Xandert, hogy felvegyen egy erényövet és a kezébe is adja a kulcsát. Tényleg, hatalmas teljesítmény lenne a részéről és minimum még valami Nobelt is a kezébe nyomnék. Nem tudom melyiket, de az egyiket biztosan!
- Figyelj, majd írok egy listát, hogy mik az elengedhetetlen kellékek a ketrecbe, csak majd először rá kell Google keresnem. Nem mintha nem lenne elég fantáziám hozzá, egyszerűen csak… nyitott vagyok az új ötletekre – lassan a poharam kiüresedett, így ha Xander nem állított meg, hát töltöttem magamnak még egy kis pezsgőt. Én nyugis szilvesztert tudhattam a hátam mögött, így nem kellett holmi macskajaj miatt aggódnom, vele ellentétben, bár tény, túlzásba se szerettem volna vinni a dolgot.
Nagyokat biccentettem a szavaira, a Howard-Knight megnevezés igen hangzatos volt és úgy véltem, még neki is segített volna abban, hogy még nevesebb építész legyen, de… mindent fokozatosan kellett adagolni. Ha túl gyorsan cselekedtem volna, akkor a kelleténél hamarabb lát át mocskos kis terveimen, amik igazából nem voltak azok, csak… valahol sejtetten, hogyha rájön valós indítékaimra, akkor már közel se fog annyira rajongani értem, mint annak ellenére. Ez pedig igen-igen elszomorított volna.
- Örülök, hogy egy valaki már van az életemben, aki talán akkor is elfogad, mikor teljesen kifordulok önmagamból – szusszantam fel. Bár nem örültem neki, de Xandernek egyszer már sikerült végigmoziznia egy olyan esetet, mikor tényleg nagyon ideges voltam és megtörtént a legrosszabb: tányér nem maradt épen, hisztiztem, törtem, zúztam és… nyertem. Végül mindig elnyerem, amit akarok, legalábbis ez volt az általános séma. Ugyanez volt akkor is, mikor el kellett fogadtatnom apámmal, hogy bármilyen jó partit nézett ki nekem vőlegénynek, én csak azért is Jaiden felesége leszek, ha akarja, ha nem!
- Akkor valóban fiatal. Figyelj, még bőven alakítható! Ha nem is lesz életed szerelme, még mindig rávehető egy nyitott házasságra, vagy valami. Ha pedig nem ronda, akkor a gyermekáldás problémája se lesz probléma idővel, mikor oda juttok – szorítottam meg kicsit a kezét. Persze, megkérdezhettem volna tőle, hogy miért nem ellenkezett, miért nem csapott akkora tantrumot, mint én annak idején, de való igaz, ha Jaiden nem lép a színre és a vőlegényem nem utálom szívből, akkor nagy eséllyel én is igába hajtottam volna a fejem. Elvégre bíztam volna abban, hogy képes lennék megbeszélni az illetővel a dolgokat… bár tény, a legutóbbi ilyen próbálkozásom csúfos kudarcot vallott. Ostoba voltam, mérhetetlenül, hogy azt hittem sikerülhet, de… ez már a múlt!
- Bevallom, mély tervezésbe nem mentem bele, mert tudod… megint az a bizonyos férfi önérzet újra lecsap. Biztos vagyok benne, hogy Jaiden nem akarná, hogy az egész hacacárét a szüleim fizessék, pedig nagy eséllyel nem lesz más választása, elvégre egy Howard nem házasodhat meg egy kis kápolnában, tíz fő jelenlétében, ez tudott. Egy Las Vegasban lévő Elvis előtt meg főleg nem. Ezért hagyom, hadd ringassa magát egy kicsit abban a hitben, hogy közösen gyűjtögetünk az esküvőre, aztán pedig egy napon kénytelen lesz belátni a tényt, miszerint az édesapám által fizetett lagzi nem is olyan rossz ötlet – vázoltam fel neki a bámulatos tervet. Bár éreztem, hogy részéről ez inkább téma kerülés volt, de nem akartam erőltetni, elvégre én magam is mérhetetlenül utáltam, ha valami olyasmiről faggattak, amiről nem nagy kedvem volt beszélni.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptyCsüt. Feb. 13 2020, 21:04
Becca & Xander

Mosolygok, ahogy nevet, az utóbbit azért még nem próbálom be. A válaszra viszont a két tenyerem közé teszem az arcom és egy néma döbbenetet imitálok. Szerintem csak másnaposan vagyok ilyen kiállhatatlan, ezért is örültem, hogy végül csak elintéztem, hogy szabad legyen a délutánom.
A költői kérdésre viszont a mutatóujjamat ingatni kezdem felé. Ó, nem, nálam olyan, hogy költői kérdés, az egyenesen felhívás olyan keringőre, amibe minden belefér. M.I.N.D.E.N. Na jó, kinyírni senkit se fogok és megkínozni sem, a többi mind jöhet. Meg különben sem rosszra gondoltam, hanem a gyönyörökre. Ott nagyon szabad tud lenni a fantáziám.
- Még kérdezed? - Adom a döbbentet. - Hát ennyire vulgárisnak tartasz? - Csak azért nem bólogatok, mert akkor lefejelem a padlót, mert véletlenül továbblendül a gravitációnak engedve a fejem. Akkor aztán duplán fájhat. Inkább a mutatóujjammal hullám mozdulatot teszek.
- Hohó, ahhoz ki kell alaposan kötöznöd, hogy én, valaha is egy férfival, hármasban - most én horkantok egyet. Semm bajom nincs a homókkal, gayekkel, meg isten tudja, milyen címkéket találnak ki mára már, miközben egyet elfelejtenek. Kettőt. Szex és szerelem az a hol érdekli, ki mibe van csomagolva? Nos, mivel se Eros, se Cupido nem vagyok, nekem fontos. Kukacot nem kérek, köszöntem! Almákat annál inkább!
Az államat dörzsölgetve merengek a mennyezet felé.
- Hmm... rendben, meg fogom tenni, csak mert ennyire rajongsz eme kombinációért.
Amúgy, miért ne? Kár, hogy nem vagyok szerelmes magamba...
A tudom én aztra inkább az arcomra borítom a tenyerem. Hát persze, hogy tudom!
- Aaaa - nézek rá műkomoly rájöttem arccal. - Mindig is tudtam!
Én mindent kipróbálok!  Majdnem mindent.... mert az önnön magamnak felállított szabályokat nem vagyok hajlandó átlépni. Márpedig Becca sok szempontból tabu. S éppen ezért olyan jó vele lenni. Kész próba és aztán kész főnyeremény. Élvezem.
- Szeretnél egyet?- Kapom az alkalmon és naná, hogy rákérdezek erényöv ügyben. - Csak szólj és tiéd lesz a legklasszisabb, legvadítóbb. A kulcsot kinek postázhatom?  - Nézek rá ártatlan tekintettel, és nem, téved bárki is, ha az én nevemet akarnám visszahallani.
- Jaj, dehogynem! Olyan könnyű ránk adni! Egy kis vodka, egy kis szex, még egy kis vodka, esetleg valami még töményebb, aztán úgyis filmszakadás. Amíg meg ki van ütve... - nézek rá sejtelmesen. - Nem mondtam, hogy bele is kell egyeznie - gonosz vagyok, mindig is tudtam... ezt az elégedett arckifejezése is megerősíti.
- Hogy mit csinálsz? - mikor látom, töltene magának, kiszolgálom, majd merő feledésből a kezemben marad a pezsgős üveg, úgy ülök vissza. - Dehogy ott nézel utána! Madame Desirenál vannak a legjobb szemléltető eszközök. Ezeket élőben kell látnod - már innék az üvegből, mikor rájövök, mit is csinálok. Még csak a mozdulat volt, a szám a világ túlvégén az üvegtől. Rámeredek, majd nagy óvatosan inkább leteszem. Nem, nincs több.
- Egyenesen rajongtam, ahogy a füst kijött az orrlukaidon - az államat a tenyeremre támasztom és úgy fordulok felé, mosollyal. Elég látványosan játszottam akkor a néző szerepét, chipset is szerváltam és nagy nyugalommal végignéztem a tombolását. A kanapé sem úszta meg, amin ültem, de tudtam, hogy nekem bajom nem fog esni, így élveztem tovább a műsort.
Sejtelmesen rámosolygok a nyitott házasságra. Ó, hát evezek én már a téma felé nála, bár még nem rukkoltam elő a nagy aduászommal, az majd csak akkor lesz, ha minden kötél szakad. Aztán a sejtelmes mosoly önelégedett mosollyá változik, tudatva, hogy igen, valóban értem el már sikereket.
- De azért már elkezdted varratni az igazi menyasszonyi ruhádat? - Nézek rá sokat mondón. Ahol egy ruhavarrás van, oda elfér kettő is. Pláne, ha ilyen mesteri játékról van szó!
- Zseniálisan ismersz bennünket, Becca! Kezdek félni tőled! Neked a legcsodálatosabb és szuperebb esküvő jár! - Hogy éppen szerelmes-e igazán belé? S hogy én úgy veszem el a nőt, hogy nem vagyok?
Lehajolok az üvegért és jól belehúzok.

kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptyVas. Feb. 23 2020, 03:21

Xander & Becca

Kezdtem azt hinni, hogy aznap Xander másnaposságának köszönhetően megkaphatom a teljes McKey show-t, melynek keretein belül megismerhetjük ennek a bizonyos nemes „trónörökösnek” az összes… árnyalatát? Vagy túl elcsépelt ilyen hasonlatokat használni, mert már annak a filmnek az ismerete túl mainstream? Mindenesetre volt egy olyan érzésem, hogy Xander döbbenetből döbbenetbe esett, ami egy ponton mókás volt, de volt egy olyan érzésem, hogyha minden meglepett pillanatában ennyire eltátja a száját, akkor hamar el fog fáradni az állkapcsa… ami nem egy szerencsés dolog és még eléggé félreérthető is.
- Vulgáris? Úr isten, te valami ilyesmire gondoltál? Ó, akkor hallgasd el örökre, az én nebántsvirág lelkem megsínylené ezt a történetet… – visszakoztam, elvégre ha valóban olyan lennék, mint amilyennek a bulvársajtó bemutat, akkor nekem mély pironkodások közepette kellene búvóhelyet keresnem, ha hasonló téma merül fel. Más kérdés, hogy közel sem voltam olyan aranyos teremtés, mint amilyennek szerettek volna engem látni az emberek.
- Nyugalom, nyugalom, sose kérnélek olyan hármasra, ennyire nem akarnálak megkínozni még akkor se, ha nagyon felidegesítesz. Egyszerűen csak hármasban lennénk lefagyasztva, ha eljön az a pillanat, hogy… neked haldoklik a májad, rajtam nem segít a botox, Jaiden meg… Jaiden meg jön velem, ha akarja, ha nem – ne merészelje azt állítani, hogy tudna élni nélkülem, mert én kijelentem, hogy nem… és ha így teszek, akkor senkinek sincsen joga másképp állítani azt. Még magának Jaiden Knightnak sem.
- Rendben, akkor jövő karácsonyra kérlek hozd el magaddal az új anyakönyvi kivonatodat, csak hogy legyen mivel nevetve pózolnom a karácsonyfa alatt – mint ahogy ő, én se tudtam leállni ezzel a kolosszális tervvel. Bár volt egy olyan érzésem, hogy mire eljön a nagy nap, addigra teljesen el fogom felejteni ezt a nem mindennapi beszélgetést, bár ki tudja. Legalább majd a meglepetés erejével fog rám hatni, ha tényleg ezt adja ajándékba karácsonykor.
- Dehogy akarok! Rám nem erőltetsz egy olyan hacukát, nem hogy még valaki másnak add oda a kulcsát… álmodozz – legyintettem a dologra. Már így is néha úgy éreztem magam, mint egy kalitkába zárt kishercegnő, nem kellett még ehhez a további kedves „kellékek”. Még hogy magamra rakassak egy erényövet, ugyan kérem, ahhoz nagyon korán kell felkelnie valakinek, hogy kivitelezhesse.
- Jaiden inkább módjával iszik… azt nem mondom, hogy nem tudnám rávenni a nagyobb fogyasztásra, de azért egy ponton már feltűnő lenne ez a szex és alkohol kombó, hogy tuti akarok valamit. Vagy csak én nézek ki belőle túl sokat? – újabb költői kérdés bukott ki az ajkaimon, pontosabban mondjuk azt, hogy erre a választ csak teszteléssel lehetett volna kideríteni.
- Neked még konkrét ismerősöd is van, akihez el tudsz menni egy ilyenért? Jesszus! – nevettem el magam. - Akkor jövőheti programnak belőve? Te, én, Madame Desire és… az ő mókás cuccainak bemutatója? Bár tény, lehet öt perc múlva már fordulnék ki a boltból, de egy ilyen felvezetés után vétek lenne kihagyni. Azt hiszem Jaidennek majd be kell adnom valami kamu szöveget, mert lehet a szívére venné, ha bevallanám, hogy épp eszközöket nézek a jövendőbeli kis ketrecébe a legjobb barátom segítségével – tény, azért megnéztem volna a reakcióját, ha a teljesen valós indokot közlöm vele. Így viszont foghatom családi összeröffenésre, céges vacsorára, avagy arra, hogy Boo elrángatott egy újabb állatmenhelyre – bár ez utóbbinál meg kell beszélnem a dolgot Booval, ami kemény diónak tűnt már előre. Áh… jó lesz a céges vacsora is!
Biccentek, ahogy megtölti a poharamat pezsgővel, majd mikor jött az a bizonyos füst emlegetés elnevettem magam.
- Édesapám szerint kevésbé, de hát… háborúban mindent szabad – emeltem meg a pezsgőm, elvégre úgy hittem próbál majd óvatos lenni ezek után az alkohollal, így kénytelen leszek egyedül inni. Persze, mint később kiderült, nem pont erről volt szó, de hát… nem láthattam át Mr. McKey minden mozzanatát.
- Elvileg nem. Vagyis mindenki úgy gondolja nem. De a valóság… áhh, már voltam egy ruhapróbán, de nem tetszett a végeredmény. Nagyon-nagyon nem. Így most úgy tekintem, hogy a dolog nem történt meg, épp ezért új tervezőt kell keresnem – Alicia kísért el a próbára és hát… nem alakult jól a dolog. A ruha nem úgy állt rajtam, ahogy szerettem volna, Alicia se volt elragadtatva tőle, így ment az egész a szemétbe. Elvégre én a tökéletes ruhát kerestem és nem kevesebbet. Ha pedig nem azt kapom, akkor senki se várjon tőlem megértést.
Szavai hallatán kicsit felvontam a szemöldököm.
- Most épp azon gondolkozom, hogy ironizálsz-e, vagy minden szavad komolyan gondolod – vallottam be neki, majd figyeltem, ahogy meghúzza az üveget. Újra szemtanúja lehettem a férfi önérzet egy újabb áldozatának, azaz annak, miszerint Xandert is zavarta a dolgok ilyetén alakulása, mégse akarta kiönteni senkinek se a szívét… vagy legalábbis nekem nem. Mert ő az erős férfi! Áhh, ostobák, minden férfi ostoba. De nem erőltettem. Vagy legalábbis úgy hittem, csakis erről lehet szó, de ha nem… az csak jobb. Persze, nagy eséllyel tudta, hogyha valaha meg akarja tartani a nagy vallomások éjszakáját, akkor engem zaklathat vele… csak ne rosszkor tegye. Ez egy fontos kitétele a dolognak!
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptySzomb. Feb. 29 2020, 17:48
Becca & Xander

Most kifejezetten sajnálom, hogy lehajolni azért nem hajolok, mert akkor visszaköszön minden. Pedig ez a válasz megérne egy Alexander McKey meghajolva bocsánatért esedik a hercegnőnek, mert mert olyat kinézni belőle, mint a vulgaritás. Ám hallgatni nem hallgatok, ha már beszélni nem enged, akkor mutatom!
- Ezen most megkönnyebbültem. Ó! Ó! - Értem meg, majd elhúzom a szám. - De mi abban a buli, ha közben két nejlonfólia van közötted és közöttem? Jaidenről nem is beszélve, ha esetleg odacsúszik.... A májam köszöni, örökké élni fog - köszönhetően a romlottságomnak, az alkohol mennyisége kenterbe sem veri, ami gonoszság árad belőle. Majd sokat sejtető, ismételt ördögi vigyor jelenik meg a képemen. Jaiden, Jaiden, ha te egyszer erre ráébredsz! Addig is, kellemesen fogok szórakozni az egész játékon.
- Ahogy óhajtod, hercegnőm - előveszem a mobilt, mert ilyen állapotban tuti el fogom felejteni (nem), és egy kis buli belefér az életembe. El is küldöm az üzenetet az ügyvédnek, így újév első napján, semmi hali, jó évet, hanem egyből a tárgyra, mely szerint mit szeretnék látni az igazolványaimon, mint teljes név. És hogy ezt még szerződésekre is fel kell vezetni, hát ettől hízik igazán a májam. - Minden ilyen gyorsan teljesüljön számodra - más kérdés, hogy kicsit tovább tartott elküldeni, mert azért koncentrálni kell ahhoz, hogy ne másnak és ne rosszul betűzve küldjem el. A fejem azért adogatja a labdapasszokat a tegnapi napokra. Ami, köszönhetően a pezsgőnek, isteni minőségben, mert Becca ízlésében sosem csalódtam, egyre halkabban dobol a koponyámon belül.
A válaszra csak hunyorítok rá egyet. Csábosan nézne ki pedig abban a "hacukában", ahogy ő mondja. Ám igazat adok neki, én sem szívesen látnám magamon, pláne úgy, hogy más kezében van a kulcs. Soha!
A költői kérdésre, mely megkérdőjelez dolgokat Jaidenben, csak újfent rákönyökölök az államra és hamiskás tekintettel nézek Beccára.
- Nincs olyan, amire ne tudnád rávenni... - jegyzem meg sokrétű jelentéssel bíró hangszínnel. Azt magam is nagyon jól tudom, mennyire könnyű bennünket, hímeket az orrunknál fogva vezetni, pláne, ha azt olyan ördögi zsenialítással míveli, mint Becca. Még élvezném is, hogy a hálójába kerültem, de akkor hol maradna az én szórakozásom az egészből? Nem-nem, ez így tökéletes, ahogy van.
- Az az öt perc is tökéletesen megéri - nevetni nem merek, aztán mégis, mert nevetése ragadós, és jelezhet a fejem, a jelenet, ahogy Beccával nézzük a bemutatót, az felér sok mindennel.
- Hogyne lenne. Az örömökről lemondani vétek, pláne egy olyanról, amelyet Madame Desire tud nyújtani. Minőségi és egyedi eszközökben legalábbis - nem, hozzá személyesen nem volt szerencsém, nem ebben specializálódott és ráfanyalodni pont nem fogok. Találok elég hancúrtársat a saját fajtámból, akik éppen olyan romlottak, mint én. - Pedig lehet, egyből velünk akarna tartani - legfőképpen, hogy engem dobjon be a ketrecbe, ha tudná, mire is készülnénk, holott csak ártatlan szórakozás lenne, de kihagyni ezt a lehetőséget, igazán vétek lenne.
- Ámen - háborúban mindent és bármit! A füstölgéseiért egyenesen rajongok, és ki nem hagynám végignézni.
- Ó, kár. Megnéztelek volna benne - mindenben csodálatosan gyönyörű Becca, ám ha ezt kimondanám most, felérne egy szerelmi vallomással, amit meg nem óhajtok neki tenni, feláldoznám örök barátságunkat, márpedig azt nem adom semmiért.
- Melyikre tippelsz? - vigyorodok el, majd komoran pillantok az üvegre, ráeszmélve, hogy mit is teszek, márpedig nem, nem leszek búskomor hős lovag, aki bánatát az üvegbe fojtja.
Becca mellé ülök át, akárhogy is, majd az ölébe hajtom a fejem, ha nem tetszik neki, majd legfeljebb jól fejbe vág, bár nálunk megszokott dolog ez, no nem a fejbevágás, bár az is.
- Sikerült kihúznom a lutrit. Mindenki szerelmes lett a választottba a családomból. Nekem nem jutott ekkora szerencse - sóhajtok egyet, majd az oldalfekvésből felé fordítom félig a fejem, de nem tudok rápillantani, mert akkor fájni kezd jobban a fejem, nem a látványától, az csodás. Hanem a mozdulattól.
- Az az egy szerencsém, hogy gyönyörűszép, és bájos lelke van. Lehet ám manipulálni hófehér lelkét - nevetem el magam halkan. Igen, ennyit az én nagy vallomásomról. Néha még én is lehetek szentimentális.
kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptyVas. Márc. 15 2020, 00:47

Xander & Becca

Xander újra arra késztetett, hogy szépen lassan karba tegyem a kezem, majd felvonjam a szemöldököm.
- Azért szerintem sokkal professzionálisabb ez a dolog, semmint hogy csak egy nejlonfólia legyen a két test között, hacsak nem direkt ilyen… testközelire kérjük a dolgot. De bocsáss meg nekem Xander, ha én valakivel össze akarok bújni a fagyasztásomkor az nem más, mint Jaiden… de az nem baj, ha a közelünkben szuszogsz te is – emeltem meg a kezeim, nehogy úgy gondolja nem akarom a jelenlétét. Iszonyúan unatkoznék párszáz év múlva ha felébredésem után ő nem lenne társam a bajban. Főleg, ha idő közben Jaiden talál magának egy jobb naivát, mint én és képes megpattanni.
Xander általában betartja az ígéreteit, legalábbis nekem mindenképp, ebből adódóan pedig volt egy olyan érzésem, hogy nem viccel és valóban felveszi a nevet. Kicsit közelebb is húzódtam hozzá, így valamennyire belelátva a telefonja képernyőjére, bár tény, még így is volt bőven lehetősége úgy fordítani azt, hogy ne tudjam lecsekkolni min is munkálkodik. Elvégre meg is vezethetett, hiszen bőven írhatott volna másnak is. Mondjuk valamelyik latino barátnőjének, akivel az este további részét szándékozza majd együtt tölteni, ha nekem „végre” kirakta a szűrömet. Más kérdés, hogy még nem állt szándékomban távozni.
Meg kell említenem, hogy egy kicsit én is kezdtem érezni a fejemben az italt, bár tény, ahhoz képest, hogy Xander eredetileg úgy tűnt óvatos akar lenni fogyasztás tekintetében, mégis több csúszott le a torkán, mint az enyémen. Nem mintha sajnáltam volna tőle, egyszerűen csak mivel eleve a másnapot tolta, úgy gondoltam akkor pont emiatt szeretne önmérsékletet gyakorolni, de hát… kezdtem rájönni, hogy a témáink lehet annyira megviselték a kis lelkét – mert rendelkezett eggyel, hiába tagadja – hogy már az alkoholt próbálta érezelem hígítónak használni. Tény, amíg nem akart kiugrani az ablakon, vagy egy élő sztriptíz showt letolni nekem, addig nem igazán akadályoztam ezen tevékenységében.
- Legyen így Xander… átkozottul szomorú lennék, ha végül megvilágosodna – tudtam, hogy túlzottan ragaszkodtam hozzá és ha végig kellett volna gondolnom, hogy ennek mi volt az oka, nos… tudtam a választ. Igen, az is, hogy iszonyúan szerelmes voltam belé, de akadt ott egy másik tényező is, ami miatt foggal-körömmel kapaszkodtam belé. De abba viszont jobb volt nem belegondolnom.
Csak mosolyogtam a bolt részletezése kapcsán, a Jaident érintő részre pedig csak legyintette.
- Áhh, esélye nincs a dolognak. Ő olyan szelíd lélek ebből a szempontból – de az is lehet, csak én akartam magam meggyőzni erről. Számomra Jaiden maga volt a herceg, fehér lovon és ebbe a képletbe hirtelen nem fért bele, hogy ilyesmi iránt érdeklődjön. De ki tudja, meglehet neki is megvoltak a kis titkai, amelyeket nem akart felfedni előttem, bár nagyon ajánlottam volna neki, hogy ne legyenek túl sok csontváza abban a bizonyos szekrényben.
- Miért, szeretnél velem jönni és segíteni választani egy esküvői ruhát? – na ezt a kérdést már elég hitetlen fejjel tettem fel, elvégre elég hosszadalmas történet volt ez, Xandert pedig nem olyannak ismertem, mint aki nagy türelemmel ülte volna végig az összes ruhapróbát, hogy aztán véleményezze a látottakat.
- Szeretném azt hinni, hogy komolyan gondolod, mert ha nem… bemutatom, hogy mit tanultunk előző héten a kick boksz edzésen – mosolyodtam rá édesen, majd kicsit meglepetten konstatáltam, mikor feje végül az ölemben landolt. Végül is, nem volt ellenemre, ismertem mint a rossz pénzt, így szinte reflexből cirógatni kezdtem a haját.
- Ez nálatok ilyen családi dolog? Irigylésre méltó… vagyis nem, mert ha én beleszerettem volna ténylegesen abba, akit apám szánt nekem, az… iszonyatos szívás lett volna – legalábbis előszeretettel jelentettem ki magamnak újra és újra, hogy semmi sem volt köztünk, de ki tudja. Néha a saját érzelmeimen se tudtam kiigazodni.
- Lehet ha jobban megismered, akkor mégis csak közelebb érzed majd magadhoz. Lehet a családod tele volt ilyen meglátni és megszeretni emberekkel, de te ennél jóval összetettebb vagy Xander! Neked ismerned kell a társadat és elismerned őt… ezt a lányt pedig még nem volt alkalmad kiismerni alaposan. Lehet nem egy pozitív meglepetést tartogat neked – próbáltam valamennyire javítani a közérzetén, miközben egy-egy hajtincsét az ujjaim köré csavartam. Őszintén, valahol bíztam benne, hogy így lesz, mivel fájt őt így látnom. Akármennyire erős próbált lenni, azért tudtam, hogy nem dobja fel a dolgok alakulása… de legalább nem gyűlöli a lányt. Ez is valami, nem?
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptyHétf. Márc. 16 2020, 11:19
Becca & Xander

Ahogy karba fonja a kezét és felvonja szemöldökét, vállra biccentett, oldalra fordult fejjel nézek rá. Nem sokáig megy, mert hullámzani kezd, de egy misét megér, ahogy reagálok arra, amit tesz.
- Inkább sajátot kérek - felemelem a fejem és úgy nézek rá. - Majd ha kellek, átkopogsz. Pezsgő mindig lesz nálam - vigyorodom el. És meg kell állapítanom magamban, hogy valóban szereti azt a gazfickót. Lám-lám, még a mi fekete szívünknek is lehet gyenge pontja.
Az enyém mi?
Úgy fordulok, s tartom a telefont felé, hogy lássa, mit is küldök el, mikor látom, mozdul. A név ismert ügyvédé, seperc alatt a kezemben lesznek majd az új iratok. Sok meló. Nekik. Engem meg nem érdekel, ez a dolguk. - Kész is! Névavató bulimra hivatalos vagy. Keresztanyu - pislogok rá vigyorogva.
Szerencsémre, pechemre, bírtam az italt, amíg iszom. A másnap kutyajaja nem a legjobb, bár néha az is egészen jól kibírható. Ez a pezsgő viszont félig gyógyír, ki is fogom használni eme tulajdonságát. Csak hát.. ebből is kicsit többet ittam most, mint kellene, s meg is lep, hogy elhatározásomnak szembe megyek.
A nevetést abbahagyom és megértő mosollyal tekintek rá. - Le sem tagadhatod, hogy belezúgtál.
Már némileg bánom, hogy belementem a házasság üzletébe, de bízok magamban, hogy megoldom. Az eskü még nem fog véget vetni a hancúrjaimnak, mert ahhoz semmi közük. De a szerelem. Legalább az találna meg... fúj... ez nagyon tinilányosan hangzott. Hessegetem is az ábrándot.
- Legyen így - tekintek rá. Nem hiszek abban, hogy mi, hímek, ártatlan lelkek lennénk. Valahol nagyon elrontotta az a bizonyos fekete borítású könyv, hogy a nők a nagy csábítók. Áhháhá, mi vagyunk az igazi ördögök!
- Miért ne? - Nézek rá meglepetten. - De úgyis a csajokkal mész, hadd visongják ki magukat. Én meg majd élvezem a végeredményt. Biztosan csodásan fogsz benne festeni.
Leülök mellé, s mielőtt eldőlnék, kezd nehezedni a fejem, egy puszit dobok a hajára.
- Komolyan - azt hiszem, beragadt ez a legyünk szerelmesek lemez. Ki kell rángatnom majd onnan magam, mert eléggé el fogok füstölni. Aztán sóhajtok egyet, ahogy végül fejem az ölébe hajtom. Nem szokásom vele, és az alkohol sem tudja felülírni azt, hogy tiszteletben tartsam őt.
- Ja. Még a bolond bátyámnak is összejött. Már öt perc múlva túljutottak a zavart nézegetésen és turbékoltak, mint a vadgalambok. Anyámék meg... - elvigyorodom, mert bár a turbékoláson túl vannak, azért voltam náluk éjjel egy-egy ottani buli után...
- Nem volt ellenséges velem. Láttam, ahogy rám nézett, tetszett neki a látvány. Már ez is jobb, mint a semmi. Az meg nem érdekel, ha másba szerelmes - tényleg nem, döbbenek rá. - Csak tartson ki mellette... - nem kellett volna letenni a fejem, Becca hangja egyre távolabb van tőlem...
- Igazán szerencsés vagy, hogy tudod, milyen szerelmesnek lenni - a becsukott szemem hatással van rám, s hogy Becca a hajammal játszadozik. Valahogy megnyugszom, s ezt nem a pezsgő éri el. Pár másodperc múlva már csak az egyenletes lélegzetem jelzi, mennyire is.

kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you EmptyPént. Ápr. 03 2020, 02:44

Xander & Becca

Újfent kuncogásra késztetnek szavai.
- Te még ha lefagyasztatod magad, akkor is viszel magaddal alkoholt? Végül is élelmes, ki tudja mire ébrednénk fel. Meglehet csak azért térnénk magunkhoz mert kitört a sokadik világháború, az emberiség nagy része odaveszett, így azok is, akik vigyáztak a mi kis kabinjainkra, így felolvadnánk és azt hiszem a lepusztult világban nem sok helyen találnánk alkoholt… vagy ha mégis, az nagyon őrizve lenne, a mi pénzünk pedig már nem sokat nyomna a latba – újabb csodálatos és értelmetlen eszmefuttatás szerény személyemtől, de ha már úgy is témába vágott, nem gondoltam úgy, hogy ne vethetném fel.
Mikor pedig már azt hinném, hogy nem növelheti tovább a tétet, akkor megmutatta mit is ügyeskedett a telefonján ennyit, amire első körben csak elkerekedett a tekintetem, a másodikra más elnevettem magam.
- Egek, komolyan megcsináltad? Istenem, ha nem léteznél, ki kellene találni… – nevettem el magam megint, mert őszintén, nem gondolta volna, hogy valóban átnevezteti magát. - Ezek után az a minimum, hogy meghívsz, különben én is olyan gonosz keresztanya leszek, mint Csipkerózsika meg nem hívott tündérkeresztanyja. Váratlanul beállítok és hazavágom a bulit… sőt, még meg is átkozlak! Bár nem tudom mennyire lenne hatásos a dolog, de azért megpróbálnám – tártam szét kicsit a kezemet.
Megjegyzése kicsit szelídít a mosolyomon, mert őszintén… nem tudok belé kötni. Nem tepernék ennyire és nem játszanám meg előtte ennyire magam, ha nem szeretném. Magam mellett akartam tudni, fontos volt nekem, fontosabb, mint eddig bármi, emiatt tehát áldozatokat is képes voltam miatta hozni. Azt akartam, hogy szeressen, legalább addig, amíg menthetetlenül magamhoz nem láncolom. Ha pedig fokozatosan adagolom neki valós jellemem, akkor talán már nem is fog belőlem soha kiszeretni igazán… legalábbis ebben bíztam.
- Nem mintha akarnám… ha valamiben nem akarok hazudni, az pont ez. Valóban beleestem – tártam szét karjaimat beismerően.
Újfent csak kuncogásra késztetett a felvetése.
- Azt hiszem valóban nem értékelnéd a jelenetet, ahogy a lányokkal ruhát válogatunk, te pedig szóhoz se jutsz, mert egymás haját tépik, hogy melyik ruha volt vagy lenne a jobb számomra… mindeközben szegény Jaiden mit se sejt az egészről. Szinte sajnálom – itt persze a „szinte” szócskán volt a hangsúly, elvégre inkább örömtelinek kell majd lennie, hiszen mikor végre valóban megtartjuk az esküvőt, akkor a ruhámmal már nem kell majd foglalkozni és nagy eséllyel abban a hitben él majd, hogy a ruhát vagy valaki nekem ajándékozta, avagy valami potom áron jutottam hozzá. Hazugság. Véget nem érő hazugság, hogy őt a békés kis világában tarthassam.
Ezt követően pedig, ahogy az ölembe hajtotta a fejét egyre inkább szentimentálissá vált – nem mintha ez akkora probléma lett volna, csak ritkán hallottam őt ilyenekről beszélni. Úgy véltem, akkor talán jobb hallgatni, nem belé fojtani a kikívánkozó szavakat. Érdekes történet volt ez, de egyben furcsa is, elvégre sose hallottam volna, hogy önjelölt Casanova barátom egy napon majd azt mondja nekem, hogy irigykedik rám. Nem mintha nem lenne mindennapi dolog, hogy valaki ne akarna a helyeben lenni, de az ő szájából ez a vágy teljesen másnak hatott. Épp ezért csak cirógattam a haját és hagytam, hogy kiöntse nekem a lelkét, egészen addig, amíg hirtelen el nem akadt… és igen, volt egy sejtésem, hogy bizony inkább a tollasbálba távozott ahelyett, hogy tovább élvezte volna az én társaságomat.
Még azért hagytam egy kicsit pihenni, hogy aztán óvatosan kicsúszak alóla és fejét inkább egy párnára tegyem, majd távozásra fogjam a dolgot. Persze, felhívtam a sofőröm és Xander egyik inasát is tájékoztattam az úr állapotáról, csak hogy senkit se érjen meglepetésként.
Majd mikor megérkezett a fuvarom távozásra fogtam a dolgot. Amúgy is úgy tűnt, hogy a drága családom váratlanul beszervezett valamit délutánra, arra rákészülni testileg-lelkileg még tőlem is igényelt nem kevés időt.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

You don't have to be happy because I'm your friend - I'll train you
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Doomsday or Happy End?
» You dont know me
» please, dont hit me┃abe & rea
» Evelyn&Mathieu ~ What a happy coincidence, huh?
» Ryder & Torrie • Don't Worry Be Happy

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: