A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Bevallom őszintén, nagyon vártam erre a pillanatra és akkor még fogalmam sem volt róla, hogy lesz részem akkora megtiszteltetésben hogy épp én legyek az, aki elfogadja a kirakós utolsó darabkáját, a girl squad hiányzó láncszemét. Egészen kicsi korodtól fogva a szüleid elvárásainak és nevelésének hála - vagy talán sokkal inkább annak a nyomásnak köszönhetően, amit a válladra pakoltak - az a lány voltál, aki egymagában megtestesíti mindazt, amiről az Upper East Side hencegő, díjnyertes szülői párjai álmodoznak. Tehetséges, sikeres gyerek, aki akármiben is mérettessen meg, mindig remekül teljesít. Mosollyal az arcán hazudja, hogy élvezi mindazt, amit kötelességből kell végeznie, s csak arra nem jut ideje, hogy igazán élvezhesse a tinédzser éveit. Ki gondolta volna, hogy éppen ők - a mintapéldányok - okoznak majd csalódást, lerombolva vele mindent, amit eddig ismertél? Bár rám igazán nem kell hallgatnod, de én azt mondom, nagyon is megérdemli a drága anyuka, hogy a saját tettei következményeit szenvedje! Te pedig megérdemled, hogy belekóstolj abba a világba is, ami nem illik a tökéletesen berendezett kirakatba, az alkohollal és a könnyű drogokkal együtt. Ki hitte volna, hogy ennyi furfang szorult egy olyan lányba, mint Skye Nielson, az éltanuló és zseni? A kíváncsiságom mellett - hogy tudjam mi mindennel bosszantod még az anyád - az is igaz, hogy irtóra várom már, hogy közösen is felkavarjuk kissé azt a bizonyos állóvizet, na meg hogy összejöjjön a nagy csapat. Épp ezért is, befogom a szám és tovább is engedlek! Színt és rangot hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've beenI know that's all rightLast night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home And now I want more
See, what you don't understand Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my manDoubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
“What are we then?”
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.