New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 493 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 478 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Don't ask..just come
TémanyitásDon't ask..just come
Don't ask..just come  EmptyCsüt. Jan. 02 2020, 23:21

Van az úgy, hogy ott találod magad egy rettenet szar helyzet közepén, a világ meg tökre elutasítóan leskelődik be az ablakodon, hogy hát így jártál babám és ezzel nincs mit tenni. Szóval egyedül lakom egy ideje..most dobálózhatnék itt a nagy szavakkal, hogy szabadság, függetlenség meg új élet meg minden egyéb. Majdnem de mégsem, de ez így alakult. Egyedül elég nehéz mondjuk előteremteni mindenre és néha teljesen kétségbeesetten számlálom a semmit hó végén. Még ezzel sem lenne baj, ha nem foglalná vissza a jogos tulajdonosa az egész pecót egy hét múlva. Úgy érzem, hogy kicsúszik a lábam alól minden. Ez a szép kis illúzió amiben már fél éve ringatom magam, mint egy csónakban. Nyáron minden annyival könnyebbnek tűnt. Itt voltak a többiek..volt mit csinálni, miért csinálni..vagy csak..hát még a céltalanság is jobb volt, mint ez az egész. Még itt vannak Thun hülye rajzai a falakon, azonosítatlan fél pár zoknik, pulóverek, nagy tervek táblái és egyebek hevernek mindenfelé. Most ezt is..elveszítem, ahogyan mindent. Bár tudnám mit csinálok rosszul, vagy jöhetne valami..isteni villámcsapás ami irányba fordít nekem egy táblát..hogy arra kéne menni. Ilyen azonban nincsen. Csak a keserűség meg a tanácstalanság. Ilyen esetben mondjuk valami angyali tanácsadónak kellene lerepülnie az égből, rácsüccsenni a vállaimra és elmondani az igazságukat.
És persze ha nem reagálnék úgy, mint ahogy nem kellene..első idegből. Két ablak mínusz és kartonpapír ragasztás. Gyakorlatilag kabátban ülök, kabátban alszom és a legmelegebb pont a fürdőszobában van..megfelelő mennyiségű melegvíz kieresztése után persze. Egyre jobban pörögnek le a napok és kezd utolérni a döntési kényszer, hogy vagy felhívom az anyámat és hazaköltözök vagy...választom az egyetemet. Még mindig tolom magam előtt a dolgot már hónapok óta. Elnyomom a cigimet és felsóhajtok. Valójában mindkét döntés zsigeri félelemmel önt el. Egyszerűen belegörcsöl a gyomrom és nem tudok gondolkodni tovább. Kínomban a pakolást is abbahagytam, berúgtam és fekszem a telefonomat bámulva. Kit hívjak fel? Mégis kit?
A kijelzőm egy névnél áll meg, de tovább is görgetek gyorsan. Esélytelen. Csak szobatársak voltunk tavaly a koliban és amúgy is a pasijával él, az meg tuti nem jó döntés vagy gondolat. Reménytelen az egész. Marad a messenger. Végtére is a kontaktok ott vannak manapság, nem számokban. Fintorgok amikor megjelenik a történeteknél Mr. Manhattan. Kinagyítom a képet és meglepődöm. Jól megváltozik valaki ha egyszerre gazdag lesz. Próbálom őt elképzelni úgy 10 évvel fiatalabban, az egyszerű lakásukban...próbálom és nem megy. De egyszer...úgy ezer évvel ezelőtt még azt mondta, hogy ha bármire szükségem van..ha bármikor úgy érzem, hogy szükségem lenne egy..barátra, akkor szóljak neki. Képtelenség..tuti nem. Elgondolkodva írom meg az üzenetet mégis.
"Szia...ezer éve azt mondtad, hogy rád mindig számíthatok ha van valami. Azt hiszem van...10 fok van a lakásban ahonnan pár napom van elhúzni. Segítség kéne. Ha..belefér a tök...elfoglalt hétköznapjaidba persze. Csatolom mapsből a helyemet."
El is küldöm és..nem is tudom, a lelkem mélyén le is hülyézem magamat. Mégis minek írna valaki vissza egy volt szomszédjának akit pesztrált gyerekként? Úristen...hova jutottam?? Inkább a tanáromnak kellett volna írnom, ő legalább csak perverz, de van füve és egész korrekt kéglije van..már amikor egyedül van persze. Mondjuk mit hiszek? Hogy majd idevágtat fehér lovon, hogy megmentsen? Mekkora baromság. Lehet már a nevem is elfelejtette, a messenger egy dolog..tuti van 2000 ismerőse. Fel kell hívnom az anyámat, hogy küldjön pénzt. Vagy talán könyöröghetnék Andrewnak, hogy maradhassak..legalább ha felszed valakit akkor maradhatok figyelni mindenre.
- Mondd Uram, miért nem bírod te az olyan lányokat, mint én? - fújom kifelé a füstöt egy költői kérdéssel megtűzve. Hátha most az egyszer meghallgatná ezt a nem is imát...csak most az egyszer.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Don't ask..just come
Don't ask..just come  EmptyVas. Jan. 05 2020, 18:34

jj & mathias
Then came the night of the first falling star.

- Ash, közbejött valami; a pulton hagytam a pénzt a pizzára - kiabálok a lépcső legalsó fokáról, remélve, hogy bármit is csinál épp a szobájába zárkózva, eljutnak hozzá a szavaim.
Először (az én javaslatomra, napokkal ezelőtt) úgy beszéltük meg, hogy ma étteremben vacsorázunk, majd miután beláttam, hogy sosem leszek kész a mai munkámmal, ha kiesik az a pár óra, meggyőztem őt, hogy inkább rendeljünk. Most pedig, hogy nagyjából tíz perc van hátra a pizza érkezéséig, és elmondásom szerint irdatlanul elfoglalt vagyok, egyik pillanatról a másikra lelépek itthonról. Azt hiszem, ha kész akarva próbálkoznék, sem lehetnék nagyobb seggfej a szemében ezek után... Hát, a látszat eljegyzést számításba véve talán mégis, minden esetre ezúttal nincs sok választásom.
Nem vagyok az a nosztalgikus alkat. Éppen ellenkezőleg, szeretek úgy tenni, mintha a balhékkal tűzdelt gyerekkorom soha nem is létezett volna, mintha legalábbis csokornyakkendővel a nyakamban születtem volna meg, de az a helyzet, hogy nincs így. Viszont bármennyire is furcsa, akadnak a múltamnak olyan részletei is, amiket az összes többivel ellentétben nem vinnék egyenesen a halálos ágyamig. Jaye is ezek közé sorolható. Ha bárki más kérne tőlem segítséget, valószínűleg annyira sem méltatnám, hogy időt szánjak az elutasítására, de ha JJ-re gondolok, még mindig a kislány arcát látom magam előtt, akinek az anyja úgy fogyasztja a férjeket, mint más a pizza szeleteket, és akinek hozzám hasonlóan sosem jutott igazi apa, sem normális gyerekkor.
Persze, mostanra ő is felnőtt. Nem érdemli meg jobban a segítségemet, mint bárki más - ér utol az első kétség, amint megállok a pirosnál, nagyjából félúton. Az ő élete, az ő dolga.
Valamiért mégis továbbhajtok.

Itt vagyok - írom, ahogy kiszállok a kocsiból. Ez az első reakcióm, mióta megkaptam az üzenetét. Úgy számoltam, hogy ha van olyan elkeseredett, hogy engem keressen meg, nem akad jobb lehetősége az idő alatt sem, míg ideérek, ha pedig mégis, esküszöm, boldogan megyek haza a pizzámhoz és Ashley-hez. Hacsak éhen nem halok addigra, persze.
Ha nem nyit nekem ajtót és motoszkálást sem hallok az üzenetem hatására, körülnézek, hátha akad valahol egy csengő, amivel nyomatékosítanám az ittlétemet. Ha nincs, kopogással próbálom sürgetni az eseményeket.
Cigarettafüst és alkohol. Ennyi idő után már igyekeznem kell, hogy a legkisebb ránc se jelenjen meg az arcomon, miközben a szag régi ismerősként járja be az orromat.
- Heló, Jay - mosolygok rá halványan, ahogy kibontakozik előttem a vékony alakja. - Hoztam egy pulcsit, hogy ne fagyj szét, amíg összepakolsz. - Remélem, jók a reflexei, mert ahogy a mondat végére érek, már dobom is.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Don't ask..just come
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» There is nothing you dont know
» You dont know me
» please, dont hit me┃abe & rea

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: