New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 474 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 458 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harry Porterfield
tollából
Ma 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Climbing the wall
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásRe: Climbing the wall
Climbing the wall - Page 2 EmptySzomb. Jan. 11 2020, 11:14

✪ Cait & Sky ✪
Climbing the wall
Már csak mosolygok Sky felé, amikor kijelenti, hogy csak ha vészhelyzet van, akkor állít be bárkihez is. Nálam ez nem áll fent, elvégre elég őrzött a hely, a vészhelyzet meg sokkal komolyabb, minthogy ő kelljen hozzá. Nagyon laza és annyira könnyen beszél mindenről, annyira nyitott könyv hozzám képest.
- Jó, segíthetsz zsűrizni őket és ha kérdezik kinek az ötlete volt, majd magadra vállalod. Nem hiányzik, hogy elterjednek a híre, hogy Caitlin Start a testőreit nézegeti és az izmosakkal még szórakozik is. Persze nem úgy, ahogy tovább terjed a hír, de a vége úgyis ez lenne, na azt már nem.
- Én állandóan féltem, de igyekszem azért annyira nem, hogy megfojtsam vele. Én nem kaptam szeretetet meg odafigyelést, amit persze a cicámon élek ki, ami talán a jobbik eset, mintha máson aggódnék ennyire. Annyira kis cuki szőrmók, még a szobámba is beengedem aludni magam mellé, hogy ne legyünk egyedül.
StarCat nagyon jól elvan Alexon, amíg helyet nem foglal, mert onnantól jön a móka és a szórakozás, ami eléggé le is fárasztja a kis fiatal cicust.
- Hűha, nem is tudtam, hogy ilyesmi tényleg létezik, de meglep, hogy a szülők ezt nem orvosoltatták egyből, mert általában az szokott lenni. Milyen szerencsés részben, ő legalább tudja, hogy milyen nőnek meg milyen férfinek lenni és megértem, ha nem akar választani a kettő közül melyik legyen.
- Alig várom, hogy megismerjem. Nem is kérdezek inkább sokat, mert már így is rengeteget kérdeztem és hát ezt viszonozni kell, ami könnyebben jön most, ahogy belekezdek, mint amúgy. Az, hogy az izmos pasikat is meg kell nézni és ő helyesel és még a száján is végighúzza az ujját. Nos igen, úgy fest nem véletlen van olyan párja, mert ő a jelek szerint félig meleg vagy mi, de a nőket is szereti egy pontig. Engem ez nem zavar, csak még nem találkoztam senkivel, aki pasi és pasikról így beszélhettem volna. 
- Igen, igaz, ezért is félek, mert ha meg nem keresem eleget, mi van ha keres mást,   pedig nincs olyan pillanat, hogy ne jutna eszembe valamiről. Az ölembe is nézek, elvégre a cicám is részben úgy választottam ki, ami hozzá köt, de nem ezért szerettem meg StarCatet, hanem magáért, annyira kis szeretni való és ahogy elaludt az ölemben, olyan cuki. Megsimogatom gyengéden és úgy nézek vissza Sky felé, aki tipikus pasisan ül, most hogy a kis kandúr kikerült a képből.
- Köszi. Nekem még a telefonomon sincs jelszó, mert annyira burokban élek, hogy feleslegesnek tartom, úgyse lép be senki csak úgy a gépembe, az egyetlen, aki megtehetné, az amúgy is Jason, de ő meg nem fog így kutakodni az életemben, van elég baja nélkülem is.
- Hambi, onnan jó lesz, igen. Helyeselek, majd mikor megnyitja és választ magának, addigra eldöntöm, hogy én mit kérek.
- Nekem egy dupla húsos hamburgert kérj és van elég itóka itthon, azt nem kérek, csak sültkrumplit mellé! Remélem nem fog ő is megjegyzést tenni, hogy hová fér el a kaja bennem, de én tényleg sokat eszek és persze mozgok is, mert muszáj alapból is, készülni kell a fellépésekre és a táncórákra is kell a fizikum, hogy túléljem.
- Köszönöm. Már bele sem megyek, hogy tényleg felesleges meg ilyenek, mert tegnap rájöttem, hogy mindegy mit mondok, csak rákontráznak és így zárhatom csak rövidre ezt.
- Várod már a közös munkát a többiekkel? Találkoztál mindenkivel már? Teszem a fel a kérdéseket, mert mikor írtak alá szerződést, akkor csak összefutottak, de még úgy mindenki egy helyen nem volt, mert vannak elintézni valók, de még két nap és ez is megoldódik és meglesz az első próbánk. Mindenki kapott két számot, de igazából egyre kell csak felkészülni, a másodikra meg ha van idejük, akkor foglalkozhatnak azzal is. Én eléggé várom, mert a komponált dallamom gitárra, most felülírhatják és ha kell még hangsávot is válthatunk, csak legyen ütős a számunk. Alex volt az, aki szeretne egy bandában megállapodni és hát mivel közvetlenebb, remélem ő majd összetart minket, mert én nem érzem magam ilyesmire készen. Viking úgy áll hozzám, mint egy sztárhoz és nem úgy, mint egyenlő félhez egy csapatban, ami miatt lehet én sem nyitok felé kellően. De mielőtt kibeszélném ezeket magamból, még kell kis tapasztalat, hogy is állok a többiekkel.
~ ~
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptySzomb. Jan. 11 2020, 17:53
The Star and the Sky

- Benne vagyok. Mikor kezdjük? - A mosolyom és arckifejezésem jelzi, hogy csak mókázok. Nem mondom, hogy nem néznék meg egy-két ilyen eseményt, de nem ez az életem fő célja.
A macskára nézve, nem úgy látom, hogy félne Caittől. Sőt, mi több, nagyon otthonosan érzi itt magát és a vele való beszélgetése mutatja, egészen tök jól érzi itt magát.
- Hidd el, tök szuperül érzi itt magát és nagyon szeret.
- A szülei szerint ez nem az ő döntési hatáskörük. Meghagyták ezt a gyerekük részére. És a legpontosabban az, amit tenni lehet ilyenkor.
Ezért külön áldom a szülőket. Felismerték a dolgok lényegét.
- Igen? - Pillantok Caitre. - Ő is kíváncsi rátok, de nem egy sürgetős típus. Mindent a maga idejében, ahogy neked és nektek is jó - mint ahogy én sem erősködöm. Jeleztem, hogy az ajtónk nyitva, s mindenki akkor sétál be, amikor úgy érzi, elérkezett az ideje.
- Túlgondolod, fejben vezeted végig, amit vele meg tudsz beszélni. Elmondod neki és a többi az ő döntése. Mindez nem a te döntésed, hanem az övé. El fogja mondani neked, mert nem a te feladatot, hogy eldöntsd helyette, ő hogyan kedveli. És fontos, hogy tudja, te miként szereted - fogalmam sincs, mióta lett ennyire bonyolult az emberek gondolkodása, de hogy szeretem megbeszélni a dolgokat, azt általában mindenki elsőre levágja. Rengeteg időt és energiát spórolok meg ezzel, s töltöm azzal, amit igazán szeretek.
- Szívesen - nézegetem már közben a leírásokat. Egészen nyálcsorgatóak.
- Hambi, oké. Dupla húsos, krumpli. Közepes krumpli? - Válasza után bejelölöm, s leokézom a szállítási címet is, de a nevemre, ha már én rendelem.
- Nagyon szívesen - és el is küldtem a rendelést. - Húsz percet írnak kiszállításra.
Egy hatalmas nagy szemekkel tekintek rá.
- Miért ne várnám? Tök király lesz! Még szép, hogy találkoztam - a menedzserrel is, noha az csak addig tartott, míg a papírokat aláírtuk. Aztán rásandítok féloldalasan, s némileg komoly, költői kérdést teszek fel.
- És te? Várod? Mi az, amit szeretnél kihozni ebből, így a kezdetekben?
Elvégre ő válogatott össze bennünket, és bizonyára van egy elképzelés a fejében, ami miatt mi lettünk a bandában.
kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptySzomb. Jan. 11 2020, 20:32

✪ Cait & Sky ✪
Climbing the wall
Csak megforgatom a szemem és sóhajtok egyet, mert hát mondhatnám, hogy férfiak... de valójában ez nem feltétlen lenne igaz, mert csak a meleg hajlamúaknak tetszene gondolom ez, meg a nőknek.
- Én is szeretem őt, de a szeretet megfojthat, szóval igyekszem visszafogni magam, mert egész nap csak simogatnám és cirógatnám, de ő nem egy plüss és nem is szeretné ezt szerintem. A sok simogatás sem jó az állatoknak, legalábbis ezt olvastam, de hogy mennyire igaz. Ez a baj a netes portálokkal, hogy nem tudod kinek és mit hihetsz el.
- Ez nagyon jó hozzáállás, sokan nem hagynak lehetőséget ilyenekre. Nagyon érdekel, hogy lehet mind a kettő, de mivel ez már túl intim inkább nem is kérdezek rá.
- Lehet szervezhetnék ide egy bulit, zárt körűt, ahová csak ti meg a barát, barátnő jöhetne el és nem az ideiglenes egy napja ismerem fajta. Azokat nem hívnám fel a lakásomra, de itt minden adott egy jó kis partyra, odakint meg lehet akár cigizni is, mert hát van biztos, aki él ilyen káros szenvedélyeknek is.
- Igazad van, muszáj beszélnem vele és elmondom, hogy nem akarom zaklatni, de hiányzik és fogalmam sincs, hogy milyen gyakran kereshetem meg és ilyenek, de most nagyon kéne beszélnünk. El kell mondanom, miért vagyok Axellel a címlapokon, mint friss párocska kérdőjellel. Persze az asztalon ott is van az újság, nem adnék semmit a nevére, tele van fake hírekkel, de akkor is, olyan borzasztó az egész, mert engem csak M érdekel és bár Viking nyomokban hasonlít rá, de nem annyira, hogy vele boronáljanak össze.
- Egy hete ismerem, hogy vallhatnék neki szerelmet? Végem van. Hátradőlök és beletúrok a hajamba, mert ez kikészít, de tényleg. Azt se tudom, hogy tényleg szerelmes vagyok-e vagy csak az első együttlét utáni vonzódás mindez.
- Közepes krumpli. A kiszállításra nem mondok semmit, mert itt van a közelben a hely és mindig itt kezdik a szállítást, szóval gond egy szál se, tényleg itt lesz húsz perc múlva a kaja.
- Mi a véleményed a többiekről? Érdeklődöm, mert hát valakivel jó lenne kicsit kibeszélni őket és ki is lenne alkalmasabb, mint az a tag, akinek már megnyíltam. Az első benyomás sokat számít és az neki meg nekem is megvolt.
- Én? Várom persze, de félek is, hogy tök gáz lesz, mert nem vagyok olyan társasági ember és amíg így négyszemközt most beszélgetünk, az nem biztos, hogy menne előttük is. Vikingnek meg se tudtam nyílni ennyire. Felállok az ölembe véve a kis kandúrt és nem messzire viszem, ahol letérdelek a földre és a helyére teszem a kis szőrmókot.
- Az biztos, hogy zenében ott leszünk, de fogalmam sincs, hogy álljunk össze csapattá. Gondoltam, hogy mehetnénk csapatépítő valamire, mondjuk szabadulós játék vagy valami hasonló helyre és itt fog kelleni a segítséged, mert te közvetlen vagy és mindenkivel könnyen alakítasz ki kapcsolatot, nem úgy mint én. Ez is tetszett meg benne, meg az, hogy elvállalta, hogy segít és persze, hogy ő is egy csapatot akar, egy bandát, ami nem csak egy turnéra szól, hanem tovább is kitart majd.
~ ~
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptyVas. Jan. 12 2020, 14:10
The Star and the Sky

- Jelzi úgyis, ha elég volt neki - látta volna egy hónapja az egyik karmolást! Nem rajtam, a haveron. Elég volt őkelmének, az meg játszott vele, pedig jelezte, hogy köcce. Belemélyesztette a karmait, s hiába oltás és egyebek, elrángattam a havert tetanuszra. Nagybetűkkel kértem a macskakarmolást a papírjára.
- Mázlija volt a szüleivel ilyen téren - bólintok. Meg nekem is! Drew néha nem érezte így, olyankor én sem, de lassan túljut a nehezén.
- Rajtad áll - tárom szét a karom. Drew és én sem mondanánk nemet.
- Nem azért mondtam, hogy igazam legyen - vakarom meg a tarkóm. - A véleményem mondtam el. Hogy mit teszel, az a te döntésed - nem kívánom senkinek sem lenyomni a torkán a véleményem. Meghallgatni sem köteles senki, véleményem szerint. A hírekkel meg sosem foglalkoztam, így még csak egy pillantást sem vetettem egyik újságra sem, ahogy beléptem. Nem érdekelnek.
- Jól félrehallottad - nevetek fel. - Nem azt mondtam, hogy vallj neki szerelmet. Hanem azt, hogy te miként szeretnéd, hogy keressen tégen, telefon, személyes, akármi. Mi az, ami neked már terhelő, s mi az, amire igényed van. Nem gondolatolvasó, nem tudhatja, mit szeretsz és mit nem és te sem vagy az. Ezért jó beszélgetni. Persze, nem félreértve, amit mond a másik.
Közepesre bólintok, be is dobva az igénylésbe.
- Azt majd elmondom nekik - nem beszélek ki senkit a háta mögött, a szemébe mondom. Ha akar, Cait elmondhatja, biztosan nem adom tovább.
- És tudnál valami jót is mondani, hogy miért várod? - mindenen egyből bestresszel. Pedig tud laza is lenni, noha korántsem kötelező.
Szusszantok egyet.
- Amit látok, hogy mindenen parázol. Közben észre sem veszed, hogy te egy nagyon kedvelhető és jószívű csaj vagy. Totál szeretnek az emberek, hidd már el, ne annak, aki a fejedben állandóan vészharangot kongat. Velem is baromi könnyen építettél ki kapcsolatot, így - csettintek egyet.
- Egy csapat ember nem csapatépítéssel és felsőbb utasításokkal kovácsolódik egységgé. Azt látom, hogy meg akarsz bennünket ismerni. Ez egy tök kúl kezdet, és így jó. Nem két szempillatásra leszünk egy hullámhosszon. Ők is nyitnak, mi is nyitunk, lépésről-lépésre. Sima kirándulás, buli, akármi megteszi, még csak nagyon megszervezett akármi sem kell. Spontán, ahogy és amit te is el tudsz viselni. És ott vannak még a próbák is.
Közben megzabálom a kis szőrmókot majdnem, olyan cukkerül pihizik a helyén.

kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptyVas. Jan. 12 2020, 16:46

✪ Cait & Sky ✪
Climbing the wall
Bólintok, mert biztosan tényleg jelzi, csak hát én nem vagyok jó jelek olvasásában, szóval félek kicsit a kandúromtól. Nem lenne jó, ha összekarmolva, mert hiába van beoltva és hiába szobacica.
Szintén csak bólogatok, hogy igen, elég szerencsés a párja, hogy a szülei nem határozták el, nő vagy férfi legyen belőle, de ezzel nem is könnyítették meg a helyzetét, biztos nehéz volt a beilleszkedés mindenhol emiatt.
- Még sose szerveztem se bulit, sem összejövetelt. Erre ott van Jason mondjuk, de nem akarok mindenben tőle függeni és bár nagyon rá van kattanva, hogy dolgoznia kell, azért néha neki is muszáj pihennie és szembe nézni a problémáival.
- Értem és köszönöm. Nem sok ilyen beszélgetésem volt és hát amilyen elkeseredett és tanácstalan vagyok, tényleg bárki véleményére adnék és ha így tennék, talán a saját véleményem is elnyomnám, csak mert azt nem érezném helyesnek. Most legalább már hamarabb rá is készülhetek erre, mivel szólt, hogy ne vegyem komolyan, csak én dönthetek, hogy mi legyen ezzel. Utána felnevet, mert félreértettem és kicsit el is szégyenlem magam, mert kimondtam, hogy alig egy hete ismerem és máris szerelmes vagyok belé, még jó, hogy erre nem tett megjegyzést.
- Nem kibeszélni akarom őket, de szerinted is okésak ugye? Úgy félek, hogy mi van, ha rosszul választottam és valami nem lesz jó, túl hirtelen jött a dolog és még nem kaptam ekkora felelősséget eddig.
- Várom, hogy együtt legyünk és jól szórakozzunk, mindannyian szeretjük a zenét és a sajátunkat remélem még jobban fogjuk szeretni. Én nagyon szeretek énekelni és sokat dolgoztam a számokon is, meg az alap zene komponálásán is, remélem ha mindenki beleviszi az egyéniségét, akkor valami nagyon jó lesz, mert mindannyian belevittetek valami pluszt a számokba, amikor közösen zenéltünk. Ez már csak elég pozitív és jó dolog. Utána meg ahogy beszél zavarba hoz, nem szoktak így beszélni velem és hát megszoktam a  jégkirálynő és acélszív jelzőket, amiért távol tartottam magamtól a sajtót és mindent, ami én vagyok. Ezzel mondjuk, pont a barát lehetőségeket veszítettem el, de hát már annyit csalódtam, hogy nem is nagyon mertem belemenni ilyenekbe.
- De te más vagy, legalább annyira szeretnéd ezt a bandát, mint én és olyan könnyen alkalmazkodsz. Mutatok rá, mert teljes kényelembe helyezte magát, mintha csak otthon lenne, én meg még most is szorongok, hogy normálisan üljek le meg ilyenek.
- Ah, türelmesebbnek kéne lennem meg lazítani kéne, de olyan nehezen megy. Néha úgy érzem megragadtam tizenhat évesnek, aki eddig sodródott az árral, de most majd megkomolyodik, elköltözik saját kecóba, saját bandát alakít és még be is próbál pasizni. Már csengetnek is, amire felpattanok és megyek is ajtót nyitni, a rendelést hozták fel, nem a futár, hanem az egyik testőr adja át, megköszönöm és megyek is vissza a szobába.
- Jó étvágyat. Kipakolom a kaját az asztalra és persze a kis StarCat is felkelt a csengőre, szóval nézi, hogy mi zajlik, majd úgy dönt hátat mutat nekünk inkább és tovább durmol.
- Az új évet már megvan hol töltöd majd? Érdeklődöm két falat között a szám elé tartva  a kezemet, jó lenne valami összejövetelt tartani, de ha már foglalt az sem baj, M-nél is jó lenne tölteni a napot, már ha benne van. Igazából ide is meghívhatnám, de kétlem, hogy eljönne, pedig olyan jó lenne.
~ ~
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptyKedd Jan. 14 2020, 20:37
The Star and the Sky

- Nos, - tárom szét a kezem. - akkor itt az ideje elkezdeni. Remek lehetőség. Segítséget, ha kérsz, biztosan lesz - ha egyedül kéne csinálnia, lehet mélyvízbe dobásnak gondolná, bár én azt szeretem. Ettől még lehet, neki nem éppen a csodamennyország.
- Nagyon szívesen - tekintek rá komolyan.
Értetlenül megrezegtetem a fejem, még pislogok is utána.
- Hogy érted, hogy okésak? - tekintek rá várakozó kíváncsisággal, nyíltan. Nem veszem magamra, inkább szeretném megérteni, honnan is jön felőle és egyáltalán micsoda. Mert most vakként tapogatózok, s szeretnék mielőbb látni.
- Na - mutatok rá. - Ezt a szépséges megfogalmazást öntsd bele továbbiakban mindabba, amit szeretnél. Ez olyan rakéta hajtómű, amitől minden csak jól tud szólni - mosolygok rá a végén.
- Szar is lenne, ha mindenki egyforma lenne. Ha nem vetted volna észre, olyan baromi jó stressztűrésed van, hogy csak kamillázok. Ha más mindazon keresztülmegy a két nap alatt, olyan visító vércsébe csap át, hogy a Holdra felhallik. Mi ez, ha nem egy tök szuper tulajdonság? Van egy király cicád, aki imád téged. Az állatok tudják, ki a jó ember, Cait. És te szuperklasszis vagy. Csak hiiiiidddmáááreeellll - teszem össze a két kezem, még meg is lengetem előre-hátra.
- Ez nem türelem kérdése - hunyorítok rá. - Ez a megfelelni akarásod. Mindenkinek. Kukába vele! Add oda a futárnak! - kiáltok utána, ahogy elnyargal az ajtó felé.
A kanapé szélére csúszok, törökülésben, ahogy kipakolja Cait a kaját, helyet csinálok neki az asztalon.
- Jó étvágyat neked is, köszönöm! - Szalvétát pakolok az ölembe. Szuper a csomagolásuk, de azért nem pont felavatni vágyom legelső alkalommal a kanapét, véletlen balesetek útján.
- Hazautazunk Drewval Karácsonyra - harapok utána egy nagy adagot a hambiba, ízlelgetem. - Fúhhh, ez valami isteni! - magam felé fordítom a nevet tartalmazó csomagolást. - Még nem rendeltem tőlük semmit.
- És te? - Kíváncsian tekintek rá, felé tolva a sült krumplit.
kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptyKedd Jan. 14 2020, 22:12

✪ Cait & Sky ✪
Climbing the wall
- Igazad van, bár már mikor felhívtam a barátnőmet ide aludni, akkor is túlzásba vittem a bevásárlást, van mindenféle üdítő és rágcsálni való is, van glutén mentes chips is, amit azt hiszem majd eladakozok karácsonykor, úgyis valahol ezekre nagyobb szükség van. Zavaromban a hajam kezdem el piszkálni kicsit, mert nagyon izgultam, amikor Jesst elhívtam, pedig nem kellett volna így túlzásba esnem, el sem mertem neki mondani, hogy mennyi, de mennyi minden volt még itt. Még egy ember is mennyi izgalommal járt, lehet nem kéne halmoznom ezeket az élvezeteket egyelőre.
- Hát, hogy nem valami őrült rajongók, akik csak a közelembe akartak kerülni vagy akik csak híresek akarnak válni, mert lett egy lehetőség, de az első adandó alkalomnál tovább állnak majd. Sajnos ez részben rajtam is múlik, ha nem nyitok feléjük, akkor rég vége van, de olyan nehéz, mikor olyan falakba ütközök, hogy de te híres vagy és ezért nem kellene ezt meg azt csinálnom. Nem tudom meddig fogok még ezen pörögni, de ez tényleg fájt Vikingtől.
- Rendben. Olyan kedves velem és csodálom, hogy nem mentem még az agyára a sok aggódásommal meg bizonytalanságommal. Annyira más a színpadon énekelni, mint a való világban élni egy kicsit is.
- Jó? Hol voltál amikor pánik rohamom volt majdnem? Kicsit sem érzem úgy, hogy jól bírnám a stresszt, nagyon kivagyok és bár bírnék, de nem megy, egyszerűen nem törnek elő a zubogó könnyáradatok a szemeimből. Mikor már eljutunk oda, hogy StarCat tudja ki a jó, meg hogy szuperklasszis vagyok, hozzá vágok játékosan egy párnát.
- Jaj hagyjuk már ezt, zavarba hozol! És tényleg, tök kínosan érzem magam most, mert elhiszem amit mond, elvégre miért akarna bárki is könyörögni szinte, hogy higgyek magamban jobban. Belegondolva mindig is meg akartam felelni, a szüleimnek, a menedzseremnek, a közönségnek, a bandámnak, M-nek, de mi van, ha nem kell, mert így is jó vagyok? Áh nem tudom és ismét bizonytalanság veszi át a hatalmat.
- Jó! Szólok még hátra, bár ilyen egyszerű lenne, hogy csak átadom és kész, megszabadultam tőle. Inkább el is engedem és a kajára figyelek, nem is reggeliztem szerintem vagy ha igen nem sokat, szóval ez egy életmenő hambi lesz, aminek neki is látok a földre ülve, mert a dohányzóasztalt, így érem fel a legjobban és ott terveztem enni.
- Tényleg? az jó, kocsival mentek vagy repülővel? Elfelejtettem hol lakik, annyi anyagot olvastam már el, de azt tudom, hogy nem a közelben, bár Drew fogalmam sincs hol lakik.
- Én már sokat rendeltem tőlük, szeretem. Bár a kérdés nem erre irányult, mert nyilván azért volt elmentve a hely, mert szeretem és jók is.
- Amúgy nincs tervem, megkérdezem M-et, hogy ráér-e, hiányzik nagyon. Sóhajtok is, mert semmi másra nem vágyom, minthogy a karjaiban legyek és magához öleljen. Az érzés szívbemarkolóan fáj, hogy ezt nem tehetem meg és még fel sem merem hívni most. 
- Mit szoktatok csinálni karácsonykor? Érdeklődöm, mert nálunk nem olyan, mint a mesékben és filmekben, de szeretem elképzelni, hogy valaha úgy töltöm majd az ünnepet, hogy megtudom, mit jelent szeretetben eltölteni egy napot, ahol nem a pénz mennyisége dominál, hanem az odafigyelés. Miközben hallgatom, hamar elfogy a kaja előlem, a krumplit nem kívánom annyira, de valahogy eltörik bennem a mécses és zsebkendőért nyúlva kifújom az orrom, miközben visszaülök a kanapéra. Még nem sírok, de ha megkérdez, hogy nálam hogy telik, akkor biztos nem tudom tovább visszafogni magam és jó képet vágni ahhoz, hogy másoknak milyen jó. Ha ez bekövetkezne, akkor biztos igénybe veszem Alex vállát és hát van mit kiadni magamból bőven, szóval egy darabig még rajta fogok csüngeni az is biztos, még szerencse, hogy nincs messze a zsebkendős kis doboz, amiből csak kihúzgálni kell a zsepit, mert ha az is idekerül mellénk, akkor legalább a takonytól megkímélem a saját és valamennyire az ő ruháját is.
~ ~
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptySzer. Jan. 15 2020, 21:26
The Star and the Sky

- Vagy megőrzöd a következő találkozásig, ami, gondolom, nem lesz olyan messze, hogy lejárjon a szavatosságuk - figyelem, ahogy piszkálja a haját és magamban mosolygok. Ha Drew tett így, különösen, ha csavargatta, nála a halál unatkozás felsőfokon volt éppen, vagy elmerült valamiben.
- Hogy függ össze a kettő? - Nézek rá értetlenül. Ha valaki rajongó, az ott marad. Aki híres akar lenni, nem feltétlenül hagy ott mást. Nem értem, mi járhat a fejében.
Felkacagok, amikor a rohamról beszél, még hátra is vetem a fejem.
- Drewval találkozásom után a kórházban kötöttem ki. Olyan horgot beadott, hogy el kellett látni - aztán elkomolyodok, megdörzsölve az állam ismét. - Tudod, mások ezt olyan nyíltan tették volna, mindenki előtt, ahogy csak kifér rajtuk. Te inkább elvonultál, hogy senki ne lásson. Aki hisztizik, az nyíltan csinálja. Te erős vagy, mert nem adod meg azt, hogy mások úgy lássanak, ahogy akkor voltál.
A zavarba hozásra, csak szétnyitom a kezem és leejtem a térdemre őket, mintegy jelzésként, hogy kész, feladtam és nem értem.
- Aham. Kocsival. Viszünk le cuccokat - A szegényebb rokonoknak viszünk ruhát, és egyéb más cuccokat, ami nekik egy falat arany, nagy szükség van rá nekik, de pénzt sosem fogadtak el.
- Nem csodálom - falatozgatok a hamburgerből. Az íze nem csak mennyei, hanem szerintem betegre falnám magam belőle. Azért veszek még egy szalvétát az ölembe.
- Kérdezd meg - nem mondom, hogy biztos vele tartana, hiszen ez rajta is múlik, nem csak Caiten. Együtt érzően tekintek rá, mikor kimondja, hiányzik neki. Ez beza szerelem!
Érdeklődéssel nézek rá, aztán elgondolkodom. Bonyolult nálunk az egész ünnep, és talán éppen ezért szeretem nagyon.
- Összegyűlünk, táncolunk, énekelünk a szellemeknek, békét és harmóniát kérve a világnak - egészen hippisen hangzik, holott korántsem az.
Aztán elakadok, mondanám még, elmondanám, milyen táncok is ezek és hogy mennyire szeretem ezt az ünnepkört, ugyanúgy, mint a nyárit és minden mást. De az jobban érdekel, hogy neki hogyan telik.
- És nálatok?
Ahogy mozdul, ahogy rám néz, csak a karomat tudom kitárni és átölelni, miután letettem mindent a kezemből és megtöröltem, mert a finom majonéz az ujjamra is kívánkozott.
Itt van az a maradék, aminek ki kell ma még jönnie, hogy könnyebb legyen. Odamarkolom a zsepkendős dobozt, miközben Caitet az ölembe vonom.
Átkarolom, tenyerem a hátára simul, de még csak tartom, hagyva, hogy aminek ki kell jönnie, kijöjjön, szorgalmasan adogatva a papírzsepkendőt, vagy csak odatartva neki a dobozt, hogy kedvére tépjen belőle. A fejem is nekidöntöm egy idő után, de még mindig csak hallgatok. Mikor érzem, hogy a lélegzete más ritmusra vált, finoman megsimítom a hátát. Baráti gesztus, mentes minden testi vágytól, nem mintha Cait ne lenne észbontóan szexi, barátként tekintek rá, akinek most a támasza szeretnék lenni.

kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptySzer. Jan. 15 2020, 22:27

✪ Cait & Sky ✪
Climbing the wall
- Hát, de nem lesz szükség rájuk és nem vagyok biztos benne, hogy egy buliszervezésbe kellene most vágnom, mikor annyifelé kéne szakadnom. Egyetem, tanulás azon kívül, mint a tánc és persze ott lesznek a próbák is és még M-et is bele kell illesztenem, mert őt nem akarom hanyagolni, úgy érzem az életem egy olyan pontja, amiért feladnék mindent, csak vele lehessek. Ám ez korai gondolat és nem is engedné, megijedne és akkor minden hiába volt.
- Nem rég volt egy zaklatóm és amiatt majdnem le kellett mondani egy fellépést, de szerencsére előtte elkapták, de napokig ki sem mehettem a lakásból, nagy szívás volt. Erről persze semelyik lap nem írt, mert titokban tartottam és nem akartam nagy dobra verni, hogy valami elmebeteg vadászik rám, de nyugi, elkaptuk és már biztonságban vagyok a következő megjelenéséig.
- Nem vagyok benne biztos, hogy ez erősség. Elhúzom a számat is, tényleg nem gondolom annak, csak belém nevelték, hogy mindig erősnek tűnjek. Persze tényleg sírhattam volna látványosan és a pánik is mindenki szeme láttára előtörhetett volna, de nem kell, hogy aggódjanak értem, megvagyok egyedül is. Megvoltam egyedül is, de már nem akarok magányos lenni.
- Az jó, sokat fogsz vezetni vagy felváltva teszitek? Érdeklődöm, mert még mindig jobb téma ő, mint én, rólam sok jó nem mondható el, elég trágya életem volt, amíg befutott énekes nem lettem. A hamburger gyorsan elfogy részemről, gyorsan eszek, azt szoktam meg és hát elég rossz szokás, de ez van, rohanós életem volt mostanában.
- Ez nagyon jól hangzik, mert érdekes is. A szellemes részt annyira nem értem, de szinte látom magam előtt, ahogy táncolnak, zenélnek és jól mulatnak, elvégre a családja zenész és ki ne szeretne táncolni, amikor jó a hangulat? Nagyon is jól hangzott, aztán jött a kérdés, ami eltörte a mécsest és bár ötéves korom óta nem sírtam soha senki előtt, most mégis sikerül és úgy bőgök, mint valami gyerek. A karácsony az az ünnep, amit sose élhettem át, ami sose szólt a szeretetről és amit mindig egyedül töltöttem szinte végig. Igaz most már itt van StarCat, de az mégsem ugyanaz. Mindenki a családjához megy és ezt tiszteletben tartom, nem tartanék senkivel sem, hogy rontsam ott a levegőt, elvégre a féltékenység bizonyára érződne belőlem, hogy másoknak milyen jó és én semmit sem vétettem, amivel kiérdemeltem volna ezt.
Csak úgy lopom a zsepiket és beletelik jó időbe, mire kicsit megnyugszom és olyan fáradtnak érzem magam, de nem akarom még elengedni Alexot, olyan jól esik, hogy megölel és simogatja a hátam. Persze StarCat is felfigyel, hogy valami van és Sky lábához sétál és nyávogva néz fel azzal a morcos fejével, hogy mi folyik ott és miért simogatja a gazdiját, mikor ő a háziállat. Egy leejtett zsepi azonban jobban leköti, hogy elkezdjen azzal játszadozni és lökdösse a mancsával mindenfelé. Mikor végre sikerül megemberelnem magam, akkor húzódok csak el és az orromat törölgetve szép vörösre sírt szemekkel és elfolyt fekete sminkben nézem a cicámat. Annyira nem érdekel, hogy most szörnyen festhetek.
- Én már évek óta egyedül töltöm itthon filmeket nézve, fagyit zabálva az ünnepeket, mert anyámék leráznak vagy elutazhatok hozzájuk, de nem foglalkoznak velem... De már se névnap, se szülinap, semmi. Csak küldenek egy képeslapot és pénzt. Nekem pénzt! Nincs is szükségem rá, nem is értettem miért, de hát náluk ebben mérik a szeretetet és köztudott, hogy a legelső számom az ő házassági évfordulójukra készült és onnantól lettem énekes, hogy ott énekeltem egy saját dalt, saját zenével.
- Csak a tehetségem látták és azért indították el a karrierem, nem tudják, mi az a szeretet, még egy olyan igazi karácsonyom sem volt és félek, hogy Mason se fog ráérni és akkor ismét egyedül maradok. Fel sem tűnik, hogy kimondtam a nevét, annyira el vagyok keseredve és annyira félek, sose kellettem a saját családomnak sem, hát másnak akkor meg miért kellenék? Valahonnan innen ered a megfelelési kényszerem és hogy félek a visszautasítástól is, mert amikor valamit igazán szeretek és az lök el magától, annál rosszabb nincs.
~ ~
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptySzomb. Jan. 18 2020, 16:34
The Star and the Sky

- Egy szóval sem mondtam, hogy most kéne tenned. És csak egy személyről van szó, akinek vetted a holmikat - vontam fel a szemöldököm érdeklődőn, majd megértően elmosolyodom.
A tekintetem felhős komolysággá változik, ahogy hallgatom a zaklatási történetet. Sosem értettem egyet a zaklatással, hogy mások határait nem tiszteljük.
- Van, akik nem tudják meddig van a határ - szusszantok egyet. Egyszerűen nem megy hozzáfűzni semmi többet, annyira kiakaszt. És nem szeretnék lovagolni a témán sem, ez egy elég érzékeny téma.
Csak széttárom a kezem, és felhúzom kicsit a vállam, válaszként. Egy szintig biztos erősség, hiszen nem akar másokat terhelni ezzel. Van, mikor viszont jó, ha igenis kimutatjuk. Embere válogatja.
- Óhh, felváltva! - Mosolygok szélesen. - Mind a ketten nagy vezetés mániások vagyunk - Drew meg mellette motoros versenyző is, hozta már rám néha e miatt a szívbajt, igaz másért is, de arról nem tehetett sosem, tény, hogy ezekről az esetekről sem.
- De hiszen nem mondtam semmi különöset - lepődök meg. Szerintem mindenki ezt csinálja karácsony idején. Töprengve tekintek rá. Talán sok olyan helyen kellett megfordulnia, amiket nem szeretetett, talán ez az oka. De nem találgatok, lehet, egészen más van a hátterében.
Tartom a karomban, néha a karjaimban, ha látom, újabb esőerdőt készül megöntözni a könnyeivel. StarCat is felébred rá, s mielőtt még felemelhetném a lábammal, addigra leköti magát egy kósza papírzsepivel. Ezen halványan elmosolyodom. Kedves cica.
Csendben maradok, míg megkönnyebbül a könnyek által, s mikor érzem, el akar tőlem húzódni, hagyom. Ingerem lenne arra, hogy letöröljem, vagy szóljak a szétkenődött szemfestékért, de láttam már Drewn annyiszor, hogy tudom, ez most rohadtul nem érdekli.
Elgondolkodom a válaszán, miközben csatlakozom StarCat bámulásában hozzá. Drew szerintem rohadtul meg fogja érteni, és éppen olyan lazán kezeli az életet, mint én.
- Nos, ha gondolod... régóta gondolkodunk azon, hogy itthon töltsük a karácsonyt. Már az idein is elég erősen felmerült, s furcsa módon, sokan jelezték, hogy nem biztos, leutaznak oda. Szóval egy otthoni Karácsonyi partira és odaköltözésre is örömmel invitálunk. Hívd meg a barátodat is, van elég hely a házban, minden gond nélkül szavatolt a nyugalom, ha arra vágytok. Ha pedig nem jön... van baráti társaság, ahol jól töltheted el az ünnepeket. - Meghívjuk majd a többieket is, kellő létszám mindenkinek: sem nem túl sok, de nem is kevés, hogy legyen társasága valakinek, ha arra vágyik.
Mason. Megjegyzem a nevet, habár biztos elszólás lehetett, nagyon nem beszélt eddig, tény, hogy nem régóta ismerik egymást.
- Már nem velük laksz. Megvan a saját életed és döntésed - világítok rá arra, hogy most már ő dönti el, miként töltse az ünnepeket. Sírhat egyedül, vagy nevethet azokkal, akik szeretik.

kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptyVas. Jan. 19 2020, 10:43

✪ Cait & Sky ✪
Climbing the wall
- Ja, hát ő pont nem fogja azt a sok mást valószínűleg elfogyasztani, ezért gondoltam egy bulira, de ah... hátradöntöm a fejem és a hajamba túrok, szenvedek láthatóan, mert semmi se jó, pedig én csak jót akarok, maradok az adományozásnál, az legalább jó helyre kerül.
Kibeszélem a zaklatómat is, aki után ez az egyetemi zaklatós dolog még inkább bosszantó, nem akarok burokban élni és mindenhová testőrrel menni, mert az is olyan sznob szokás kicsit. Utána még kibeszéljük az erősségem is, hogy jól bírom a stresszt állítólag, bár én ebben nem kételkedem és az, hogy nem mások előtt hisztizek, hát néha átok azért, mert jó lenne kiadni magamból, ami felgyülemlett.
- Tényleg? Mégis hagytál engem vezetni? Ó, hát én nem vagyok annyira vezetés mániás, csak a szabadságom az autó adta meg, ennyi és nem több. Persze szeretek a volán mögött ölni és nem vagyok csapnivaló sofőr sem. Viszont sokat jelent, hogy mégis hagyott vezetni, valahogy felértékelődik az amúgy is kedves gesztus. Annyira örülök, hogy őt választottam ki a többiek közül, pedig úgy voltam, hogy mivel híresebbek a szülei és van már jó helye, valaki mást emelek fel magam mellé.
Még hallom, ahogy meglepődik, hogy miért sírom el magam azon, amit mond, mert hát ez olyan természetes számára, nekem meg csak egy álomkép, hogy a családommal együtt szeretetben tölthetek el egy kis időt. Annak ellenére, hogy ők nem szeretnek engem, én szeretem őket és hiányoznak is. Csak úgy patakzik a könnyem, nyálam, taknyom, amit igyekszek letörölni, hogy ne Alex ruháját kenjem össze vele, az túl undi lenne és neki biztosan nem tudok adni csak egy pólót a sajátjaim közül, hogy jó lesz, mert biztos, hogy rá sem menne. Annyira jól esik, hogy valaki itt van és tartja a vállát nekem, na meg a karjaiban tart. Kicsit még az is benne van, hogy Mason is nagyon hiányzik, ha tehetném már ott lennék nála és könyörögnék, hogy szükségem van rá és menjünk fel a lakására, de nem lehet. Hogy én mennyire utálom, hogy híres vagyok.
Mikor elhúzódok, akkor elenged és hálás vagyok, hogy nem engem, hanem StarCatet nézi ő is. Annyira cuki, ahogy a leesett zsebkendővel játszik. Ütögeti, minden oldalról, sőt még hanyatt is esik a saját lábában és úgy is folytatja a dolgot. Kis szerencsétlen, bár tudnék most nevetni rajta, de ehelyett inkább elmesélem, mit is adtam most ki magamból. ki gondolná, hogy ennyi régi fájdalom gyülemlett fel bennem, elvégre mindig a jó oldalam mutatom a kamerának és bár vannak szomorú számaim, de egyik sem szól az elhanyagoltságról. Az ajánlatát hallva megtörlöm az arcom, így már emberibb fejem van és úgy fordulok felé. Nagyon kedves, de nem szeretnék csak úgy berobbanni senki életébe, főleg, hogy alig ismerjük egymást, de azt tudom, hogy ők spontán élnek, na én nem annyira. Amúgy sem hinném, hogy Mason megjelenne velem bárhol, ahol mások is látnak és én sem szívesen mutogatnám őt, félek mit szólnak majd hozzá. Persze tetszeni tuti tetszene mindenkinek, azokat az izmokat mindenki kiszúrja, na meg a szép kék szemei és már látom magam előtt és elolvadtam.
- Ez nagyon kedves tőled, de még nem tudom mi lesz, meg kell kérdeznem M-et mit szeretne karácsonykor és hogy érne rá, már ha ráér. Nem merek én semmibe sem belegondolni, de tényleg fel kéne hívnom végre őt is, meg mindenki mást is, kezdve Jasonnel.
- De nagyon hiányoznak. A kézfejemre húzom a felsőmet, mert én engem sok dolog köt ide, nem utazgathatok csak úgy Európába vagy Ausztráliába, mert úgy van kedvem, ellenben velük, akiknek teljesen mindegy, hogy hol vannak.
- Mindjárt jövök. Felmarkolom a zsepiket és a mosdó felé veszem az irányt, ahol megszabadulok a feltornyosult zsepiáradattól és kicsit felfrissítem magam, megmosom az arcom és csak egy kis alapozót kenek a szemem alá, hogy ne tűnjön olyan vészesnek. Nagyon kimerült vagyok és nagyon karikás a szemem, de így ez legalább nem látszódik. Közben StarCat felugrik az ágyra, vagyis nekicsapódik és lecsúszik a pereméről, mert túl kicsi még, hogy felmásszon magától. Nyávog is ijedtében, hogy mi van és csak néz, hogy miért a földön van. Persze elfogadja a segítséget és dorombol is Skynak, hogy simogassa, amint az ölébe fészkeli magát aludni. Én meg kimegyek és nem szólok érte semmit, a kis kandúr olyan, mint én, vágyik a szeretetre.
- Azt hiszem lassan fel kéne hívnom Jasont meg mindenki mást is. A kezembe veszem a telefonomat az asztalról és csak nézem, nagyon nincs hozzá kedvem, de túl kéne esni rajta.
- De nem akarlak elküldeni, szóval még beszélgethetünk akármiről. Bár nekem nem sok ötletem van miről, de ha neki van, hát én nem fogok nagyon titkolózni, már úgy is sok olyat megtudott rólam, röpke pár óra alatt, amit más öt év alatt sem tudott belőlem kiszedni.
~ ~
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptyVas. Jan. 19 2020, 19:21
The Star and the Sky

Muszáj vagyok a kezeimet a szám elé tenni, hogy a mosolyom eltakarjam. Megértettem a gondot és ez annyira kedves tőle! Ebből látni, hogy nagyon odafigyel másokra.
- Tényleg - felelem, aztán magától értetődően bólintok. - Még szép.
Szeretek vezetni, viszont akkor a legjobban, ha ezt egyedül teszem. Igazi agymosás, gitárhúr szaggatás után. Az a legelső agykieresztő.
Nem újdonság, hogy valakit így tartok a karjaim között. Ha erre szükség van, hogy valakinek könnyebb legyen az élete, lelke, hogy új utakra találjon és önmagára, miért ne?
- Ötletfelvetés volt, semmi több. Majd eldöntitek - rátekintek. - Majd felhívod őket, ráér. Meg fogják érteni. - ha meg nem, az egyikőjünk gondja sem lehet.
Most magával kell foglalkoznia és pihennie, aludni egyet az egészre.
- Elhiszem - halvány mosoly tűnik fel az arcomon egy rövid időre, aztán már ugrik is és eltűnik.
Elkezdem összepakolni az étel romhalmazát, meglátom, mit művel a cica, az esést nem tudom megakadályozni, de felveszem, ahogy kapálózik kétségbeesetten, s visszaülök a kanapéra.
- Te is szeretnéd megvigasztalni gazdit, hmm? - Az ölembe fészkeli magát és én meglepődve látom, hogy megnyugszik és el is alszik, ahogy simogatom. Ahogy hallom, hogy a dorombolás alvás felé kalandozik, abbahagyom, s csak nézem, ahogy alszik.
- Most hagyd, majd felhívod őket. Inkább pihenj le. Most alvásra van szükséged. Maradhatok is, de lehet, hogy jobb lenne, ha nyugodtan aludnál egyedül - rá bízom, akárhogy is dönt, nekem mindenhogy megfelel.

kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptyHétf. Jan. 20 2020, 09:13

✪ Cait & Sky ✪
Climbing the wall
Nagy szívem van és persze én vagyok az egyetlen, akinek ez teljesen természetes amúgy, annak ellenére, hogy milyen sznobbá válthattam volna, ha a szüleim példaképét követem. Ellenben én nem jöttem ki olyan jól a gazdagok világában senkivel, az átlagosak meg gúnyoltak, azért, aminek hittek. Rengetegszer tört össze a mellkasomban dobó érző szív és bár nem esik már olyan nehezemre megnyílni senki előtt, de a félsz ott van, hogy mi lesz, ha egyszer megharagszik és kitálal vagy ki tudja mi történik.
- Annyira rendes vagy. Hálás is vagyok érte, rég találkoztam bárkivel is, aki megértett volna és nem azért mert a sztárok élete olyan rossz, hanem mert a magánéletem egy katasztrófa. 
- Ja, igen igazad van. Már megint kapkodnék, szóval inkább elmegyek, hogy felfrissítsem magam, mert rám fér egy kis friss hideg víz is, egész elálmosodtam a sok sírástól, de annyi még a tennivaló, hogy nem mehetek csak úgy el aludni, nappal, az túl nagy luxus.
StarCat meg közben alkot persze, nem is ő lenne, ha nem vele kellene foglalkozni, nem mintha sajnálnám tőle a figyelmet, csak kicsit meglepődök, hogy Alex ölében alszik, mert még senki ölében nem aludt az enyémen kívül. Ahogy Élodie is mondta, megérzik ki a jó hozzájuk és ő  egy bújós cicus amúgy is.
- Egyem meg, de kis cuki. Jegyzem meg, miközben leülök és már kapok is a mobilomért, hogy telefonáljak, mert nem akarok félreértést, azt meg végképp nem, hogy emiatt M más nőt keressen... Vagy hogy Jason eljöjjön ide, mert nem szereti, ha nem veszem fel a telefont, persze most már nem hívogat, ami jobban zavar. Mi van ha megsértődött vagy felhúzta magát az egészen?
- Nem tudok addig aludni, amíg nem beszéltem legalább Jasonnel vagy írok neki, lehet az jobb, meg akkor írok M-nek is egy üzit. Miközben pötyögök elfojtok egy ásítást, de ahogy elmennek az üzenetek, máris sokkalta jobban érzem magam.
- Tényleg jól esne a pihenés, szóval követem StarCat példáját, annyira hálás vagyok, hogy itt vagy, sokat jelentett ez most nekem. Meg is fogom a kezét, tényleg tök jó és ha nem lenne bandatag, még szó szerint is követném a  macskám példáját és az ölébe fészkelném magam, hogy álomba simogasson, de nem. túl bizarr az egész és amúgy is mást szeretek, már a gondolat miatt is bűntudatom van, pedig csak a fáradtság játszadozik velem.
- Nem szeretnélek feltartani, rád bízom, hogy maradnál-e vagy sem. Itt van minden, amivel lefoglalhatja magát, de persze, haza is mehet a párjához, elvégre az a természetesebb vagy mi. Nem értek az ilyenekhez, de szerencsés Drew, az már biztos.
~ ~
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 EmptyHétf. Jan. 20 2020, 20:53
The Star and the Sky

Komolyan tekintek rá és biccentek, ez a köszönet, hogy szerinte rendes vagyok. Érzem, hogy ez nagyon komoly kijelentés tőle.
Rajongok ezért a kis szőrgombócért, de hagyom, hogy tegyen, amihez kedve van, az pedig az ölembe fészkelődés és hogy szeretgessem. Aztán meg a bealvás. Mélyet lélegzek, majd kiengedek és mintha a négymancs is érezné, teljesen szétfolyik a hasamon, hanyatt fekve. Drew kutyája csinálná meg, egyből kettétörne a derekam.
- Teljesen bealudt - suttogom, nehogy felébresszem a szőrpamacsot, bár szerintem nagyon bealudt.
Megvárom, míg megírja az üzeneteket, s már venném fel a macskát, mikor megfogja a kezemet. Finoman megszorítom válaszul, ide most nem kellenek szavak.
- Jó pihenést - mosolygok rá egy rövidet, majd StarCatet óvatosan a tenyerembe veszem, s a helyére pakolom, szinte észre sem veszi, olyan mélyen alszik.
Még nem tart ott, hogy megmondja, melyiket is szeretné, de legalább már kimondja. Halkan sétálok ki az ajtón, s mivel már írt a menedzsernek, így egyelőre hagyom a dolgokat.
Kedvelem Caitet, s ma sok minden történt vele, ami biztosan jót fog tenni neki, még ha most nem is így látja.
Fel kell hívnom Drewt. Falat akarok mászni.

kredit:
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Climbing the wall - Page 2 Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Climbing the wall
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» a little wall climbing
» instagram.com/wall-e

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: