★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 393 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 381 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Aviva Q. Lytton, Dean Calver, Deborah Winchester, Dok Min-Joon, Hadrian Rutherford, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Manila Calabrese, Rosemary Sawyer, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Nikoletta Horváth Vas. Dec. 29 2019, 10:26 |
| Nikoletta Horváth | Karakter típusa: saját Teljes név: Nikoletta Horváth Becenevek: Niki Születési hely, idő: Budapest, Magyarország; 09.23. Kor: 20 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: Eljegyzett. Csoport: Diák Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Tanul, egyszer gyereksebész szeretne lenni Ha dolgozik//Munkabeosztás: A szabadidejében tolmácsként dolgozik. Ha dolgozik//Munkahely: Beugrosként pultosként dolgozik olykor, illetve Luxe szállodában tolmácsként. Hobbi: Tánc, olvasás, főzés. Play by: Emily Didonato |
Jellem N-yitott: bárkivel pillanatok alatt képes vagyok barátságot kötni, mindenkiről alapból a jót feltételezem. I-gazságos: mindig ki állok a gyengékért, és általában valakit vagy valamit nem csak egy adott dologról ítélek meg, előbb inkább érdeklődöm. K-alandkedvelő: habár senki nem gondolná rólam de imádom a kalandot, a veszélyt, van egy motorom is amit saját keresetemből vettem meg, és sokszor felpattanok rá csak úgy random. O-ptimista: igen, már zavaróan optimistán vélekedem a világról, bár a barátaim szerint csak naiv vagyok. L-usta: igen, sokszor van amikor kevés szabadidőm engedi, és akkor igen is szeretek lustálkodni, pizsiben egész nap ülni a tv előtt a kedvenc sorozatomat bámulva. E-lkényeztetett: na ez az a szó ami nem illik rám. Nem gazdag szülők csemetéjeként láttam napvilágot, az orvosin is ösztöndíjjal kerültem be és több helyen dolgozom, hogy eltartsam magam, távol a családomtól. T-ürelmetlen: igen, sokszor előfordul, hogy türelmetlen vagyok, és vannak dolgok amikbe csak úgy meggondolatlanul vágok bele. T- apintatós: mindig tudom, hogy kinek és mit lehet vagy szabad mondani, igyekszem a véleményemmel nem megsérteni másokat. A-lázatós: az idősebbek és a tanáraim véleményét mindig tiszteletben tartom, akkor is, ha nem tetszik amit mondanak. Ezen kívül: a barátaim szerint megbízható, független, makacs, dacos, akaratos, humoros, őszinte, szenvedélyes vagyok. Múlt Megint késében vagyok. Általában mindig elkésem, de ma van az első óránk az új professzorral és nem biztos, hogy jó ötlet késni. Kevin már fel van öltözve, a vőlegényem. Amikor ösztöndíjjal felvettek az egyetemre akkor ismerkedtünk meg. Ő amolyan gazdag csemete, menő szülőkkel, de nem sznob és nem beképzelt. Ami igazán tetszett már az első pillanatban. Egyik randi a másikat követte és már együtt is voltunk. De tavaly nyáron kérte meg a kezem, a hazámban, Magyarországon. Annyira romantikus volt, hogy nem tudtam nemet mondani neki. Teljesen megérti, hogy hiányzik a hazám, így ha van egy kis szünet az egyetemen a helyett, hogy gazdag helyekre mennénk, Budapestre utazunk. Ha bárki azt hiszi, hogy kihasználom a pénzügyi helyzetét... akkor téved. Két állásom is van, szigorúan felesben fizetünk mindent nem várom el tőle és nem is engedném, hogy eltartson engem. Ez büszkeség kérdése! Fél óra múlva már sikerül felöltöznöm és éppen a konyha felé venném az irányt amikor megcsörren a telefonom. Anya az, így gyorsan megengedek magamnak egy még pár perc késést. Ezért aztán fel is veszem a telefont. -Kicsim nagyon hiányzol, minden rendben van?- magyarul válaszolok neki, mindig örülök, ha maghallom a hangjukat. -Van egy jó hírem, a bátyádtól kaptunk egy repülőjegyet hozzád, így hétfőn indulnánk, ha nem...- nagyot dobban a szívem, nyáron láttam a szüleimet utoljára, így majdnem elkezdek ugrálni örömömben, de csak ennyit jegyzek meg: -Nagyon örülök neki, és gyertek nyugodtan, végre megmutathatom hogyan élek is, és Kevin is örülni fog nektek,- majd még pár dolgot megbeszélek vele, de aztán le is rakom. Hát... az biztos, hogy el fogok késni. -Niki, gyere már,- ragad kézen a vőlegényem, általában tömegközlekedéssel utazom, de ma beleegyezem, hogy elvigyen, úgy is arra felé van dolga. Egész úton azon gondolkodom hogy hova is vigyem el a szüleimet, egy hét kevés lesz, hogy New York csodáit megmutassam. Emlékszem amikor bejelentettem otthon, hogy felvettek egy New York-i egyetemre, és hogy ezentúl itt fogok élni. Apám egy hónapon át kiabált velem, hogy minek egy másik kontinensre menni, amikor Európában is vannak lehetőségek, anyám meg legalább két hónapon át bőgött. De végül is rá tudtam ébreszteni őket, hogy egy nagy lehetőség hullott az ölembe, egy olyan amit csak a hülye utasítana vissza. Lám, igazam is lett, ha nem fogadom el, biztosan egész életemben bánnám. Így legalább hamar feltudtam nőni. Nem mondom, hogy nem hiányoznak még ma is, mert legszívesebben velük maradtam volna. De Európa egyetemeit nem hasonlíthatom össze Amerikával. És így találkozhattam Kevinnel. -Megjöttünk,- ránt ki a gondolataimból, mire én csak egy futó puszit nyomok az ajkaira, felkapom a táskám és már rohanok is. Egy pillanatra rá pillantok az órámra, igazából minden tantárgyamat szeretem, de szerintem a latint nem fogom. Van egy olyan érzésem, hogy a tanár sem fog engem, valahogy nem igazán szeretik, ha a diákok késnek az órákról, pláne az első órákról. Ráadásul még azt is elfelejtettem pontosan hol is tartják az órát, bár hamar sikerül megtudnom. Halkan kopogtatok az ajtón, majd gondolkodás nélkül robbanok be rajta. A teremben minden szem rám szegeződik... amit amúgy nagyon utálok, majd pillantásom a professzorra téved. Aki egyáltalán nem olyan, mint amire számítottam. Nem őszes hajú, és nincs vastag keretes szemüvege, sőt... elég fiatal, szemtelenül fiatalnak tűnik, és szemtelenül jóképűnek is. -Öhm... elnézést a késésért, ígérem többet nem fordul elő,- motyogom halkan, majd gyorsan beülök az első üres székbe, hogy elsüllyedjek szégyenemben. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Nikoletta Horváth Pént. Jan. 03 2020, 22:24 |
| Gratulálunk, elfogadva! Kedves Nikoletta! Üdvözöllek az oldalon! A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe. Hú, mióta megláttam a neved, én nagyon kíváncsi voltam rád. Elvégre nem sok magyar szaladgál az oldalon, én magam csak egyről tudok. Pedig szerintem Amerikában, ahogyan a világon máshol is jó sokan vagyunk. Mellé még egy csodaszép arcot is választottál, szóval abszolút tökéletes volt a párosítás. A jellemzés részeden elgondolkodtam. Túl jó vagy te, túlságosan tündéri, és a nyitottság néha valóban inkább naivitás. Komolyan az jut az embernek eszébe rólad, hogy védelmezni szeretne, annak ellenére, hogy egy alapvetően talpraesett lány vagy, mert bizony sokan kihasználják az olyan lányokat mint te. Tetszik mégis, hogy optimistán tekintesz az életre, amit szerintem nem naivitás, egyszerűen csak nem szeretnéd a rossz dolgokat bevonzani, hogy hatással legyenek rád, vagy a jövődre. Kalandvágyó igazi kis energiabomba lehetsz, aki nem utasítana vissza egy remek bulit még akkor sem ha mondjuk csak egy órával korábban szóltak neki róla. Olyannak gondollak, aki elég hamar beilleszkedik egy társaságba és még akkor sem lóg ki a sorból, ha van egy minimális akcentusa. A történet részedben apró kis morzsákat kapunk az életedből. Hogy bár egy alapvetően jó anyagi körülményekkel rendelkező vőlegényed van, mégsem vagy olyan mint a mai lányok többsége (én sem vagyok ilyen, jegyzem meg halkan) akik egy hozzád hasonló helyzetben már mindent odavetett volna, csak meglegyen az anyagi biztonságuk, és még az sem zavarná őket, hogy ezért fel kell adni a függetlenségüket, vagy azt, hogy önállóan hozzanak meg döntéseket. Te mégis megmaradtál annak az egyszerű magyar lánynak, aki idejött, akinek hiányzik a családja, mégis kitartóan hiszi, hogy itt fogja megcsinálni a szerencséjét. New York sokaknak meghozta már, és remélem, hogy neked is meg fogja idővel. De azért tudod kis huncut vagy te, mert az igazi csattanó szerintem a végén van a történetednek. Kevin ide vagy oda…bizony a professzorodon megakadt a tekinteted. No hidd el, hogy én vagyok az utolsó aki ezért követ vetne rád, mert totálisan hasonló cipőben járok. De pszt! Erről ne beszéljünk senkinek, se te se én. Örülök, hogy egy ritka de annál izgalmasabb és érdekes karaktert hoztál el közénk. A Tara-Plecsnit egy Szabadságszobor figurával adom most át neked. Színt admin ad majd. Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Nikoletta Horváth | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |