New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 174 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 163 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Callum A. Abbot
TémanyitásCallum A. Abbot
Callum A. Abbot EmptySzomb. Dec. 28 2019, 00:01
Callum A. Abbot

Karakter típusa:
keresett/saját
Teljes név:
Callum Alaric Abbot
Becenevek:
Cal, Rick
Születési hely, idő:
New York, 1995. 11. 14.
Kor:
24
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
szingli
Csoport:
Diákok
Egyetem:
Cornell University - History, B.A.(végzett: 2017)
Columbia University - Law (kezdés éve: 2017)
Munkabeosztás:
alkalmi munkák, mint falfestmény készítő és street art "művész"
Munkahely:
Klughaus Mural Company
(nincs bejelentve, egy ismerőse révén kap olykor megbízást)
Hobbi:

a street art, és kollektíven a képzőművészet világa
ezen felül egy golyóstollal is úgy le tudja kötni magát, hogy abból élvezetes programot és rendszerességet idézzen elő
Play by:
Cole Sprouse

Jellem
egoCentrikus

kArizmatikus

tiszteLetlen

körüLtekintő

energikUs

könnyelMű

makAcs

tAlálékony

megBízható

túlBuzgó

okOs

rendeTlen

1. legtöbbször csak a saját érdekei foglalkoztatják, ritkán helyez másokat maga elé. Képes azt gondolni, hogy mindenki mást is legalább annyira érdekel, hogy mi van vele, hogy ő mit gondol, mint amennyire őt megmozgatja a saját maga köré épített témakör.
2. tisztában van a kompetenciáival, magabiztos, kiállhatatlannak is mondható, de alapvetően erős egyéniség. Szétszórtsága révén, mely megjelenésében és kiállásában is kiütközik, nem tekintenék jó vezéregyéniségnek, de meglehetősen jó szónok, amivel kivívja magának a figyelmet.
3. kiskorától kezdve híján van annak a tulajdonságnak, hogy az idősebbeknek, a nagyobb hatalmúaknak, vagy a valamilyen szempontból felette valóknak meg kell adni a nekik járó tekintélyt, emiatt viszont sokszor megüti a bokáját.
4. nem bíz semmit a véletlenre, mindent többször, alaposan megfontol, mielőtt döntésre jutna. Nem ígéri oda senkinek meggondolatlanul a bizalmát, meglehetősen kétkedő az embereket illetően, még akkor is, ha ezt nem feltétlen mutatja ki. Rendre a jó kedélye mögé rejtőzik, palástolva a véleményét.
5. megállás nélkül magas fokozatszámon pörög. Szereti a kávét, előszeretettel és nagy mennyiségben fogyasztja, de anélkül is valóságos energiabomba. Ha igazán hatalmába keríti a féktelen tettvágy, és nem bír megülni a seggén, az átlagosnál is elviselhetetlenebb.
6. szórakozott, gyakran megfeledkezik arról, hogy a való világban él, ahol a tetteinek következményei vannak. Szeret szembemenni a szabályokkal, puszta kedvtelésből feszegeti a határait, olykor kikezdve azzal mások tűrőképességét is.

7. nehéz rendreutasítani, nehéz megfékezni és megmondani neki, hogy mit tegyen, mert végtelenül csökönyös. A derekát csak akkor adja be, hogyha úgy gondolja, a másik fél is hajthatatlan, éppen ezért az „okos enged” véleményen van.

8. változatos módjait találja meg annak, miként smúzoljon, hogyan férkőzzön főleg akadékoskodó tanárai bizalmába. Ezt leszámítva az élet különböző pontjain is feltalálja magát, igazán nehéz őt zavarba hozni, mert a maga sajátos módján megoldja a szorult helyzeteket.
9. bár nálánál fontosabb személy nincs az életében, és nehezen enged közel magához bárkit is, de aki áttöri a gátakat, az a legféltettebb titkát is zokszó nélkül rábízhatja, mert mélyre ássa magában, és nem fecsegi el senkinek az új információkat.
10. rendre azon lehet kapni, hogy egyszerre több dologgal ügyködik. Nehéz lekötni a figyelmét, ezért ilyen módon érdemes próbálkozni, mert amibe belekezd azt minden bizonnyal a maximalizmus jegyében a végletekig hajszolja.
11. nem néznék ki ugyan belőle, de az IQ-ja közel 160, mindemellett fotografikus memóriával rendelkezik. Nem mozgat meg minden követ a tanulásban, a középiskolai éveit végigbukdácsolta. Általában a vizsga előtti egy-két napon olvas bele a vizsgakövetelménybe, majd kitűnő eredménnyel távozik.
12. sok dolog érdekli az életben, amilyen érdeklődési kört választ magának annak kétségtelenül hódol, és egy az egyben odaadja magát. A takarítás és a környezetének tisztában tartása nem tartozik ezek közé.

Múlt
- Na mi van, Töki?... –lábaim közé fogva a széket ültem meg annak kemény fa lapját, kezeim, mint egy-egy karó támasztották a fejemként számon tartott tököt, tenyerem élével alaposan gyűrve fel járomcsontomon a tegnapi ivászat másnapját igazolandó nyúzott, piros bőrt. - … „Anyuci Pici Szeme Fénye” életében először nem kapta meg, amit ki akart bulizni magának és máris eltört a mécses? Azt hittem, hogy te ennél keményebb csaj vagy, aztán nézzenek oda, úgy drámázol, hogy ezt látva bármely tragédia főhősnője elkérné a receptet –az elnyűtt tornacipő csak úgy verte a port a szőnyegből, ahogy lábaim ütemmutatóval be nem mérhető ritmust ütöttek a padlón. Mármint azt a port, amit a jobb napokat is látott cipő újonnan hagyott ott, mert ugyebár, mint alapjaiban véve pénzben dúskáló család, megengedhettük magunknak azt, hogy minden napra más takarítót szalasszunk a dzsuva elhárítására- na meg a megvadult portigrisek megregulázására. – Bár most, hogy így jobban megnézlek… lehet, hogy ez már inkább tragikomédia… Ekkora perpatvar egy nyavalyás babáért egy kicsit sok, nem gondolod? –rosszallón szűkített szemhéjaim mögül aligha láttam rendesen az arcát, de a hanghatás kellően egyértelművé tette azt, hogy a hüppögés, és a teli torokból való artikulálatlan ordítás nem fog egyhamar a végéhez érni. Pedig emlékszem, másra se vágytam, mint, hogy átaludjam az egész napot –szembemenve azzal a paranccsal, hogy „mindenki korán kel, hogy készen álljunk a fogadásra!”-, mint ahogy a magamfajta, érdektelenségtől fertőzött kései lázadó tinédzseréveit élők tenni szokták. Ennek csakis egy gátja volt… az pedig úgy tett, mintha az emberiség összeesküdött volna ellene, és minimum egy afféle világvége köszöntene ránk, mint amekkorát 2012. december 21-ére jósoltak a maják.
- Menj ki, Callum! –sipítozta, ami egyhamar újult erőt gyakorolt a tompa fejfájásra, amivel percekkel korábban ébredtem a szobám tökéletesen fullasztó hőségében. Tipikus „man cave” melynek tökéletes velejárója a penetráns bűz, a sötétség, a zárt ablakok, a szanaszét hagyott ruhák tömkelege… természetesen, aki nem elég bátor ahhoz, hogy bemerészkedjen az oroszlán barlangjába az ebből az idillinek egyáltalában nem nevezhető környezetből csak annyit tapasztalhat, hogy annak egy szem lakója sűrű k*rvaanyázásokkal illeti… nos, kézenfekvőbb célpont híján saját magát. Mint minden ember, én magam is szoktam újévi fogadalmakat kötni a részeg énnel. Vagy a részeg én a józan énnel… elhanyagolható apróság… Sűrű szokott lenni a fejembe vett gondolatok sokasága, az viszont mindig listavezető, hogy „fogadom, hogy a következő évben rendszerezem az életemet”. Nos, se az életemben, se a személyemben, se a fizikumomban, de még csak a szobám állapotában se lehet rendszert felfedezni. Ámbár azzal az ideával nyugtatgatom magamat, hogy a magas intelligenciájú emberek védjegye a szétszórtság, és különben is, „a zseni átlátja a káoszt”. Éppenséggel csak az anyám nem értékelte, mikor közöltem, hogy a fia biz’ isten nem trehány, csak egy meg nem értett géniusz. Ami, tegyük hozzá szépen-gyorsan, így van még annak ellenére is, hogy tulajdon anyám is felröhögött közvetlenül a tényközlés után, hogy még csak véletlenül se tiszteljen meg azzal, hogy véleményét nem a képembe neveti.
- Már miért tenném? Tudod, hogy mire esküsznek anyáék: mi casa, su casa avagy az én házam a te házad. Ha logikusak akarunk lenni, márpedig ne engedjük meg magunknak azt a kényelmet, hogy egy egysejtű szintjén tartsuk a kommunikációt, mondhatjuk azt is, hogy ami az enyém az a tiéd. Vagy éppenséggel ami a tiéd az az enyém. Na már most… ha ez a szoba a tiéd, akkor lényegében az enyém is, emiatt minden okom és jogom megvan ahhoz, hogy itt üljek a gusztustalan, rózsaszín vattacukor birodalmad kelletős közepén –lábfejeimet a szék fájába akasztva, széttárt karokkal dőltem hátra, bele a semmibe, mielőtt újból megmarkoltam volna a mellkasomnak feszülő háttámlát. – Vagy birodalmunk, ha nagyon ragaszkodni szeretnék az előbbi elméletemhez –sunyi vigyorral néztem azt a pillanatnyi értetlenséget, mely, még ha csak egy tizedmásodpercig is, de felváltotta az eszeveszett bömbölést.
Félreértés ne essék, szeretem én a húgomat. A magam módján legalábbis… nem úgy, mint ahogy azt elvárták volna tőlem, hiszen nem vagyok az az óvóféltő, daliás nagybátyó típus, mint remélni merték. Nem erősítettem azon személyek táborát, aki hanyatt vágta magát felhőtlen örömében, mikor a szüleim átlépték a szükségtelenül túlméretezett bejárati ajtót a már akkor is ereje teljéből ordító, már nem is piros, annál is inkább lilás árnyalatokat öltő, taknyos gombóccal. Persze, mindenki más olvadozott felette, latolgatva, hogy kire is hasonlít úgy igazán… hát nem is tudom, úgy fogatlanul, emberi bőrszínt legkevésbé se mutatva, kopasz, mégis gyűrött fejjel nekem semmivel se volt több egy Harry Potter-béli mandragóránál. Még a sírása is tökéletes egyezőséget mutatott a kis gyökér hangfajával… De amúgy előbb-utóbb –inkább utóbb- megmutatta, hogy van ám szerethető oldala. Azt legalábbis igazán nagyra értékeltem, mikor vigyorogva telibe hányta pótapu fejét, mikor az óvatlanul figyelmen kívül hagyta anyám felszólítását, miszerint „bukni fog”. Elég sokszor hallhatta már azt az én iskolás éveim során, éppen ezért úgy gondolta, hogy, mint akkor, ez esetben is figyelmen kívül hagyja. Hát, nem kellett volna, mert a szavakat tett követte, és Holly gyomrának teljes tejtartalmát az öreg vigyorgós arcába küldte- természetesen mindeközben ő maga is elégedetten mosolygott, nem kevésbé én. Köztünk épp annyi volt a különbség, hogy míg a húgomat haragosan, ámbár finoman bevágta a gyerekágyba -bár a kép akár egy focimeccsből is származhatott volna, lényegében csak a "Touchdown!" harcias felkiáltás hiányzott a végéről-, addig én megkaptam a nekem járó taslit, amiért képes voltam a térdemet verve röhögni az újsütetű nevetség tárgyán.
- Azért, mert én azt mondtam! –vágott vissza nagy felháborodása közepette pattanva két lábára, fehér cipőjével –ami miatt már eleve nagylánynak érezte magát a nagyjából három centit súroló sarkával- határozottan dobbantott a padlón. Még egy amolyan nácivezéres karlendítést is eszközölt az ajtó irányába, hogy valamilyen formán azt próbálja értésemre adni: kívül tágasabb.
- Vagy úgy! –döbbent ábrázatomra mintha a felismerés halvány szikrája ült volna ki, résnyire eltátott szájjal helyeslőn illegettem a fejemet. – Hát… nem akarlak a jelenleginél is jobban elkeseríteni, Töki, de a mai nap után nem vagyok benne biztos, hogy ebben a házban valóban mindenki issza a szavaidat, és ténylegesen mindenki úgy táncol, ahogy te fütyülsz. Ha már anyát se tudod megvezetni és kicsikarni belőle a jelenlegi nagy vágyálmodat, akkor szerinted pont én leszek az, akit majd rendre utasítasz? –arrogáns, hetyke kis mosoly jelent meg pihés borostával körbevont ajkam szélén.
- Mondtam már, hogy ne hívj így, Callum!
- Már miért ne? Úgyis fiút akartak anyáék, mégis csak te jöttél… Legalább ennyivel adjuk meg azt, ami kijárt volna nekik –rántottam meg a vállamat egyhangú kedvtelenséggel pásztázva ismét a burgundi vörös árnyalatokban játszó arcát.
- Ezt szívd vissza! –az, hogy a mutatóujját tüstént a földnek szegezte akart lenni a jel arra, hogy „mégpedig most azonnal”. Én viszont csak felkönyökölve a háttámlára, államat összekulcsolt ujjaimra vetve nemleges választ intettem neki.
Amúgy nem igaz. Már az, hogy fiút akartak. Egy festői bájú, kétségtelenül jómódú kishercegnőt álmodtak meg maguknak, aki velem ellentétben a tökéletes családi idillt lett volna hivatott a világ felé kürtölni. Na meg nem titkoltan azon hiszemben éltek, hogy a gyengébbik nem képviselőivel könnyebb bánni. Szófogadóbbak, engedelmesebbek, és különben is, még mindig egyszerűbb, és nem mellesleg olcsóbb mulatság sminkkel, ruhával és ékszerrel lekenyerezni a bőszült tinédzserré lett gyereküket ha fegyelmezetlen, mint egy autóval, motorral, a legmodernebb számítógéppel. Pechükre azonban mondhatom, hogy a sors szemlátomást magasról tett az ő kívánalmaikra, hiszen, bár lány lett, ez tagadhatatlan, de a jó modornak nevét se ismeri, az engedelmesség meg, bár hírből már hallott róla, de nem mozgatta meg kellően a fantáziáját, hogy elsajátítsa a mesterségét. Az, hogy a kiszámíthatatlan személyiségem ellenére is én bizonyulok -ha úgy tetszik- "szófogadóbbnak" mutatja a húgom személyiségének torz és rémisztően háklis mivoltát.
- Nem szívom –dacoltam egy újabb vállrántással fejezve ki érdektelenségemet a témában.
- Szívd vissza, különben megmondalak anyunak! –haragosan közeledett, pont akkora félelmet keltve bennem, mint egy aranyhörcsög. Mindazonáltal hátrahőköltem, legalábbis csak azért, hogy magam is olyan teátrálisan csapjam a csípőmre a kezemet, mint ahogy ő tette, ajkaimmal hozzá hasonlóan csücsörítve. Ez nála a féktelen haragvás jele.
- Nem szívom! –biztosítottam újból, felpattanva az ülőhelyemről sétálva őt körbe, hogy az ágya mellé érve visszaforduljak felé. - De már kezdesz untatni a primitív szópárbajoddal… -ásítást színlelve emeltem szám elé a kezemet, eztán a plafon felé nyújtózva roppantgattam ki gerincem minden arra alkalmas csigolyáját. – Le is dőlök egy kicsit… -és ezzel el is foglaltam trónusomat a tökéletesnél is tökéletesebben bevetett ágyán, nem szalasztva el a lehetőséget, hogy mocskos cipőmmel toljam feljebb magam, otthagyva egy negyvennégyes talpnyomot a halványrózsaszín pléden.
Mondhatni semmi hasonlóság nincs kettőnk között. De úgy tényleg, semmi. Ez már abban megnyilvánul, hogy míg nálam nincsen szétszórtabb személy szerte a világon, addig ő az apja kényszerességét tudhatja magáénak. Azon típus szülöttei mindketten, akik már attól vérszemet kapnak, hogyha az általuk maradéktalanul precízen elegyengetett tárgy akárcsak egy milliméterrel is odébb kerül. Szeretik a rendet, az egységet, és nem utolsó sorban a tisztaságot. Az, hogy ilyen mértékben belerondítottam az általa elrendezett ágy fenomenális látképébe, finoman szólva is kiverte nála a biztosítékot. Hiszen olyan éktelen haragra gerjedt, amit egy harsány visítás formájában volt csak képes megfogalmazni -elvégre erre a tiszteletlenségre már nem akadtak szavak. Akkor már elgondolkodtam, hogy lehet ez a titkos jel közte és édesapukája között, mert egyhamar a nyitott ajtóban termett nemző-atyja, próbálva dekódolni mindazt, amit lát. A kisebbik pulyája vöröslő, nyálas-taknyos-könnyes fejjel visított az ágy irányába, ahol én szemérmetlenül, felcsúszott pólóval illegetve a hasam minden báját terpeszkedtem, mint egy jóllakott török basa.
- Callum! –dördült páratlan indulattal a családfő hangja. – Azonnal kelj fel onnan! –felkönyökölve az ágyon, oldalamon és hasfalamon pihentetve karomat pillogtam az irányába. – Hányszor megmondtuk már, hogy amíg ebben a házban laksz, tanulj meg a neveltetésednek megfelelően viselkedni? –sokszor… szólalt meg a fejemben a replika, de ehelyett csak szemforgatással üzentem felé, hogy még bele se kezdett igazán, de már sok a duma.
Igencsak nagyvonalúan lehet az esetemben neveltetésről beszélni. Szeretnek ugyan úgy tenni, mintha anyám és én is ebbe a kacsalábon forgó, fényes pompába születtünk volna, ami alanyi jogként adja a jó neveltetés intézményét, de a mi valóságunk legkevésbé se ilyen amerikai álomba illő. A mi környékünk zsúfolt, koszos utcái valahogy nem biztosították számomra az úri normák sajátosságait, amiket manapság rendre behajtani kívánnak rajtam. Na meg nem is volt olyan kikent, odaadó az öregem, mint Holly-é... Félreértés ne essék, nem volt különösebben csapnivaló apa -ellenben diszfunkcionális férj, na az igen! Engem szeretett, legalábbis azokon a napokon, amikor hosszú kihagyásokat követően hazaette őt a fene. Mindig hozott egy kis ajándékot, ha a kamiont tankolva eszébe jutottam a benzinkúti jegypénztárnál fizetve. Apróságok voltak ezek, de ritkaságszámba ment az ajándékozósdi, lévén, anya Matthew's Pub-ban betöltött felszolgálói munkaköre nem hozta el nekünk a kánaánt, így mindennél nagyobbra értékeltem a tenyérnyi játékokat, amiket szükségtelenül nagy becsben tartottam... Piedesztálra emeltem, holott a minimális szülő-gyerek tiszteletet se érdemelte volna meg. De hát mit tudhattam én arról, ami a zárt ajtajuk mögött történt?...
George részéről napi szinten legalább háromszor elhangzik a parancs ami a tisztelettudatosságomat, vagy annak hiányát firtatja. És ha csak háromszor, akkor feltehetőleg egy jó napot zárunk… De hát minden családba kell egy feketebárány, nem? Persze, ők erre rendre azt a választ adják, hogy „nem”. És természetesen minden alkalmat megragadnak arra, hogy ezt a szememre is vessék, legtöbbször azzal, hogy csak rontom a család jó hírét, és különben is, ha így haladok, soha nem lesz belőlem semmi. Bezzeg az egyetemi eredményeimmel szeretnek hencegni, legalább olyan büszkén, mintha az ő érdemük volna.
- Ahelyett, hogy itt bomolsz, inkább húzz a szobádba, és öltözz fel rendes emberhez méltón! Nemsokára itt vannak a vendégeink, te meg úgy nézel ki, mint egy útszéli csöves… -fintorral az arcán bökött felém, újból és újból végigpillantva rajtam, amint ott feküdtem teljes megtestesült, szakadt és piszkos ruhás valómban. Ellöktem magamat az ágytól, mélyen temetve kezeimet elnyűtt mackónadrágom zsebébe csoszogtam be nem kötött, lábaimon lötyögő cipőmmel elébe.
- Én úgy gondoltam, hogy ezt a mai alkalmat kihagyom –állítottam kész tények elé, mindezt egy tenyérbe mászó mosollyal spékelve meg.
- Mit értesz az alatt, hogy „kihagyod”?
- Hát ez azért nem olyan bonyolult, hogy meg kelljen magyarázni –összefutott szemöldökeim alól megütközve sandítottam fel az enyéimmel tökéletesen ellentétes, mélybarna szempárba. Izzó villámokat szórt felém egy egyszerű pillantásával, de voltaképpen már nem ért meglepetésként az ellenségeskedése...
- Amíg az én házamban laksz, azt csinálod, amit én mondok!... Nem. Hagysz. Te. Ki. Semmit! –apró alkotóelemeire szedve az amúgy egyszerű mondatot próbált meg hatást gyakorolni rám, noha mindaz, amit belőlem kiváltott csak egy pimasz vigyor volt.
- Majd meglátjuk.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Callum A. Abbot
Callum A. Abbot EmptySzer. Jan. 01 2020, 13:05
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Callum!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Bár a jellemzésed is már elég precíz és szerteágazó volt, azért így a teljes kép ismertében egy szót nagyon rád tudnék sütni: tenyérbemászó.  Twisted Evil  Kérlek ne vedd sértésnek, mert ez abszolút annak a jele, amit meg szerettél volna jeleníteni a karakter által és ami szerintem zseniálisra sikerült. Callum A. Abbot 108800823  Sem a jellem részben, sem magában a történet részben nem estél ki a szerepedből, és bár én a magam részéről nagyon jókat derültem a rezignáltan előadott pofátlan viselkedésen, lássuk be, akik ennek elszenvedői voltak, minden bizonnyal nem érezték ilyen vidámnak magukat. Rolling Eyes

A jellem részednél amúgy az jutott eszembe, hogy a hozzád hasonló művészlelkek akiket a sors megáldott vagy megvert még mellé valami eszement intelligenciával baromi nehezen illeszkednek be bármilyen közösségbe, beleértve a saját családjukat is. Callum A. Abbot 2624752903  És bár itt még nem derült ki milyen körülmények közül jössz, világosan látható, hogy a te esetedben ez nem egyszerű kései lázadás, sokkal inkább a személyiséged része. Szerintem te bárhova is születtél volna, ilyen leszel. Callum A. Abbot 2451935670  Van jó oldalad is amúgy, és a bizalom ez pontosan ilyen, csak hát elég sok rétegen kell átverekednie magát annak, aki el akar jutni ide, és a mai felszínes világot nézve ilyen emberke kevés van. A fotografikus memóriádat, és a napokkal korábbi vizsgaátnézést és jelesre teljesítést szívesen elbizniszelném veled úgy nagyjából bármire. Vagy csak taníts meg hogyan csinálod. Smile

Na a történet részed, bár önmagában szerintem nem ölelt fel többet laza húsz percnél, de olyan részletgazdag volt, hogy időnként kapkodnom kellett rendesen a fejemet. Callum A. Abbot 3874598021  Viszont óriási humorod van, meg kell hagyni, és úgy tudsz szúrni, döfni a belemászni a másik aurájába, hogy másodpercek alatt felcseszi az ember agyát. Smile  A húgoddal való jelenet tökéletesen mutatja, hogy ő hova született, mennyire kishercegnőnek képzeli magát, miközben valószínű te, már csakazért is ráteszel egy lapáttal a cukkolására, és addig feszíted a húrt nála, ameddig csak lehet. Hihetetlen jól elkülönül egymástól a te szarkasztikus világod, meg az ő kis rózsaszín csillámpónis világa. Razz  Miközben azért néhány gondolat erejéig még a saját múltadra is kitérsz. Itt a végére juttatsz el tulajdonképpen a csattanóig, hogy ez egy olyan család, ahova soha nem fogod odavalónak érezni magad. Mondjuk elgondolkodtat, hogy te mennyire lehetsz ebben hibás, mert azért zsírosan benne van a te konok és makacs természeted is ebben.

A stílusod észbontó. Callum A. Abbot 3874598021  Callum A. Abbot 1471401822  Rendesen rántod magával az embert, és azt veszi észre, hogy elkezdett téged olvasni, és nagyjából a felénél realizálja, hogy hú bakker ez tényleg ilyen hosszú volt? Nem lehet észrevenni, mert gördülékeny, sima, élvezhető, részletes és stílusos. Jó volt téged olvasni.

A Tara-Plecsnit egy tiszta póló kíséretében adom át, ne trehánykodj annyit. Színt admin ad majd neked.  

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Callum A. Abbot
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Callum Moray
» Callum and Leanne
» Callum & Pola
» Would you be mine for a month?*Callum&Carmelia
» Let's Talk Real - Carmelia & Callum

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: