New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 381 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 369 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Altair Colliver
TémanyitásAltair Colliver
Altair Colliver EmptySzomb. Dec. 21 2019, 22:07
Altair Colliver

Karakter típusa:
saját

Teljes név:
Altair Phillip Colliver

Becenevek:
Alt, Lip

Születési hely, idő:
1995. május 12.

Kor:
24

Lakhely:
Queens

Szexuális beállítottság:
nem definiált

Családi állapot:
egyedülálló/balfék

Csoport:
oktatás

Egyetem:
Bard College Konzervatórium, zongora főszak

Munkabeosztás:
szabadúszó zongoratanár

Ha dolgozik//Munkahely:
-

Hobbi:
zene, fantasy játékok, rajzolgatás

Play by:
Min Yoon Gi

Jellem
Néhány évvel ezelőtt apám megvizsgáltatott egy pszichológussal, aki arra jutott, hogy az INTP személyiségtípusba tartozom, ami annyit tesz hogy tudós...vagy mi. Nem tartom magam egy nagy koponyának, zenében mindent viszek, de mondjuk, ha a matematikáról vagy biológiáról,fizikáról,kémiáról van szó, hát pont annyit tudok, hogy ha néhány dolgot összeborítasz, az vagy felrobban vagy drog lesz belőle. Ha ezek után valaki arra várna, hogy majd én fedezem fel a rák ellenszerét, akkor nyugodtan álljon fél lábon addig, mert azt garantálom, hogy el fog fáradni az idiótája. Utánanézve a személyiségtípusnak, egyébként annyi a lényeg, hogy elméletileg absztrakt gondolkodó vagyok, gyakran analizálok helyzeteket. A világot kicsit úgy képzelem el, mint egy komplex gépezetet, aminek csak néhány fogaskereke érdekel, például az emberi kapcsolatok. Creepy egy dolog, de nagyjából negyedórát kell eltöltenem egy idegen társaságban, hogy majdnem teljesen megismerjem az alá-fölérendeltségi és egyéb viszonyokat. Fél óra múlva már magabiztosan fogom sejteni, hogy ki, mikor, kivel, hol és, hogy ez kinek nem tetszik. A személyiségtípusom szerint objektív is vagyok, amire többnyire azt tudom mondani, hogy igaz, az emberek többsége nem köt le annyira, hogy több érdekeljen belőlük a száraz tényeknél, épp ezért tudok velük kíméletlenül őszinte lenni, amiért nem egyszer vágtak már orrba, de ez tök mellékes. Na jó, van esély rá, hogy tényleg érzéketlen paraszt állat vagyok, de nyilván csak azért, mert odabent a kis fejemben elég gyakran megkérdőjelezem magam és ettől nincs kicsattanó jókedvem, meg fasza kisugárzásom sem. Ha egy buliban látnál meg, egyedül piálva a sarokban, jó eséllyel eszedbe sem jutna odalépni hozzám és beszélgetést kezdeményezni és ez így is lenne jól, mert összességében olyan ember vagyok, akivel nem akarsz csak úgy csacsogni. A barátaimmal sem vagyok a világ legkedvesebb embere, mély szeretetemet főleg a rohadék megjegyzéseimmel és a maró szarkazmusommal tudom kimutatni. Romantikus kapcsolataim sikertelenek, mert ha valaki nem érdekel eléggé azt ignorálom, ellenkező esetben meg túlgondolok, végigjátszok a fejemben mindenfélét, ami soha nem is fog megtörténni aztán megintcsak ignorálom a másikat, nehogy véletlen rájöhessen, hogy kedvelem. Az egy vagy többéjszakás kalandok működnek, legjobban akkor, ha nem nagyon kell beszélgetnem, mert a small talk sem az erősségem. Zongoratanárként stílusom semleges, kemény vagyok, de ezzel jó eredményeket tudok elérni a tanítványoknál.

Múlt
Még akkor is transzban voltam, mikor levették rólam a bilincset és újra szemben ültem a szüleimmel, szédültem, fájt a fejem és percekig meg sem bírtam szólalni, ők pedig csak bámultak rám.
-De....bűnösnek vallottam magam-mondtam igencsak sokára furcsán rekedt hangon, mert nem értettem.
-Hallottuk-vonta fel szemöldökét helytelenítően az apám- és idiótának is tartalak miatta, ugyan miért csináltál ilyet?
Teljesen le voltam döbbenve, fogalmam sem volt mi történik körülöttem, már legalább másfél órája úgy éreztem, hogy ez csak valami álom vagy egy film, ami csak akkor lesz hiteles, ha nem szólnak a színészeknek, hogy épp szerepet játszanak. Az asztal alatt belecsíptem a saját combomba, de éreztem a fájdalmat és cseppet sem változtak a dolgok.
-Talán azért, mert mindent elkövettem, amivel vádoltak-magyaráztam, jobb kezem ujjaival idegesen doboltam az asztalon, mert most ostobának éreztem magam, szinte harapni lehetett a levegőben, hogy valami nagyon félrement. Bár...nem most, hanem hetekkel ezelőtt, mikor xanaxra csapattam a Henessy-t ezerrel és még be is akartam szívni, mert gazdag vagyok és szexi, meg sikerült letennem az utolsó vizsgámat, meg mert egy kibaszott gyökér vagyok, na ezért.
-Az én fiam nem bűnöző-morogta apám, közben anyám könnyes kék szemeivel pislogott rám és őszintén sajnáltam, amiért itt kell lennie. Szívem szerint azt mondtam volna neki, hozzon egy kávét vagy bármit, ami miatt egy kicsit távol maradhat ettől a szituációtól. Mióta csak az eszemet tudom biztos voltam benne, hogy anya fél apától, annak ellenére, hogy sosem mutatkozott agresszívnek, aztán idővel rájöttem, hogy apám csendes őrült, feltérképezi számodra a tökéletes büntetést és végtelenül nyomorulttá tesz általa. Kezdtem gyanítani, hogy most valamiképp velem is ez fog történni.
-Szerencséd, hogy jó ismerősöm volt a bíró, aki az ügyedet kapta, így közben jártam kicsit az ügyedben.
-A rossebet...-szaladt ki a számon és kezdtem feldolgozni miféle szarban is csücsülök , egyelőre csak annak tudtam örülni, hogy nem hullámzott. Na persze, apám a nagy megbecsülésnek örvendő politológus egészen véletlenül világi haverságban áll azzal a savanyú pofájú bíróval, gyanús nekem ez a sok véletlen.
-Örülj, hogy nem kell börtönbe menned, a kis barátod talán nem lesz ilyen szerencsés-nézett rám és a szemében megvillant az a rosszindulatú fény, amit egész életemben szívből gyűlöltem. Megdöbbenve néztem anyámra, az arcán vegytiszta sajnálat kifejezése tárult a szemem elé. Mi a fasz?
-Várj...az én tárgyalásom a második volt, igaz?-tettem fel a kérdést félve a választól.
-Kezdetben úgy volt-vont vállat nem törődöm módon az apám- aztán megváltozott a sorrend.
Ordítani tudtam volna, ahogy leesett, hogy a saját apám átbaszott, mint szart illik a palánkén, ebben a percben már tudtam mi a büntetésem.
-Ezt nem csináltad meg-éreztem, ahogy minden izmom megfeszül, nem sokra voltam attól, hogy tikkelni kezdjen a bal szemem- megegyeztünk.  Mindketten bűnösnek valljuk magunkat, a legrosszabb esetben is csak egy-két év és némi közmunka...semmi különös.
Már tudtam, hogy teljesen felesleges minden szavam, de félő, ha nem mondom ki szimplán csak felrobban a fejem a rövid idő alatt felhalmozódott pusztító dühtől és az agyvelőm egyszerűen felfröccsen a falra, valamint a szüleim arcára.
-Te valóban csak egy kis közmunkát kaptál-bólintott apám olyan közönyösen, hogy okádni tudtam volna tőle- folytathatod az életed, elkezdhetsz tanítani, de Remy...nos ő sajnálatos módon börtönbe kerül garázdaságért és nyolc napon túl gyógyuló testi sértésért.
Már átláttam mindent, a valódi büntetés ez volt, az érzés, ahogyan realizálom, hogy a legjobb barátomat éppen most ítélik el valamiért, amit valójában majdnem kizárólag csak én követtem el. Remy nem verte meg azt az arcot a klubban, én ütöttem ököllel az arcát, míg el nem ájult, ő csak engem próbált odébb vonszolni. Megbeszéltünk valamit, a szavamat adtam és most a saját apám csinált segget a számból, mert rontotta volna a hírnevét, ha ülnöm kell.
-Csinálj valamit-szűrtem a fogaim között és minden gyűlöletem összpontosult a pillantásomban.
-Nem tehetem-rázta meg a fejét és jelen pillanatban nem tudtam eldönteni, hogy valóban nem teheti vagy egyszerűen csak nem akarja- Egyszerűen csak engedd el, már nem a te hatásköröd.
Nem állítom, hogy sokszor féltem életemben, de most rettegtem és nem az apámtól, nem a közvéleménytől, nem a holnaptól, hanem Remytől, attól a fiútól, aki éveken keresztül mellettem állt, aki tűzbe tette volna értem kezét. És most nem tudtam volna a szemébe nézni, talán sosem leszek képes rá, mert ha egy csepp esze is van, most a legmocskosabb patkány vagyok a szemében. És tudod mit? Kurvára igaza van.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Altair Colliver
Altair Colliver EmptySzer. Dec. 25 2019, 01:06
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Altair!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

A személyiségtesztek egyszerre tűnnek tök jó szórakozásnak, de lehetnek a világ legrosszabb dolgai is. Vannak részei, amelyekre nagyokat bólogatunk és meglepődve tapasztaljuk, hogy mennyire igaznak érezzük magunkra nézve. Aztán elérünk a mocskos részletekig, a negatív tulajdonságokig és ahhoz, hogy 'min kellene javítanunk'. Ilyennek éreztem a jellemedet is. Megtudtuk, hogy melyik is a Te személyiségtípusod - aminek köszönhetően egyébként én is kíváncsi lettem a sajátomra -, absztrakt gondolkodó vagy és objektív tudsz maradni. Ezek mind olyan tulajdonságok, amelyek bizonyos helyzetben jól jönnek. Majd fejest ugrottunk a mélyvízbe is, értesültünk azokról a bizonyos negatív tulajdonságokról is. Máris sokkal kevésbé tűnik szórakoztatónak az a személyiségteszt, ugye? Altair Colliver 1556694851
Egyszerre döbbentettél meg és vonzottál be azzal a nyers fogalmazással, amelyet a történetedben használtál. Hiába mondják, hogy teher alatt nő a pálma, azt hiszem senkinek nem kívánnék olyan terhet, mint amilyet a saját apád tett a vállaidra, csak mert csorba esett volna a hírnevén. Szeretném azt mondani, hogy az apád talán csak azért tette, amit tett, mert a fiát akarta megvédeni, ha nem is szokványos módon, de a feléd érzett szeretetét próbálta valahogyan kifejezni. De azt hiszem ez nem ilyen egyszerű. Számodra pedig, akinek a következményekkel kell tovább élnie, talán még annyira sem könnyű mindezt feldolgozni. Azt remélem, ez sikerülni fog és egyszer Te is megtalálod majd az igazi boldogságot! Altair Colliver 2122324058
Színt és rangot hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Altair Colliver 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Altair Colliver 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Altair Colliver 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Altair Colliver 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Altair Colliver 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Altair Colliver
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Altair & Aurelia - first day....
» Altair & Val - I'm too sober for this shit

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: