New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 312 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 299 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Brook Cayton
TémanyitásBrook Cayton
Brook Cayton EmptyKedd Nov. 19 2019, 16:51
Brooklyn Cayton

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Brooklyn Cayton
Becenevek:
Brook, Brooks
Születési hely, idő:
Manhatten, 1987. május 23.
Kor:
32
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
házas
Csoport:
üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
NYCU - kereskedelem és marketing
Munkabeosztás:
Clay Co. vezérigazgatója.
Munkahely:
A cége az egyik legsikeresebb hídépítész és toronyházépítész vállalata.
Hobbi:
Brook sportos életet él, sokat jár futni, hiszen kikapcsolja a testmozgás. Emellett szeret fotózni és olyan könyveket olvasni amiről azt a véleményt hallja, hogy rémesen unalmas.
Play by:
Thom Morell

Jellem

Brook sikeres az üzletben és a magánéletében is egyaránt. Legalábbis látszólag. A cége kitűnően teljesít, hiszen kemény kézzel fogja az alkalmazottait. Nem ismer tréfát, talán túlságosan merev is. Maximalista és igazán ambiciózus férfi, jó előadókészséggel és mély türelemmel. Az apja nyolc éve halt meg egy autó balesetben, Brook pedig még abban az évben az apja helyére lépett a cég életében, habár a tervei abban az időben teljesen mások voltak. Szeretett volna utazgatni és világot látni. Úgy tervezte, hogy egy évet Európában tölt majd, egy másikat pedig Afrikában, esetleg Ausztráliában, csakhogy az élet közbe szólt. Brook mindig is olyan férfi volt, aki könnyen alkalmazkodott, a céget gördülékenyen sikerült átvenni.
A tanácsadói ajánlatára még abban az évben megnősült. Feleségül vett egy nőt, aki három évvel idősebb volt nála, elvált és volt egy fia. Az anyja szerint Brooknak egy érett nőre volt mindössze szüksége, szerinte a fiatal lányok, akik még nem éltek meg nehéz dolgokat, csak elterelték volna a figyelmét, és Brook igazán elégedett volt ezzel a döntéssel. Samantha tökéletes asszony volt, legalábbis annak tűnt: csinosan öltözködött, három nyelven beszélt, nem volt karrierista, de a ruhákon kívül és azon, hogy miként tegye elégedetté Brookot, nem igazán értett máshoz.
Brook nem tervezte sohasem, hogy megcsalja a nejét, mielőtt találkozott volna Lotte-val, sosem akart annál többet, mint ami neki jutott: pénze és hatalma már elég volt ahhoz, hogy bármit megvásárolhasson magának. Ha eléggé szerette volna, el tudta hinni, hogy az élete tökéletes, csak aztán Lotte belecsöppent az életébe, és mindent fenekestül felforgatott, és habár Brook nem volt rá felkészülve, jobban élvezte, mint azt előtte hinni merte volna.

Múlt

Emlékszem, hogy milyen voltál amikor megismertelek: csacska, nemtörődöm, életigenlő, fiatal lány. Piszkosul fiatal, hosszú hajjal és feszes bőrrel, olyan tekintettel, amitől egyszerűen bárki képes lett volna elfelejteni a nevét, lenyűgöző mosollyal és hangos nevetéssel. Utáltál magassarkúban járni, és imádtad a farmerszoknyákat, szeretted a pezsgőt, de csakis kávéscsészéből, reggelire. Gyűlölted ha valami túlságosan merev volt, de gyűlölted azt is ha nem léteztek korlátok. Nem szerettél korán lefeküdni, de ki nem állhattad a késői kelést, szeretted a selyem érintését a bőrödön, a tenger nyaldosását a lábszáradon, a homok dörzsölését a csupasz combodon, a sós víztől összeragadt hajszálaidat, a naptól bebarnult bőrödet.

Későn érkezem haza, éjfél is elmúlt már azt hiszem. A szemem alatt hatalmas karikák éktelenkednek, és úgy érzem magamat, mintha évek óta egy pillanatot sem aludtam volna. A kulcsot óvatosan nyomom be a zárba, még véletlenül se szeretnék nagy zajt csapni. Óvatosan nyomom be a bejárati ajtót, a cipőmet valahol a konyha és az előszoba között rúgom le, a nyakkendőmet az öltönyömmel együtt a konyhapultra helyezem. Nem akarom fölébreszteni a nejemet.
A hűtőszekrény ajtaját egészen megfontoltam nyitom ki, tekintetem máris valami ehető után kutat, a hasam pedig fájdalmasan megkordul, ahogyan a joghurtokon és a szeletelt sajton kívül nem igazán talál másra. Fölsóhajtok újra, mielőtt egy barackos tejterméket vennék magamhoz.

Véletlenül találkoztunk. Az unokanővéred a cégemnél dolgozott, őt látogattad meg, mint később megtudtam előtte egy randevún voltál: csinosan öltöztél föl, de elég lazán ahhoz, hogy kiríj a vállalati kosztümök és öltönyök közül farmerszoknyáddal, fekete pólóddal, és a kezedben lévő magassarkúval. Mezítláb, összeborzolt hajjal sétáltál a folyosókon, mindenki de tényleg mindenki megbámult magának, te mégsem törődtél igazán senkivel. Nem tudtad, hogy ki vagyok ahogyan összefutottunk a konyhában, az asztalra ültél, egyik lábadat merészen átvetetted a másikon, tenyereddel magad mögött támaszkodtál meg, a rúzsodat pedig félig lerágtad már a szádról, de egy pillanatra sem inogtál meg.
- Nincs nálatok egy kis pezsgő? - A hajadba túrtál, én pedig csak felvontam a szemöldökömet. - Mindegy is. Nem úgy nézel ki, mint aki ilyesmire tudja a választ. - Tudom, hogy meg akartál sérteni, de ezt annyira megkapóan tetted, hogy képtelenség lett volna rád haragudni.
- Éppenséggel.. tudok egy helyet ahonnan szerezhetünk pezsgőt. -

A joghurt nem segít az éhségemen, de túlságosan fáradtnak érzem magamat ahhoz, hogy bármi konkrét lépést tegyek az ügy érdekében. Csak megtámaszkodom a konyhapulton, a lábam idegesen jár a padlón, s mielőtt észrevehetném, vagy ráeszmélhetnék már a mobiltelefonom után nyúlok, s anélkül nyitom meg az üzeneteket, hogy igazán gondolkoznom kellene rajta.

Nem tudom mikor fordult kettőnk közt mindez komolyabbra, eleinte csak szórakoztunk egymással, engem túlságosan emésztett a bűntudat, téged pedig nem izgatott az egész, éppen csak húsz lettél és imádtad a kalandokat, szeretted a titkot ami minket körülvett, én pedig szerettem, ahogyan a világot látod, ahogyan megjelenté, aztán eltűntél, szerettem, hogy sokat nevettünk, hogy mindig játékokat játszottunk, hogy bulizni jártunk, aztán pedig jógázni mentünk. Szerettem, hogy neked mindent elmondhattam, hogy a veszekedéseink mindig nevetésbe fulladtak, de aztán egy ponton túl, amikor már nem csak ez volt, nem csak egy hatalmas kaland, hanem valami más, valami komolyabb, valami világokat rengetőbb, akkor...

Hét napja nem beszéltünk, lehet, hogy még ennél is több ideje, nem is tudom igazán. Azt mondtad, hogy szeretsz, hogy jobban szeretsz, mint a reggeli pezsgőt, mint a nap érintését a bőrödön, mint a tenger nyaldosását a lábszáradon. Jobban szeretsz, mint azt elképzelhetted volna, és jobban, mint azt én gondolhatnám.
Nem tudom, hogy te szakítottál-e velem, vagy én szakítottam-e veled, azt sem tudom, hogy szakítottunk-e egyáltalán, azt sem tudom, hogy mi volt ez kettőnk között csak azt tudom, hogy piszkosul bánom, hogy vége lett. Hogy utálom magamat amiért hagytam, hogy lelépj, hogy kisétálj az ajtón, hogy a szemfestéked a könnyeid mossák el. Gyűlölöm magamat érte, de utálom magamat érted is. Utálom, hogy a nejem a hálóban fekszik, és utálom, hogy nem szeretem.Utálom, hogy nem te fekszel ott helyette.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Brook Cayton
Brook Cayton EmptyKedd Nov. 19 2019, 19:08
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Brooklyn!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Imádom, ha valakinek a neve földrajzi név, szóval már a nevednél megvettél. Laughing
Igazi komoly üzletember vagy, akinek vannak ambíciói. Sajnos elég korán meg kellett tapasztald, milyen érzés elveszíteni valakit, ráadásul a terveid sem igazán egyeztek akkoriban a helyzet szülte kényszerrel. Olyan pozícióba kerültél, ami nem kis teher, pláne egy huszonéves számára, aki szeretné kiélvezni a fiatalságát, utazgatna.
Nem semmi helyzetben vagy, meg kell mondjam... A megcsalás nálam mindig is hatalmas fekete pont, viszont a te esetedben ennél kicsit komplikáltabb a helyzet. Nem szerelemből vettél el valakit, nem azért, mert a szíved mélyén azt érezted, vele akarod összekötni az életed. Hiába tűnik tökéletesnek Samantha... Lehet, hogy valóban az, de nem számodra. Aztán bejött a képbe Lotte; fiatal, bohókás, laza. Pont Samantha ellentéte, mégis ő váltja ki belőled azokat az érzéseket, amiken egy házasságnak amúgy alapulnia kéne. Lehet rengeteg pénzed és hatalmad, ezkkel nem tudsz sajna érzelmeket vásárolni. Nem vagy könnyű helyzetben, de én azért drukkolok, hogy - a körülményekhez képest - happy end legyen a vége.  Brook Cayton 2451935670
Az írásmódod nagyon tetszik, nagyon választékos, a sorok olvastatták magukat. Brook Cayton 2624752903 Igazából még olvastam is volna tovább, mert annyira jól hoztad ezt a dilemmát, hogy húúúú...  Brook Cayton 3874598021

Nem tartalak fel tovább, ezennel szabad a pálya előtted. Very Happy Színt és rangot hamarosan admintól fogsz kapni. Brook Cayton 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one you're high, like a wave crashing into the night.
mind álarcot viselünk
Millie Crawford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Brook Cayton 3a4d4a80fb900508f4c9b1844ab8b2327ac04042
Brook Cayton Tumblr_inline_pklym07msC1rjxgbh_1280
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I know I can be crazy,
But I'm not just a fuck-up,
I'm the fuck-up you need
★ családi állapot ★ :
I may not ever get my shit together
But ain't nobody gonna love you better
★ lakhely ★ :
brooklyn
★ :
Brook Cayton D248ddc836f2046a0d73dd79617f7506401c69e8
★ idézet ★ :
You know me
Now and then, I'm a mess
Please don't hold that against me
★ foglalkozás ★ :
ethical hacker, personal assistant
★ play by ★ :
emmy rossum
★ hozzászólások száma ★ :
864
★ :
Brook Cayton Tumblr_inline_pklym8DFHI1rjxgbh_1280

Brook Cayton
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: