New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 412 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 400 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Titania Cora Torres
TémanyitásTitania Cora Torres
Titania Cora Torres EmptyKedd Május 02 2017, 00:13

Titania Cora Torres

Még nem dőlt el a kérdés, vajon az őrültség nem a legmagasabb rendű intelligencia-e.

Karakter típusa: saját
Teljes név: Titania Cora Torres
Becenevek: Tia, Tita, Tania
Születési hely, idő:1997.10.31.
Kor: 20
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság: hetero
Családi állapot: hajadon
Csoport: Törvényszegők és munkanélküliek
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: még érettségije sincs
Ha dolgozik//Munkabeosztás: a tolvajlás és a jóslás annak számít?
Ha dolgozik// Munkahely: bárhol
Hobbi: versek, éneklés
Nem szeretem az emberek szemeit nézni. Ha tehetem, inkább nézem a falakat, egy fa ágait, akár a járdát beszélgetés közben. Nem szeretek szemekbe nézni, ha beszélek. Mármint ha "úgy" beszélek. Miért? Mert az emberek gyakran kinevetnek. Gyakrabban, mint hinnéd. Hisz amíg nem tudnak rólam semmit, mit látnak? Egy bájos pofit, szép mosolyt, ragyogó szemeket. Addig nincs baj. Ha nem hisznek - és a legtöbben nem szoktak - az első mondatok után már másként néznek rám, és ez rosszabb mindennél. Mert ha kimondom amit érzek, amit mondanom kell, már zavartak, mérgesek lesznek, és ennek a reakciónak tudok örülni a legjobban. Mert az, mikor csak szánakozva pillantanak rám, mintha azt gondolnák "Szegény lány! De kár érte!" az annyira elszomorít. Néha persze dühít, de általában véve csak elszomorít. Pedig én tudom, hogy nem vagyok bolond. Én hiszek abban, amit látok és hallok. Nem képzelődőm. Még akkor is, ha rajtam kívül nem látja senki így a világot. Persze ezt ők is tudják, hisz igazat mondok. Csak néha könnyebb nekik engem hibáztatni, mint hogy meglássák az igazságot. De ez a próféták keresztje, nem?
Nem szeretem, ha szélhámosnak vagy csalónak neveznek. Nem vagyok az. Ha bolondnak nézel, nézz annak. De nem vagyok csaló. Tolvaj igen, de nem csaló. Akik hozzám fordulnak, mind megkapják a pénzükért azt, amit akarnak.
Nem könnyű magam bemutatni. Hisz ismerheti-e önmagát bárki? Nem hinném. Azok vagyunk akiknek a környezetünk lát, amiknek mutatjuk magunkat. Hiába vagy a szívedben bátor és igazi harcos, ha mindig az asztal alá menekülsz és meghátrálsz. Hiába hiszed magadról, hogy okos vagy, ha mások szerint mindig butaságokat hordasz össze. Hiába képzeled, hogy jó vagy és segítőkész, ha mások azt mondják, hazudsz és bántasz másokat. Hogy én milyen vagyok? Kérdezz mást, olyat, aki ismer. Már, ha találsz ilyet. Én nem tudom. Nem tudnám megmondani teljesen milyen is vagyok. Egyrészt mert sosem maradok sehol túl sokáig, így az emberek nem tudnak kiismerni. Másfelől...én folyton menekülök. Néha nem tudom mi elől, de mindig érzem, hogy mennem kell. Hogy hová? Fogalmam sincs. De valami hajt előre, menni, menni, menni...néha csak sétálok az utcán és rám tör az az érzés, hogy valaki figyel és követ és rohanni kezdek, és addig futok, míg a tüdőm szúrni nem kezd és az oldalamba maró fájdalomtól mozdulni is képtelen vagyok tovább. Néha megbújok egy sarokban, egy kuka mellett egy kartondoboz is jó, ha abban úgy érzem, elrejtőzhetek. Nincsenek nagy igényeim, csak hagyjanak békében. Sokszor alszom az utcán, mert ott szabad lehetek és van lehetőségem menekülni ha úgy érzem sarokba szorítottak. Kissé bogaras vagyok és vannak kényszeres dolgaim, de ezek alig észrevehetőek. Például nem tudok úgy kimenni egy ajtón, hogy háromszor meg ne forduljak a tengelyem körül, balra fordulva. És szerencsétlenséget hoz, ha reggel az első ember akivel találkozom előbb köszön nekem, mint én neki. Ettől ideges leszek. És, és...nem bírom ha kiabálnak velem, olyankor mindig énekelni kezdek és ezt addig csinálom, míg a kiabálás abba nem marad. Ha fáj a fejem sűrűn pislogok, ezt tudom. És vannak hibáim. Sok hibám van. Például, hogy nem szeretem ha mások látják, hogy szomorú vagyok, ezért mindig mosolygok. Még akkor is, ha épp sírok, mosolyogva teszem, pedig fáj az arcom tőle és furán nézek ki, de mosolygok. Kedves vagyok és tényleg csak annyi kárt okozok, amennyit feltétlenül szükséges. Nem szeretek lopni, esküszöm, de néha rákényszerülök. Elég sokszor vagyok éhes, mert amit viszont ellopok, gyakran odaadom olyannak, akinek nagyobb szüksége van rá, mint nekem. Vannak jó tulajdonságaim is. Vagyis én annak tartom őket. Például érdekes vagyok és minden iránt tudok érdeklődni. Nem szívesen beszélek magamról, de bárkit meghallgatok és nagyon tudok figyelni. Szeretem az életet, még akkor is, ha nagyon de nagyon bánt. Szeretem érezni, hogy élek. Szeretek beleugrálni a levélkupacokba, legurulni oldalt egy dombon tavasszal, és a napfényben fürdőzni. Imádom az állatokat, és megértem őket. A galambok különösen szeretnek, néha csak ülök és hagyom, hogy a vállamra üljenek a parkban.
Persze vannak néha tisztább pillanataim is, olyankor könnyebb velem beszélni is. Olyankor el tudom mondani ki vagyok, honnan jöttem és nem beszélek összefüggéstelenül vagy értethetetlenségeket. Olyankor nem felejtek el fésülködni és tiszta a ruhám is többnyire. Jártam iskolába is, de a gimit nem fejeztem be, mert az érettségi évében jöttek a látomások, és be akartak zárni, mert azt mondták megbolondultam. De tudok írni és olvasni, többnyire emlékszem arra mit tanultam meg és nagyon szeretem a szép verseket. Ha ideges vagyok, mindig megnyugtat, ha verset mondanak nekem. Leginkább Shakespeare-t szeretem, de Edgar Allan Poe is a szívembe véste sorait. A memóriám páratlan, több száz verset tudok fejből, sajnos azonban nem emlékszem, mikor olvastam őket, vagy hogy honnan tudom. De jó tudni, hogy ha nagyon ideges vagyok, egy vers felolvasása hangosan megnyugtat.
Ártalmatlan vagyok és ártatlan a bűnben amellyel vádolnak, de ne tévesszen meg az, hogy olykor elesett vagyok és zavart. Mert amikor kitisztul a fejem...veszélyesebb vagyok a legelvetemültebb szemfényvesztőnél. Nem bántok fizikálisan senkit, de ravasz vagyok és agyafúrt. Gond nélkül csempészek ki bármit egy boltból, ha nincs pénzem, de a zsebedből is úgy veszek ki dolgokat, hogy észre sem veszed. Sosem teszem ezt azért, hogy meggazdagodjak. Mindig csak annyit, amennyire szükségem van. Olykor előfordul persze, hogy szerencsém van és sikerül megkaparintanom egy pénztárcát, de arra mindig ügyelek, hogy a készpénz kizsebelése után az iratokat leadjam olyan helyen, hogy a tulajdonos visszakapja. Nem vagyok rossz ember, legalábbis nem ebben az értelemben. Én csak megpróbálok túlélni a magam módján. Munkát sehol nem vállalhatok, mert egyrészt szökevény vagyok, másrészt pedig a látomásaim miatt sajnos sehol nem húzom sokáig. Alkalmi munkáim persze akadnak, de jól elvagyok én azzal a tehetséggel is, amit az égtől kaptam. És szeretem a virágokat. Aki a virágot szereti, az pedig...ismered a mondást, nem?

Ami az egyik embernek őrület, az a másiknak valóság.

A szék hideg és vágja a combomat. Reszketek. Fázom. Az ablaktalan helyiségben egyetlen villanykörte ég, sárgás fénye megtörik a falon függő egybefüggő tükrös üvegen. Egyetlen fém asztal és két szék egymással átellenben képezi a helyiség berendezését. Egy állványon a nyomozó mellett kamera van. Felvételt készít, pirosan ég a lámpája. Félek.
Hallgass! Ne mondj semmit!
Rémülten kapom a fejem a hang irányába. Velem szemben egy férfi ül, mögötte áll a másik. Egyszerre beszélnek.
- Mondja el, mégis mi történt? Azt már tudjuk, hogy ez nem a maga vére.
Ne szólj! Nem mondhatod el, úgysem érti. Ez titok. Nincs jogod...
Mögötte áll, csontos kezét a vállára csúsztatja. Ridegen, lassan előrehajol, a férfi arcához simítja a magáét. Szemük egy vonalba kerül. A ráncokkal övezett, sokat látott nyomozóé, a tanácstalan, de kedves barna szempár és a sötét fekete mélység, amely Hozzá tartozik. A nyomozó semmit nem érzékel belőle. Csak én látom. Olyan, mint bármelyik másik ember, és mégsem. Érzem, hogy Ő más. Nekem valóság, de akkor is más.
A számba harapok. Cserepes ajkaimat sebesre rágtam már, érzem a vér ízét a számban.
- Szomjas vagyok. És éhes is. - suttogom erőtlenül. Fémes illatot érzek, ahogy megmozdulok. Le pillantok, és mintha most tűnne fel először, sikoltva hátra ugrok, ahogy meglátom, hogy csupa vér vagyok. A kék ing, a szakadt farmernadrág sötét vörös foltokkal tarkítva feszül rám. A tornacipőmből csak egy van meg, mezítelen bal lábfejem sajog és ég ahogy rálépek és a hideg padló nyomni kezdi. A kezem is csupa vér. A hajamba túrok reszkető ujjakkal. Vastag hajfonatom száraz, kemény. Biztos ez is vér. Vér, de nem az enyém. Még jobban remegni kezdek. Ő csak nevet és körbe forog a kis helyiségben, mintha csak táncolna. Groteszk látványt nyújt és én félek tőle, mert ijesztő és megrémít az, amiket mond nekem. A szemben lévő tükörben csak a saját alakomat látom.
- Hé, mit művel? Az Istenit, mondjon már valamit! Mi a jó franc történt magával? Hol lett véres a ruhája? Mit látott? Nyissa már ki a száját! - kiabál rám a nyomozó hirtelen, mire sikoltva összerogyok a sarokban. A fülemre tapasztom a tenyeremet, és énekelni kezdek halkan, miközben oda-vissza ringatózok.

" Two am, where do I begin
Crying off my face again
The silent sound of loneliness
Wants to follow me to bed
I'm a ghost of a girl
That I want to be most
I'm the shell of a girl
That I used to know well
Dancing slowly in an empty room
Can the lonely take the place of you
I sing myself a quiet lullaby
Let you go and let the lonely in
To take my heart again..."

Újra és újra kezdem a dalt, ami először eszembe jutott. A nyomozó az asztalra csap.
- Ha nem segít nekem és sem segíthetek magának, hallja? Legalább a nevét mondja meg. - szól rám indulatosan ismét.
Ne szólj semmit! Úgysem tud segíteni! Senki nem tud! Ez már a te kereszted!
- Hallgass! Hallgass! Hallgass! - hagyom abba az éneklést és sikoltok, a nyomozó melletti, számára üres térre nézek vádlón, kétségbeesve. A férfi értetlenül néz oda, ahol Ő áll, és tudom, hogy nem látja. Ő sem látja, mert vak és nem akarja. És tudom, hogy gúnyt fog űzni belőlem, és kinevet és sajnálkozni fog. És utálom, hogy tudom előre mi fog történni. Ki akarok jutni innen, fulladozok a zárt helyiségben, de a lábaim nem engedelmeskednek.
A nyomozó elcsendesedik, néz pár hosszú másodpercig, majd tehetetlenül feláll és lassan mellém sétál. Félek tőle. Nem érzem biztonságban magam mellette. Bántani akar. A sarokba húzódok előle, akár egy kisállat, amelyiket már túl sokat bántották. A másik férfi alak mellé táncol. Gúnyosan néz, majd a saját mellkasába nyúl és Arcom a fal felé fordítom, behunyom a szemem. A fejemben képek villannak fel. Egy könyv. Nyomtatott betűk.
- Szeretem a verseket. És nem vagyok csaló. - mondom halkan, majd mikor újabb képek villannak fel, sírni kezdek. Egy férfit látok, térdel. És fegyvert. Hangosan dörren. Aztán sötétség, csak lábdobogást hallok. Látom, hogy a beton mozog a lábam alatt. Sétálok. Aztán újra sötétség. Egy kéz a csuklómra fonódik és erősen megránt. Még érzem a szorítást. Könyörgő, rettegő zöld szemek fúródnak az enyémbe. Az ujjaim között vöröslő folyamban patakzik a testmeleg, sikamlós bíborszín vér. Autó csikorog a háttérben és távolodik. S én énekelni kezdek halkan. "Two am, where do I begin, Crying off my face again..."

Az ajtó halkan csukódik be, odabentről lágy, tisztán csengő énekszó hallatszik ki. Eric Denvers nyomozó tarkóját vakarva hagyja el a helyiséget, egyetlen koszos papírdarabot szorongatva a keze között.
- Na, mi a helyzet? - áll fel az asztalától a társa. A két férfi nem is különbözhetne jobban egymástól. A csokoládé bőrű Denvers magas és robosztus alkat, magassága üti a százkilencven centit, széles válla és keskeny csípője meghazudtolja a korát. Társa, Sebastian Wall szikár, sportosabb testalkatú, skandináv beütésű. Kék szeme és szőke haja mellett hófehér bőre teszi kissé betegessé a kinézetét. Érdeklődése fáradtnak hat, de ettől még élénk és igaz. Denvers lemondóan fújtat egyet.
- Semmi. Ketyós a csaj. Hallucinál és egy szót sem tudtam kiszedni belőle. Az biztos, hogy nem ő sérült meg. Pszichiátriai eset, vagy kurva jó színésznő. - ül fel az asztal szélére, majd a kezében tartott piszkos, gyűrött papírt az asztalra dobja. - Ez esett ki a zsebéből. Lehet, hogy ismeri. Fel kéne hívni. Nálad?
Wall megrázza a fejét, majd felveszi a cetlit.
- A laborosok még vizsgálják a rajta lévő vért, de az adatbázisban nem szerepel az ujjlenyomata, ez biztos. - mondja majd elgondolkozva néz a névjegykártyára - Dr. Russell Morgan? Hmm. Ismerősen cseng a neve. Nem ő a dilidoki? Múltkor volt Silverstonéknak egy esetük, ő volt azt hiszem a konzultáns. Felhívjam?
- Van más választásod?
Mindketten tudják, hogy igaza van Denversnek. Az a lány vagy elkövető, vagy áldozat, vagy szemtanú. De az biztos, hogy ha nem szedik ki belőle gyorsan, mit tud...talán már most is késő. Kell egy pszichiáter, hogy megállapítsa, hazudik vagy tényleg kezelésre szorul. Wall az asztali telefonért nyúl és tárcsázni kezdi a számot, majd a füléhez tartja a fekete műanyag kagylót.
- Azért sajnálom szegényt. Szép kislány. Kár érte.
Denvers megvonja a vállát. Negyvenes éveihez közeledve már nem veheti észre ezeket az értékeket egy fiatal lányon. Felesége van, és két tinédzser korú gyereke. De azért magában ő is bevallja, hogy igaz, ami igaz. Kár érte. Minden őrültért kár.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Titania Cora Torres
Titania Cora Torres EmptySzer. Május 03 2017, 00:53

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Titania! Very Happy
Nem semmi egy karaktert és lapot tártál elénk az már biztos, én személy szerint imádtam az egészet, hiszen egyedi és különleges, és talán mondhatom büszkén, hogy nincs még egy hozzád hasonló karakter az oldalunkon. Már ott kíváncsivá tettél, hogy jósolsz is mint munka, meg a jellemzésednél is egyre jobban érdekelt, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége :affraid:
Nem találok szavakat jesus Titania Cora Torres 3874598021 Durva vagy, mármint nem úgy, hanem olyan téren, hogy mennyire baromi jó az ötleted meg a kiragadott pillanatok a karaktered életéből. Örülök, hogy nem csak az ő szemszögéből írtál, s megtudhattuk, hogyan folytatódott a sztori a rendőrbácsik számára és én nagyon kíváncsi lettem, hogy pontosan mi is van veled meg hogy történt és mi történt és, hogyan jutottál ki a nyomozóktól meg stb stb :pls:
Látogass foglalókat, ha még nem tetted, aztán pedig irány a játéktér, kápráztass el minket a jóslataiddal! Titania Cora Torres 3673325056 Titania Cora Torres 2588409867

mind álarcot viselünk
Admin 2.0
Admin
ranggal rendelkezem
★ :
Titania Cora Torres 497b9bd54ccb70341174ce4e6e75cf731fa14150
★ play by ★ :
Admin
★ hozzászólások száma ★ :
240

Titania Cora Torres
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lola Torres
» Apollonia Torres
» Dino Torres
» Arsenio Torres
» Santiago Torres

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: