New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Ezra Wallace
tollából
Ma 22:39-kor
Flor Sánchez Moreno
tollából
Ma 22:36-kor
Tate Sterling
tollából
Ma 22:30-kor
Tyra Greene
tollából
Ma 21:47-kor
Harry Porterfield
tollából
Ma 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
27
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
242
231

Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride
TémanyitásHan && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride EmptyKedd 12 Nov. - 12:47

Han && Jade
Így van ez, ha az embernek megtetszik valaki. Az egyik pillanatban még nem létezik, aztán hirtelen betölt mindent, akár akarod, akár nem.
- Annyira nincs kedvem ehhez az egészhez! – néztem kifejezetten nyomorúságos arccal Eve-re pár nappal ezelőtt, abban reménykedve, hogy offolhatom ezzel a kis kirándulást, amit a suli diákjainak találtak ki. Lényegében a két végzős évfolyam néhán diákját érintette a dolog, nekem meg volt olyan szerencsém, hogy ugyanúgy azok között voltam, akiket el akartak rángatni a hegyekbe. Félreértés ne essék, egyáltalán nem a manikűröm állapota érdekelne, nem zavar az eső és kifejezetten sokat túráztunk a családdal is. Viszont amikor végre meglettek a csapatunk tagjai, elindult a meccsidőszak, ami miatt megint ott tartunk, hogy folyamatosan oda kell figyelnem a súlyomra, az edzőm pedig elég szigorúan, maximum 44 kilónál húzta meg most a határt. Nekem ez egyáltalán nem tetszett és én magam is éreztem, hogy az izomzatom valamennyire legyengült az elmúlt napokban és jóval fáradékonyabb vagyok, mint lenni szoktam, ergo tökre nem fogok bírni egy kilométeres túrát.
- Miért, itthon mit csinálnál? – nézett rám a nővérem, én pedig csak rántottam egyet a vállamon. Pont ez lehetett a pont, ahol elecsesztem az egészet, ugyanis felajánlotta nekem, hogy segít becsomagolni, aztán rátért arra, hogy jó lesz ez, Han is megy, meg Ashley, meg minden, biztosan élvezni fogom.
Én meg jobb híján nem tudtam mást csinálni... Elhittem mindezt neki, de igazából inkább csak arról volt szó, hogy nem akartam egyedül hagyni Hant. Azon a napon, amikor a földön összekuporodva megtaláltam – magamnak is nehezemre esett beismerni – majd’ megszakadt érte a szívem. Láttam, hogy mennyire szüksége lenne valakire, én pedig úgy gondoltam, hogy talán az azonos korunk lehet a kulcs ehhez a dologhoz. Bár nem érzem azt, hogy teljesen megnyílt volna nekem, de határozottan jobb a helyzet annál, mint amikor csak elmentünk egymás mellett és csak köszönőviszonyban voltunk. Ő pedig számomra olyan lehetett, mint egy rejtvény. Kíváncsivá tett, hogy miféle srác lapul a tartózkodó kis maszkja mögött, ezért igyekeztem sok időt tölteni vele, de mégsem ráakaszkodni. Evelynnek meg igaza volt abban, hogy egy újabb lehetőség lenne az út erre.
Szóval lényegében ez volt a fő indokom arra, amiért mégis bevállaltam ezt a borzalmat. És bár Ashley nagyon kedves lány, meg vannak is közös témáink – pont ezért közöltem is vele, hogy nem vagyok hajlandó mással osztozkodni rajta, ő lesz az én kis szobatársam a napokban – ettől függetlenül most mégsem ő az, akinek az oldalán megindultam a laza húszkilométeres távra. Szerintem nagyjából az ötödiknél járhattunk, amikor már remegni kezdtek a lábaim és kénytelen voltam kisebb szüneteket tartani az út közben. Az már sokkal inkább meglepett, hogy a mellettem lépkedő srác minden alkalommal megállt ilyenkor, és egy szó nélkül kivárta, hogy valamennyire kifújjam magam, majd később szervált nekem egy vaskodabb fadarabot is a könnyebb haladás érdekében. Én a magam részéről csak reménykedtem abban, hogy nem fogunk túlságosan lemaradni, viszont a remegő végtagjaimmal nem tudtam mit kezdeni ilyenkor. És ezt még a tanároknak volt képük pihenésnek nevezni! Elég erős elképzelésük van arról, hogy egy csapat gimnazista mivel töltené szívesebben az idejét. Miért nem mentünk el mondjuk bowlingozni? Olcsóbb és szórakoztatóbb lett volna a dolog.
- Na jó ez... Ez nekem nem megy – dobtam le a seggem nem sokkal az előző pihenőm után – Nincs itt se Isabel, se Skye, se Mila... Ash meg valahol elől lohol a tanárok után.
Én magam sem értettem a kifakadásom tárgyát, mert Hant egyáltalán nem találtam rossz társaságnak. Kifejezetten kedveltem benne, hogy nem röhögött ki a puhányságom miatt és próbált ittmaradni velem, de ő igazából... Mindig ilyen. A lányok már minden bizonnyal szarrá szekáltak volna azzal, hogy úgy viselkedek, mint egy picsa, de ő megintcsak nem mondott semmit ez pedig jól esett tőle. Lényegében ő az az ember az életemben, aki sosem akarja megmondani, hogy mikor mit kéne tennem... És nem, itt most nem degradálom a barátaimat, szimplán csak jól esik, hogy néha valaki képes bízni abban, hogy én magam is el tudom rendezni a saját dolgaimat.
- Menj tovább, nehogy lemaradj a többiektől, jó? – pislogtam fel rá – Majd utolérlek út közben.
Legalábbis ez volt a nagy tervem. Igazából lefotóztam a térképet, amit a korábbiak folyamán kaptunk, kiigazodni meg csak nem lehet nehéz rajta... Ezek csak hegyek. Viszont a fiút nem akartam hátráltatni, éppen ezért is küldtem előre most. Valamiért meg is voltam győződve arról, hogy menne. Ezért is kezdtem el egy kicsit átmasszírozni a vádlijaimat, amik eléggé sajogtak, fel sem nézve a mellettem álló fiúra. Nem akartam, hogy miattam tévedjen el, mert ha bármi baja lesz, engem Tao meg fog fojtani az tuti.

725 ✮✩ ruha ✮✩ remélem tetszik, Babóca  Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride 1471401822  ✮✩

All or nothing, let's just trust the night, burning down the street, no left right, left right, I don't wanna see no red light, red light, fast lane on the beat, go ten-five, ten-five, You right next to me, feel the heat
                            going overdrive.
mind álarcot viselünk
Jaden Emmaline Foster
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride Px9jziS
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride YgcRl1b
★ kor ★ :
22
★ elõtörténet ★ :
Your face on my ceiling, I fantasize
You keep makin' it harder to stay, but I still can't run away, I gotta know, why can't you, why can't you just let me go?
♫ :
And everything he showed me, had to fuck it up before I let you get to know me
Shout out to the old me
★ családi állapot ★ :
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride JhLbmfl
When you're close to me, I can't breathe
Let's fuck up the friendship, come get in my head, baby, cut the tension, I'm hung by a thread, maybe it's somethin', but let's not pretend, or maybe it's nothin', and this is the end
★ lakhely ★ :
Manhattan - upper east side
★ :
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride KsTv6yT
★ foglalkozás ★ :
tanuló, barista
★ play by ★ :
Abigail Cowen
★ hozzászólások száma ★ :
138
★ :
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride 3RK91XH
TémanyitásRe: Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride EmptyHétf. 18 Nov. - 17:02
Jadie & Han
Értetlen, de valamelyes együttérző pillantással vezetem a narancsos- és vörös ezer árnyalatában díszelgő, itt-ott már tűlevelekkel borított útról tekintetemet Jadere, ki megadva magát a vonzás törvényének, úgy guggol le, mintha már minden mindegy lenne. Tagadhatatlan, hogy egy-egy emelkedőt, köves és gyökeres útszakaszt követően nekem is sikerül ütemesebben, mélyebben szuszognom, mintha azt egy kényelmes, frissítő séta esetében tenném. De tekintettel arra, hogy így-vagy úgy, mégis sportembernek számítok, körülbelül ötvenszer olyan jól bírom az iramot mint ő. Lehetnék már én is ott, ahol az általa emlegetett Ash, aki „elől lohol a tanárok után”. Sőt, magamat ismerve már a tanárokat is én vezetném fel.
Most mégis a puszta udvariasságom, együttérzésem miatt a legutolsók után is utolsóként lemaradva toporgok Jade mellett, mint kezdő buzi a gőzben. Nem volt szívem őt magára hagyni már az első megtorpanásánál sem, elvégre még ha nála is van a térkép azon minden létező turistaösvény- és jelzés feltüntetve, mégiscsak egy rohadt nagy erdőben vagyunk, ahol soha de soha nem tanácsos egyedül tartózkodni. Még ha ketten maradnánk is komoly veszélyben lennénk, tekintettel Kanada vadvilágára – nem kifejezetten szívlelem a medvéket - az éjszakai időjárásról már nem is beszélve. Nappal se éri el az öt fokot az átlag hőmérséklet, ami pedig az éjjeleket és hajnalokat illeti, már előre felkészítettek bennünket az ijesztő mínusz tizenegy-néhány fokokra. Csodálatos, nem igaz? És még nincs December se.
- Jade, tovább kell mennünk, ha lemaradunk – lesek aggodalmas tekintettel a többiek után, kikből már csak egy-egy színes ide-oda ugrándozó hátizsákot, valamint sapkát- és kapucnit vélek felfedezni. Már így is jobban lemaradtunk, mint kellett volna – talán nem fogjuk tudni beérni őket – nem vagyok vészmadár. Az eszem a helyén, tudom jól, hogy ha beledöglök is kitalálnék innen, de abban már koránt sem hiszek, hogy ő ezt hasonlóképpen el tudná mondani magáról. És itt nem az értelmi készségeket vagyok hivatott megkérdőjelezni, sokkal inkább a fizikai teljesítményt. Én se vagyok egy nagydarab valaki, senki nem mondaná meg az egynyolcvanöt’ centi magasságomról és szálkás alkatomról, hogy terhelhetőbb vagyok az egyszerű átlagnál, ráadásul a kosárcsapat első kiemeltje vagyok mióta itt vagyok.  Aggódok érte és félő, a nővére haragjával kellene első ízben megismerkednem, ha kiderülne, hogy töketlen hímegyedként arra is képtelen vagyok, hogy segítséget nyújtsak egy kimerült lánynak. Az már megint egy másik kérdés, hogy a jelenlegi „köztes szünete” is tovább tart a kelleténél, valamint hamarabb érkezett meg annál, mint amit a tanárokkal sikerült megbeszélnünk. Azért mégse várhatják el azt, hogy sokan híján a megfelelő kondi valamint állóképesség milyenségének kérdésében, majd egy pihenővel képesek lesznek lejárni a megadott, több tízen-húszon x kilométeres sétát.
- Érjük utol őket és megbeszéljük, hogy pihenjünk egyet, mit szólsz? – próbálkozok még egyszer, nem tagadom kétségbeesettebben, mint ahogy azt eddig tettem. Ám elnézve az arcát és a sűrűn emelkedő és süllyedő mellkasát, nem vagyok biztos abban, hogy bólintani fog és közli, hogy akkor irány az egyenes, érjük be az előttünk loholó birkacsordát.
- A francokat foglak itt hagyni! – csattanok végül elé guggolva, s lefejtve lábairól mindkét kacsóját, az ölembe kapom a sajgó tagokat, hogy valamivel hatásosabban az ő próbálkozásánál serkentsem benne némi masszírozással a vér megfelelő áramlását – ha most itt maradsz, egészen biztos, hogy elveszel. A környékén medvék lehetnek este, és ezek nem Micimackók. De más-más állatok is. Ketten még mindig több esélyünk van…. meg is fagyhatsz, ha nulla fok alá hűl a hőmérséklet. És amúgy is! – nézek bele a szemeibe, egy pillanatra se hagyva abba a masszírozást – úgy ismersz, mint aki képes lenne magára hagyni? Szedd össze szépen magad. Gyere, viszlek amíg tudlak – teszem le a lábait a földre, majd guggolásban fordítva hátat neki, ajánlom fel imént említett „féltekémet” – megpróbáljuk utolérni őket jó? Még nem járhatnak messze. Oliver rikácsolását még ide hallom – nem vagyok benne biztos, hogy meddig fogom tudni őt vinni, elvégre az elmúlt négy óra folyamatos kutyagolás alatt nekem is sikerült elfáradnom annyira, hogy nehezebbnek érezzem a lábaimat. De ez még nem jelenti azt, hogy képtelen lennék egy ideig cipekedni.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride EmptyPént. 13 Dec. - 3:47

Han && Jade
Így van ez, ha az embernek megtetszik valaki. Az egyik pillanatban még nem létezik, aztán hirtelen betölt mindent, akár akarod, akár nem.
A magam részéről bár valószínűleg némi skandináv felmenőkkel rendelkezhettem, törzsgyökeres New York-i voltam, ami miatt képtelen lettem volna akár egy hétvége erejéig is elviselni Kandát. Félreértés ne essék, nem kevésbé vagyok hisztis picsa, mint amilyen lenni szoktam, de nekem az itteni időjárás túl hideg volt és az, hogy egy ilyen helyen bármikor, szabad akaratomból nekiálljak hegyet mászni, lényegében egyenlő volt a lehetetlennel.
De hát nem telt be a busz és a tanárok úgy gondolták, hogy jót tenne nekem a „kikapcsolódás” így beajánlottak a dologra. Az egyetlen oka, amiért jönni akartam ide az lényegében pont a mellettem szolidarító srác volt... Mert amúgy is szerettem vele tölteni az időm, meg egy kicsit úgy éreztem, hogy oda kell rá még figyelnem. Jobban éreztem magam, ha ténylegesen vele voltam, mert akkor elhittem, hogy minden rendben lehet körülötte... Bár tudnám, hogy én a magam részéről mikor csaptam fel őrangyalnak.
Sokkal inkább volt szó arról, hogy a közvéleménnyel ellentétben bár megvan a saját magam habitusa, ettől függetlenül egyáltalán nem vagyok egy boszorkány, akit melegebb éghajlatra kéne elűzni. Vannak nehezebb pillanataim, amikor minden bizonnyal elviselhetetlen lehetek, de ezek eskü nem az én hibámból olyanok amilyenek... Egyszerűen csak vannak szituációk, amikben képtelen vagyok normálisan reagálni.
Ilyen például ez az eszeveszett túra is, amit egyáltalán nincs kedvem végigcsinálni... Még sincsen kifejezetten más választásom. Mert ha most megállnék, akkor minden bizonnyal képtelen lennék még arra is, hogy visszataláljak a nyomorult szállásunkra... Öt perc szenvedés után mégis inkább úgy döntöttem, hogy feladom ezt az egészet.
- Nem tudok tovább menni, Han – ráztam meg a fejem, miközben a görcsölő lábaimat igyekeztem átnyomkodni – Most nem éppen vagyok... Terhelhető. Ezért mondtam, hogy fuss utánuk, mert nálam megvan a térkép szóval nem vesznék el.
Ami azt illeti... De, határozottan elvesznék, viszont ez már csak részletkérdés. Nekem jelenleg az volt a célom, hogy ha ő tart a fene nagy lemaradástól akkor menjen... Igazából legrosszabb esetben követném az ösvényt és valami csak lenne... Idővel találnék egy házat vagy akármi és reménykednék benne, hogy nem esznek meg a medvék, vagy éppenséggel erőszakol meg egy idegen.
- Csak... Csak öt percet hadd ülhessek még, jó? – pislogtam rá, miközben igyekeztem kérlelni őt a tekintetemmel – Annyi idő alatt nem juthatnak messzire.
Legalábbis én ezt gondoltam. Mindenesetre még mielőtt rápillanthattam volna az órámra, kvázi sokkot kaptam attól, ahogyan végül ő önállósodni kezdte, és a lábaimat az ölébe kapva kezdte el a vádlijaimat átmasszírozni. Csak reménykedtem benne, hogy jelen esetben nem néz ki úgy a fejem, mint egy érett paradicsom, de ennek az esélye elég kicsi volt... Ugyanis az a minimális szín is kezdett már lekopni rólam, amit a nyáron sikerült magamra szednem.
- Arra kíváncsi lennék, hogy te mit tennél, ha megjelenne egy medve előttünk – ráztam meg a fejem – Felkínálnád magad előételnek abban reménykedve, hogy jól laknak majd veled és én megmenekülök? Nagyon lovagias vagy, de úgy érzem, hogy együtt sem lennénk egy akkora állatnak elegek szóval... Inkább csak válj hirtelen hívővé és kezdj el imádkozni minden istenhez ami csak létezik, hogy ne váljunk valaminek az eledelévé a mai nap folyamán... Ha már nem voltál képes itthagyni.
Az utolsó mondatot csak nagyon halkan tettem hozzá. Jól esett, hogy tényleg odafigyel rám és nem akarja azt, hogy bajom essen, de ugyanakkor valahol úgy éreztem, hogy a jelenlegi puhányságom miatt hátráltatom őt, és miattam fog eltévedni... Velem együtt, én pedig a magam részéről nem leszek sok segítség neki, ami a helyes ösvények megtalálását illeti.
- Ez... Ez biztosan jó ötlet? – pillantottam fel rá, amikor kitalálta, hogy vinni fog. Nem mintha a fizikai erejét vagy a saját súlyomat vontam volna kétségbe, de lejtőn felfele kifejezetten nehéz dolga lesz még az amúgy elég karcsúnak nevezhető negyvenöt kilómmal is.
- Szerencséd van, hogy megint fogyásra fogta az egész csapatot az edzőnk – sóhajtottam fel végül halkan, miközben óvatosan felmásztam a hátára és átkaroltam a nyakát, majd erőteljesen igyekeztem nem arra koncentrálni, hogy még sosem voltam ennyire közel hozzá... És nem, nem véltem érezni a samponjának meg a bőrének az illatát, puszánt beképzeltem az egészet, és most gyorsan nagymamákra meg kiscicákra kell gondolnom. Mivel már egy ideje elkezdtem észrevenni azt, hogy ez a fiú szebb a többinél számomra és még mindig Austinnal jártam annak ellenére is, hogy nem minden ment tökéletesen közöttünk. Én nem akartam egy csalfa lány lenni és Hant sem szívesen sodortam volna bajba.
- De ha este a kis rajongótáborod megtép majd, akkor nem tudom mit fogok csinálni veled – nem volt ez valós fenyegetés, igazából mosolyogva pillantottam rá, miközben egy óvatos mozdulattal kisöpörtem a haját a szeméből, hogy lásson is valamit az útból.

747 ✮✩ ruha ✮✩ remélem tetszik, Babóca  Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride 1471401822  ✮✩

All or nothing, let's just trust the night, burning down the street, no left right, left right, I don't wanna see no red light, red light, fast lane on the beat, go ten-five, ten-five, You right next to me, feel the heat
                            going overdrive.
mind álarcot viselünk
Jaden Emmaline Foster
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
22
★ elõtörténet ★ :
You keep makin' it harder to stay, but I still can't run away, I gotta know, why can't you, why can't you just let me go?
♫ :
Shout out to the old me
★ családi állapot ★ :
Let's fuck up the friendship, come get in my head, baby, cut the tension, I'm hung by a thread, maybe it's somethin', but let's not pretend, or maybe it's nothin', and this is the end
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
tanuló, barista
★ play by ★ :
Abigail Cowen
138
★ :
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride EmptyPént. 13 Dec. - 17:46
Jadie & Han
- Tessék? – szakad fel belőlem sokkal inkább lágyan, kicsit talán óvón, mintsem akaratosan vagy hisztérikusan. Nem tudok haragudni rá, amiért nem bírja a tempót, vagy éppen lemaradunk a többiektől csak azért, mert jobbnak látom őt megvárni és némi erkölcsi támogatást nyújtani csak azért, hogy ne lássa magát még az életre is alkalmatlanak. Az én vagyok, ugyebár. De ettől függetlenül egy csipetnyi aggodalom ugyancsak megbújik a hangomban, elvégre folyamatos nyomás alatt vagyok képtelen jelen állás szerint teljesíteni, miközben egyre inkább halkulnak a távolból érkező zajok. Már nem hallom az idegesítő visongást és folyamatos okoskodását a kis éltanulóknak, miközben elemezgetik a lehullott faleveleket, vagy éppen itt-ott elhagyott állatlábnyomokat, mifélék is lehetnek azok?
Nem hagyhatom Jadet magára. És normális ember nyilván nem is tenné meg ezt, ehhez pedig nem szükséges ismernünk egymást, együtt laknunk vagy neki a gyengébbik nem képviselőjének lennie. Ez alap, értelembeli felfogás. Nem hagyjuk hátra a másikat.
- Nem érdekel, hogy elvesznél vagy sem, akkor is veszélyes – ereszkedek guggolásba vele szembe, egy percre se véve le arcáról a tekintetemet – és különben is! Múltkor már megmondtam, hogy nem lesz jó vége a fogyókúrának, nem igaz? – mert tudom jól, hogy folyamatosan terhelik őket az edzésekre való tekintettel, és ha csak egy dekával is meghaladja a kötelezőt, kezdhet mindent elölről. Pedig meg kell hagyni, én a magam részéről egy deka felesleget nem látok rajta, ugyan olyan csinos és gyönyörű, mint mindig, de természetesen nem vagyok szurkolólány szakértő. Azt viszont aláírom, hogy sokkal szigorúbban vannak fogva, mint szabadna… mintha legalábbis létfontosságú lenne egy iskolai szurkolócsapat csapatának a milyensége, sikere. Aligha ezzel fognak foglalkozni, miután befejezték a tanulást.
Végül – kizárólag azért! – az ölembe kapom megfáradt, görcsben álló lábait, hogy határozott, de óvatos mozdulatokkal masszírozzam át azokat. Egy-egy kosár meccs, vagy szimplán edzés alkalmával nekem is volt már szerencsém hasonlóhoz, ennek hála tudom jól, hogy mit hogyan kell csinálni.
- Hát… - húzom el a számat, ezen a ponton kizárólag a lábaival foglalkozva, mintsem az arca fürkészésével ütve el az időt – fára semmi esetre se másznék, szerintem a mackók ügyesebbek. Lefutni se tudnám őket… nem tudom – vallom be aztán egy egyszerű vállrándítással. Hogy mit tennék ténylegesen? Minden bizonnyal eldobnám magam a földön, de legalábbis jó messzire elkerülném az állatot, ezzel talán megmenekülhetné a biztos haláltól.
Ezt követően kíméletesen, óvatosan teszem le a lábát a földre, egy ideig méregetve még azokat.
- Most már talán jobb lesz egy kis ideig, de ne kockáztassunk – komolyodok meg hátat fordítva neki – teljesen. Ameddig bírlak viszlek, utána majd erőt veszel magadon és bírod az ütemet amíg lehetséges. Csak bízzunk benne, hogy utolérjük őket. Talán rátudjuk venni a tanárokat, hogy lassítsunk egy kicsit, vagy pihenjünk le, mindenkire ráférhet – taglalom.
Ahogy megérzem a súlyát, ráfogok a combjára, hogy kicsit feljebb tudjam húzni a lábát, és ez által kényelmesebben belekapaszkodhassak.
- Tessék? – akaratlanul is felszakad belőlem egy halk, szórakozott nevetés, zavaromban igyekezve nem figyelni a mozdulatra, ahogy az arcomból kisepregeti a hajamat – nem tudom miféle rajongótáborról beszélsz. Nem is tudom, hogy ki után csorgatja a fél iskola hímkara a nyálát… rajongótábor meg persze – horkantom dobva rajta egyet, s némiképp növelve a tempót szegődök az egyre távolabbról érkező zajok nyomába.
Már akkor se tartottam túlzottan jó ötletnek ezt a kirándulást, mikor meghirdették. Kezdjük ott, hogy Amerikának egy teljesen más szegletében vagyunk, ahol nem kifejezetten azok a szabályok vonatkoznak ránk, mint jó néhány mérfölddel lejjebb. Másrészt tél van, hideg van. Ha baleset történik valakivel, esetleg nem várt dolog történik, mi lesz velünk az éjszaka folyamán? Vagy úgy alapjában véve kint a hidegben? Ha most Jade kijelentené, hogy ő nem tud tovább menni és ténylegesen földön maradna, akkor? Hogyan tovább, főleg ha arra se figyelnek, hogy két diák lemaradt?
- Kapaszkodj rendesen, kicsit csúszik – morranok fel mikor a nedves avar megindul a lábaim alatt. Elég ingoványos talaj.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride EmptySzer. 22 Jan. - 17:03

Han && Jade
Meg tudtam érteni az edzőnk ambícióit a csapattal kapcsolatban, hiszen én magam is éreztem ezeket. Viszont ettől függetlenül ha nem lenne velünk annyira szigorú, akkor talán én is hajlamos lennék elhagyni a diétámat... Mert enni viszont szeretek. Pont ezért összességében hálás vagyok neki, hiszen a többiek dolgát nagyban megnehezíteném azzal, hogy ha mindent telibeszarva zabálnék... Hiszen ők sem bírnának el engem, amivel végül magamnak okoznék balesetet. Ez pedig a sportkarrierembe is kerülhet. Idén pedig tényleg mindent félre kell tennem a csapatért, ugyanis a kapitányunk végzős, így én is pályázhatok majd a helyére. És bár nem akarok továbbtanulni, ettől függetlenül örömmel töltene el, ha végül vezetője lehetnék egy közösségnek.
Ami a diétámat illeti... A súlycsökkentés fontos, akárcsak a súlyom balanszba tartása is. Pont ezért nem mindig vagyok túlzottan energikus. A szervezetem jelenleg nincs berendezkedve arra, hogy kilométeres túrákat tegyek meg, tízkilós táskákkal a hátamon. Lehetséges, hogy mindezt illene bírnom, de se kedvem se energiám nincs ilyenekhez a heti hat edzésem mellett.
- Azt diétának hívják – kötöttem bele egyből abba amit mondott – Nem mehetek egy bizonyos súly fölé a sport érdekében, ezért nem mindegy mit eszek. Azon kívül csak szimplán előnyként tud szolgálni, ha lemegy pár kiló.
Persze sikerült kiragadnom a lényeget abból amit mondott... Valahogy viszont most mégis sokkal jobban esett olyan dolgokról csevegni, amik igazából teljesen lényegtelennek tűntek, mert addig sem pánikoltam be a tényen, miszerint pár óra múlva leszáll a sötétség, talán köd is lesz, mi pedig rohadtul kint vagyunk a semmi közepén, és nem igazán találjuk innen a kiutat. Mondjuk úgy, hogy az egészet végiggondoltam lényegében már mindegy volt, de azért még így is jobb a saját fejemben hisztériázni, mint neki, nem?
- Épp ezért kellett volna előremenned – próbáltam megkeresni a tekintetét, hogy még véletlenül se a lábaimon járó kezére koncentráljak, amik próbálják átmasszírozni a görcsös végtagjaimat... Meg arra, hogy ezáltal lényegében én magam is olyan közel vagyok hozzá, mint korábban még soha – Velem szerintem még egy medvebocs sem lakna jól, így talán hozzám sem nyúlnának.
Gyenge poén a helyzetünkre nézve, de mindenesetre úgy voltam vele, hogy szükségem van most az ilyen kis hülyeségekre... Már csak azért is, mert ténylegesen as teljes kiborulás szélén álltam, és amíg uralni tudtam az érzelmeim, addig lehetőség szerint nem akartam minden szart Han nyakába önteni. Éppen elég teher lehet az, hogy kettőnk közül ő az egyetlen, aki rendelkezik a józan ítélőképességgel.
- Jó lenne – bólintottam egyet a tervére, miközben valahol nagyon rosszul éreztem magam amiatt, hogy ő is miattam maradt hátra – Szerinted ezt egyáltalán valaki élvezi? Nem így kéne rávenni a diákokat, hogy megkedveljék a hegyilevegőt... A kényszertúra semmire sem megoldás.
Most sokkal inkább a táborban kéne ülnünk, miközben mályvacukrot grillezünk a tűznél, amit körbeültünk... Kicsit összekucorodva, elővéve a ciki sulis sztorikat, nagyokat nevetve, órákon át beszélgetve egymással, majd elvonulni, alvást színlelni, és kiszökni a megbeszélt ponthoz, hogy az estét egy közös piálással tudjuk megkoronázni. Viszont az, hogy kilométereket gyalogolunk a hidegben, fagyott utakon, ráadásul Kanadában, ahol a tanárok sem kifejezetten ismerik ki magukat... Semmiképpen sem volt okos húzás elhagyni a tábort és ilyen erőszakosan legyalogoltatni velünk azt a távot.
- Mondjuk azokról, akik rendszerint a könyvtárban ütik el minden idejüket – kezdtem bele a mondandómba, miközben igyekeztem nem teljes súlyommal ránehezedni a fiúra – De most valamilyen oknál fogva, folyton a lelátón próbálnak „tanulni”.
Az utolsó szót erősen megnyomtam, majd kicsit hátrébb hajoltam, hogy ténylegesen az arcába tudjak nézni. Kíváncsi voltam, hogy tényleg annyira szerény, vagy csak egyszerűen nem akarja észrevenni, hogy mostanában mindenféle emberek ott vannak az edzésén? Bár simán lehet, hogy ő még nincsen annyira benne ezekeben az iskolai klikkekben, meg amúgy sem érdeklik úgy, mint engem és a csajokat.
- És nem mellesleg hozzátenném, hogy ahányszor megszerzed a labdát, idegesítően sóhajtoznak körülöttem. Melanie pedig rá van függve a fenekedre teljesen a múltkor volt szerencsém hallani a dolgot – magam sem tudom pontosan, hogy mi a célom ezzel a hülye picsás csacsogással, mindenesetre a saját figyelmemet kifejezetten könnyen el tudtam terelni vele. Ez pedig valahol már fél sikernek bizonyult.
- Nem tudom mire gondolsz – hárítottam azonnal a focicsapatos megjegyzését – Általában mindehova klánokban járunk a lányokkal. Szóval ugyanúgy nézhetik mondjuk Isát is, aki gyönyörű, ezt te is tudod, vagy esetlegesen Milát. Sokan buknak a vörös hajú lányokra. És ha már itt tartunk, Skye vagy Ash sem kifejezetten csúnya, csak őket kevesebben ismerik.
Ashley csak nemrég jött, és mivel rajtunk kívül nagyon másokkal nem akart barátkozni, így lényegében érthető volt az, hogy kisebb a baráti köre. Jennie pedig hozzám hasonlóan szőke kékszemű típus volt, így nem igazán akartam kiemelni, meg vele amúgy sem voltam annyira jóban, mint atöbbi lánnyal.
- Ne menjek inkább tovább a saját lábaimon? – tettem fel neki a kérdést, de meg sem várva a válaszát rögtön le is ereszkedtem a hátáról, ami egy gyönyörű seggessel ért végül véget. Csak reménykedtem benne, hogy nem kapálóztam túlságosan, illetve keltettem szánalmas képet azáltal, hogy Han kabátjában akartam kétségbeesetten megkapaszkodni... De végül kudarcot vallottam, ami által tökéletesen sikerült majdhogynem a két lába közé becsúsznom.
- Remek – mormoltam most már kissé dühösen az orrom alatt, ahogyan igyekeztem felállni a csúszós földön és ezzel egyidőben elnyomni a késztetést, hogy a fájó fenekemet álljak neki dörzsölgetni – Direkt elmentünk Evelynnel túracipőt venni, hogy lehetőség szerint ilyesmi ne történhessen meg, de egy nagy szar az egész! Ha egyszer innen hazajutunk, isten bizony visszaviszem és az eladó fejéhez fogom vágni, hátha legközelebb nem veri át a vásárlóit.
Én magam most már kevésbé voltam ió abban, hogy a hisztérikus gondolataimat visszafojtsam, holott egész eddig igyekeztem. Hirtelen olyan dühösnek éreztem magam, hogy lényegében én magam szívesen tábort vertem volna ezen a helyszínen, hátha ténylegesen medvebocs-eledel lenne belőlem, később pedig a szellemem élete végéig kínozhat mindenkit, aki miatt ez az egész megtörténhetett.

938 ✮✩ ruha ✮✩ remélem tetszik, Babóca  Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride 1471401822  ✮✩

going overdrive.
mind álarcot viselünk
Jaden Emmaline Foster
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
22
★ elõtörténet ★ :
♫ :
Shout out to the old me
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
tanuló, barista
★ play by ★ :
Abigail Cowen
138
★ :
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride EmptySzer. 22 Jan. - 23:36
Jadie & Han
- Azt hiszem, hogy most már, vagy úgy alapjában véve teljes mértékben felesleges arról beszélni, hogy mit kellett volna vagy mit nem – nézek rá jelentőség teljesen, szánt szándékkal kerülve a korábban ecsetelt, kilókat illető témát. Azt hiszem – legalábbis ez rémlik még az iskolában tanultakról – hogy a nők esetében szigorúan tilos a számokban végződő témákat firtatni, amennyiben mi férfinemű egyedek jót akarunk magunknak. Soha nem illik megkérdezni, hogy hány évesek, az pedig alapjában véve baromi nagy pofátlanság és illetlenség, ha már a súlyukra is rákérdezünk. Első körben kinek mi köze hozzá?... én magam tisztában vagyok azzal, hogy nézzük bárhonnan is, de valamilyen értelemben Jade is sportolónak számít, ergo a „mázsálás” fontos szempontja és momentuma az életének. De ez nem jogosít fel senkit se arra, hogy háborgassuk vele, vagy pofátlan módon kérdezősködjünk, utalgassunk bármire is. Hát nem véletlen, hogy puszta jóindulatból és az iránta érzett alapvető tiszteletem jeléül se akarok belefolyni ebbe a témába.
- … én sokkal inkább tartom helyesnek, hogy itt maradtam, mint előre mentem volna. És a vitát itt berekesztem – engedem el a lábait, néhány pillantást még véve az adott tagokra, őszintén bízva benne, hogy az a görcsösség és feszülés amit az imént még éreztem benne, lassacskán elmúlik.
Csak ezután merészkedek tekintetemet az arcára emelni, szám szegletében egy igen csak vérszegény, de valahol szórakozottnak ható mosolykával.
- Talán mázlid lenne, hogy a medvebocs elszórakozna és játszogatna veled. De ahol medvekölyök, ott anyaállat is van. Pont ahogy a tanár mondta néhány órával korábban… ahol kismalac, ott anyamalac is van, szóval ne kószáljunk el, mert pórul járhatunk. Bár – horkantok a fejemet rázva – nem tudom ki szeretne olyan szinten „pórul járni”, hogy egy vaddisznó anya nekimenjen. Szerintem elég finoman fogalmazott, de reméljük, hogy nem a tél kellős közepét választják a négylábúak arra, hogy szaporítsák a létszámot – azt hiszem egy kezem, összesen három ujja elegendő lenne ahhoz, hogy összeszámoljam, hányszor hallhatott Jade engem ilyen hosszú, összetett mondatokban, szépen körülírva egy-egy gondolatomat bájcsevegni. Onnan is javarészt valószínű, hogy nem vele, sokkal inkább az édesapjával kommunikáltam, mikor az az életem nagy terveiről próbált meg kényszeredetten vallatni. Szegény muksó, csak sajnálni tudom, amiért azt gondolta, hogy jó irányba halad velem, ha beszéltet.  
- Nem tudom – vonok vállat – talán az a szerencsétlen páva gyerek igen, aki úgy kelleti magát mint egy násztáncot járó szárnyas – rosszindulatú, vagy inkább undorodó fintorral vigyorodok el, s szinte megjelenik lelki szemeim előtt, ahogy teszi-veszi magát a csajok előtt, mondván ő milyen jól bírja ezeket az utakat. Az már más kérdés, hogy csendben kicsit ő maga is belehal a légszomjba.
- Ó, már ne is haragudj, de ha én pályán vagyok, nem kifejezetten azzal vagyok elfoglalva, hogy kik és mik ücsörögnek a lelátón. Vagy, hogy éppen miért – sóhajtom a színtiszta igazat, mert való igaz, nem szoktam arra fókuszálni, hogy éppen kik azok, akik páholyból szemlélik az iskola kosárcsapatának az edzéseit. Mindig van bent valaki. Amióta itt tanulok, azóta egy olyan edzés nem telt el, hogy ne lett volna bent néhány ember. Jó, meglehet, hogy az utóbbi három alkalommal vagy háromszor annyian voltak, de szerény véleményem szerint ez nem az én érkezésemnek tudható be.
- De most, hogy felhívtad rá a figyelmemet… talán majd odaintegetek nekik párszor – fordítom neki profilba a fejemet, hogy ha sok nem is, de némi rálátásom legyen legalább periférián az arcára – de ha már itt tartunk. Te és a kis brancsod miért van olyan sokat bent akkor, amikor a többiek is? – találós kérdés. És mondhatja, hogy azért mert ő a szurkolócsapat egyik kalapos tagja, de ez nem jelenti azt még csak véletlenül se, hogy jelen kell lennie az edzéseken. Az viszont tagadhatatlan, hogy most legalább tesz azért, hogy ha csak az orrom alatt somolyogva is, de megállás nélkül idült, derűs hangulattal trappoljak az ösvényen előre.
- Ja, hogy ti ezeket a „csoportosulásokat” klánoknak nevezitek? És persze, bárkit megnézhetnek ebből a klánból, mert azért valljuk be, szépen összerázódtatok ennyi szemreva…ló..lány… mindegy – kis híján ráharapok a nyelvemre csak, hogy türtőztessem magam, mielőtt még túl nagy előnyhöz juttatnám őt egy esetleges szópárbajban. Nem szeretem a félreértéseket, vagy a felkapott, túlreagált kis vitákat.
És ezen a ponton érkezek el oda, hogy a csúszós talaj felhívja a figyelmemet arra, hogy az én erőkészleteim és tartalékaim is végesek. Ezer éve nem ettem rendesen, ráadásul pont ahogy a többiek, úgy én is lejártam a lábamat, a végtagjaim és úgy alapvetően én magam is, kimerültem. Ezért se sikerül időben Jade után kapnom mikor nekiáll ficeregni, hogy akkor most önállósítva magát, leszállópályára kényszerüljön. Szinte az én lábaim is remegve kiáltanak segítségért – és könnyebbülnek meg ezzel egyidejűleg ahogy a felesleges kilóktól megszabadulnak – ahogy gyorsan átlépek felette, mielőtt olyan helyre csúszik, amivel nem szeretném megismertetni. Megbillenve lendülnek az én kezeim is a levegőbe, hogy némi egyensúlyt találjak a csúszós talajon
- Ez nem hinném, hogy a cipő vagy az eladó hibája. Ha a viselője béna, tök mindegy ha stoplis vagy hegymászó cipőt kap, akkor is elesik – roskadok előre, hogy a térdeimen támaszkodva kapjak levegő után. Azt hiszem, hogy egy-egy edzésen nem veszítek annyi vizet, mint most bő fél óra alatt, de az is tény, hogy nem közel negyvenöt kilót kell magamon cipelnem, hegynek felfele haladva.
- Ugye nem ütötted meg nagyon magad? – fogok rá a karjára, hátha tudok még segíteni neki abban, hogy feltápászkodhasson a mocsokból. Ez idő alatt végig a mozgását figyelem, kicsit talán huzamosabb másodpercekig időzve el a feneke környékén, de hát...! Mégis csak azt csapta oda a mélyen fagyott, felszínén nyálkás, mocskos talajnak.
Mellkasomon meglegyezgetve a kabátomat és a felsőmet csúsztatom le ujjaimat a könyökéről egészen a csuklójáig, hogy aztán minden hátsószándék nélkül fogjam meg az enyémhez mérten ijesztően aprócska mancsát.
- Haladjunk egy kicsit jó?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Han && Jade ~ I'm falling, so I'm taking my time on my ride
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» I'm falling so I'm taking my time of my ride ~ Spring, 2019
» Falling flight with Enzo
» Kinsey ft. Salome // To ride a horse is to ride the sky.
» Long time since the last time - Levi & JJ
» Pernille and Max - I can't help falling in love with you

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: