Nem tudom feltűnt e neked, de asszem nálam van a telefonod, az enyém pedig nálad. Vagyis, ha jól sejtem te vagy az a nagyon híres és keresett sütis bácsi.
Ugyan, kérlek, én vagyok A SÜTIS BÁCSI Brooklynban... De igen feltűnt, azok alapján a weird telefonszámelmentések alapján és a sok... khm... Igen művészi fotókról, amik a telefon galléiájában találhatók.
Fel nem tett kérdésre válaszolva: Na ná, hogy vissza akarom kapni a saját mobilomat.
Ch, nem illik más telefonjában turkálni Egyébként, mióta csinálsz rendelésre sütit, meg mik ezek a fura elnevezések? Ilyeneket még nem lattam a boltodban
Azt mondod? Nem is tudom... Biztos fontosak lehetnek akkor ezek a rendelések, de legyen... Talán visszaadom, ha idefáradsz érte
Nos, akkor csak mondom: "A nem illik turkálgatni" dolog rád is vonatkozik Hát mi már, hogy te meg a privát vevőim rendeléseid lesed?! Ezeket a süteményeket, mint a "Bolond gomba" és "Hét perc a Mennyországban", azért nincsenek a bolt kirakátában, mert mint írtam privát rendelésre készülnek. A receptjeik titkosak és különleges hoozávalót tartalmaznak... Oké, mivel úgy is ott van nálad a telóm, elárulok, hogy egy kis drog van bennük, nem nem adag, de határozottan jobb kedved lesz tőlük. Ej, én menjek hozzád? Igaz, különleges esetekben házhozszállítást is vállalok, de... Ilyen rövid csevej után? Sütit ne vigyek a mobilod mellé?
Hát, arról én nem tehetek, hogy öt percenként felugrik egy újabb értesítés róla...
Áh, szóval drogot árulsz...Nem félsz, hogy egyszer még elkapnak a rend őrei? Utána meg aztán kivel megyek sörözni? Tudod te milyen nehéz jó cimbit találni ehhez?? Kihozni a sittről amúgy sem én foglak.
Szerintem a te telefonodon izgibb dolgok vannak, mint az enyémen, miért én fáradjak el hozzád? Amúgy csak a lustaság, tudod. A sütit meg megköszönném, egy kis kóstoló mindből nem árthat, ha netán ihlethiány lépne föl.
Tehát nem hoznál ki a sittről, lusta vagy eljönni hozzám, de kell a telód is, meg süti is? Még a füves is és mondod, hogy ilyeneket ne süssek? Áj, nem leszünk így jóban haver
De, hogy tudd milyen nagylelkű, önzetlen, kedves személyiség vagyok, mint ahogyan azt a partnereim és főként a nők csiripelik szép ajkukon: Átmegyek hozzád, viszem a mobilod és még sütit is. Utóbbiból milyen díszítéssel akarsz? Mondjuk rózsaszín cukormázas mézeskalácsember is jó lesz? Ó, és mikor vihetem és hova is? Kérem a lakcímedet!
Ui.: Remélem, hogy a Gyömbéres (a macskás) toppless selfijeimmel nem babráltál semmit! Azok a testi gyönyörök oltárán feláldozandóak, kizárólag flörtölési célokra vannak !
Kihoználak azért, ha lenne is miből,de nincs, ezért inkább ne bukj le! Nem kell már mindjárt összeesküvés elméletet gyártani Oh kérlek, kímélj meg a részletektől...Na, az szuper lenne. Bánom is én milyen díszítésűt hozol, az anyag a lényeg nem a kinézete, felőlem lehet a kimaradt csücsök is, amit nem tudsz kire sózni, csak muszájból befalni A mai nap folyamán teljesen neked szentelem az időmet, és ha megígéred, hogy később nem élsz vissza vele, akkor elárulom, hogy a múltkori szórakozóhelytől (ahol történt a csere, ha nem rémlene) úgy két saroknyira lakom, abban a nagy téglás épület negyedik emeletén. Enyém lesz a második ajtó.
UI: jézusom, nem tudom miről beszélsz, de lehet nekem addig jó o.o nem is mertem eddig a galériádba nézni, de ezek után....xd
Persze, most már védekezel, a nincs pénz dumával Nem összeesküvés elméletet gyártok, hanem a lehetőségeimet nézem, ami elég silány, szóval dolgozz keményebben Nyugi, csak ugratlak haver.
Ugye belegondoltál, hogy a csücsök helyett én azt fogom olvasni, hogy csöcsök? Mert ám bizony azt olvastam! Néztem is nagyot, hogy milyen weird kikötésed lenne De attól még rózsaszín mázas mézeskalács csöcsök is jók lesznek?
Persze, hogy nem élek vissza. Kizárólag biznisz ügyben kell a címed.
Ui.: Hát akkor ne is nézd meg! Lehet, hogy a...retinád nem bírná elviselni a gyönyörű látványokat, leginkább az enyémet.
UI. UI.: Az jó, hogy ha összekészítem a sütiket és indulok is, hogy még ma napnyugta előtt odaérjek?
Igazából nem is olyan rég volt egy kapásom Majd elmesélem, hogy ha odértem hozzád. Már indulok is
Ui.: Cöh, nézzenek oda, hogy ki beszél... Bizony, naná, még szép, hogy józanul is ágyba tudok csábítani bárkit. De nem kell ám gúnyolódni rajtam
Ui.Ui.: Megköszönném (szóban), hogy ha behűtenél egy üveg sört, mire odaérek. Vagy ha nincs akkor egy csésze tea (cukorral, mézzel és tejjel) is megtenné.