New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 518 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 502 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Nick & Finn - Cserebere
TémanyitásNick & Finn - Cserebere
Nick & Finn - Cserebere EmptySzer. Nov. 06 2019, 21:31

Nick
Nem tudom feltűnt e neked, de asszem nálam van a telefonod, az enyém pedig nálad. Rolling Eyes Vagyis, ha jól sejtem te vagy az a nagyon híres és keresett sütis bácsi.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Nick & Finn - Cserebere
Nick & Finn - Cserebere EmptyPént. Nov. 08 2019, 20:33

Finn
Ugyan, kérlek, én vagyok A SÜTIS BÁCSI Brooklynban...  Nick & Finn - Cserebere 618794435
De igen feltűnt, azok alapján a weird telefonszámelmentések alapján és a sok... khm... Igen művészi fotókról, amik a telefon galléiájában találhatók.

Fel nem tett kérdésre válaszolva: Na ná, hogy vissza akarom kapni a saját mobilomat.  Very Happy

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Nick & Finn - Cserebere EmptyVas. Nov. 10 2019, 12:03

Nick
Ch, nem illik más telefonjában turkálni Razz Egyébként, mióta csinálsz rendelésre sütit, meg mik ezek a fura elnevezések? Ilyeneket még nem lattam a boltodban :???:

Azt mondod? Nem is tudom... Biztos fontosak lehetnek akkor ezek a rendelések, de legyen... Talán visszaadom, ha idefáradsz érte

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Nick & Finn - Cserebere EmptyCsüt. Nov. 14 2019, 17:03

Finn
Nos, akkor csak mondom: "A nem illik turkálgatni" dolog rád is vonatkozik  Razz  Hát mi már, hogy te meg a privát vevőim rendeléseid lesed?!
Ezeket a süteményeket, mint a "Bolond gomba" és "Hét perc a Mennyországban", azért nincsenek a bolt kirakátában, mert mint írtam privát rendelésre készülnek. A receptjeik titkosak és különleges hoozávalót tartalmaznak... Oké, mivel úgy is ott van nálad a telóm, elárulok, hogy egy kis drog van bennük, nem nem adag, de határozottan jobb kedved lesz tőlük.  Smile
Ej, én menjek hozzád? Igaz, különleges esetekben házhozszállítást is vállalok, de... Ilyen rövid csevej után? Rolling Eyes  Sütit ne vigyek a mobilod mellé?  Nick & Finn - Cserebere 3673325056

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Nick & Finn - Cserebere EmptyVas. Dec. 08 2019, 16:37

Nick
Hát, arról én nem tehetek, hogy öt percenként felugrik egy újabb értesítés róla... Rolling Eyes

Áh, szóval drogot árulsz...Nem félsz, hogy egyszer még elkapnak a rend őrei? Utána meg aztán kivel megyek sörözni? Tudod te milyen nehéz jó cimbit találni ehhez?? Kihozni a sittről amúgy sem én foglak.  Nick & Finn - Cserebere 3719483937

Szerintem a te telefonodon izgibb dolgok vannak, mint az enyémen, miért én fáradjak el hozzád?  Nick & Finn - Cserebere 2451935670  Amúgy csak a lustaság, tudod. A sütit meg megköszönném, egy kis kóstoló mindből nem árthat, ha netán ihlethiány lépne föl. Nick & Finn - Cserebere 2624752903   Nick & Finn - Cserebere 3673325056

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Nick & Finn - Cserebere EmptyVas. Dec. 08 2019, 18:53

Finn
Tehát nem hoznál ki a sittről, lusta vagy eljönni hozzám, de kell a telód is, meg süti is? Még a füves is és mondod, hogy ilyeneket ne süssek? Áj, nem leszünk így jóban haver  Nick & Finn - Cserebere 3719483937

De, hogy tudd milyen nagylelkű, önzetlen, kedves személyiség vagyok, mint ahogyan azt a partnereim és főként a nők csiripelik szép ajkukon: Átmegyek hozzád, viszem a mobilod és még sütit is.  Nick & Finn - Cserebere 4146035580
Utóbbiból milyen díszítéssel akarsz? Mondjuk rózsaszín cukormázas mézeskalácsember is jó lesz?  szemöldök
Ó, és mikor vihetem és hova is? Kérem a lakcímedet!

Ui.: Remélem, hogy a Gyömbéres (a macskás) toppless selfijeimmel nem babráltál semmit! Azok a testi gyönyörök oltárán feláldozandóak, kizárólag flörtölési célokra vannak  Nick & Finn - Cserebere 3398899094 !

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Nick & Finn - Cserebere EmptyVas. Dec. 08 2019, 22:49

Nick
Kihoználak azért, ha lenne is miből,de nincs, ezért inkább ne bukj le! Rolling Eyes Nem kell már mindjárt összeesküvés elméletet gyártani Sad
Oh kérlek, kímélj meg a részletektől...Na, az szuper lenne. Bánom is én milyen díszítésűt hozol, az anyag a lényeg nem a kinézete, felőlem lehet a kimaradt csücsök is, amit nem tudsz kire sózni, csak muszájból befalni Razz A mai nap folyamán teljesen neked szentelem az időmet, és ha megígéred, hogy később nem élsz vissza vele, akkor elárulom, hogy a múltkori szórakozóhelytől (ahol történt a csere, ha nem rémlene) úgy két saroknyira lakom, abban a nagy téglás épület negyedik emeletén. Enyém lesz a második ajtó.  Nick & Finn - Cserebere 2451935670

UI: jézusom, nem tudom miről beszélsz, de lehet nekem addig jó o.o nem is mertem eddig a galériádba nézni, de ezek után....xd

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Nick & Finn - Cserebere EmptyHétf. Dec. 09 2019, 16:41

Finn
Persze, most már védekezel, a nincs pénz dumával  Rolling Eyes Nem összeesküvés elméletet gyártok, hanem a lehetőségeimet nézem, ami elég silány, szóval dolgozz keményebben  Wink
Nyugi, csak ugratlak haver.   Very Happy

Ugye belegondoltál, hogy a csücsök helyett én azt fogom olvasni, hogy csöcsök?  Nick & Finn - Cserebere 3673325056 Mert ám bizony azt olvastam! Néztem is nagyot, hogy milyen weird kikötésed lenne  Nick & Finn - Cserebere 3673325056
De attól még rózsaszín mázas mézeskalács csöcsök is jók lesznek?   szemöldök

Persze, hogy nem élek vissza. Kizárólag biznisz ügyben kell a címed.  Nick & Finn - Cserebere 3398899094

Ui.: Hát akkor ne is nézd meg! Lehet, hogy a...retinád nem bírná elviselni a gyönyörű látványokat, leginkább az enyémet.

UI. UI.: Az jó, hogy ha összekészítem a sütiket és indulok is, hogy még ma napnyugta előtt odaérjek?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Nick & Finn - Cserebere EmptySzomb. Jan. 04 2020, 15:46

Nick
Neked is folyton csak a szexen jár az eszed...Mi az, rég volt már kapás, hogy csöcsökről álmodozol? Nick & Finn - Cserebere 1640380074 Mindegy nekem milyet hozol, csak ehető legyen Rolling Eyes

Ui: hát tény, hogy nem bírná a retinám a látványod, de nem a gyönyörűségtől...Őszintén, volt már olyan nő, akit józanon is feltudtál így szedni?

Ui, Ui: Nekem jó...Esetleg kérsz valamit inni? Csak, hogy időben kivadásszam mire ideérsz.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Nick & Finn - Cserebere EmptySzomb. Jan. 04 2020, 16:09

Finn
Igazából nem is olyan rég volt egy kapásom  Rolling Eyes Majd elmesélem, hogy ha odértem hozzád. Már indulok is Very Happy

Ui.: Cöh, nézzenek oda, hogy ki beszél... Bizony, naná, még szép, hogy józanul is ágyba tudok csábítani bárkit. De nem kell ám gúnyolódni rajtam  Sad

Ui.Ui.: Megköszönném (szóban), hogy ha behűtenél egy üveg sört, mire odaérek. Vagy ha nincs akkor egy csésze tea (cukorral, mézzel és tejjel) is megtenné.

Ui. Ui. Ui.: Most már tényleg indulok.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Nick & Finn - Cserebere EmptySzomb. Jan. 04 2020, 16:47

Nick
Kímélj meg azért a legapróbb részletektől.... Rolling Eyes

Sört kapsz, bűnt követnénk el az angolos teával...Hogy tudsz te ilyeneket inni? Megmarad ez bárki gyomrában egyáltalán? :???:

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Nick & Finn - Cserebere EmptySzomb. Jan. 04 2020, 17:26

Finn
Miért? Lehet még tanulnál belőlük... Wink

Nos, az én őseim tőzsgyökeres brittek voltak, szóval ezért is tudom meginni és megmarad a gyomromban  Nick & Finn - Cserebere 3673325056
Amerikaiak... semmit se tudnak  Rolling Eyes

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Nick & Finn - Cserebere Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Nick & Finn - Cserebere
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kit & Finn - Chill out
» Finn&Brodie • let's disappoint each other
» criminal; Isa & Finn
» Better Now ☾ Abby & Finn
» Finn & Jess - Tinder

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: