Karakter típusa: saját Teljes név: Bonnie Blackbourne Becenevek: Bonnie Születési hely, idő: 1997. február 1., New York, New York állam, USA Kor: 20 év Lakhely: Manhatttan Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: egyedülálló Csoport: média Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: kommunikáció és médiatudomány, NYU Ha dolgozik//Munkabeosztás: - Ha dolgozik// Munkahely: - Hobbi: videókat vág, divatblogot vezet, vlogol, sminkel
Mint híres vlogger és divatblogger jellemző rám a magabiztosság, ám csak a közvetlen ismerőseim tudják, hogy mi rejlik a felszín alatt. Nem vagyok teljesen az a lány, aki Minerva 'Minnie' Vestaként ismert az interneten. Régebben mély depresszióval küzdöttem, aminek következtében létrehoztam a YouTube csatornám, egy képet formáltam, egy életvidám, boldog lányt játszok el minden egyes alkalommal a kamerák előtt. De mi van, ha a fények nem világítanak meg és már a kamerák is leálltak? A szüleim elvesztése nagy törést hozott az életembe, s hiába csak halványan emlékszem rájuk, ez megformálta a jellemem. Megtanultam értékelni a dolgokat, s bátran kijelenthetem, hogy minden apróságnak tudok örülni. Nem vagyok annyira nagyszájú és talpraesett, mint ahogy én azt a külvilág felé sugallom, de nem kell félteni, mivel ha kell, ki tudok állni magamért. Makacs vagyok és nehezen lehet bármiről is meggyőzni engem, de ehhez hozzátartozik, hogy én gond nélkül bármikor, bárkit meggyőzök a magam igazáról. Tinédzser korom elején szerettem bunkózni más emberekkel, s a legtöbbször magamba zárkóztam, de szerencsére ezt már kinőttem, habár még mindig utálok a problémáimról beszélni, s inkább én szeretek a váll lenni, amin sírnak, mint ez fordítva történjen meg.
Show must go on
2001. március 12.
Anya és apa elmentek valahová, nem részletezték nekem, de komolynak tűntek. Azt mondták, hogy aludjak nyugodtan este, mert ők majd csak későn mennek, de én nem tudok, félek. Nem szeretek Helen nénivel lenni, mert állandóan pasikkal telefonál és vihog, aztán ha megkérem, hogy adjon nekem enni csak annyit válaszol, hogy „persze, persze kincsem”. Felőle akár fejre is állhatnék, ha úgy tartja kedvem, mert észre sem venné. Most is már nyolc órakor azt mondta aludjak, pedig anya és apa mindig engedi, hogy kilencig fent maradjak, de ő nem. Nem értem, hogy miért hoztak ide, Helen néni magán kívül senkivel sem törődik. Nem tudok itt aludni, ez nem az én szobám, nem az én ágyam és Mr. Brumm sincsen itt, hogy megvédjen, ha jönne valaki. Már egy csomó bárányt megszámoltam, mert anya mindig azt mondja, ha nem tudok aludni, akkor számoljam őket és úgy jó lesz. Körülbelül harmincnál járhattam, amikor beleuntam és inkább feladtam az egészet. A digitális óra kijelzőjét bámulni sem valami vicces. Elhatározom, hogy engem aztán nem érdekel a szőke Helen néni és kimegyek hozzá a nappaliba. A televízió előtt ül és nevetgél valami filmen, már nem telefonál. Na vajon hogy lehet? - Helen néni – szólítom meg halkan. Megállok a nappali szélén, mert nem akarok közelebb menni, míg meg nem bizonyosodok róla, hogy nem kezd el velem kiabálni. Fáradt tekintettel, s kérdőn néz rám. Azt hitte alszok. - Bonnie, neked nem aludnod kellene? – kérdezi és elindul felém. - Nem tudok aludni, félek egyedül a szobában – válaszolok, mire Helen néni sóhajt egyet és felvesz az ölébe. Anyáék is mindig így szoktak engem vinni. - Ha gondolod, alszok veled – mosolyog rám kedvesen, s visszavisz a vendégszobába, amit a mai estére megkaptam tőle. - Csak akkor aludj velem, ha nem telefonálsz közben – mondom neki, mire elneveti magát, de nem értem miért. Ő mindig telefonál, és úgy nem lehet pihenni, ha végig beszél mellettem. Nem mond semmit, mindössze lefektet az ágyba és alaposan betakar, hogy még véletlenül se legyen kint egyik részem sem, s lefekszik mellém. Hát azért Helen néni nem olyan, mint a macim, Mr. Brumm, vele kevésbé jó aludni. Lehunyom a szemem, mikor meghallom, hogy csörren a telefon és sóhajtok egyet. Úgy volt nem telefonál, átvert engem, hiszen ahelyett, hogy kinyomná rögtön a készülék felé nyúl. - Igen, tessék? – kérdezi. – Igen, én vagyok Helen – mondja. Az arcát figyelem, habár ebben a félhomályban nem látok tökéletesen. Felkapcsolom az éjjeliszekrényen lévő kislámpát és Helen néni arcát figyelem, aki elszörnyedve hallgatja az információkat, amiket közölnek vele. Még sosem láttam ilyen… ilyen megtörtnek. Pár perc elteltével bontja a vonalat, s rám néz, potyognak a könnyei, de nem mond semmit. Megijedek, Helen néni mindig vidám, akkor most meg miért itatja az egereket? - Annyira sajnálom Bonnie – húz oda magához, s szorosan átölel. – A szüleid eltávoztak az élők sorából – suttogja a fülembe. Nem, az nem lehet! Én ezt nem hiszem el!
Kedves Bonnie! Örültem, mikor láttam, hogy divatblogger vagy, hiszen így sok közös van közted, s a karakterem Eliza között, talán még ismerhetitek is egymást, ki tudja... Ha van kedved, akkor szívesen plotolok veled ez ügyben majd, csak dobj nekem egy pm-et plíz, mert én olyan feledékeny vagyok mint egy lajhár... De ennyit erről, inkább rátérek a lapodra, ami nem lett éppen túl hosszú, de pont elég volt ahhoz, hogy megtudjuk a miérteket és hogyanokat, meg az én fáradt fejecském is hálás volt neked, hogy nem egy nehéz olvasmányt tettél most elém :pls: A jellemzésedben rengeteg dologra kaptunk magyarázatot és ez nekem nagyon tetszett, ahogy az is, hogy mennyire másnak mutatod magad a külvilág számára, ez biztos nem könnyű számodra, de mondd csak, rendben van ez így? Tuti bírni fogod tovább? Sajnálom, hogy a szüleid meghaltak, egy gyermek számára sem lehet könnyű az ilyen, de remélem jól érzem azt, hogy Helen nénikéd lett a gyámod és a maga módján igyekezett igen is törődni veled? Talán nem volt tökéletes pótszülő, de biztos minden tőle telhetőt megtett, ami azért értékelendő :pls: Menj, látogasd meg a foglalókat, aztán vesd bele magad a játéktér sűrű forgatagába!