New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Robin & Raymond - Rough night, rougher morning
TémanyitásRobin & Raymond - Rough night, rougher morning
Robin & Raymond - Rough night, rougher morning EmptyCsüt. Okt. 31 2019, 21:46

Robin & Raymond

Tegnap jócskán rám lett hozva a frász. Gyorsan lerendeztem azt az idiótát, és utána is küldtem még pár emberemet, hogy térítsék jobb belátásra. Elintéztem néhány telefont a mentős ismerőseimnek, hogy Robint stabilizálni tudják, ne legyen semmi baja ebből az egészből. A buli akkor ért véget (számunkra mindenképpen), mikor ők megjelentek, és elkezdték a gyomormosást. Felajánlották, hogy beviszik a kórházba, mire én hevesen elkezdtem rázni a fejemet. Megkértem, hogy mondják el, mire figyeljek és mit csináljak, aztán ha valami gond lesz, újra hívom őket.
Szívem szakadt meg, ahogy a tudatának teljes hiányában ki volt szolgáltatva mindennek és mindenkinek. Rossz volt ránézni. Ennyi kell csak… egyetlen pillanatra nem figyel oda az italára, és máris megtörténik a baj. Mióta ismerem, egyszer sem volt még ilyen. Nem tudom, mi történhetett most... De szerintem ennek híre is fog menni, és akkor mindenki ötször meggondolja, hogy bármelyikünket is megpróbáljon bedrogozni.
A mentőautóval hazavittek minket, infúziót is szúrtak neki, és még vagy két órán keresztül figyelték őt, hogy ha valami rendellenes történne, akkor egyből reagálni tudjanak rá. Émelygés fogott el – de nem az alkohol miatt. Hanem, ahogy Robint kellett látnom, testén mindenhol azokat a tappancsokkal, amik az EKG-készülékhez csatlakoztak. Rossz volt látni, hogy mikor felnyitják a szemét, alig reagál bármit.
Volt már három órája is az eszméletvesztésének, és hála égnek azóta sem lépett fel különösebb baj. Épp ellenkezőleg. A légzése normalizálódni kezdett, ahogy a pulzusa, vérnyomása, mindene. Mintha már egy évtizede nem vettem volna levegőt, úgy lélegeztem fel, mikor kimondták, hogy minden rendben lesz, csak figyeljek rá, és ha van bármi baj, csak szóljak nekik, a közelben lesznek. Akkor is hívjam őket, ha csak megnyugtatásra lenne szükségem, és ne gondoljam túl a dolgokat. Nem tudtam elég hálás lenni nekik. Kérdeztem tőlük, hogy mivel tartozok, de hajthatatlanok voltak és semmit sem fogadtak el. Még azt sem, hogy a szívességet felejtsük el, amit nekik tettem. Szeretik Robint, szeretnek engem, és a saját lelkükkel kellene ádáz harcba szállniuk, ha bármi bajunk történne – hogy őket idézzem.
Az infúzió lecsepegett, így aztán kihúztam a tűt és leragasztottam a szúrás helyét. Van a kis kaméleonomnak nálam pár ruhája, így miután minden piszkostól megszabadítottam, ráadtam az egyik tiszta pólóját és hosszú mackónadrágját. Az ágyban lefeküdtem mellé, és szinte síri csendben hallgattam a szuszogását, miközben magamhoz öleltem őt. Nem bírtam elaludni. Nem mertem. Féltem, hogy ha elszundítok, akkor csak a kihűlt testét fogom reggel szorongatni. Azt nem tudni, hogy mit adtak be neki pontosan, viszont egyik-másik látta, mikor az a faszkalap beleszórja az italába a port. Néhányan ismerték már a gyereket és elmondták, hogy a múltbeli tevékenységeit figyelembe véve mire is készült volna… Robin biztos örülni fog neki, ha ezt megtudja.
A szemeim néha leestek egy pillanatra, ekkor csak a fülemre hagyatkoztam. Dúdolgattam csendben, de inkább magamban, ezzel próbálva ébren tartani magamat, ha már a szemhéjaim annyira nehezek voltak. Órák teltek el, már vagy 7-8 órája is volt, hogy eszméletét vesztette Robin, én pedig egyre fáradtabban, de ugyanolyan kitartással feküdtem ott mellette és figyeltem mindenre, amire felhívták a figyelmemet a mentősök.
Aztán felfigyelek a kisebb mocorgására, a halk nyöszörgésére, mire egy hatalmas sóhajt eresztek ki. Nyomok egy csókot a feje búbjára és elkezdem a karját simogatni gyengéden. – Jó reggelt. Délelőttöt… – mosolygok le a kis kaméleonomra. Még én magam is meglepődök, mennyire fáradt hangom van. Tükörbe szerintem inkább nem is akarok nézni…

credit • megjegyzés • szószám
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Robin & Raymond - Rough night, rougher morning
Robin & Raymond - Rough night, rougher morning EmptyKedd Nov. 05 2019, 08:08

Ray & Robin
Valami fura oknál kifolyólag úgy érzem magam, mintha átment volna rajtam egy úthenger. Hasogat a fejem, szomjas vagyok és minden testrészem zsibbadt már a fekvéstől. Mégsem tudom rávenni magam arra, hogy kinyissam végre a szemeimet. Folyamatosan csak az jár a fejemben, hogy mi a csoda történhetett velem, mi az, ami miatt ilyen furán és kellemetlenül érzem magam. Tudom, hogy buli volt az este, az sem szokatlan, hogy ilyenkor rendszerint gyötrő másnapossággal ébredek, de ez a mostani mégis olyan fura. Mintha nem lennék teljesen önmagam. Hallom, hogy valaki halkan szuszog mellettem, az első tippem minden kétséget kizáróan Ray, de aztán az is lehet, hogy félkómásan valaki más ágyába szédültem be. Nem ez lenne az első eset. A hátamról átfordulok az oldalamra, úgy, hogy arccal a mellettem ülő alak irányában legyek. Még nem akarom kinyitni a szemem, most még jól esik kicsit elveszni a semmiben, gondolkodni, pihentetni fáradtságtól nehezedő szemhéjam. Halvány fény szűrődik be a sötétítő ráncai között, vagyis jórészt átaludtam az éjszakát, ami azért furcsa, mert én nem szoktam kidőlni a buli kellős közepén, általában én vagyok az a személy, aki utolsónak távozik a helyszínről, fiatal vagyok még, nyuggerkedni rá éreke majd akkor is, amikor abban a korban leszek. Az más kérdés, hogy nagy valószínűséggel nem fogom megérni, ebben a felgyorsult, önpusztító világban örülhetek ha egyáltalán megérem a 35-öt. Az viszont tartalmas élet lesz az már biztos.
Úgy mozdulok, hogy a paplan szélével eltakarjam az arcom, baromi zavar a napfény, ami nem kímélve megfáradt lényem világít át a sötétítő anyagán keresztül. Utálom, amikor ilyen szarságok zavarnak meg abban, hogy pihenni tudjak, a folyamatosan gyötrő fejfájás és szomjúság pedig csak ront a közérzetemen. Kurvára nem akarok még felébredni, de nagyon úgy tűnik, hogy az univerzum éppen az ellenkezőjét szeretné.
Emlékszem, hogy Raynél volt a buli, egészen jól éreztem magam, bár nem vagyok egy szociális alkat, de ezeket a srácokat kedvelem, főleg azért, mert majdnem mindegyikük lesi a kívánságomat. Rémlik, hogy éppen valamelyik gyökér hozott nekem piát...a neve valahogy nem akar az eszembe jutni. Whiskeyt, mert az szeretem, de valami nem volt rendben vele. Szóváltásba keveredtünk, aztán elindultam Ray irányába, azt akartam, hogy kibassza innen azt a köcsögöt lehetőleg örökre. Filmszakadás. Bármennyire is próbálok emlékezni, egyszerűen már nem megy. Mintha valaki fejbe baszott volna egy baseball ütővel és minden emlék kitörlődött volna a fejemből.
Óvatosan nyitom fel a szemem, mintha szeretném megakadályozni, hogy a napfény kisüsse.
- Ray, húzd már be rendesen azt a kurva függönyt, kifolynak a szemgolyóim. morgok még mindig félig csukott szemmel, ahogyan felismerem a mellettem pihenő férfit. Tudja, hogy ébredésnél mindig nyűgös vagyok, és most a fejfájás és emlékezet kiesés sem segít abban, hogy esetleg jobb kedvem legyen.
- Mi a fasz történt? érdeklődöm továbbra is a magam lenyűgöző stílusában, ami számára biztos nem újdonság hiszen általában ilyen lehengerlő vagyok. Teljesen kinyitom a szemem, néhány másodpercig még hunyorgok, majd megpróbálom pillantásommal rá fókuszálni. Esküszöm még a pillantás is fáj.
- Mindjárt kiszáradok. Hoznál egy pohár vizet? Aztán pedig elmesélhetnéd, hogy mi a fasz van, miért érzem magam úgy, mint akit jól elvertek? Hány óra van? Mennyit aludtam? Megannyi kérdés kavarog még a fejemben, de a legfontosabb jelenleg az, hogy ne száradjak ki, mint egy szál virág és magyarázza már el nekem, mi a büdös picsa van most.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Robin & Raymond - Rough night, rougher morning EmptySzer. Nov. 06 2019, 17:31

Robin & Raymond

Fárasztó egy nap volt a tegnapi, fizikailag és mentálisan egyaránt. Örülök, hogy már vége van és kicsit fellélegezhetek. Ráadásul egy Camaróval gazdagabb lettem. Milyen jó is lett volna, ha erre az estére csak így emlékeznék, nem úgy mint az estére, mikor Robint bedrogozták és meg akarták erőszakolni. Alig várom, hogy felkeljen és meghallja, mi is történt pontosan. Le merem fogadni, hogy őrjöngeni fog és már indulna is, hogy letépje a tökét a csávónak és megetesse vele. És ez még egy visszafogott verziója annak amire képes.
Ahogy meghallom a hangját, magamba nevetni kezdek, kívül pedig csak szemem forgatom. Felállok az ágyból, kicsit talán túl hirtelen, hiszen egy pillanatra meg kell állnom összeszedni magamat. Ez inkább a fáradtság, semmint a részegség jele nálam. Jó ideje már, hogy az utolsó korty alkoholomat lenyeltem. Miután a „kérését” teljesítettem, már hallom is a következő kérdését. A maga bájos módján. Karba teszem a kezemet, és nekidőlök az ablak melletti falnak. Már kezdeném mondani, mikor újabb kérést intéz felém. Jogos, de erre fel is hívták a figyelmemet a mentősök, hogy amint felébred valószínűleg ki lesz száradva és úgy fogja érezni, hogy üres a gyomra. Csinálok szívesen neki reggeli-ebédet, de most egyelőre szeretném tisztázni a történteket.
Két pohár vízzel térek vissza, egyiket a kezébe adom, a másikat az éjjeliszekrényre teszem. – Teljes egészében én sem tudom. Annyi volt csak meg először, hogy hallok egy puffanást, te pedig úgy ki voltál dőlve, mint ahogy még sosem láttalak. Pierre figyelt rád, míg én kiderítettem, mi a helyzet. Akkor még nem teljesen tudtam, viszont azóta kiderült, hogy egy félig-meddig ismeretlen srác valahogy becsusszant a buliba. Ismeretlen minthogy senkinek sem barátja, és ismerős, mert tudták hogy ki ő. Ő drogozott be, és miután kidőltél, ismerve a múltbeli procedúráit, felvitt volna az egyik szobába, míg te szépen önkívületi állapotban fekszel alatta – tudom, hogy nem szereti a túlzott mellébeszélést, se a szépítgetést. A „meg akart volna erőszakolni” szavakat azért mégsem alkalmaztam, így is el tudja képzelni, hogy mi lett volna rosszabb esetben. – Aztán a mentős ismerőseink megjöttek, kimosták a gyomrodat, kötöttek neked infúziót is, aztán vagy jó három óráig még felügyeltek. Végül az én gondomra bíztak. Ezért vagy ennyire kiszáradva és esélyesen kiéhezve. Gyorsan raktam rád valami tisztább ruhát, és ennyi – mind a hangomon, mind a mondatok közti ásításokból, mind a szemem alatti táskákból következtethet rá, hogy az éjszakát éberen húztam ki. – De egyébként igen, hogy vagy? Mármint fizikailag kérdezem – azt, hogy miként érezhet mentálisan… Arról szerintem inkább ne beszéljünk, mert szép szavakkal nem igazán lehet körülírni.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Robin & Raymond - Rough night, rougher morning EmptySzer. Dec. 18 2019, 12:00

Ray & Robin
Túl vagyok már néhány bulin, az alkohol is nagyon jó ismerősöm, de ilyen vacakul még soha nem éreztem magam. Legelső alkalommal amikor megtapasztaltam a másnap fájdalmas következményeit is jobban voltam, mint ma. Teljesen szokatlan ez az érzés és bevallom, baromira idegesít. Alig bírom kinyitni a szemem, a fejfájás olyan erővel nyomja minden agysejtem, hogy gondolkodni is képtelen vagyok. Azt már nem is említem, hogy annyira ki van száradva a szám, mint a Szahara. Nem kell sok időnek eltelnie, hogy felmérjem a helyzetet, felismerjem Rayt és a szobáját, a beszűrődő fények miatt képtelen vagyok kinyitni a szemeimet. Kényelmetlenül mocorgok az ágyban, amíg Ray teljesíti a kérésem és csak akkor nyitom fel óvatosan a szemhéjam, amikor érzékelem, hogy sötét van a helyiségben. Hosszú másodpercekig csak fekszem a hátamon, tekintetem a plafonra szegezem és egyetlen pontra koncentrálok remélve, hogy ezzel csillapíthatom a szédülést. Csak akkor mozdulok meg ismét, amikor Ray visszatér és felém nyújtja a pohár fizet. Felülök, hátammal az ágy támlájának támaszkodva és szinte levegővétel nélkül ürítem ki a poharam tartalmát. Még mindig szomjas vagyok, de az előbbi állapotokhoz képest máris jobban érzem magam.
Figyelmesen hallgatom végig Rayt, néha-néha pillantok csak rá miközben beszél. Arcomról leolvashat minden gondolatot és érzést, ami kavarog bennem. A gyűlölet, harag, megvetés és bosszú érzése váltakozik bennem. Utálom az ilyen férgeket, legszívesebben rátaposnék, mint a lábam elé kerülő csótányra. Úgy hallgatom végig, hogy egy arcizmom sem rendül, sok szarral találkoztam már életem során és az, hogy valaki meg akart erőszakolni csak az egyik a sok közül.
- Ki volt az? hangom kissé rekedtes még, tisztában vagyok azzal, hogy a mai napra szükségem lesz, hogy újra a régi legyek.
- Kösz, hogy nem hagytál meghalni. pillantok rá a férfire, most először véve alaposan szemügyre őt. Látszik rajta, hogy minden bizonnyal nem sokat aludt az éjszaka, őt ismerve szerintem tíz percenként ellenőrizte a pulzusom. Mondtam már neki, hogy túlságosan aggódik. Ellenkező esetben én is ugyanezt tenném, azt hiszem, hogy ő az egyetlen ember, akivel törődöm, magamon kívül természetesen. Nem mondom, azért vannak pillanatok, amikor az őrületbe kerget és a hátam közepére kívánom. Kérdését hallva felrántom a vállam.
- Megmaradok. fáj a fejem, még mindig iszonyatosan szomjas vagyok, úgy érzem magam, mintha nem is a saját testemben élnék, de eszemben sincs panaszkodni.
- Jobban leszek, ha megtalálom azt a faszt és kiherélhetem. abban biztos vagyok, hogy a bosszúm nem fog csillapodni, bármennyi időbe is teljen majd, felkeresem és gondoskodom arról, hogy ezerszer megbánja amit tett és amit tenni akart, az biztos, hogy a farkát nem fogja használni mostanában.
Mosolyt erőltetek az arcomra, komolyan mondom, most ez a kevés izommunka is fáj.
- Ahhoz képest, hogy nem aludtál sokat, vagy inkább semmit sokat beszélsz. Pihenj inkább. veregetem meg a párnát mellettem, jelezve, hogy feküdjön le és próbáljon meg aludni egy keveset.
- Nyugi, én nem megyek sehova, egyelőre még képtelen vagyok megmozdulni. bár sokkal jobban szeretnék a saját ágyamban pihenni, Tigris társaságában, a lakásom magányában ahol nyugodtan kitervelhetem a bosszúm, de jelen pillanatban tényleg képtelen lennék megtenni akár egy lépést is. Nem tudom, hogy mit adott be nekem az az idióta, de sikerült elérnie, hogy teljesen életképtelennek érezzem magam.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Robin & Raymond - Rough night, rougher morning EmptySzomb. Dec. 28 2019, 21:19

Robin & Raymond

Láttam már párszor durván szétcsapva Robint, de ez mindkettőnk számára egy új élmény. Már amennyire ezt élménynek lehet nevezni. Mindenképpen maradandó emlék lesz, de nem csak számunkra, hanem annak a fasznak az életében is, aki ezt tette vele. Nem fog sok kelleni, hogy előkerüljön, pár ismerősöm még hajnalban írt nekem, hogy ráálltak az ügyre. Az se kizárt, hogy már megtalálták, csak fáradtságomban még a telefonomig sem látok el. – Egyelőre fogalmam sincs. De biztosra veheted, hogy a nap végére ki fog derülni. És akkor elmegyünk meglátogatni! Vagy intéznéd inkább egyedül? – bár nem éppen van a legjobb állapotában és ez szerintem estére sem fog sokat változni. A másnaposság is képes kihatni egy egész napig, nemhogy még egy partidrog akaratlan elfogyasztása, meg utána egy gyomormosás. Ugyanakkor ismerem már az én Kaméleonomat. Nem kell őt félteni és különösen nem szabad alábecsülni a haragját.
- Ugyan, ne viccelj már! Valószínűleg magadtól is felépültél volna belőle, csak akkor még szarabbul lennél - közvetlen életveszély a szó szoros értelmében nem volt, legalábbis akkor még nem, mikor kijöttek a mentősök. Azonban ajánlották, hogy mivel a drog ismeretlen volt számunkra, ezért egy gyomormosást mindenképpen ejtsünk meg. Plusz én sem figyeltem Robinra végig, arra pláne nem hogy mennyit ivott. Az alkohol és kábítószer kombója viszont állítom, hogy nem a legjobb párosítás az egyén egészségét tekintve.
- Tudom, Kaméleonkám, tudom. Meg fogjuk találni! Viszont hozzak neked valamit gyorsan, valami reggelit, ebédet? Van még a hűtőben lasagne, meg müzliből is van még pár fajta - mostanában az egészségesnél jóval több müzlit eszek. Nem tudom, mi van velem, lehet klimaxolok.
Elmosolyodom szavait hallva és csak bólintok párat. - Na igen… Ismersz. Ha beindulnak a fogaskerekek, a szófosásom határtalan. De ja, rám férne egy alvás - addig nem is realizálom, mennyire fáradt vagyok, míg ki nem mondom ezt az utolsó szót. Már több, mint másfél napja virrasztok, az alkohol pedig eleve jól ki tudja fárasztani az embert.
- Viszont, ha nem bánod, én lehet inkább a kádat választom kis relaxálás céljából. Ha gondolod, csatlakozz, úgy is van az elég nagy kettőnk számára - bár ezt nem hiszem, hogy túlzottan be kéne neki mutatnom, emlékszik ő jól azokra az alkalmakra. - Még lehet neked is jót tenne egy kis forró víz. Nincs messze a fürdő, de ha gondolod el is cipellek addig. A haragodat tartogasd későbbre, hamar meg fogják találni azt a faszt, erről biztosíthatlak! - válaszát megvárva cselekszem. Én mindenképpen elindulok a szobából nyíló fürdő felé, hogy megnyissam a kádnak a csapját és figyeljem pár pillanatig a vízszint emelkedését. Ha esetleg csatlakozni akarna hozzám, csak nem a saját lábán, akkor karba véve átcipelem őt is oda, mikor már kellő mennyiség kifolyt. Ha viszont inkább pihenne, vagy eszelgetné a kis bosszúját és a különböző kínzási technikákat, azt is megértem. Ebben az esetben egyedül ülök bele a kádba és reménykedek, hogy nem fogok teljesen bealudni, mert képes lennék belefulladni, amekkora szerencsétlen volt ez az elmúlt 12 óra.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Robin & Raymond - Rough night, rougher morning Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Robin & Raymond - Rough night, rougher morning
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Erin & Dom - Rough day, rougher night
» A strange morning of a strange night
» listen to the sound of rough waves ☆ Xavier & Avia
» Robin && Kai
» RoBin & Lin ~ Hello again!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: