New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 225 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 214 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 12:24 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54 am-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21 am-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 9:01 am-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 8:01 am-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:28 pm-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:10 pm-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 10:42 pm-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 10:30 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 9:17 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Katherine P. Montgomery
TémanyitásKatherine P. Montgomery
Katherine P. Montgomery EmptyCsüt. Okt. 24, 2019 3:52 pm
Katherine Pippa Montgomery

Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Katherine Pippa Montgomery
Becenevek:
Kitty-Kat, Kath, Cat
Születési hely, idő:
1999. 05.21.; New York
Kor:
20
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
abszolút leszbikus
Családi állapot:
élvezem az életet
Csoport:
diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Még nem igazán döntöttem el.
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
-
Ha dolgozik//Munkahely:
anyám keresete elég
Hobbi:
Buli, haverok... és csajok
Play by:
Vanessa Morgan

Jellem
K- íszámíthatatlan: sosem tudhatod mire számíts tőlem. Egyik pillanatban még jókedvű vagyok, de ez hamar meg tud változni. Igazán könnyű ki hozni a sodromból, de amilyen hamar dühbe gurulok, olyan hamar száll el a mérgem.  

A- karatos: ha valamit a fejembe veszek, azt véghez viszem, tűzön-vízen át, nem gondolva arra, hogy valakit megbántok, sőt azt se szoktam észre venni, ha sértegetek valakit.  

T- isztaságmániás: akár hiszed, akár nem tisztaságmániás vagyok, kiborít a rendetlenség, és nem csak otthon. Ha egy havernál csövezek éppen, akkor is képes vagyok takarítani, még ha nem is tetszik neki. Még egy kiürült, földön hagyott chips-es zacskó is kikészít.  

H-iszékeny: na ez az a kifejezés, amivel nem szoktak illetni mostanában. Régen, még tizenöt éves koromig az voltam, elhittem bárkinek bármit. Aztán jött a legjobb barátnőm, vagyis az ex legjobb barátnőm, aki szépen kihasznált.... na azóta én is ilyen vagyok.  

E- nergikus: annyira pörgök, mint egy felhúzott Duracell- nyuszi, a középsuliba is pompon-lány voltam, és az egyeteme is “Hajrá lány” vagyok, imádom ezt a sportot.... és így legalább le tudom kötni a fölösleges energiám... már amikor nem épp a csajokon.  

R-ideg: mondanák rám, de ez nem igaz. Attól, hogy nem adok minden jött-mentnek az utcán aprót, és csak azokhoz vagyok kedves akik megérdemlik... attól még nem vagyok az. Kérdezzétek csak meg az excsajaim....  

I- ntelligens: a látszat ellenére nagyon okos vagyok, bár nem igazán érdekel a tanulás, de a tanáraim és a szüleim szerint is akár orvos is válhatna belőle. Már ha ezt akarnám, de még nem igazán tudom mit akarok.  

N- őies:  hát én nem az a fajta leszbikus vagyok, aki lógó farmerben és bő pólóban, fiúsan öltözködik. Imádom kihangsúlyozni az alakom, és általában olyan rhában jelenek meg ahol mindenkinek tátva marad a szája, még a pasik agyát is vicces húzni, aztán látni... ahogy leesik nekik, hogy másik csapatban játszom.  

E- lkényeztetett: igen, a szüleimtől bármit megkaptam, és megkapok a mai napig, így megszoktam, hogy amit akarok az enyém.... és hidd el cicám, ha téged akarlak... meg is kaplak.  

Múlt
Épp a fekete bőrcsizmám cipzárját húzom fel amikor halk kopogás után nyílik az ajtó. Veszek egy mély levegőt, anyám még nem ment el.
-Kicsim,- dugja be az orrát. Nem mindig volt felhőtlen a viszonyunk... ami azt illeti amikor kiderült a dolog a szexualitásomról évekig orvoshoz hordozott. De mire befejeztem a középiskolát megbékélt vele. Mondjuk amilyen akaratos voltam, és vagyok a mai napig nem is volt más választása.
-Szeretnék beszélni veled, mint nő a nővel...- veszek egy mély levegőt, biztos vagyok benne, hogy kérni fog valamit. Nem is húzza sokáig az időt, míg leülök a fésülködő asztalomhoz már ki is böki.
-Drágám, tudod most van egy új ügyem elég húzós.... és szükségem lenne a kedvenc lányom segítségére. A szülők adócsalók, és van egy tizennyolc éves szépségük,- felvonom a szemöldököm ahogy a tükörben farkasszemet nézünk,- közel kéne kerülnöd a lányhoz.
Először nem válaszolok, csak befejezem a fésülködést nyugodtan, utána tök nyugodt hangon szólalok meg.
-Anya, ugye tudod, hogy a földön nem minden nő vonzódik a saját neméhez? Tudtommal te is pasipárti vagy,- célzok apára ahogy felállok, megigazítom combomon a falatnyi szoknyát, majd nyúlok a farmerdzsekimért ami a nagy ágyon hever, ezzel le zárva a témát kapom fel a táskámmal együtt, majd ott hagyom. Két perc után a nyomomban liheg, fújtatok mint egy macska. Miért gondoltam, hogy majd le száll a témáról? Hiszen az önfejűségem tőle örököltem.
-Katherine! Nem azt kérem, hogy izé... érted, csak, hogy haverkodj össze vele, te legyél a legjobb barátnője, annyira, hogy hívjon meg magukhoz, azt akarom, hogy tudj meg mindent... szerezz bizonyítékot! - mire le érek a lépcsőn a karomnál fogva maga felé fordít, hogy a kezembe nyomjon egy képet a csajról. Mielőtt megszólalnék megnézem a képet, porcelánbőr, égő vörös tincsek.... hát jó szívesen rá vezetném a női szerelem útjára, az biztos.
-Ez nem törvénytelen?- pillantok rá, de tudom, hogy nem tudok nemet mondani, amúgy sincs más választásom... addig jár a nyakamra amíg be nem adom a derekam.
-Minden reggel 9-kor a Strabucks-ban kávézik, oda viszlek, hogy megismerkedhessen veled. Nem mellesleg amikor kijelentetted leszbikus vagy, melletted álltam. Lányom tartozol...- mire felkapom a fejem. Cöhh. Ha most arra gondol, hogy évekig egy dilidokihoz hordozott, mert azt hitte lelki beteg vagyok, akkor ja példás anya volt. De inkább szó nélkül ülök be az autóba....
Eszembe jut, amikor tizenöt évesen jártam az első pasimmal, illetve az egyetlennel, akkoriban költözött a környékre az új csaj. Missy volt a neve, szőke fürtök, ibolyakék szemek. Ő vett rá, hogy ideje le feküdnöm a pasimmal. Meg is tettem. Csak hát abszolút nem éreztem semmit, azt hittem velem van gáz. De Missy rá vezetett... vagyis minden rosszba bele vitt, akármit kért megtettem, és az egyik buli alkalmával amikor túl sokat ittunk lefeküdtem vele. Én szerelmes voltam, ő csak kihasznált, pár hétig tartott a dolog. Természetesen titokban... addig míg az anyám rajta nem kapott a szobámban. Annál égőbb dolog nem létezett a számomra, ők elköltöztek, de az életem megváltozott. Rájöttem, hogy a lányokat szeretem, és azt hiszem olyan lettem, mint ő. Nem sok komoly kapcsolatom volt, inkább a pillanatnak élek.
Ahogy megérkezünk a kávézó elé kipattanok a kocsiból, egyenesen a pulthoz megyek egy cappucinóért. Ahogy a pohárral a kezemben megfordulok, egész véletlenül neki ütközöm valakinek... vagyis pont neki. Szándékos volt, de ő aligha veszi ezt észre.
-Jajj ne haragudj, olyan béna vagyok, a reggeli koffein előtt nem szabad emberek közelébe engedni,- mosolygok rá halványan,- hadd hívjalak meg egy kávéra bocsánatkérésem jeléül,- vetek rá egy csábos pillantást is, majd meg sem várva a választ, rendelek is.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Katherine P. Montgomery
Katherine P. Montgomery EmptySzomb. Okt. 26, 2019 7:50 pm
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves KATHERINE!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Azt hiszem azt egész nyugodtan kijelenthetjük, hogy az anyád nincs versenyben az év szülője díjért Very Happy Sose fogják feltalálni a tökéletes nevelést, de az teljesen egyértelmű, hogy az édesanyád még csak a közelében sem volt a nevezés feltételeinek. Nehéz megmondani ebben a korban már, hogy mely tulajdonságaid eredeztethetők onnan, hogy az anyád sosem fordult megértéssel feléd, de egész biztos, hogy ez olyan seb, ami sokat alakított rajtad, és amelynek a nyoma megmarad. Az ember életében a fiatalon tett ilyen felfedezésben éppen a szülő megértése segítene sokat, de ebben neked nem volt részed, és megértés helyett inkább megpróbáltak megjavítani. Ezek a dolgok viszont nem így működnek.
Látszik, hogy élvezed az életet, hiszen fejest ugrottál az anyád tervébe is, félresöpörve az észérveket, az érzelmeidre és ösztöneidre hallgatva helyettük. A tűzzel játszol, és ez a láng magasabbra csaphat nálad, de az élet élvezete valahol erről is szól. Ha a lángok felcsapnak, elugrani már nem tudsz előlük. Van, aki elkerüli a bajt, más pedig szinte mellé költözik, mert így érzi igazán azt, hogy él. Te pedig nagyon is szeretsz élni.

U.I.: Színt és rangot az adminoktól kapsz majd, de addig is én utadra engedlek, szabad a pálya.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Katherine P. Montgomery
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Katherine Montgomery
» Xavier Montgomery
» tessa montgomery
» Stella Montgomery
» Hugh Montgomery

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: