Most tettem le a seggemet a szobámban kisasszony. Kezdem azt hinni, hogy hátrafelé is figyelnem kell, gyanús vagy nekem Még szoknom kell az időjárást, meg az Északi part szeretetét. Kilyukad a hasam, és szenvedek a jetlagtől. Arra?
Akkor figyelj hátra nagyon, ha melegekkel vagy körülvéve, akkor nem szabad "leejtened a szappant", mert.. Fáj a fejem,felhúztak ezek a noob csicskák, semmire sem képesek, két óra és nyitunk, nem jössz egyet bulizni? te leszel a díszvendég, üdv itt party
Bizonyos dolgokra nem vagyok kíváncsi.. ez egy ilyen dolog volt, kellett neked ilyeneket írnom Nem tudom, valami szexybe gyere, nem akarom, hogy égjen a pofám miattad
Szívem én meztelenül vagyok a legszekszesebb, és nem biztos, hogy erre készen áll a nép. Na cicabogár megyek zuhanyozni, nem lehetek büdös. Mit mondjak a taxisnak hovamegyek?
Jézus fasza, én sem állok készen arra, hogy pucéran lássalak :silent: :pale: Milyen sok mindenről lemaradtál.. Jinx Club, az én helyem Na siess és lehetőleg citrusillatod legyen