★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 344 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 334 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Csillag született Szer. Okt. 16 2019, 13:24 |
| * Caitlin Star* | Karakter típusa: Saját Teljes név: Caitlin Star Becenevek: Cait vagy Star (Csillag) Születési hely, idő: Brooklyn, 1999.07.07 Kor: 20 Lakhely: Brooklynban egy tetőtéri villában Szexuális beállítottság: A férfiakat szeretem Családi állapot: Egyedülálló Csoport: Média Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Egyetemre jár média szakra levelezőn és modellként végzett egy OKJ-s iskolát Ha dolgozik//Munkabeosztás: Énekes és modell Ha dolgozik//Munkahely: Lemezkiadóknál általában, illetve turnékon vesz részt Hobbi: Éneklés és modellkedés, zenélés -zongorán és gitáron Play by: Dayana Crunk |
Jellem Igyekszem nem egy elkényeztetett lány lenni, aki mindenki felé képzeli magát, csak mert gazdag és sikeres. Szerencsére már nem vagyok olyan sznob, mint régen, de van még hová fejlődni. Egyre többet hallani a számból a köszönöm és kérlek szavakat is, aminek hála már nem cserélődnek olyan gyakran a személyzetem tagjai. Pozitív tulajdonságom, hogy őszinte vagyok, amit megígérek, azt igyekszem betartani és ha valamit nagyon elszúrok, akkor bocsánatot tudok kérni. Negatív tulajdonságom, hogy képes vagyok elkésni találkozókról, persze nem fellépésekről beszélek, mert ott az asszisztensem vagy a testőröm siettet, hogy még véletlen se késsek el, de mondjuk ez már nem igaz a fotózásokra. Ahol ismernek, ott már hamarabbi időpontot mondanak, hogy időbe odaérjek, bár buktam már el így pénztől, ami a legkevésbé sem érdekel, a képeket sajnálom csak. Szeretnék eljutni majd Európába is koncertezni és barátokat szerezni. Most, hogy egy sokkal jobb szerződést írtam alá egy nagyobb lemezkiadóval, így új alkalmazottakat is kell keresnem, remélem bennük valamelyest barátra lelek majd. Ez egy új szakasza az életemnek, ami jelenleg stresszes, kicsit feszültebb is vagyok amiatt. A legtöbb korombelinek már van pasija is, nekem meg ez sem adódott meg. Mindenkinek csak a pénzem kell, ezért elég bizalmatlan vagyok, talán túlságosan is. Múlt A szüleim egy szállodalánc tulajdonosai, szóval gazdagságban és jólétben nőttem fel, mindent megkaptam, amit csak kértem. Eléggé sznob voltam az iskolában, ezért sokan nem kedveltek, nem tudtam mi az az osztozkodás és testvériesség. Szóval magántanuló lettem, mert nem bírtam elviselni a sok "nyomit". A viselkedésem azonban nem tetszett a szüleimnek, ezért középiskolában visszadobtak szocializálódni. Sose hittem volna, hogy én leszek a nyomi valahol és nem találom majd a helyem. Sokat tanultam és kevésbé voltam beképzelt és sznob ezek után, bár még mindig előjön néha egy-két furcsa megjegyzés, mert mindent nem értettem meg. Megpróbáltam pénzért venni barátokat, majd utána mikor rájöttem, hogy kihasználnak, ezzel fel is hagytam. Utána persze mindenki a pénzem miatt jött oda hozzám, de a bizalmam az a béka feneke alatt volt, szóval inkább maradtam magányos farkas. Ekkor kezdtem el dalokat írni tizenhat évesen és mikor elkészült, akkor otthon zongorán megtaláltam a dallamot is hozzá. Felvettem és megmutattam anyáméknak a házassági évfordulójukon. Szinte sírtak örömükben, annyira szép volt és szívhez szóló a dalom, meg annyira szép volt. Innentől viszont én voltam a kis csillaguk, felléptem a szállodákban és persze hamar találtak nekem managert, aki intézett studió felvételeket, szerződéseket, turnékat és persze saját tanárt is, akivel gyakorolhattam és tovább képezhettem magam. A zene lett a mindenem, de ahogy nőttem és jobbnál jobb sminkesek kezei alá kerültem, úgy készültek jobbnál jobb borítóképek. A fotózást is nagyon élveztem és mire tizennyolc lettem, már az alakom is olyan volt, amit kerestek. Én lettem a kis goth csillag, aki énekesként és modellként is befutott. Most, hogy betöltöttem a húszat, saját lakást, azaz villát vettem magamnak egy tetőtéri lakást, meg az alatta lévő szinten még pár szobát. Kell egy testőr, akié lehet az egyik lakás, meg nem árt, ha van, sose tudhatom ki látogatna meg és hát nem szeretek másokkal osztozkodni a lakásomon, meg nagyon hely sincs, csak a kanapén a vendégnek. Van egy medencém is kint, remek házibulikat tarthatnék, csak hát nincs kit meghívni. A sztárokkal máshová mennék bulizni, de talán majd most, sikerül barátokat szerezni. Az egyetem jó ok rá, igaz levelezőin vagyok, de néha bejárhatok órára, csak azért akartam ezt, hogy ha turné van, ne kelljen igazolásokat vinnem. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Csillag született Szer. Okt. 16 2019, 20:44 |
| Gratulálunk, elfogadva! Kedves Caitlin! Üdvözöllek az oldalon! A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe. Hú micsoda szemek! Elsőre ez az ami megragadja az embert és hirtelen nem is nagyon tud máshova nézni, csak rád. Biztos, hogy ebben is rejlik a vonzerőd, amire mások is felfigyeltek a zenéden kívül. Ha valaki, akkor te elég korán megtapasztaltad, hogy hiába van sok pénzed, meg hiába a csillogás, a tehetség, a számtalan fellépés, azért mégis pokoli magányos tud benne lenni az ember. Esetedben sokszorosan igaz, hogy a pénz és a siker nem boldogít. Legalábbis nem teljes mértékben, vagy nem úgy, ahogyan az ember várná. Alapból is beleszülettél a jóba, de egyke gyerekként nem tanították meg neked, hogy másokra is figyelned kell, meg kell tanulnod osztozkodni, elfelejteni az irigységet. Bár nem írtál róla, de nagyon el tudom képzelni, hogy a szüleid több figyelmet fordítottak arra, hogy mindened meglegyen, semmibe ne szenvedj hiányt…szóval ez fontosabb volt, mint mondjuk egy esti mese a mamádtól, vagy pár atyai szó a papádtól. Ezért lehetett az, hogy mire elérted a gimis kort tüskés kis vadóc lettél, akinek nem nagyon vannak barátai. A zene lett az új barátod, amiben tehetségesnek bizonyultál. Ami amúgy jó, mert így célt találtál magadnak, de egyben a siker magányossá is tett. Továbbra is csak keresed a helyed a világban, nekem legalábbis nagyon ez jött át. Pedig mellette idővel még a modell szakmába is belekóstoltál, ami még inkább a sokoldalúságod bizonyítja. De látod hiába veszel nagy házat, hiába veszed körül magad fizetett barátokkal, hiába minden, ha azok az igaziak, akikkel jó esténként bedobni pár bűnegészségtelen hambit, meginni egy-két üveg sört…szóval ha ezek a barátok nincsenek, akkor mindig is így fogod magad érezni. Én őszintén kívánom neked, hogy megtaláld a helyed a világban, hogy túl a csillogáson végre rádtaláljanak a barátok, vagy éppen a szerelem. A Tara-Plecsnit egy saját gyártású Arany-Mikrofon díjjal adom át neked. Színt admin ad majd.Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Csillag született | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |