New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 299 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 288 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Sorcha Barland
TémanyitásSorcha Barland
Sorcha Barland EmptyHétf. Okt. 14 2019, 11:43
Sorcha Barland

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Sorcha Barland
Becenevek:
Sorcha...?
Születési hely, idő:
Skócia, Glasgow; 1994. 04. 23.
Kor:
25
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Single
Csoport:
Kutatás és oktatás
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
NYU - Colegge of arts and science - Department of biology
Steinhardt School of Culture, Education, and Human Development - teacher training program
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Tanár (biológia)
Ha dolgozik//Munkahely:
Manhattan High School
Hobbi:
Veszélybe sodorni magát
Play by:
Nina Nesbitt

Jellem
Tíz dolog amit...

Szeret:
- Állatok
- A tenger
- Egy jó erős kávé
- Nyári záporok illata
- Gumicukor
- Gyorskaják
- A tanítás
- A gyerekek
- Energiaitalok
- És minden, számára veszélyesnek titulált dolgot

Amit nem szeret:
- Unatkozni
- Csokoládé
- Villámlás
- Bohócok
- Síró gyerekek
- Bogarak
- Kórház
- Ha lesajnálják
- Hazugságok
- A betegsége

Egyéb hasznos információk:
- Egy igen ritka betegséggel, az úgynevezett üvegcsontúsággal küzd. Ez annyit jelent, hogy a csontjai nagyon gyengék, akár már a legkisebb ütésre is eltörhet, így nagyon vigyáznia kell magára, hisz egy, akár könnyebb balesetbe is belehalhat, vagy lebénulhat.
- A betegsége miatt gyerekkorában szinte pufifóliába csomagolva nevelték, szinte semmit nem engedtek meg neki, amit egy korabeli nyugodtan csinálhatott, így most, felnőtt fejjel is még mindig elég gyakran viselkedik gyerekesen, és felelőtlenül, így a körülötte élőknek kéne rá jobban vigyázni, mert szokása megfeledkezni a törékenységéről.
- Közelre nem lát jól, ezért van egy szemüvege, de ezt csak olvasáskor használja, meg amikor órákat tart a gimiben.
- Egy másik ritka rendellenessége pedig, hogy allergiás a csokoládéra, így nem ehet semmi olyan dolgot, amiben a kakaóbab származéka megtalálható, még kakaót sem ihat, különben a szervezete egy igen erős allergiás reakciót indít el. Egyszer próbált csokoládét enni, akkor is kórházba került tőle, de az akkora sokkhatás volt számára, hogy azóta még csak gondolni sem mer arra az édességre.

Múlt

Részlet a Naplóból

Bakancslista
Avagy, amit megteszek, mielőtt megmurdelek.

Megtanulni biciklizni   X  23 éves vagyok, és még mindig nem tudok biciklizni.  Ugye milyen borzalmas? Pedig biztos jó móka. És ha egyszer megtanulhatnám, utána biztos el sem esnék. Vagyis... A napokban láttam egy pasit, aki hatalmasat zakózott a bringájával a főúton. Biztos nagyon fájt neki. És ha csak belegondolok, hogy mi lett volna, ha én lettem volna a helyében... Talán már rég nem élnék. Szóval lehet hogy mégsem lenne ez olyan jó ötlet.... De egyszer ki szeretném próbálni, ha már a szüleim óvó tekintete nem követ annyira.

Görkorizni vagy gördeszkázni   ✓    Igen, megvolt, és igen, köszönöm de soha többet. Anyuék persze vagy ötszázszor elmondták, hogy ők megmondták, és hogy hogy lehetek ilyen felelőtlen. Még a barátaim felé is volt néhány keresetlen szavuk, amiért sikerült rávennem őket, hogy hadd próbáljam ki. Alex még fogott is, de még így is elestem és eltörtem a kezem. De az esés előtt tök jó volt; nem is bánom, hogy sikerült őket erre rábeszélnem, egy kartörésbe még nem halok bele. Ezért megérte.

Szabadugrás vagy bármi extrém sport    X    De ez tényleg mennyire nagy igazságtalanság már, ha? Soha semmi ilyet nem próbálhatok ki, mert a legkisebb széllökéstől eltörnek a csontjaim. Pedig biztos felemelő érzés lenne fentről, egy repülőről leugorva érezni az arcunkba csapó szelet, vagy egy sziklán felmászni mindenféle biztosíték nélkül. Az ilyeneket talán soha nem próbálhatom ki... Pedig annyira szeretném...

Delfinekkel úszni   ✓    Igeeeen!!! El sem hiszem, hogy ezt kipróbálhattam. Azt hittem, hogy soha nem fogok tudni elmenni egy ilyenre az üvegcsontúságom miatt, de még ez sem akadály. A delfinek és közém senki nem állhat. És olyan aranyosak... Vagyis nem. A delfinek egyáltalán nem aranyosak. Vad és veszélyes vérengző fenevadak, akik egy jól megtermett embert is képesek kinyírni. De nagyon édiiik. És okosak. Nagyon figyeltek rám, amíg bent voltam a vízben.

Túrázni az Alpokban    X    Nem lehet. Tilos. Ha meg merem tenni, meghalok. Legalábbis a szüleim szerint. Épp ezért fetrengtem egész nap a kis alpoki fakunyhó egyik ágyán, mikor nyaralni voltunk, míg az egész családom a hegyekben sétálgatott. Ez annyira nem faiiir. Bár anyának is kibicsaklott a bokája, szóval lehet jobban jártam, hogy engem ott hagytak egyedül. Na de majd egyszer...

Barlangtúra    X    Na hát ez is olyan, mint az előző. Igaz, anyuék sem voltak még ilyen helyen, de én már régóta álmodozom róla. Csak képzeljétek el, milyen klassz lehet a vak sötétben, a föld mélyén mászkálni meg apró réseken átcsusszanni. És ha lenne valaki aki fogja a kezem és vigyáz rám, akkor simán mehetnék mindenféle gond nélkül, nem?

Eljutni Amerikába    ✓    Már középsulis korom óta erre vágyom, de hát ki ne akarna legalább egyszer az életében a világ másik felére utazni, és akár ott is élni?.  Már a gimi első éve óta spórolok erre az útra, és most végre itt vagyok, már több mint öt éve. Itt is szereztem meg az első, és a második diplomám, és nézzenek oda, az idén el is kezdhettem dolgozni az egyik Manhattan-i gimiben. Hát nem nagyszerű?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Sorcha Barland
Sorcha Barland EmptySzer. Okt. 16 2019, 20:30
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Sorcha!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Annyira cuki vagy, hát miért bújsz el amögé a cica mögé hé? Smile  Jó, a cica is aranyos. Mondjuk én pont nem kedvelem annyira a szőrgombócokat, mert szerintem irtó önző jószágok, de nem is ez a lényeg. Ha ilyen gimis tanárom lett volna mint te, akkor sanszosan nem a kémia felé orientálódom, hanem lehet még valami híres génmanipulátor őrülttudós is lehetett volna belőlem. Sorcha Barland 3673325056  De téged olvasva az jutott eszembe, hogy több ilyen pozitív gondolkodású tanár kellene a középisulikba, máris más lenne az élet. Sorcha Barland 690269075

Már a hobbidon jót mosolyogtam, bár akkor még nem tudtam, hogy nálad e amúgy egy elég komoly betegségen alapul. Rolling Eyes  Üvegcsont? Igen, hallottam efféléről, meg olvas is az ember, és valahogyan el sem tudom képzelni hogy lehet úgy felnőni, hogy minden mozdulatodra vigyázni kelljen. És ha még mindez úgy nem lenne elég, az élet még a nyakadba akaszt egy csoki allergiát. Sorcha Barland 1556694851  Ez a dupla szivatás a sorstól, én mondom. Ami amúgy megragadott nagyon, az a nyári zápor illata, amit szeretsz. Ez annyira szép dolog, mármint úgy értem, hogy tényleg csak úgy kint lenni, hagyni, hogy essen rád az eső és beleszimatolni a levegőbe. Sorcha Barland 2451935670  Szerintem az ember ilyenkor felszabadul, és igazán boldog csak attól a tudattól, hogy él. Még akkor is, ha amúgy egy elég komoly betegséggel küzd, de emberesen és mások számára követendő példaként állított kitartással viseli.  :öribari:

A történeted annyira emberi, annyira megható és annyira édes egyben, hogy hirtelen nem is tudom melyik részét emeljem ki. Először is azok a dolgok amikre vágysz mások számára hétköznapiak. Megtanulni biciklizni, meg a hegyekben túrázni….mind mind olyan, amire ha gondolunk egyet, mi egészséges csontozatú emberek egyszerűen egy hétvégén megvalósítjuk. cukika  Neked viszont vágyálom, amik közül egyiket vagy másikat még akkor is megvalósítottad, ha tudod, hogy megsérülhetsz közben, vagy valami komolyabb is történhet veled.

Nagyon helyes az egész nyelvezete az írásodnak, nagyon könnyű vele azonosulni, és mosolyt csalsz az olvasód arcára. Őrizd meg ezt a tulajdonságodat. Sorcha Barland 4142114136

A Tara Plecsnit, egy mini bakancsos kulcstartóval adom most át  neked. Színt admin ad majd.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Sorcha Barland
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sorcha & Sarah
» Sorcha & Flor
» Sorcha & Rohwan
» A lakótársak - Sorcha & Cillian

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: