New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 484 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 469 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Robin & Aiden | Business or not
TémanyitásRobin & Aiden | Business or not
Robin & Aiden | Business or not EmptyVas. Okt. 06 2019, 11:20

Robin & Aiden
2019. nyár | Kia Motors székhelye és környéke

Valahol jó érzés is, hogy munkából kell elsietnem, azon nyári munkából, amelyet én szereztem magamnak, én küzdöttem meg érte és nem szüleim jóvoltából pottyant az ölembe. Szeretnék egyre inkább elszakadni tőlük és egyáltalán nem bántam meg, hogy a Presbyterian Kórházat választottam, hisz ha nem így lenne, Aicha balesetére és igen ritka állapotára sem tudtam volna felfigyelni. A lány miatt így is pattanásik feszülnek az idegeim, nagyon szeretném megtalálni számára a lehetséges gyógymódot a legjobb orvosok mellett és sokszor azon kapom magam, hogy éjfélkor is még bent vagyok. Párszor megkaptam már odahaza, hogy miért abba a kórházba mentem, sokkal elegánsabb lenne és számomra is jobban megérné, ha magánkórházban, vagy kutató laboratóriumban segédkeznék és csak bosszankodok magamban, hogy miért kell még ebbe is beleszólniuk.
Mikor Adam mondta két napja, hogy a mai céges rendezvényre jöjjek el, nemet feleltem. Miért mennék, mikor nekem más dolgom van és amúgy is csak képletes értékű a jelenlétem? Fél óra múlva anyám jött be a szobámba, ült le hozzám az ágyamhoz és a megszokottnál jóval érzékibb hanggal kért meg, hogy legyek ott, sokat jelentene a családnak, a családtagjaimnak, akikkel egyre inkább megy tönkre a kapcsolatom. De megadtam magam neki, talán ennyire anyáskodónak még sosem láttam őt, megolvasztotta szívemet.
Pont ma a végletekbe szökik az idegállapotom, s nagyon közel voltam pár órája, hogy mégis írjak egy sms-est anyának, azzal, hogy nem megyek, de mindig eszembe jut a tekintete ott az ágyamnál, ami megállásra késztet.
Mindjárt kicsordulnak könnyeim már az autómban ülve a mélygarázs kietlen táján. Ujjaimmal szapora ritmust ütök a bőr kormányra, mely hangok azonban megszakadnak telefonom pettyenésére. Először azt hiszem, hogy Chris lesz az. Szegény, nagyon el van havazva, még a vak is látja, hogy már-már ő a Hyundai vezérigazgatója és ezzel minden munka és teher rá hárul, már csak a hivatalos bejelentés hiányzik. Hajj, hogy mennyire hiányzik! Csak hét elején találkoztunk, akkor is inkább futólag, mintsem kielégítően. Régen átmentem hozzájuk és teljes napokat töltöttem vele, a szobájában, noha akkor is sokat dolgozott, de éreztem, hogy kívánja jelenlétem, akarja, hogy öleljem, hogy az ölében üljek és cserébe én is sok törődést kaptam tőle, amolyan christopheres módon. Nagyon szeretném őt, nem csak a hangját, hanem annál többet, de minek is kínozzam magam, hiszen semmit sem erőltethetek.
De nem ő írt. Szívem hatalmasat ver, ahogy meglátom Aida férjének nevét. Megremeg kezem, de rányomok az üzenetre.

"Aidat bevitték a kórházba. Ha bármi van, értesítünk!"

Hosszasan fújom ki a levegőt, miközben hátradőlök az ölésben. Hamarosan nagybácsi leszek! Haj, remélem minden rendben lesz vele és nem fog sokáig erős fájdalmakat elszenvedni. Izgulok érte, hogy minden rendben menjen.
Eme örömhírtől végre úgy érzem, hogy erőt tudok venni magamon és mint akit nyúznak, elindulok a székhely csillivilli épülete felé. Észre sem veszem, hogy mennyire erősen szorítom a kormányt, görcsös vagyok, fáradt és hisztis már csak a gondolattól is, hogy megint valami üzleti butaságra kell mennem apához és az egyetlen boldogságforrásom sem lesz ott, mert éppen gyermekének ad életet. Hogyan kell nagybácsinak lenni? Bárhogy is, jól akarom csinálni! Nagyon sokat akarok játszani a kisfiúval!
Ahogy kiérek a mélygarázsból a szélvédőt teljesen elárasztják a rázúduló esőcseppek. Honnan jött ez a felhőszakadás? Hát ezt már nem hiszem el... Az órára pillantok, mert én ilyen esőben nagyon nem akarok vezetni, hiába van már jogsim jó pár éve és voltam már hasonló helyzetekben, de akkor is, plusz egy indok, lehet lassan le is kellene fújnom, ha még nem késő.
Tíz perc a találkozóig...
Ilyen nincs! Oroszlánmorgással taposok neki a gáznak és amilyen gyorsan csak lehet és az időjárás is engedi (ez az én esetlenben a megengedett érték másfélszerese) hasítani kezdem a forgalmas manhattani utak nedves aszfaltját. El fogok késni! Hogy késhetek el, mikor pontosan jó időben hagytam el a kórházat és egyébként sincs túl messze innen?
Hol az órát, hol az alig látható utat nézem, jár az ablaktörlő eszeveszetten, pont mint én, mikor már majdnem az épületnél vagyok, hirtelen az egyik kisebbik utcán azt veszem észre, hogy egy ember van közvetlenül az úton előttem. Izmaim a pillanat tört része alatt rándulnak össze, reflexeimnek hála tövig nyomom a féket, minek köszönhetően egy pillanat alatt megáll az autó és csak azért nem fejelem le a kormányt, mert az övem majd' elszorítja mellkasomat. Összeszorított szemeim ezután hatalmasra nyílnak, s ágaskodva próbálom felfogni, hogy mi történt. Hol a fickó??? Óh, jézusom!
Gyorsan kicsatolom magam, kiszállok az esőbe és az autó elé sietek. Szívem a torkomban dobog, a pánik uralma alá vesz, mihelyst megpillantom az embert.
- Istenem, jól vagy? Megsérültél? - szaladok oda hozzá és ijedt tekintettel nézek rajta végig, vért nem látok, ez az első, ami feltűnik, de ez még önmagában semmit sem jelent, ha kell, kész vagyok mentőt hívni.
- Sajnálom. Azt hiszem, túlságosan siettem és nem figyeltem eléggé az útra - beszél belőlem az adrenalin, szaporák is a szavaim, illetve testbeszédem is meglehetősen feszes, jóformán észre sem veszem, hogy esik rám az eső. Levegőért kapok és belélegzek párszor mélyen, tudom, hogy meg kell nyugodnom, mert pánikkal semmire sem megyek.
Szerencsére kezdek hatni magamra és már eljutok odáig is, hogy felfogjam, kit látok és ki az, akit majdnem elütöttem. Ismerős... valahonnan.
- Mi már találkoztunk, azt hiszem... - vágok részben gyanakvó, részben gondolkodóan komoly fejet, miközben próbálok valahogy úgy helyezkedni, hogy ne essen ránk az eső.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Robin & Aiden | Business or not Cbf24bf8d0426c5b7d1fc5e0442bd6257cef7a89
Robin & Aiden | Business or not 0f85d7fb9a734be75755adbf7707f1263cece25e
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
I sit beside the fire and think of all those
meadow flowers and butterflies I have
seen near the beautiful Paris.
Robin & Aiden | Business or not E4326ef1d3c6999bb645a7d303c75b9f393772dd Robin & Aiden | Business or not 4873a755fb6d8dc1c605ed4fff90f11840f4290d
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
I got this feeling inside my bones
Can't Stop the Feeling! - J . T .
★ családi állapot ★ :
I gave my heart to the most dangerous
person but I did well. Christopher!
Robin & Aiden | Business or not 9ee291e43b6545c33d41c7f35241196d891f99b9
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
Neurológus rezidens - transzlációs kutatások
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
★ hozzászólások száma ★ :
280
★ :
Robin & Aiden | Business or not 1d17d24da03fcf6c823a46d8f61354b80f9b7973
TémanyitásRe: Robin & Aiden | Business or not
Robin & Aiden | Business or not EmptyVas. Okt. 06 2019, 16:16

Aiden & Robin
- Rühellem! – hangom nem szimplán csattan a fülem és a vállam közé szorított telefonkészülékbe, miközben az esernyőmmel bíbelődve szedem a csülkeimet a kiemelt rezidencia irányába, de pont úgy robajlik egyet, mint a felettünk elterülő fekete felhőkkel tarkított égbolt – és tudod, Kang titkár, nem csak az üzleti, de összességében a legtöbb „öltözz ki, smúzolj ha akarsz, ha nem, vágj jó pofát és különben is összejövetelt! Egy kékvérű kis chaebol leszármazott köcsög vagy ugyebár, más dolgod sincs, mint kellemes természettel adózni a sok szotyolává aszott vénember és pókhálósodott asszonya, valamint huszonnyolc pulyája körében”. Ugye??? Jaaa, hogy ja, mellette minden bizonnyal ha tetszik ha nem, mert ugyebár a kedves bratyó más utat választott magának, te fogod örökölni a cég ezen szakaszára eső részét? Hát mit neked?! Tetszik? Nem tetszik? Úgyis az lesz, amit mondanak, ha bele gebedsz is el kell fogadnod a sorsodat némi őrülettel, kínlódással és rosszallással! Majd beletanulsz, ugyebár… majd belenősz a feladatba, ha már minden rangidős kihalt körülötted, a kényszer így is – úgy is meg fogja ragadni a tökeidet és jól móresre tanít. Ha más nem, hát így menni fog… így van? – kapaszkodnak bele ujjaim a csúcstechnológia tetőfogát karistolgató kis telefonba, hogy már-már fennhangon morranjak a számhoz emelt mikrofon részbe. A túlsó vonalról viszont nem érkezik se szó, se beszéd. Még a vén mókus szuszogását se hallom, miközben nyilvánvalóan két helyiség között körözve próbál velem is nemcsak, hogy szót érteni, de valamilyen úton módon kommunikálni mind azok mellett, hogy jól hallhatóan egyirányú beszélgetést folytatok a saját haragommal.
Visszatartott levegővel fülelek, hátha sikerül valami életre utaló jelet hallani az irányából.
- Befejezted? – érkezik a várva várt kérdés amit egy hangos, reszkető sóhaj követ és tesz tompává az esernyőn kopogó és egyre erősödő eső zaja.
- Van más választásom?
- Szerinted azzal ha panaszkodsz, lázadsz, bármi is változni fog, úrfi? Szerintem nem. Inkább az a kérdés, hogy hol vagy? Az apád már tűkön ül! Tudod, hogy nem érdemes kivívni a haragját mostanában, te pedig erőteljesen pengeélen táncolsz.
- Azt hiszem mióta megszülettem, azon táncolok, nem kell erre minden adandó alkalommal emlékeztetni. Jó? Egyelőre inkább azt mondd meg Kang titkár, hogy a francba jutok át ezen a rohadt kereszteződésen anélkül, hogy kivasalnának? – nem sűrűn járok ezen a környéken, főleg nem gyalogosan. De feltett szándékom volt késni – jó úton haladok – amit négy keréken haladva nem sűrűn szoktam kivitelezni.
- Hol vagy?
- Nem tudom. Vagy hat sáv megy az egyik, nyolc a másik irányba és kb ezerfelé lehet kanyarodni. Apám, és még az eső is szakad!
- Hol hagytad a kocsid?
- Miért is kell mindenhova kocsival menni? Hogy villogjon a vadonás új KIA a seggem alatt?
- Ro Bin!
- Bocsánat… a hátsóm alatt. Túl nyers voltam – teszem hozzá fitymálóan, kihangosítva a telefont, hogy ne a saját kezemmel takarjam a járművekre való rálátást, majd intek egyet a villantó autósnak, aki átenged a forgalmas zebra ránk eső részén. Mi az, hogy nem működnek a lámpák?
- Mikor érsz ide?
- Nemsokára ott vagyok, nem kell annyira… - befejezni viszont nincs lehetőségem, a jobbról érkező kocsi a semmiből tűnik fel, nekem pedig esélyem sincs gyorsítani a lépteimen, vagy éppen hátrálni…

Az imént földhöz vágott telefonom kijelzőjén még ott virít Kang titkár ráncos arca, de nem sokra rá el is tűnik, ahogy elsötétedik az üveg. Attól tartok az a nyomorúságos őrangyalom foggal körömmel kapaszkodik az életembe, s minden erejét felülmúlva gondoskodik a biztonságomról. Azt hiszem ezt nem úsztam volna meg abban az esetben, ha a sofőr nem nyom satuféket, én pedig reflexszerűen hátratántorodva nem a földön kötöttem volna ki. A lábam így is kis híján becsúszik a kocsi orra alá, na, még ha a lábszáramat vágta volna telibe… asszem' minimum derékba tört volna a karrierem.
Szemeim jókorára kerekedve bambulnak a kocsi rendszám táblájára, fejben elszámolva nagyjából százig - tízesével -, hogy képes legyek ésszerűen gondolkozni. Az esernyőm már rég messze jár, nem akarom per pillanat betájolni, hogy hova eshetett, ezért is lehetséges, hogy a ruhám szépen lassan kezd a testemre tapadni. Jelen állás szerint csupán a gondolatot próbálom feldolgozni és megszokni: túléltem baszki!  
Az első pánikot követően feltűnik a sofőr is mellettem, kinek szavait először alig vagyok képes felfogni, de aztán a szempilláimon gyöngyöző esőcseppeket kipislogva, nyelek egyet.
- Nem… nem vagyok az Istened… - rebegem anélkül, hogy rá néznék. De ó peresze, ennek az egy idétlen mondatnak kellett most is elhagynia a számat mi? – azt hiszem túlélem – nézek végig magamon, és való igaz, a csuklóm és hátsóm sajgásán kívül – mert ugyebár ezeket sikerült a földhöz csapnom – csak az ijedtség és a vad remegés az, amit érzek. Semmi egyéb, említésre méltó fájdalom.
Csupán ezután jutok el addig, hogy felpillantsak az ismerős arcra.
- Te... te nem...?
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Robin & Aiden | Business or not EmptyHétf. Okt. 07 2019, 16:51

Robin & Aiden

Tudom, hogy az élet nem egyszerűen abból áll, hogy amit akarok, azt megteszem és ha valamit nem szeretnék, akkor nem teszem. A világban, amelybe beleszülettem, kezdetektől fogva nem ilyen rendszer uralkodott, voltak kötelességeink, elvárások és szembemenni azokkal közel bűnnek számított. Rengeteg üzleti találkozón vettem már részt, éltem át akár kínzókamrában lennék és sosem gondoltam volna, hogy egyre nehezebben fogom viselni őket, de ez az igazság és sajnos érzem szívem mélyén, hogy mitől van ez. Egyre inkább elhiszem magamnak, hogy nagyon is valódi a megérzésem, tudom milyen aljas játékot űznek apáék velem, ahogyan azt is, hogy eddig nagyon is jól játszom ki a lapjaimat ellenül, mert ha fogást tudtak volna találni rajtam, akkor intézkedtek volna. A gond csak az, hogy előbb fogok én belefáradni, mintsem hogy ők feladják.
Nincs és nem is lehetne semmilyen mentségem arra, hogy miért nem vezetek kellő figyelemmel, tudom, de mégis annyira szétmegy a fejem, kiidegelem saját magamat, csoda, hogy még asztmám nem tört rám, pedig hasonló esetekben is szokott előjönni. Minden egy szempillantás alatt történik, az esőcseppek sokasága között megpillantok egy alakot és én szerintem csak a szerencsének köszönhető, hogy nem érzek a koppanást, vagy ütést az autó eleje felől, mindössze a lefékezés ereje passzírozna a kormányba, ha nem lennék bekötve. Az ijedtségtől nem tudom megítélni sem, hogy vajon elütöttem-e, így hát amint tudatosulnak bennem a történek, imádkozva pattanok ki az autóból és lépek az emberhez.
Nem csak az eső áraszt el, hanem az adrenalin is, amely tökéletesen megmutatkozik hangomban, aggódó tekintettel szólítom meg és nézek végig rajta tüzetesen. Felmérem, hogy vajon szükséges-e mentőt hívni. Vért nem látok, eldeformálódott végtagot sem, ellenben meghallom hangját és ez jelen esetben nagyon megnyugtató tény, még ha lehiggadnom egyelőre nem sikerül.
- Hogy micsoda? - kérdeznék vissza, elsőre fel sem fogom mit mond, mindössze másodpercekkel később esik le és azt hiszem, sikerülget összeraknom a dolgokat. - Jaa, igen, vagyis nem, persze hogy nem, én csak nagyon féltem, hogy komolyabb bajod esett és... - veszek egy mélyebb levegőt - Fel tudsz állni? - guggolok le mellé elfelejtve az előbbi gondolatomat és megfogom az alkarját, hogy segítségére legyek.
- Segítek! - Ez a minimum, igaz még egy kicsit kapkodósak mozdulataim, de próbálom szabályozni a légzésem ritmusát, már rajta vagyok, hogy hamarosan meg is nyugodjak. Lehet, hogy nyár van, de most nincs túl meleg és vizes a föld, a végén még megfázna, na meg az eső is szakad... azt hiszem, az az ő esernyője lehet ott a járdaszegélyen, szóval amint segítettem neki feltápászkodni, nekiállok megkergetni a kinyitott esernyőt. Itt a felhőkarcolók között szerencsére nem fúj annyira a szél, hogy sokat kelljen futnom utána.
- Tényleg nagyon sajnálom! - mondom ismételten már mellette bocsánatkérő halovány mosollyal és kinyújtott kézzel adom vissza az esernyőjét. Ahogy már sokszor, most sem tudom megállni, hogy ne ellenőrizzem le újból, hogy nincs véletlenül szüksége orvosra.
Az arca nagyon ismerős. Már láttam valahol, de mégsem rögzült be az arcszerkezete emlékezetembe, ami azt jelentheti, hogy vagy nagyon rég láthattam, vagy pedig olyan közegben, ahol leginkább senkinek az arcát sem akartam megjegyezni, hanem éppen felejteni szerettem volna. Gondolkodó, ijedt ártatlan arccal pislogok rá szavaira, érzem, hogy ő is sejt itt valamit, tán többet is mint, amit én tudok. Nem hiszem, hogy az egyetemen találkoztunk volna, onnan csak egy srácnak nem ugrik be az arca most hirtelen.
- Ugye nem a te füzetedre borítottam rá véletlenül a kávémat pár hónapja az egyetemi könyvtárban? - Jujj, nagyon mérges volt rám, azt hittem már keresztben lenyel. Ha nem ő az, akkor nincs nagy baj, azt hiszem.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
Robin & Aiden | Business or not E4326ef1d3c6999bb645a7d303c75b9f393772dd Robin & Aiden | Business or not 4873a755fb6d8dc1c605ed4fff90f11840f4290d
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Robin & Aiden | Business or not EmptyHétf. Okt. 07 2019, 18:19

Aiden & Robin
„- Fiam, szedd már össze magad! Tényleg el akarod üttetni magad minden egyes alkalommal, mikor kijössz a házból? Hát mit tanítottak neked a nevelőid mi? Addig nem lépsz le a járdáról, amíg alaposan körül nem néztél! Értve vagyok?”
Azt hiszem, nekem tényleg az a végzetem, hogy egyszer kivasaljon valaki.
Kiskoromban tagadhatatlanul túlbuzgó, figyelemzavaros és már-már neveletlen kisgyerek voltam, akinek tök mindegy volt, hogy ki mit mondott, annak tökéletesen ellene cselekedtem. Ha azt mondták, hogy nem mehetek ki játszani az esőbe, én akkor is kimentem, hogy rá néhány napra köhécselve, szememet vadul dörgölve bőgjem anyámnak, hogy milyen kegyetlen, amiért nem babusgat mintha tényleg a beteg kis babája lennék. És való igaz, ilyen alkalmakkor nem foglalkozott velem, mintha csak móresre akart volna tanítani, amiért a tiltásuk ellen cselekedtem. Nem volt ez másként akkor se, mikor az apám úgy kapta el az elegáns kis gyerekzakómnak a gallérját, hogy annál fogva rántson vissza a járdára, mikor a család elegáns fekete autója begördült a felhajtóra. Tagadhatatlanul megijedtem. Megrettentem, mikor feltűnt a sötét fényezésű, csillogó jármű, amire csak rátett még néhány lapáttal apám csattanó hangja, erős kezének szorítása a karomon, majd ahogy szigorú tekintettel gyakorlatilag behajított a hátsó ülés tőle legtávolabb eső pontjára. Ott ücsörögtem és itattam az egereket a víziló könnycseppjeimmel, mindvégig arra várva, hogy majd megpaskolja a lábamat esetleg a fejem búbját. De nem tette meg.
Azt mondtam, hogy túlbuzgó és figyelemzavaros, neveletlen gyerek voltam? Félek, hogy ez mostanság sem változott, hiszen ugyan úgy pörgök-forgok ahogy akkoriban, nem figyelek teljes egészében a környezetemre sőt mi több, a neveletlenségem is kimagasodik azon a ponton, hogy tökéletes ellenszegülésbe kezdek telefonon keresztül a titkárunkkal. Fog ez valaha változni annak tekintetében, hogy baromira nem akarom mind ezt az őrületet magunk körül?
Azt hiszem, hogy nem…
De természetesen nem az a tervem, hogy ezek tudatában – és minden neveletlenségemet felülmúlva – begyalogolok minden érkező kocsi elé, „lesz ami lesz” alapon várva a sanyarú sorsomat. Vagy a KMA széke, vagy egy szép anyaggal kibélelt, kényelmes koporsó. Talán egyre megy a kettő.
- Ühümm…. nem-nem, én… megvagyok – komikus egymásutánban váltja a heves bólogatást az ide-oda való fejrázás. Mintha legalábbis én magam se lennék teljesen tisztában azzal, hogy mit gondolok, mit érzek vagy éppen mit nem érzek. Mert szerencsére az erős fájdalom, amit egy ilyen mértékű ütközés eredményezne, hála az égnek elmarad. Ezen túl pedig mi marad? Az ijedtség, pánik. Ami ugyan úgy megmutatkozik az ő hangján is.
Mindig önálló ember voltam. Már gyerekkoromban is ha taknyoltam egy bazinagyot az aszfalton vagy a mocskos földes úton, körülnéztem az arcomból pislogó güzü szemeimmel, felálltam és már rohantam is tovább. Jó esetben egyenesen és épen, egészségesen megérkeztem ahova tartottam… rosszabb forgatókönyv szerint viszont neki szaladtam a következő akadályba, ami lehetett akár ember, akár állat, de még az asztal sarka is. És akkor még én kérem ki magamnak, ha a család óvott a Nap fényétől is? Ám jelen állás szerint önállóság ide vagy oda, elfogadom a segítségét, mert csakugyan nem vagyok biztos abban, hogy most képes lennék stabilan megállni a virgácsaimon.
- Köszönöm – hebegem, szemem sarkából vetve rá egy pillantást, annál is inkább nagyobb figyelmet fordítva az öltözetem hát… alapjában véve nem a hiányosságára mely az alkalomhoz alapjáraton nem kifejezetten illik. Annál is inkább annak irányul a kelletlen grimasz, hogy nem csak a pulcsim ujjaiból, de úgy a nadrágomból is facsarni lehet a mocskos vizet.
Gyakorlatilag csak a felegyenesedésemet követően esik le – és tartok tőle, hogy ekkor tűnik fel -, hogy ő maga is koreai. Legalábbis származásilag hozzám hasonló.
- Az én hibám is. Figyelmetlen voltam… - mutatok a még mindig esőben ázó telefon irányába. Na, hát! Egy kacattal kevesebb. Két kezem nem lenne elég ahhoz, hogy megszámoljam, hány telefont kukáztam ki az elmúlt fél évben. De mindenki tudja, ma már enélkül nem lehet élni, így amint a temetőben végezte az egyik, az apám már küldte is a következőt - de szerencsére nem történt nagyobb baj.
Egészen lilás árnyalatú ujjaim reszketve fognak rá a felém nyújtott esernyőre, amit csak jelképesen nyújtok a fejünk fölé, mintha legalábbis bármit érne az oldalasan szakadó esővel szemben.
Csak ezt követően kezdek el kotorászni a memóriámban és ilyen-olyan módon társítani valakihez a srác arcát.
- Nem… mármint nem rémlik… tényleg nem – teszem hozzá halkan, s vacogva szorítom össze az állkapcsomat, ezzel akadályozva meg, hogy tökéletes mása legyek egy csattogó csontváznak.
- Te nem a… mármint téged nem a KIA tárgyalásain, összejövetelein szoktalak látni? Javíts ki ha tévedek, de elég frusztráló, hogy ismerős vagy de fogalmam sincs, hogy honnan. Csak találgatni tudok – mozgatom magam mellett a csuklómat apró, körkörös mozdulatokkal – a világos üstöködet mintha… a legutóbbi vacsorán láttam volna.
Talán hangosan gondolkozok, és meglehet, a következő percben majd felszökik a szemöldöke egészen a haja tövébe és fennkölt hahotázással fog körberöhögni a légből kapott hülyeségemet hallva. De egy próbát megér a dolog nem?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Robin & Aiden | Business or not EmptyHétf. Okt. 07 2019, 22:45

Robin & Aiden

Voltam már kórházban betegek mellett, végezhettem már valódi vizsgálatokat és kutatásokat Manhattan legjobb neurológusai mellett és teljes odaadással, komolysággal és kellő koncentrációval tudtam megállni a helyem, hát igen, teljesen más az, amikor az ember fel tud készülni a betegekre, a gyógyításra, elvégre azért van ott bent a helyén és más az, mikor így is holt idegesen siet az utakon és csoda, hogy egyáltalán bármit is láttam a heves esőzésektől. Meg is ölhettem volna a fiút! Valamilyen szinten meglepő, hogy mennyire máshogyan viselkedek fehér köpenyben, mint most. Hát igen, nem véletlenül nem mondjuk a traumatológián kötöttem ki, igaz, akkor nem lett volna abban a kínos szituációban részem, hogy a San Diegoban megejtett szintúgy borzasztóan unalmas üzleti rendezvényen - így utólag visszagondolva sem tudom megállapítani, hogy mégis mi volt az pontosan - egy két éves kislány kérdezte, minek tanulok és én elmondtam neki nagy lelkesen, hogy neurológusnak, mire ő szétkürtölte az egész öltönyös gárdának, hogy urológus lesz belőlem hamarosan. Haj, szörnyen gáz volt, pedig én jól ejtettem ki a szót, ő értette félre, esküszöm!
Na de most nincs is szükség se mentősre, se orvosra, hála az égnek! Nem teljesen értem, hogy akkor most saját bevallása szerint jól van-e, vagy sem, mert egyszer pozitívan, aztán meg nemlegesen bólogat, de akkor hát csak egyöntetűen üvöltene, ha nagy baj lenne szóval bízok a látható jelekben.
Felsegítem, majd gyorsan még elkapom az esernyőjét, mielőtt egy széllökés valahonnan messziről befurakodna ide és messziire repítené. Jó, egy kicsit az is közrejátszik, hogy kezdek teljesen bőrig ázni és az első dolog, ami evidens az az elejtett esernyő, az autómat túl veszélyesnek titulálom jelenleg és úgy gondolom, jobb nem visszaülni oda.
Jól esik, hogy nem hibáztat és kiabál velem a történtek miatt, ellenben szomorúan sóhajtok egyet látva összetört telefonját. Ha lesz lehetőségem rá, megajándékozom egy újjal. Még egy pillantást vetek a betört képernyős elektronikára, megpróbálom megjegyezni a fajtáját. Igyekszek úgy toporogni, hogy beférjek az esernyője alá, testem nehezen viseli a hideget, könnyen megfázós típus vagyok és nem akarom még egyszer eljátszani, hogy ott szipogok Christophernek folyamatosan, meg trombitálok a zsebkendőbe, hogy legalább fél pillanatban kapjak levegőt az orromon keresztül, amíg megcsókolhatom édes ajkait.
Oké, most már van annyi higgadtság a fejemben, hogy koncentrálni tudjak, illetve befókuszálni arcát. Alapvetően nem rendít meg, hogy ázsiai az arca, errefelé sok ázsiai lakik, vendégeskedik, utazgat és miegyebek, noha tökéletesen beszéli az angol nyelvet - ellentétben velem, aki még mindig nem tud leszokni a szóvégi ű-zésről -, de ami még durvább, hogy tudom, már láttam valahol, találkoztam vele, ám az istenért sem akar bevillanni, hogy hol és mikor. Egy valamivel tudok elődrukkolni, de nagyon remélem, hogy nem a könyvtáros srác az, mert lehet innen nem megyek haza épen.
- Húú, akkor jó! - Vagyis nem, nem jó, mert megint szállhatok saját agyamba és újabb mátrixokat feltörve próbáljam levezetni szépen, kicsoda lehet ő. Sokkal egyszerűbb lenne, ha hagynám a témát és baráti módon kezdenénk elölről mindent, mintha ismeretlenek lennénk egymásnak. Most akkor hogy is kell? Kézfogás vagy meghajlás, vagy... mi a csuda. Amerikainak tűnik, de annyira meg mégsem. Ahh, ezek a buta etikettek.
Szerencsére a bemutatkozás okozta zavaromat szertefoszlatja kérdésével. Testem megremeg, talán a hidegtől, talán attól, hogy a KIA szót hallom. Arcom csontossága kiélesedik miként komoly tekintettel nézek vissza a fiúra. Úgy érzem magam, mintha leöntenének hideg vízzel, ami jelen esetben nem áll messze a valóságtól, ezt valljuk be.
- Oh jaj - bukik ki belőlem ez a sóhajéle fájdalom, ami mi sem tükrözné jobban a megvilágosodásom. - Apa üzlettársának a fia vagy? Kérlek ne haragudj rám! Légyszí ne mondd el nekik, hogy majdnem elütöttelek... - Teljes félelem jár át, hogyha kiderül, mi történt itt, akkor nagyon ki fogok kapni. És most, hogy bevillant apa szigora, egy szempillantás alatt elönt az újabb pánikroham.
- Jézusom! - kapok fejemhez, aztán az órámhoz, végül pedig lepillantok a ruhámra, mely csurom vizes. - Már vagy öt perce a második emeleti konferenciateremben kellene lennem! Ahh, ez nem hiszem el! - És most ahogy elnézem, még az esernyője is KIA logós. Hogy nem vettem észre?? Na de ez most nem lényeg, a fontos, hogy vagy gyorsan tűnjek, tűnjünk el a helyszínről, vagy teremjünk odabent szárazon.
Elkezdek remélhetőleg vele együtt az épület felé sétálni. Tíz-húsz méter választ el a főbejárattól, mialatt próbálok nem túl nyomulósan annyira közel menni hozzá, hogy azért beférjek az giganagy esernyője alá, már ha nem bánja, de nah, ez fele annyira ciki, mintha állandóan tüsszentgetnék.
- Egyébként Aidennek hívnak, Aiden Lee vagyok. Most hogy mondtad, tényleg megvan már, hogy mikor és hol láttuk egymást. - A sors iróniája, hogy a nevemet csakis koreaiul mondom ki, ami történetesen Aiden I-nek hangzik, ez pedig egyenlő lehet az aranyos Aidenie-vel, szóval kétség kívül nem tudom magam komoly felnőtt úriembernek beállítani, pedig az vagyok! Vagyis az is. Ezentúl Lee Jae Min-nek fogok bemutatkozni csak azért is.
A bejárathoz érve gyorsan odafutok a recepcióhoz és egy pillanatszerű meghajlást követően sietve köszönök nekik.
- Elkezdődött már a konferencia? - hajolok a pult fölé, melynek drága lapjára esőcseppek potyognak a hajamról.
- Igen, három perce tart, Mr. Lee.
- Ohh, értem - szontyolodom el. Bár nem is értem, mit vártam. Hogy majd nem pontos időben kezdik?
- Szólna valakinek, hogy nagyon sürgősen szükség lenne két személynek száraz alkalomhoz illő ruhákra? Ja és... - kezdek el forgolódni és kotorászni hipergyorsasággal a zsebeimben, amíg nem előhúzom a csuromvizes kocsikulcsot. Nem vagyok benne biztos, hogy még működik. - Itt az utcában áll az autóm, egy fehér Kia Sorento, valaki lenne szíves leparkolni vele? Köszönöm szépen!
- Természetesen.

- Figyu, az az incidens, tudoood... maradhatna kettőnk között? - fordulok féle bűnbánóan és legfőképpen nagyon halkan.
- Te is a konferencia jöttél egyébként? - És miattam késett el? Jó ég, ez egyre gázabb. Egyelőre még nem tudom, hogy bemenjek-e. Majd itt kint szépen az aulában megvárom míg szünet lesz... vagy, ah nem tudom, lehet tényleg be kellene osonni, de akkor a világ szégyene leszek és rántanám magammal Robint is.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Robin & Aiden | Business or not EmptyKedd Okt. 08 2019, 12:44

Aiden & Robin
Miután a segítségével sikerül feltápászkodnom a földről, kicsit tétován, de annál is inkább sután mozgatom meg magam előtt a csuklómat, mintha csak azt próbálnám ellenőrizni, hogy az esést követően ha már olyan szépen odacsaptam a vizes aszfalthoz, egyben van e még. Alapjáraton nem vagyok egy törékeny ember, anyámasszony katonája pedig főleg nem, így ha fáj is valamim, igyekszek addig kihúzni példának okáért egy fejfájás csillapító bevételét, amíg csak bírom. Az idő alatt pedig liter számra döntöm magamba a hideg vizet, mert ugyebár mint azt Kang titkár tanai is tartják, sokszor a víz hiánya okozza a fejfájást. Én pedig való igaz, hajlamos vagyok megfeledkezni arról, hogy azt a bizonyos közel két liter folyadékot a nap folyamán a szervezetembe juttassam. Ez viszont még mindig nem tudja feledtetni a tényét annak, hogy az oly gyakran érzett migrénes fejfájást csak és kizárólag a legerősebb pirulákkal vagyok képes „túlélni”.
Annak fényében, hogy egy egészen mélyről érkező kis szúrást néha fel tudok fedezni a még mindig vizes kacsóm körözgetése közben, semmi érdemlegeset nem sikerül megállapítanom, így már kapaszkodok is bele a jókorára méretezett, a cég logójával ellátott esernyő nyelébe. Ugyan totál teljesen mindegy, hogy alá állunk vagy sem, de legalább a formaiságot őrizzük meg, valamint ezzel minimálisa csökkentve az esélyét annak, hogy úgy robogok majd apám színe elé, mintha megmártóztam volna a folyóban… természetesen csak és kizárólag azért, hogy ezzel fejezzem ki nemtetszésemet a mai jelenésemet illetően.
Csupán a korunkra való tekintettel nem nyújtok neki kezet, vagy hajtok fejet a saját nemzetünk illemeit szem előtt tartva. Lehet, hogy ténylegesen pofátlannak és neveletlennek tűnök, de azt hiszem sikerül olyan kérdést kiböknöm neki, aminek hála még ő is megfeledkezik a bemutatkozás ezen szakaszáról, amennyiben megfordult a fejében.
Bingo! Az arcmemóriám valami fantasztikusat alkot mostanában. Bár az is tagadhatatlan, hogy sokkal inkább maga a fejszerkezete és az egész lénye segítette elő kézen fogva a memóriámból a rövidke pillanatképeket.
Gondterhelt tekintetét látva, sóhajáról már nem is beszélve, akaratlanul is mosolyba szalad a szám széle.
- Miért, ha nem az apám fia lennék… mármint az apád üzlettársának a fia, akkor szeretnéd ha bárkinek is szót ejtenék róla? – szökik feljebb a szemöldököm, miközben szórakozottan ingatom a fejem ide-oda – nem áll szándékomban beszélni róla és amúgy is! Én előbb kapnék a fejemre, mint te… - szemeim kis híján kipördülnek az üregükből, ahogy forgatva azokat most rajtam a sor, hogy drámai sóhajom egy pillanatra elnyomja az esernyőn koppanó esőcseppek zaját – már kiskoromban is történt hasonló, szóval apu minden bizonnyal ahhoz társítaná – és én kapnám a tockost természetesen, mert ugyebár, nem néztem körül, nem figyeltem oda jobban. Hát, hogy a fenébe ne figyeltem volna mi? Egyszerűen megtörtént. Megint.
- Azt hiszem egy kezemen megtudnám számolni, hogy hány alkalommal jelentem meg pontosan bárhol is… ne, ne érts félre, nem vagyok ám ilyen engedetlen és neveletlen, csak hát… hajlamos vagyok késni és… igen, rossz szokásom – motyogom  az orrom alatt, s már lépek is fel a járdára, hogy oldalamon a másik jól láthatóan elégedetlen sráccal megközelítsük az épületet.
- Kang Ro Bin – harsogom túl a felerősödő esőt, szerény kis vigyorral nyugtázva, hogy az arc és az „apám üzlettársa fia” személyéhez végre név is társul.
Sietős léptekkel tudjuk le az előttünk álló akadályt, többek között a személyzet rosszalló tekintetét amit ha minden más alkalommal megkaptam a késés vagy az alkalomhoz nem kifejezetten illő szerelésemmel, hát ez a grimasz… most talán többszöröse az eddigieknek. Fogalmam sincs, hogy minek szól az egész, az újonnani késésnek? Annak, hogy nyakig saras és vizes vagyok? Vagy magammal rántottam Aident is? Persze, hát nyilván az utóbbi, az előbbieket már biztosan megszokták. Vállaim közé húzva a fejemet adom át az egyik, talpig csinosba öltözött személyzetinek az esernyőmet, aki sietős léptekkel tűnik el vele, ezzel párhuzamosan intve a takarítónak, hogy húzzon felmosni.
- Ro Bin úrfi!?
- Kang titkár – fordulok vacogva a kisöreg felé, aki a fejét fogva kocog elénk enyhén csoszogós lépteivel. Épp csak egy sírból ébredt zombi látszatát kelti vele, de jó ez ide.
- Mégis, hogy nézel ki? És hol voltál eddig? Jó ég az apád nagyon dühös lesz, és… Jaj, Aiden úrfi – biccent mélyet a mai kis csíntevő társam felé – hát mibe rángatta bele ez az engedetlen komisz? Megyek szerzek ruhát és szobát, hogy áttudjatok öltözni – még vet egy pillantást a recepciós felé jelezve, hogy kézben tartja a dolgokat, és ezzel amilyen gyorsan jött, úgy el is tűnik a liftek egyikében.

- Tekintve, hogy csak hátrányom származna abból, ha bárki is tudna róla, természetesen. És amúgy se szívesen beszélek a bénaságomról, szóval ez is maradjon közöttünk jó? Nem láttál semmit – utalok itt arra a tétova bénaságra, amit lerendeztem előtte. Motyogás, dadogás, „én se tudom, hogy egyben vagyok-e” megnyilvánulás. Jó ég, de gáz!
- Hát, az apám a KIA Amerikai részének a vezetője… szerintem letépné a fejem, ha ma nem lennék itt, és fogja is a késés miatt… de… azt azért megmagyarázhatná, hogy én minek kellek ide – talán azért mert én vagyok a kijelölt örökös? Ó, hát miért is ne?  
- Úrfik?! Erre-erre – int a liftet tartó Kang Titkár felénk, én pedig már fogok is rá Aiden alkarjára, hogy jelezzek neki, indulás van.
- Azt hiszem jobb sietni, mielőtt jön az igazi égi háború fentről – mutogatok a plafon, ezzel egyidejűleg az apáink hatalmára utalva.
A liftben Kang titkár rosszalló tekintete szinte lyukakat éget a tarkómba, s csak a bent lévő tükörnek köszönhetem azt, hogy sikerül elkapnom egyszer a pillantását. Már épp nyitnám a számat, hogy a jól megszokott "megtudom magyarázni” kijelentés kiszökjön rajta, mikor megemeli a kezét.
- Egy szót se! A huszonhatos szobába fáradjatok be, szárítkozzatok meg és öltözzetek fel. A nagy tárgyalóban van már mindenki, ott várok majd – a lift csilingelve áll meg az emeleten. Nagyot nyelve hagyom magam mögött a fémdobozt, remélhetőleg Aidennel a társaságomban.
- Hát… utoljára akkor láttam ilyen zabosnak, mikor olvasztott csokit öntöttem tizenkét évesen a cipőjébe – nyöszörgöm ijedten. Jaj nekem, mi lesz itt??

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Robin & Aiden | Business or not EmptySzomb. Okt. 12 2019, 22:23

Robin & Aiden

Jót kérdez, nem is tudok egyből válaszolni arra, hogy vajon miként reagálnék, ha nem apám üzlettársának a fia lenne. Ez a kapcsolat egyébként nálunk, a mi rétegünkben - azaz bocsánat, elsőként inkább szüleink rétegében, hiszen már csak dacból is szeretném azt hinni, hogy én nem az ő elveit követem, így nem is vagyok a sznobság rabja, pedig sajna de - mindenesetre a lényeg, hogy kicsit úgy érzem magam, mintha az unokatestvérem lenne a fiú, már egészen emlékszek is rá a rég- és közelmúlt találkozóiról. De most tényleg, az apám és az ő apja ugyanúgy igazgatók, nem tudom pontosan, hogy milyen a viszony kettejük között, de elég szoros együttműködést kell tanúsítaniuk, különben elveszítene a KIA egy nagyon fontos piacot, vagy lehet előbb apa kirúgná Robin apját, amivel kétség kívül nagyon rosszul járna, mert remek család a Kang-család, csupa tehetséges emberekkel, így hát érthető számomra is, miért szükséges a szimbiózis az én és a majdnem elütött fiú felmenői között, tehát ergo majdnem unokatestvérek vagyunk. Oké, értem, semmi logika nincs ebben, de azért én akkor is ezt érzem és pont. Általában eléggé megmagyarázhatatlanok az érzéseim, már megszoktam, hogy ilyen vagyok, jobb nem is kifejtenem őket.
A kérdésére visszatérve, pár másodpercnyi tanakodás után megvonom vállam.
- Abban az esetben nem érdekelne annyira, hogy ki tudja meg. Persze nem vagyok büszke a történtekre, dehogy is, de ha rám nem tudnának visszahatni a hozzátartozóid, akkor azt hiszem, mindegy lenne nekem, ha elkürtölnéd a körödnek, mit tettem, vagy sem. Már tuti megőrültem volna, ha minden ismeretlen személy véleménye mélyen szíven ütne. - Persze nem azt mondom, hogy magasról tojom le ki mit gondol rólam, de valami finomított változatban ez lenne az igazság. Például legtöbb barátom és barátnőm tudja, hogy nem hajtok a csajokra, mert viszonylag egyszerűen el merem nekik mondani. Hogyha szoronganék a megvetések miatt, nem tudnék ennyire nyílt lenni senkivel sem. Viszont ami apáékat illeti... nos igen, velük minden más és ahogy hallom a másik szavait, ő is átérzi, mire is gondolok pontosan. Kapna a fejére, azt nem akarom, mert az én hibám és miattam sérülne feltételezem mentálisan inkább, mintsem fizikálisan, de lehet az ő apja is szereti használni a kezét. Régen azt hittem ez normális, ma már tudom hogy nem, de bár ne tudnám, hiszen változtatni nem vagyok képes ezen, így csak jobban fáj minden egyes alkalom, mikor apám tudatja velem bármilyen nemtetszését.
- Szóval te mindig is ilyen szeleburdi fiú voltál? - kérdezem vigyorogva, miután megtudom, hogy nem első eset, de aztán rájövök, hogy lehet ez túl udvariatlan tőlem, elvégre nem a haverom, hanem a családunk üzleti partnere és lényegében semmit sem tudok róla. - Oh, ne haragudj, kicsit elragadtattam magam - húzom össze magam ártatlan szolid mosollyal. Nem a haverom, sokkal tisztelettudóbbnak kell lennem így a KIA-s esernyő árnyékában.
És igen, ha már a cég beitta magát a vérünkbe, eszembe jut, hogy pontosan mit keresek én itt és több sem kell, hogy ismételten a pánik szenvedő rabja legyek és ezen Robin személyes története nem igazán tud segíteni. Kissé megdöbbent tekintettel nézek rá, amolyan "te hogy az istenben van még életben?" módon, de azt sem tartom kizártnak, hogy valamiért rosszul hallok, elég motyogósan jött át az üzenete, na meg az esernyőt verő vízcseppek is megadják az alapzajt kettőnk társalgásához. Hú, bele sem merek gondolni, hogy mi lenne most velem, ha késnék a családi bármilyen bugyutaságokról...
- Ohhh, hát akkor... azt hiszem... izé... az tök jó! - Majdnem kimondom, hogy szuper, mert nem kell felelősséggel lennem még az ő késése miatt is, bárhová is siessen dolgára, bár eléggé úgy beszél, mintha ő is a konferenciára tartana.
Gyorsan bemutatkozunk egymásnak. Áh, tényleg, Kang! Már képben vagyok. A Kangok az amerikai leányvállalat vezető családja, tudom, mert pont múlthéten mondta Adam, hogy megy hozzájuk egy megbeszélésre.
Az épületbe érve eléggé kényelmetlenül érzem magam, ugyanakkor próbálok eltekinteni a csúnya nézésektől, fűt az adrenalin, hogy mentsem a menthetőt, hiába tudom, hogy veszett fejsze az egész és már fix, hogy bünti lesz, mintha valami ovis lennék, de hát így jártam legkisebb, legrosszcsontabb gyerekként.
Nem vagyok biztos benne, hogy valaha is meg lehet még annyira szárítani azt a fránya kocsikulcsot, hogy az működjön is, de amint átnyújtom az illetékesnek, ez már nem az én dolgom. Amúgy is lassan akarnék már egy új autót, mert ez már vagy... lassan egy teljes éve megvan és az új autót ha én választhatnám ki (mint ahogy mindig apa ad egyet és én meg rábólintok, mert eddig mindegy volt, hogy milyen, de most már nem lesz az!), akkor kevesebb eséllyel lenne bepoloskázva, így talán nem öt utcányira kellene leparkolnom vele, amikor Christopherhez megyek.
Mikor visszafordulok Robinhoz, látom, hogy már nincs egyedül, de levegőt sem tudok venni, már szólítanak is nevemen. Egyből kiegyenesedik a gerincem - mármint egészséges módon, megtartva a szép S-alakját -, ajkaimat összeszorítva mosolyodom a titkár felé megszeppenten. Azért csak nem hagyhatom, hogy Robinra terelje a felelősséget...
- Ne-ne-neeem, ez nem az ő hibája, tulajdonképpen az úgy volt, hogy... - kezdek el magyarázkodni, de teljesen mindegy mit mondok, mert nem számít neki, már megy is ruhákért. Valamiért úgy érzem, hogy Kang Titkár sosem mártana engem be apám előtt, így inkább nem is akarja tudni az igazat, nincs mit eltusolni, már ha egyáltalán hinne a szavaimnak. Lehet előbb tudnám neki bebizonyítani, hogy nincs globális felmelegedés, mintsem hogy most én vagyok a ludas. Bárhogy is, pontosan látom, hogy apám miért van ennyire megelégedve a Kangokkal. Céltudatosak, gyorsak és leleményesek, Kang Titkár is egyből konstatálta, hogy ez itt most nem a dorgálás ideje.
Ahogy kettesben maradunk, elönt a KIA cég súlya, idebent máris feszültebben érzem magam, holott ez már az én butaságom, túlreagálom tudom, de hiába a sok év ilyen pszichés őrültségeket hoz ki belőlem. Talán éppen ezért kérem meg ismét Robint, hogy ne mondja el senkinek a történteket.
- Megegyeztünk! - felelem megörülve, hogy ezzel mindketten eltemettük az elmúlt perceket mélyen a föld alá. Van egy közös titkunk, milyen... menő? Vagy király? Romantikus? Nem, az semmiképpen sem!
- Azta! Én is pont így érzek. Nem tartozom a céghez, csak vérem köt ide, de pont ezért lehetetlenség menekülni a formaiságok elől. Még szegény nővéremet is mindig várja apa a rendezvényekre, pedig neki már megvan a saját divatcége. Most is csak azért nincs itt, mert éppen a szülőszobában várja az unokaöcsém megérkeztét. - És ahogy ezt kimondom, újból megfeszülnek izmaim az idegességtől. Legszívesebben felhívnám őt, hogy hogy van, de lehet jobb, ha nem zavarom, mert éppen minden nagyon fáj neki.
Felkapom fejem a titkár hangjára és Robin érintésére szófogadó fiúként megindulok a lift irányába. Rettenetesen vacogok már a teljesen átázott öltönyben és ingben. A liftben szó szerint mar a feszült levegő, a teljes csendet csak a rólunk csöpögő víz hangja töri meg, illetve valahol félúton az én erőteljes tüsszentésem, melyet próbálok elfojtani, de sajnos kikívánkozik belőlem, hogy aztán megtörölhessem orromat egy nadrágom zsebemben már szétázott papír zsebkendőbe.
- Elnézést! - sóhajtom a kellemetlen és irtó ciki jelenet után, s már hirtelen azt hiszem, hogy hozzám beszél Kang Titkár, nem mondom, meglehetősen meghűl bennem a vér egy másodpercre, arra a bizonyos "Egy szót se!" felszólalásra, majd pittyeg egyet a lift, jelezvén, hogy megérkeztünk.
Teljesen összehúzva magam, szélsebes léptekkel próbálom megiramozni azt a huszonhatos szobát Robin mellett. Felszült vagyok, de szavai áldásként hatnak rám, egyszerűen nem tudok nem elmosolyogni a történetén.
- Csokit öntöttél a cipőjébe? Miért csináltál ilyet? - Jó, Robin tényleg sokkal rosszabb volt kiskorában, mint én. Így belegondolva, én egész jó gyerek voltam, bár ha így vesszük, most is jó gyerek vagyok. Persze amennyiben leszámítjuk, hogy feleslegesen és provokatívan eljár a szám, meg mondjuk lehet nem kellene a ház falának takarásában lesmárolni a Hyundai örökösét egy olyan rendezvényen, ahol minden vendég ökológiai lábnyoma kiteszi egy jobb sorsú afrikai ország összes lakosáét legalább kétszer.
- Ez lesz az - nyitok be a huszonhatos szobába magam elé engedve Robint. Mondtam én, hogy úriember vagyok!

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Robin & Aiden | Business or not EmptyCsüt. Okt. 17 2019, 17:57

Aiden & Robin
Ha jobban belegondolok, nem szívesen lennék a magam helyében… vagy pont az, hogy lennék és különben is ki az a hülye, aki nem használná ki mind azt az „előnyt”, ami adatott a számomra? Mióta az eszemet tudom, képes voltam az apám nevével takarózni. Mindig volt egy biztos pontom, egy biztos segítségem és hátterem az apám személyében, ha ott volt, ha nem. Ha hülyeséget csináltam, ha bajba kerültem vagy lehetetlennek láttam egy adott vitát akár a tanáraimmal kapcsolatban is, elég volt pofátlan módon a nevemet, az öregemet vagy éppen a bátyámat említeni, onnantól kezdve nyert ügyem volt. Mert ugyebár erről rendszerint hajlamosak voltak a kis vénséges vén tanáremberek megfeledkezni. Én pedig képes voltam azt gondolni, vagy épp elképzelni, hogy a korai demencia teheti ezt velük, nem pedig az érdektelenség, mondván minden diák egyforma, baromira nagyon mindegy, hogy ki az, honnan jött, mit akar vagy mit nem.
Butus, szerencsétlen kis tinédzserként, úgy tartottam, hogy mindig takarózhatok majd a Kangok nevével, és a társaim, idővel pedig mindenki, aki körülöttem élt, ugyan úgy elhitték ezt. És most láss csodát, kézzel fogható mind az a hatalom, ami még annak ellenére is a kezemben van, hogy semmi, de az ég adta egy világon semmi hatásom nincs a család életében, míg ki nem neveznek majd vezetőnek. Aiden is ezt hozza mentségéül… az ő apja üzlettársát az én apámban, valamint a lehetőségeket melyek a kapcsolatainkban rejlenek.
- Nem foglalkozhatunk mindig mindenki véleményével, vagy lelki egyensúlyával… tökéletes őrület lenne – értek egyet vele – de ez most nem arról szól, hogy büszke vagy, vagy sem a történtekre, mert valljuk be, nem kifejezetten rajtad múlt a dolog. Figyelmetlenek voltunk, ehhez most két ember kellett. Márpedig aki négykerekűt vezet, annak el kell fogadnia, hogy sajnos tele vannak az utak más, figyelmetlen autósokkal, biciklisekkel, de még gyalogosokkal is. És lám… most pont itt volt egy figyelmetlenebb, aki rohant a szakadó esőben, kitakarva a rohadt esernyővel az egész látóteret – pillantok a felettünk kopogó, emblémával ellátott csodára, de ezen a ponton már letörölhetetlen a szórakozott mosolyom.
- Ó, semmi baj – intek a bocsánatkérésére – Mindig az voltam. Az orvosok szerint figyelemzavaros, és hiperaktív. Papírom is van róla, de ma már eltekintenek tőle, mondván „kinőttem”… sporttal, zenével kötöttek le, gondolván megoldható vele a „probléma”. Ilyen szempontból, ha úgy vesszük, volt is valami értelme annak, hogy kiderüljön, vagy ha nem is volt semmi bajom, de félrediagnosztizáljanak. Aztán elvileg meg is oldották a bajaimat, szóval fogjuk rá, hogy most kifejezetten… normális vagyok. Az más kérdés, hogy jelen esetben mást se teszek, mint bebizonyítom ennek ellenkezőjét, deee ez tökmindegy – mintha ténylegesen mindegy lenne, játékos lendülettel és arckifejezéssel legyintek egyet, hogy számára is bebizonyítsam, valójában nem érdemel több szót és figyelmet a téma. Mindig is utáltam, ha rólam volt szó, talán ezért is fedezhet fel most némi zavart az én arcomon is, melyet a vékonyka vonallá keskenyedő, nevető szemeim rejtekében láthat ólálkodni. Nem tagadom, az elmúlt huszonkét évem önmagában erről szólt… apám fényezett a létező összes üzletpartnerének, főleg az esetben, ha azok lány utóddal és nem kevés vagyonnal rendelkeztek. Ő maga természetesen tisztában volt minden hiányosságommal és az örökös engedetlenségemmel, de próbált a létező legjobb fényben feltüntetni, mert hát… szükség van egy feleségjelöltre, természetesen. Hogy eladó félbe kerültem? Neeeem mondanám… apu persze így gondolja, én már annál kevésbé…
A villámgyorsan lepörgetett bemutatkozást követően már be is nyújtja Aiden kérelmét a recepciós részére, mikor is a kedves Kang titkárunk elő robog az épület ki tudja, hogy melyik zugából – mert ugyebár ő az a fajta beosztott, aki mindig ott van, de soha se láthatjuk – hogy kis híján fülön csípve engem, hangjába és tekintetébe rejtse minden létező haragját és kelletlenségét a személyemet illetően. Nem szívesen szembesülök a kisöreg haragjával. De jelentem, semmit nem tehetnék most vele szemben, legyek én bárki, a szavam per pillanat nem számít. Nem véletlen az se, hogy amint meghallom Aiden hangját, már intek is neki jelezve, hogy felesleges próbálkozás, inkább hagyja a francba.
Csak azután fordulok felé, mikor Kang titkár elszedi a csülkeit a hallból.
- Hidd el, bármit is mondasz neki, ugyan meghallgatja, de a saját véleménye mindig meglesz. Látott engem felnőni, ebből pedig csak és kizárólag azt fogja leszűrni, amit látsz is rajta… már hozzá szoktam – vonok vállat némi elégedetlenséggel a hangomban, apró vállvonással jelezve, hogy valamilyen szinten mégis fáj ez a fajta bánásmód, bármennyire fogadjam is el a dolgot. Nincs más választásom.
- Ohh, egy gyermek – mert hát tagadni se tudom, imádom a gyerekeket. Előbb kötök ki egy játszótéren az úton elhaladva, mintsem egy bárban vagy kocsmában – gratulálok hozzá és jó egészséget nekik! – bólogatok őszintén a jókívánságaim közepette, majd a tarkómat vakargatva egy drámai sóhajtást fűzök hozzá.
- Az apám örököse vagyok.. Szerinted mennyire akarok az lenni? Mennyire érdekel engem ez? Komolyan, legszívesebben kupán vágnám a bátyámat azzal a rohadt nagy egójával, amiért a székbe vagyok kénytelen ülni majd apa után – fortyogok dühödt, felidegesített vadként, mert amilyen jótét lélek, szórakozott és víg kedélyű tudok lenni alapjáraton, bizonyos témákat illetően ugyan ilyen mértékű harag is képes a hatalmába keríteni.

A liftben megszólalni se merek, egyszerűen hallgatom a csepegő víz hangját, figyelem a kisöreg tükörképét, hogy aztán összerezzenve, elkerekedett szemekkel pillantsak a mellettem ácsorgóra, annak hangos tüsszentését követően. Csak és kizárólag Kang titkár jelenlétének köszönhető az, hogy nem fejezem kis szórakozottságomat egy hangos nevetéssel.
- Hogyan? – motyogásom egészen halknak tűnik a folyosón haladva, s mihelyst tisztul a kép, biccentek egy nagyot – jajaja, hát… gyerek voltam. Gondoltam jó muri lesz megviccelni a mindig morgós titkárt valamivel. Hát… nem volt annyira vicces, én mondom. Így utólag belegondolva természetesen igen, de amit az apámtól kaptam érte, jaaaj, ne tudd meg! – heves fej ingatásommal fejezem ki azt a hatalmas csetepatét, amit akkor apu lerendezett, mert mikor, ha nem valami nagyobb szabású, általa tartott, neves emberekkel teli esten tettem volna azt, amit. Azután persze összekaptam magam. Egy időre.
- Nem akarom ezt… - már bújok is ki a fekete, szanaszét ázott felsőmből, ahogy belépek a sokkal inkább lakosztálynak tűnő „szobába”, hogy az egyik szék támlájára helyezett törülközőt magamhoz ragadva, átdörzsöljem a hajamat – hát miért kellünk mi ide? Vágjuk a jópofát mindenhez? Mutogatni, hogy vagyunk, mert… vagyunk? Mi beleszólásunk lesz nekünk bármibe is? – rúgok bele egyet a korábban földre ejtett vizes pulcsimba, mely placcsanó hanggal ér földet nem messze Aidentől – baszki – képedek el, esek pánikba – hát én… én tényleg kelleni fogok innentől minden hülye összejövetelre…

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Robin & Aiden | Business or not EmptyVas. Okt. 20 2019, 15:46

Robin & Aiden

Oké, oké, én teljesen egyetértek vele, mert tényleg nem volt semmilyen zebra az úton, vagy lámpa, bár ettől még kellemetlenül érzem magam a történtek miatt, ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy ideje lapozni, mert nem tudjuk megváltoztatni a múltat és szerencsére nem történt tragédia, mindketten életben vagyunk, elsősorban ő, hiszen az ütközés pillanatában ő volt a puhatestű, én meg a fémóriás. Abban is bízok, hogy majd az idő elfedi a traumát, már csak apám haragjától félek, mert ha neki kiderül, akkor teljesen mindegy lesz, hogy miket hadoválok össze indokként. Ha meg Christopher megtudja, akkor pedig tuti beirat valami "hogyan vezess lassan és biztonságosan, hogyha egy őrült sofőr vagy" tanfolyamra. Ő honnan tudná ezt meg? Hát, alapvetően elég nagy a szám és úgyis elmesélném az összes napjaimat neki, amíg nem találkoztunk, még azokat is, amit amúgy lehet jobb lenne, ha nem tudna.  
Örülök, hogy nem zavarja a közvetlen beszédstílusom. Szeretem a nyílt embereket! Gyorsan közbe is szólnék, hogy miket sportolt és milyen zenét tanult, mert mindkettőben benne van a közös pont lehetősége, ha meg éppen teniszezne, akkor biztosan befűteném, hogy legyen a párom, mert a jelenlegi csapattársam szörnyen béna és nem tudok vele rendes meccseket játszani. De persze nem pattogok, illedelmesen végighallgatom és elraktározom fejemben, hogy erre majd még később visszatérek, ha alkalmam lesz rá. Azt mondja, hogy "most kifejezetten normális". De furi! Meg akarnám nézni, mikor kevésbé normális. Izgalmas egy srác az biztos.
Mikor elhallgat, én csak felnevetem jókedvűen. Egy kicsit magamat vélem felfedezni benne, így a szavak öntésében és ahogy lecsapta a mondat végét, mintha rájött volna, hogy kezd igazán sokat beszélni és inkább gyorsan befogja. Igen, eléggé ismerős a helyzet.
- Mi eddig miért nem ismertük egymást? - teszem fel visszafogottan nevetve ezt a költői kérdést. De most tényleg, ha eddig is egy közegben mozogtunk (mint ahogy egyébként nem, mert menekültem a családi dolgok elől, mint ahogy ő is), szóval nah... nagyon bírom! És azt hiszem, ez a kérdés egyben nem közvetlenül, de választ is ad mindarra, amit mondott: megértettem, hogy ő miben felelős a balesetért, egyben pedig nem zavar, hogy ilyen, szerintem nincs vele semmi probléma. Avagy...
- Szerintem nem a probléma a probléma, hanem a probléma a hozzáállásuk a problémához... - utalok arra, hogy a hiperaktívság önmagában nem rossz, csak az emberek, esetünkben a hozzátartozóink felfújjál a dolgot, mert extrapéldásan kell viselkednünk, bár ahogy kimondom a filmbeli idézetet, rájövök, hogy szörnyen cikin hangzott most így tőlem. Jack Sparrow menőbb, mint én. - Hehe, nagy Karib-tenger kalózai fan vagyok, ne is figyelj rám... - legyintek, de legalább a szörnyű hideg ellenére kezdem jól érezni magam, amíg rám nem tör a pánik.

Ahogy végzek a pultnál és visszalépek Robinhoz, már látom, hogy az egyik ismerős tag nem kellemes szavakkal illeti. Gondolkodás nélkül ugrok bajtársiasan, hogy megvédjem, de Robin és legyint, illetve a titkár is tudomásomra adja, hogy esélytelenek törekvéseim, úgyhogy kénytelen vagyok elcsöndesedni.
- Ő neked pontosan kicsodád? - Hiszen úgy mesélt róla, mintha rokona lenne, ami valószínűleg így is van, csak nem tudom, hogy pontosan milyen is a családfa rajza náluk. Én is egy Kang Titkárhoz hasonló férfi védő leple alatt nőttem fel Párizsban, csak ő mindössze beosztott volt, nem rokon. Ettől függetlenül szorosabb kapcsolat alakult ki köztünk, mint a szüleimmel.
Tudat alatt szüntelenül szurkolok Aidanak, hogy gondok nélkül világra hozhassa első gyermekét, nem is sikerült magamban tartani.
- Köszönjük! Vagyis köszönik majd, mikor átadom. Nem igazán tudom, hogy ilyenkor mit kell mondani, mert ez az első eset. - És nagyon-nagyon izgulok is, hogy mi lesz, már megbarátkoztam a gondolattal, hogy napokat fogok a kicsivel tölteni és vigyázok rá, amíg Aidaék vagy dolgoznak, vagy alszanak.
Teljesen átérzem, amit mond, de közben pedig mégsem. Mindenesetre jó megismerni az ő helyzetét és tudni, hogy bizony náluk is minden olyan, mint nálunk. Igaz, ha nagyon őszintén kellene válaszolnom arra a kérdésre, hogy szeretnék-e igazgató lenni, akkor igennel válaszolnék. Szeretnék bizony, hasznos akarnék lenni én is az örökségünknek, de az élet úgy hozta, hogy az épségem miatt jobb, ha elkülönülök és elszigetelődök ettől az üzletpolitikai dologtól. De azért egy picit tényleg úgy gondolom, hogy nekem ez így jó, orvos leszek, amiért kitartóan küzdök és így nem keveredek annyiszor céges vitákba, mint egyébként keverednék. Ez a téma már nagyon érzékeny pontom, szavak nem is jönnek ki belőlem, csak arcom jelzi Robinnak, hogy megértettem a helyzetét.

Egy igencsak kellemetlen lift út után megcélozzuk a megadott helyiséget. Sosem fordult meg a fejemben, hogy csokit öntsek bárkinek is a cipőjére, vagy cipőjébe. Ellenben pár rosszaságot én is elkövettem még tíz év alatt.
- Nem vagy édesszájú? - nevetek. - Ha a kezeim közé bármilyen halmazállapotú csoki került, akkor hétszentség, hogy perceken belül az egész arcom csupa piszok volt, mert úgy faltam, ahogy nem szégyelltem - vigyorgom. Megtörtént, nem is egyszer. Máskor meg elbújtam a ház oldalánál és mikor hazajött Adam, előrántottam a vizigépfegyveremet és azzal locsoltam míg csurom vizes nem lett. Aztán kaptam ért, amint utolért.
Közben beérünk a szobába és egy pillanatra megakad bennem a levegő, hogy Robin már le is kapja magáról a felsőt. Erre nem igazán voltam felkészülve. Kicsit beljebb megyek és látva őt, kibújok a rakóból, bár hozzá képest kissé elveszettnek tűnök.
- Igen... - felelem tőlem igencsak szokatlanul komoly hangon. - Mutogatjuk magunkat, mert vagyunk, mert megszülettünk, mert apáink fiai vagyunk. - folytatom viszonylag érzelemmentesen, mint aki már beletörődött, miközben a vizes ingemet próbálom elválasztani bőrömről és kigombolni a gombjait. - Ellenben csak büszkélkednek, hogy milyen felnőtt jóképű fiatalemberekké cseperedtek a véreik, beleszólni az beszélgetésekbe már nincs jogunk, legalábbis nekem. Neked lehet valamivel nagyobb van... - Merthogy nem írom le őt, eszemben sincs.
Kissé megrezzenek a meglepettségtől, mikor belerúg egyet a földön lévő pulcsijába, ami majdnem eltalál engem. - Rosszat mondtam? - pislogok rá és most tényleg nem tudom, hogy mi történik. Olyan, mintha bevadult volna, vagy túlhergelné magát.
- Hé, hé, nyugi! - közeledek felé aggódó szemekkel, suttogva a szavakat és remélem, hogy le tudom csillapítani. - Ígyis-úgyis ugyanaz fog történni, bemegyünk, leülünk és csendben végigüljük a konferenciát, majd szünetben minél gyorsabban kimegyünk, hogy ne találjanak meg apáék. - Ahogy elé érek, gyengéden megérintem mellkasát. Igazából csak nyugtatni szeretném, nem fogdosni, de megérzem az erős testét, annak melegét hideg ujjaim alatt és ekkor elbizonytalanodok, hogy ezt már lehet nem kellene. Nem volt bennem semmi rossz, vagy buja gondolat!
- Tudom, hogy elég irritáló lesz a jövőben, de a mostani alkalomnál itt leszek és együtt futunk majd az üldözők elől! - mosolyodom el hűségesen és leveszem róla a kezemet. Ekkor veszem észre, hogy félig kigombolt ingben vagyok, ami ráadásul testemhez is tapad. Szerintem ideje gyorsan túlesni a szexizésen.
A közeli pillanatok után lépek kettőt hátra és tekintetem a száraz ruhák felé vezetem, gyorsan kigombolom a maradék gombokat is és bebugyolálom magam a törülközőbe. Jaj, nagyon hideg volt már!

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Robin & Aiden | Business or not EmptyHétf. Okt. 21 2019, 14:06

Aiden & Robin
Egész eddigi életemben könnyen, már-már pofátlan egyszerűséggel kötöttem barátságot a körülöttem lévőkkel. Persze mind ebbe beleszólt, és közrejátszott az, hogy ki vagyok és milyen családból származok, mert csakugyan – nem fogom homokba dugni a fejem – de sokan szerettek volna azon kivételes személyek és szerzetek lenni, akik jó viszonyt ápolnak egy apám-féle befolyásos ember sarjával. Mert ki tudja, hogy mikor történik valami, amikor majd mi fogjuk kihúzni őket a trutyiból? Persze abba soha nem gondoltak bele, hogy mind ehhez nekem semmi közöm. Én is csak egy báb vagyok, egy kifejezetten jól összerakott játékszer vagyok az apám számára… csak egy gyerek, akit úgy formál és nevel, ahogy szeretne, és ahogy jól esik neki, amilyennek látni szeretne. És azt is hozzá kell tennem természetesen, hogy soha nem az a jótét lélek volt, aki bárkinek segítséget nyújtott, vagy ingyen osztogatta a jó szándékú kis megnyilvánulásait. Erőteljesen megválogatta mindig is azt a társaságot, amivel egyáltalán leméltóztatott ülni beszélgetni és társalogni. Ő aztán soha nem vetemedett arra, hogy valamiféle jött-ment, habókos fafejű próbáljon vele szót érteni. Csak és kizárólag elit körökben mozgott, és én voltam egy bizonyos „összekötő” az elitisták és a pórnép között az iskola régióiban....
De még mielőtt hatszor körbebeszélem a témát, mintha legalábbis Arizona államba akarnék eljutni Európán keresztül, vissza az alapokhoz. Amilyen gyorsan találtam barátokat kölyökkoromban, úgy van egy olyan érzésem, hogy Aiden is egy potenciális barátjelöltté vált most a megszokottnak aligha nevezhető kis „összefutásunk” alkalmával.
- Mhm, talán nem mozgunk annyira egy közegben, mint amennyire egy közegben kellene, hogy mozogjunk – darálásom végeztével „mi van?” pillantással lesek az esernyő fém váza irányába – ohh, mindegy is, nem tudom te hányszor jársz bent a székhelyen vagy bármelyik KIA épületben, én jobb szeretem kerülni őket, ha nem muszáj, hogy ténylegesen tiszteletemet tegyem. És javarészt ha kell se megyek el még akkor se ha megígérem… talán ez lehet az oka? Talán – adom meg helyette is a választ, ezzel újonnan magamat véve elő ludasként. Ami persze nem áll távol az igazságtól. Volt, hogy a saját apám adta ki az utamat egy rendezvényen, olyan látványosan untam és utáltam az egész kialakult helyzetet, a sok vénembert vagy jópofizó vénasszonyt, a világi pompába öltöztetett korosztályom béli lánykákat, akiket gyakorlatilag képtelenség volt lepattintanom magamról. Ha nem a nyakamban lihegtek, mint egy megkergült libasereg, akkor távolról próbáltak szemkontaktust tartani, játékos kis pillogásokkal és mosolygásokkal hívva fel magukra a figyelmet. Kösz szépen, de ebből nem kérek. Ha tudnák azok a szerencsétlenek, hogy apuci tenyészkancát akar belőlük nevelni, nem bájolognának olyan lelkesen minden alkalommal.

Az épületben csak fokozódik az eleinte érzett aggodalmam és kétségbeesésem, főleg az idő alatt, míg Kang titkárral lezavarjuk aaaa… hát elég egyoldalúra sikeredett beszélgetést.
- Ő? Apám titkára. Ennyi. Fogalmam sincs, hogy honnan szakította le a vénséget. Még taknyos voltam, mikor már neki dolgozott. Nem rokon, egyszerűen ő is csak Kang néven született. De meglehetősen szoros, sokkal inkább baráti-testvéri kapcsolat van közöttük. Mindenekfelett ő a legnagyobb bizalmasa az apámnak én pedig egyfajta nagypapát láttam benne. Ezért mertem vele pimaszkodni napi rendszerességgel.  Aztán ahogy beléptem a nagykorúak körébe, mintha minden megváltozott volna és látod, már ilyen a kapcsolatunk. Lassan inkább üzleti, mint bármi más… hiányzik a „régi öreg” – mély, drámai sóhajjal húzom el a számat, mely elég idétlenre sikeredik ha azt vesszük, milyen állhatatosan igyekszek legyőzni a folyamatos hidegrázásból eredő fogvacogást és reszketést.
- Első eset? – nevetem el magam, fázósan fogva össze magam előtt a karjaimat – úgy beszélsz mintha valami tragédia lenne, nem is örömre okot adó tényező.

- Ó, dehogynem! Ne tudd meg, hogy mennyit hallgattam annó, hogy „Ro Bin, ne egyél több édességet mert kilyukad az összes fogad!”… aztán gondoltam kompenzálom egy kis savanyú cukorral a dolgot, hátha ez megnyugtatja anyám mindig zavarodott kis lelkivilágát. Nem jött be. De ja, cukrot csokival ettem. Mai napig szeretem, de már inkább vagyok oda a sós dolgokért… mindent megadnék most egy meleg sajtos croissantért – mert ugyebár ennem azt ma még nem sikerült, és a semmiből érkező, piszkosul hideg esőben való ázást követően most valami meleg kívánnék.
Amint placcsan a teljesen átázott, amúgy vékony anyagú pulcsim a földön, már nyúlok is a törülközőért, hogy mind a hajamat, mind pedig a bőrömet megtörölgessem és melengessem a száradás reményében. Ami csak addig tart, míg el nem önti az ideg az agyamat. Talán ez az apám legnagyobb ellensége, nem is a hiperaktivitásom… a semmiből kerekedő haragom. Képes vagyok két tizedmásodperc alatt felhergelni és belehergelni magam valamibe, aminek általában nincs jó vége.
Ennek hozadékaként sikerül majdnem Aiden arcába repítenem az átvizesedett pulcsimat. Szegény azt hiszem gyorsan meggondolná magát ez esetben a személyem kérdésében…
- Nem! – vágom rá, fortyogva pásztázva a márvánnyal lerakott padlót, elvégre mi rosszat mondott volna az igazon kívül? Mondjuk tény, hogy az igazság az a mi esetünkben piszkosul rossz és fájdalmas.
Az idegességtől bepárásodó szemeimet csak akkor emelem az arcára, mikor elém ér, hideg ujjai hatására még összerezzennem is sikerül a nagy fortyogatás közepette.
- Annyiszor kívántam azt, hogy bár csak egy átlagos, hétköznapi családba születtem volna, ahol annyi a napi kötelezettségem, hogy tanuljak jól, mosogassak el magam után és ne maradjak kint sokáig, nehogy a szüleimnek aggódni kelljen. Pedig ilyenkor alapjaiban véve nem történt semmi említésre való, csupán a szokásos ténye annak, hogy ki az apám… hát most ezerszer annyira kívánom ezt. Tényleg nem akarok itt lenni – bicsaklik előre a fejem, ezzel fekete üstökömet mutatva csak Aidennek. Fogalmam sincs, hogy miért teszem, talán nem akarom, hogy lássa rajtam, hogy valójában nem vagyok olyan határozott és erős, mint ahogy küzdök az apám ellen. Mert valljuk be, gyenge vagyok, nem erős… és mind ez csak elkeseredett próbálkozása annak, hogy valahogyan mentesüljek a felelősség és a kötelességek alól.
- Köszönöm – motyogom végül az orrom alatt, újra megemelve a kezemet, hogy a tincseimből csepegő vizet elapasszam végre – vedd le most már mert megfogsz fázni – biccentek a testére simuló ing felé – megnézem, hogy van-e hajszárító, azt hiszem arra is szükség lesz ha nem csapzott kutyaként akarunk bemenni. Bár! Talán hamarabb szabadulunk – vigyorodok el gonosz manó módján, ezzel mutatva be neki újra a semmiből jövő változást. Hangulatingadozás volna? Nem. Ez vagyok én.
Ezzel pedig már indulok is a fürdőszoba irányába, hol a hatalmas, padlótól plafonig érő tükörben megjelenő másomat látva sikerül megállapítani, hogy ritka szarul nézek ki.
- Aaaaah, meleg a padló – szakad ki belőlem mintha csak egy örömködő kisgyerek lennék, aki most tapasztalja meg életében először, milyen is az a padlófűtés – mit gondolsz, nem maradhatnék inkább itt? Amúgy van hajszárító is... jé... - fogom ujjaim közé a zuhanyzó melletti asztalkán lévő tusfürdőt - mikre nem gondolnak ezek... ha esetleg letusolnál, még erre is van lehetőség.- én csak azért nem szánok rá több időt mert első körben sietünk, vagy mi. Másodszor nem fogok egy nap kétszer letusolni csak azért, mert apám előtt tiszteletemet kell tenni. Amúgy is most zuhanyoztam odakint nem?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Robin & Aiden | Business or not EmptyPént. Nov. 08 2019, 14:31

Robin & Aiden

- Talán... - suttogom megismételve utolsó szavát, miközben a Kia épülete felé pillantok. Eddig csak látásból láttam őt, meglehet dacból sem akartam megismerni, főleg Chris után, akivel kezdetben nagyon nem jöttük ki jól és sok fájdalmas élményben, illetve érzésben gazdagodtam általa. Christopher is velem egykorúnak tekinthető, első találkozásunk előtt annyira lelkes voltam, hogy végre megismerhetek egy a magunk köreiben felnőtt fiút, aki majd biztosan a barátom lesz, ehhez képest mást sem kaptam tőle csak azt a tökéletes örökös képét, amit apám akart volna belém is égetni, de nekem nem sikerült megfelelnem. Chris volt számomra a példa, hogy igenis velem van a baj, neki sikerült tökéletes örökösnek lennie ilyen fiatalon és ki ne mérgelődne ilyenkor saját maga gyengeségén. Aztán múltak az idők, jóban lettünk, mondhatni eléggé nagyon is, de ez az érzés azóta is változatlan és minduntalan irigylem őt, még ha nem is mutatom ki, vagy merőben az ellenkezőjét állítom.
Szerintem a vele való tapasztalataim miatt nem akartam megismerni ezt a fiút, teljesen abban a hitben voltam, hogy ő és a testvére is olyanok mint, Christopher, még ha a bátyja, ha jól emlékszem, szintúgy orvos. Emlékszem már rájuk, fel is csillant a szemem a bátyja szakmájára, apám is egyből párhuzamot állított köztünk, de aztán újra az üzletre terelte a témát. Most viszont nagyon mérges vagyok magamra, amiért a félelmem és az irigységem legyőzött, s így egészen ezidáig elszalasztottam pont azt az embert, akivel tán a legjobban hasonlítok és aki tényleg meg tudja érteni, hogy mit érzek.

Kicsit zavar, hogy nem tudom, pontosan kivel beszélek az idősödő ember személyében, azt tudom, hogy milyen beosztásban van és mi a neve, de hogy pontosan kinek a kije az homályos. Robinnal szoros kapcsolatot ápolhat a testbeszédükből és a szemkontaktusukból ítélve, emiatt első tippem, hogy rokonok, bár jobb rákérdezni, mintsem buta tényekbe ringatnom magma, mert annál még az is jobb, hogyha hülyének nézne.
Meglepettségtől kúsznak fel hirtelen szemöldökeim, mikor meghallom hogy titkár és kész. Még jó is, hogy megkérdeztem... Ahogy részletezi a kapcsolatot, elkezdet bólogatni, jelezvén hogy értem, milyen típusú kapcsolatra utal. Apám egyik beosztottja szintúgy ápol velem ilyen közvetlen viszont, pontosabban az egyik apám helyett apám, tud rólam majdnem mindent, a másik ember a sofőröm, ő nem annyira sok évtizede van apám szolgálatában, de jól kijövünk, pedig az elején nagyon haragudtam rá, hiszen tudok vezetni, csak miután a második büntetés jött a rendőrségtől gyorshajtásért, büntiből eltiltott a vezetéstől és így mindenhová a sofőrömnek kellett furikáznia. És én ezért természetesen szegény sofőrömre voltam mérges, de szerencsére nagyon jól kezelte, én meg értékeltem, hogy jól kezeli a durcimat, szóval jóban lettünk.
- "Most már felnőtt vagy, úgyhogy vége a jópofizásnak, irány a munka és az üzlet. Nincs több játék..." - utalok arra, hogy vajon mi is járhat nyíltan Kang titkár fejében, pont az, mint a legtöbb chaebol szülő és szülő-féleség esetében. - Hogyha neked más elképzeléseid vannak az életben, akkor magadra vagy utalva, ellenben ha azt nem űzöd kitűnően, akkor végképp csak játszadozol, semmi több. - Egy kicsit már megint a dac beszél belőlem, de nekem úgy tűnt, hogy Robin is valami ilyesmi úton halad és ezt nem nézik jó szemmel se a szülők, se mindenki, aki őket követi. Tényleg szeretném egy kicsit más módon is megismerni őt, máááármint csak beszélgetéssel, a családi és üzleti témán kívül is biztosan sok szimpatikus dolgot rejteget, de ez most nem az az idő, leginkább futnunk kellene átöltözni, hogy ne kapjon el minket a betegség, ha már a szülők haragja úgyis tapad ránk.
- Miii? - mondom kicsit hangosabban, miközben megremegnek a hidegtől fogaim. Ahhh, nagyon nem szeretek angolul beszélni, mert sokszor máshogy értik, amit mondom, mint ahogy én szeretném, hogy értsék. Egyáltalán miért beszélünk mi angolul? - Dehogy tragédia! Úgy értettem, hogy most születik meg a mi generációnkból az első gyerek, szüleink első unokája. - Talán azért is fogalmaztam így, mert az lenne a logikusabb ha Adamnak is lenne már gyereke, de neki még nincs, ellenben nővéremnek, ki fiatalabb nála, neki már van. Vagyis mindjárt lesz. Vagy már meg is van? Haj, nagyon izgulok érte!

Mosolyogva hallgatom a régi és az új kedvenc ételtípusait, csakhogy aztán kimondja hogy sajtos croisson és egyszerre villannak be a párizsi emlékek és fókuszálok a gyomromra, amiről meg is feledkeztem. Mint a pisilés... mikor eszembe jut, hogy pisilnem kell, akkor aztán úgy rohanok, hogy nagyon, most is ez van, eddig nem figyeltem rá, hogy mennyire éhes vagyok, de a croissonra úgy érzem, mindjárt megemésztem saját magam. Nyelek egy nagyot és inkább az ajtónak esek, hogy kinyissam azt Robinnak, mintsem tovább rágódni az étel témán. Sajtos croissont akarok enni, de azonnal!
Azt mondják, mindenki akkor igazán önmaga, mikor zárt ajtók között van kellemetlen emberek nélkül. Igen, ez így van, azonban Robinon kicsit meglepődök, mintha most jönne ki belőle valami, amit egész eddig elfojtott magában. Kezd agresszívvá válni, nem néztem volna ki belőle. Természetesen ahogy mindig, most is először magamban keresem a hibát, de aztán elhiszem neki, hogy nem miattam húzta fel magát ennyire, ellenben senkinek sem jó, ha ennyire feszült marad, úgyhogy megkísérlem lecsillapítani őt. Megjegyezném, még sosem csináltam ilyet.
Kezdem érteni... én elnyomom magamban ugyanazt a "nem akarom" érzésemet, amit ő így ad ki magából. Nem tudom melyik a jobb, de szerintem az övé, mert akkor talán nem kapnék időnként idegösszeroppanást és asztmára fogható pánikrohamot. De mint ahogy az sem számít, mit akarok és mit nem, az is csak az én gyengeségem, hogy nem tudom megfékezni időnként az asztmámat. A másik fő tulajdonságom, hogyha látok valakit segítségre szorulni, hiába rendelkezek ugyanazzal a gonddal, valahogy tudom, hogy most erősnek kell lennem és segítenem neki, szóval most is félreteszem az egyéni dolgaimat és megpróbálok szavakkal, esősorban legalábbis hangommal enyhíteni Robin bánatán.
- Megértem, hogy így érzed és hogy szívesebben születtél volna más családba. Én is pont ezért szerettem kint lakni Párizsban, messze voltam tülök és megszűntek a kitelezettségeim azzal, hogy másik kontinensen éltem. Nem úgy, mint most. Nem is tudom, miért jöttem velük New Yorkba... - gondolkozom el, de teljesen mindegy, már nem mennék vissza Párizsba lakni, Christopher és Aicha nélkül már nem.
Nem tudom, hogy eljutnak-e hozzá szavaim, s mikor lépnék el távolabb, akkor hallom tőle, hogy megköszöni. Szerintem azt, hogy vele leszek odabent és nem azt, hogy mit itt támogattam, de ez nem számít. Bár nem mintha én érdemem lenne, hogy odabent együtt leszünk... mindegy is, inkább szófogadóan leveszem a vizes és nagyon hideg ingemet.
Míg öltözök, kicsit magam gondolataiba merülök, csak erőltetett mosollyal próbálok biccenteni a hajszárító-vadászatra. Eddig miért nem jutott eszembe, hogy fogjam magam, repülőre üljek és Párizsba utazzak? Nem lenne rá pénzem. Nincs még saját keresetem, vagyis van, de nem annyi, hogy csak úgy gyorsan Európába költözzek, ráadásul ha ezt megtenném és nem támogatnának, akkor vélhetőleg az egyetemet is magamnak állnám, ami nem olcsó. Egészen eddig sosem foglalkoztam a pénzzel, elvégre evidens volt, hogy az van és kész, azonban... dolgozni akarok. Persze már most is azt teszem, de úgy rendesen is szeretnék szüleim nélkül normális lábakon állni. Persze ha megszorulnék, még Chris is ott lenne, de nála sem akarok élni kullancsként.
- Tényleg? - csillannak fel szemeim és nézek fel hatalmas komoly elmélkedésemből a fürdő irányába a meleg hallatára. Borzasztóan fázok még száraz ruhában is, úgyhogy hipergyorsan odalépkedek a fürdőbe és elvetem első ötletemet, azaz hogy lefeküdjek teljesen a földre, hanem helyette meglátom a nagy törülközőszárító radiátort és telibe megölelem.
- Nem, de ahhh ez annyira jóóóó - felelek egyszerre a kérdésére, miszerint maradhatunk-e inkább itt: hát nem, vagyis nem tudom, ő dönthet úgy, hogy itt marad, de én nem rosszalkodnék inkább többet és besuhannék a konferenciaterembe, ami választ meg összemosok azzal a fergeteges érzéssel, mely eluralkodik rajtam a meleg radiátorral kötött testi kontaktusom folyamán. Bújok hozzá, mintha valami óriási plüss lenne. Idillikusan mosolygok csukott szemmel, kisfiúsan, arcban tán úgy is nézek most ki - bár kicsit csontosabb arcberendezéssel már -, csakhogy a még kigombolt nadrág és a pőrén hagyott ing kicsit ront az összképen és inkább nyújt nekem valamilyen kanos furaságot. Szexizik meg még cuki is... de igazából csak az igyekezetem miatt nem öltöztem még fel rendesen, úgy megörültem a meleg padló és radiátor hallatán.
- Najó, maradjunk inkább itt - száll ki belőlem a felelősségteljes férfi és igen, ellent mondok magamnak, az előbb még nagyon mentem volna, de most mégis meggondoltam magam. Nem kellett sok, hogy meggyőzzenek. - Mit gondolsz, ha elbújnánk együtt a wc-fülkében és bezárnánk az ajtót, akkor Kang-titkár megtalálna minket és vasrúddal feszítené ki az ajtót, hogy tüstént takarodjunk a konferenciára? - Avagy: bújjunk el a wc-be és legyünk rosszcsontok, mert ott úgysem talál ránk Kang-titkár, mert azt hiszi, hogy már elmentünk.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Robin & Aiden | Business or not EmptyHétf. Nov. 25 2019, 17:52
Aiden

&

Robin
You don’t need hundreds of friends, just make sure you have some close friends who makes you smile and show your strength when all things around you fall apart
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Rá kellett ébrednem arra, hogy Kang titkár nem egy nagyapó féle –fajta személy, aki majd elnézi a hibáimat, megpaskolja a kis – nagy – fejemet, ha valami hülyeséget csinálok és majd nagy bölcselkedve sokat látott és megélt lényével annyit mond: majd benő a fejed lágya fiam. Előbb vagy utóbb.
Sajnos az én esetemben jobb lenne az utóbbról beszélni. Nem mondom, hogy későn érő típus vagyok, de minden bizonnyal több időre van szükségem bizonyos dolgokat elengedni az életben, mintsem könnyű szerrel megemészteni, elfogadni. Nem szeretek kapkodni, nem szeretek hirtelen felindulásból dönteni, hiszen ismerem magam. Mindez csak felesleges köröket, sőt mi több, katasztrófákat szül. Szabadságra, türelemre és időre van szükségem bizonyos dolgokhoz, márpedig Kang titkár nem azt mondja már nekem, hogy idejében kénytelen leszek elfogadni azt, ami van és majd jobb belátásra fogok térni az apám döntését illetően. Na nem ám! Kegyetlenül a képembe vágja ma már azt, amit éveken keresztül nem akart, mondván fiatal voltam hozzá. De csak elértünk eddig és nem rest a tudtomra hozni ha hibázok, szégyent hozok az apámra és a nevünkre, vagy úgy összességében… egy rendetlen kölyök vagyok.
És, hogy mi az amit én nem értek? Ha tényleg ilyennek gondolnak… ha tényleg ez vagyok én és nem csinálnak mást, mint a hibáimat erősítik meg bennem, miért is várja el mindenki azt, hogy enyém legyen az a bizonyos szék? Csak azért, mert családban kell maradnia? Mert úgy gondolják, hogy az idő mindent megold, és majd ha már szorongatják a határidők a gigámat, úgyis behódolok a nagyobb erőnek? Az én kérdésem: ennyire hülye itt mindenki, vagy én látom veszett ügynek ezt az egészet? Túldramatizálom. Oh igen, csak túl hisztizem és ellenkezek… persze-persze, lesz ez még így se. Csak tudnám, hogy mikor jutok el addig, hogy fejet hajtva elfogadjam, hogy innentől kezdve nekem kell majd húznom az igát?
- Nincs több játék? – pillogok rá mélységes szomorúsággal – na még ha a játékaimat is elvennék, azt hiszem az lenne az utolsó csepp a pohárból és kezdődne meg a magamféle parasztfelkelés! – mert a számítógépemet nem adom. Ha apám tudná, hogy mennyi pénzét öltem bele abba, hogy valami bivalyerős masinát beszerezzek, amin elfutnak a letöltögetett játékok, azt hiszem egy álltó helyében őszülne meg teljesen. Azóta se köszöntem meg neki a tudta nélküli hozzájárulást. Ó, meg még mit nem, hogy aztán hallgassam nap-napot követően, hogy milyen gyerekes vagyok, hogy innentől biztosan csak a gép előtt fogom lógatni a seggemet, nem fogok tanulni és szégyent hozok a Kangok nevére. Deee azt hiszem, hogy ezt a kört pár alkalommal lefutottuk már, szóval édes mindegy lenne, hogy tud róla vagy sem. Amíg nem mondom azt neki meghunyászkodva, hogy készen állok a helyének átvételére, addig tök mindegy, hogy mit csinálok, csak egy naplopó léhűtő leszek a szemében.
- Tudod – nyelek egyet, miközben ujjaim felszántják fekete hajtincseimet, ezzel száműzve a nedves szálakat a homlokomból – ha ezen múlik, jobb szeretnék a magam ura lenni. Hogy mit csinálnék az utazgatáson és a nyelvtanuláson kívül, abban még nem vagyok biztos, de bármiben szívesebben megállnám a helyem, mint, hogy itt legyek – akár még WoW bajnok is lehetnék. Húha! Életcél…
- De ez tök jó. Legalább lesz egy kis öröme a te mufurc apádnak is az életben – hogy miből gondolom, hogy mufurc? Az előbb elhangzottakból – nem tudom, hogy az én apám mikor fog hasonló örömöknek örvendeni. Ha rajtam és a bátyámon múlik akkor soha. Épp annyi szociális élete van neki is, mint nekem, és értelmes nőt én még nem láttam az oldalán mutatkozni, pedig talán legszebb ideje lenne már neki is a családalapításon gondolkozni… szegén apa, tényleg mi fogjuk a vesztét okozni – ingatom a fejemet ide-oda, határozott látszatát keltve az együttérzésemnek. Ami nagyjából két másodpercig tart, s mintha kicseréltek volna, pajkos manó tekintettel vonom meg a vállam – az ő baja… talán rosszul nevelte a pulyáit, hogy egyik se képes úgy működni és viselkedni, ahogy azt elvárná. Szomorú.
Bevallom, mindig nehezen küzdöttem meg az indulataimmal. Volt egy időszak, mikor szófogadó gyerekként ahogy csak lehetett, elhallgattam minden problémámat, elfojtottam a haragomat és feszültségemet, mely egyre több kellemetlenséget generált. Olyan voltam, mint akinek állandóan húzták a fogát. Nem beszéltem senkivel, nem is akartam semmiről beszélni, és akárcsak egy depresszióban küzdő gyerek, mintha csak némasági fogadalmat tettem volna, csak duzzogtam. Évek múltán ez a fajta duzzogás tettlegességben nyilvánult meg. Ha túlcsordult bennem a harag és a feszültség, képtelen voltam azt valamin – vagy valakin – levezetni. Így sikerült egyszer a saját kézfejemet és ujjaimat eltörni, mert hát jobb híján a falat találtam a legalkalmasabb „valaminek” arra, hogy kiadjam magamból a felgyülemlett feszültséget. Abba pedig bele se gondoltam, hogy ezzel szilánkosra törhetem jó néhány csontomat. Hosszú hetekig tökéletes reinkarnációja voltam az X-menes Farkasnak… vagy Rozsomáknak, tudja tököm mi az. Lényeg a lényeg, hogy hosszú acélrudak tartották össze a kézfejemet. Egy a mai napig ott van benne.
Mostanra valamelyest szinten tudom tartani a dolgot és még mielőtt hagynám, hogy teljesen elöntse a szar az agyamat, inkább megfékezem a továbbiakat, mintsem ismét olyat tennék, amit később megbánok.
Jelen esetben például tuti, hogy a saját kezemet vágnám le, ha Aidenben tennék kárt főleg úgy, hogy ő aztán tényleg nem tehet semmiről.
- Mert ugyan olyan hülye vagy, mint én? – nem tudom, hogy ő maga miként vélekedik erről, de én legyek akármennyire is a családom elvei ellen, mégis imádom őket, ragaszkodok hozzájuk és nem tartom elég erősnek magam ahhoz, hogy önálló életet éljek egyedül, noha megtehetném.
De valóban megtehetném? Vagy megtehetném, amennyiben apu támogatná a dolgot?
Ezen és hasonló gondolatok közepette térképezem fel a fürdőszobát, majd tudatosítom nem csak magamban, de jelenlegi cselszövő társamban, hogy van ám hajszárító de még padlófűtés is, amennyiben több melegre lenne szüksége. Nekem mindenképp… mindig fázós, fagyos emberféle voltam.
Vigyorgó képpel, jól ismert „ha mosolyog, egészen helyes kis csíkszemei lesznek” ábrázattal nézem végig ahogy berongyol ő is a fürdőszobába, és a törülközőszárítót véve ostroma alá, magához öleli azt.
- Félek, hogy Kang titkár a kulcslyukon csordogálna be csak, hogy a fülemnél fogva rángasson ki onnan. És tartok tőle, hogy most már téged is… remélem tudod, hogy ez nagyon perverzül néz ki – mutatok végig rajta – egy-egy manga már korhatáros felirat alatt futna ilyen jelenettel.
És mintha minden mindegy lenne, megoldva a nadrágom gombját-cipzárját lököm le magamról, menet közben tulajdonítva el egy törülközőt, hogy felhajítsam azt a zuhanyzókabin szélére.
- Én eszközölök egy zuhanyzást… majd arra fogjuk, ha nem jutok ki innen… „Nem jött víz. Túl hideg volt a víz, nem tudtam beállítani… fürödnöm kellett, de….”. Hjahh…. a kifogásgyártást bár évek óta mesterségemként űzöm, mindig szar voltam benne – ezt követően a maradék gatya is lekerül a földre – mit érdekelne, hogy van itt más rajtam kívül, elvégre mégiscsak egy másik hímegyedről van szó, mit takargassam magam? Neki is ugyan az nőtt a lábai közé, mint nekem – és már katapultálok is a meleg víz alá.
- Apám… engem innen ki nem rángatsz ma… - jólesően hörrenek fel, s már kapaszkodok is bele a tusfürdővel teleaggatott, fém tárolóba.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Robin & Aiden | Business or not EmptyPént. Dec. 20 2019, 15:17

Robin & Aiden

Lehet nem pont ugyanarra a játékra gondolunk, nekem így jön le a szavaiból, de simán lehet, hogy tévedek, megint. Nem tudom, hogy ő pontosan mit ért az alatt, hogy játék és igazából az teljesen mindegy, én nekem mi az, csak az a fontos, hogy a szüleimnek és családomnak mi számít játszadozásnak. Nekem a szerelem sosem volt az, nekem a kapcsolatok, a társaságok, mindegy milyen viszonyban is vagyok velük, minduntalan fontosak. Az, hogy elmegyek például teniszezni a barátaimmal, vagy feltúrni egy üzletet egy stitches plüssfiguráért tegyük fel, hogy kevésbé gazdag lányokkal és fiúkkal, az nekem nem csak szórakozás. Nolan sem volt az, hiába ordította remegő képembe apám, hogy elég ebből a játszadozásból. Nagyon fájtak azok a szavai és szemeim előtt most is látom, hogyha kiderülne Chris, akkor mi lenne. Az brutális lenne, de tudom, még mindig nem nőttem fel, még mindig csak játszadozom más fiúkkal, hogy jól érezzem magam. Mondják ezt ők, akik mindenkit csak kihasználnak, akik emberi életekkel és sorsokkal csak játszadoznak, mint kártyalapokkal.  
Talán tudnék én is parasztfelkelést szítani, lehet valamit el is érnék vele, de az sem kizárt, hogy annyit ér, mintha egy hangya megrohamozná hatalmas fűszálak között egy ember csizmáját.
Nem vagyok benne biztos, hogy öröme van abból, hogy születik unokája. Anyámnak biztosan, belőle inkább kinézem, de apámat látom szemeim előtt, megpillantja az újszülöttet, végigsimít rajta és ez volt a nagypapa törődés úgy abban az évben biztos. Nem fog vele foglalkozni, ha a saját tulajdon gyerekeivel nem foglalkozott, se kiskorukban, se nagyobb korukban, akkor az unokájával sem teszi majd, arra a nyakamat rá merem tenni.
- Nem vagyok benne biztos, hogy nagyon megérinti majd. Semmi sem fog változni neki, mintha mi sem történt volna. És még csak az sem fogja jó néven venni, ha gyerekre hivatkozva Aida nem jön el egy-két olyan eseményre, amikor ott kellene lennie.  - Amúgy örülök, hogy beszél a bátyjáról is, igazából vele is annyit találkoztam, mint ezidáig Robinnal, közel semmit, pedig akár még egy helyen is dolgozhatnánk, mégsem sikerült ezt még megsejtenem, vagy kinyomoznom.
- Hmm, szóval akkor bátyád sincs előrébb nők terén. Hol dolgozik egyébként, melyik kórházban? Csak kíváncsiságból...
Ha tudnák, hogy nekik azért mennyivel több esélyük van gyerekre, mint pl nekem. Legalább ők el tudnak élvezni egy nőben... Már, ha egyáltalán heterok, de gondolom azok, nincs okom azt feltételeznem, hogy nem azok. Mondjuk így belegondolva, szerintem én is eltudnék, csak ahhoz nagyon kell szeretnem őt és fejben kicsit máshol kell lennem, de biztosan sikerülne. Ha máshogy nem, csukott szemmel? Teljesen mindegy, ez az egész egy fikció. Nekem van barátom! Már van! És mennyire csodálatos, ahw!
Ritkán látok ennyire indulatos fiút. Szerintem eléggé vagány, bár néha tény, hogy csak pislogok, hogy mi lesz most itt, mi lesz most velem. Egy kicsit zokon veszem, hogy lehülyéz, de nem veszem magamra, mert értem, hogy miként szánja ezt a kifejezést.
- Lehet. Mondjuk én nem pont ezt a szót használnám, még ha ezt könnyebb is kimondani, bevallani, mint szimplán beismerni, hogy gyengék vagyunk hogy teljesen elszakadjunk abból a közegből, amibe beleszülettünk. - És félünk, hogy egyedül bizonyára sokkal nehezebb lenne az élet, hisz ezidáig nem csak szüleink biztosítják a megélhetésünk nagy részét, hanem az életvitelünkbe olyannyira beleivódott a luxus, hogy család ide, vagy oda, szívünk mélyén félünk, hogy mi lenne, ne semmi sem annyira egyszerű lenne, mint most. Ha egy laptopra sehogy sem lenne pénzünk, ha még a szemetet is nekünk kellene kivinnünk - én még soha életemben nem vittem ki szemetet a nagy kukába, se nem mosogattam, se nem takarítottam a szobám rendrakásán kívül. És hiába mondom, hogy nem kell nekem pénz, se cselédek, se komornyik vagy szakács, de szívem mélyén azért nagyon örülök, hogy vannak és bizony félek, hogy mennyire tudnék élni úgy, hogyha nem lennének. Valahogy megoldanám persze, de mivel velük nőttem fel, ezért nehéz lenne életstílust váltani.
Ha nem megyek a konferenciára, apa biztosan nagyon mérges lenne, de talán akkor jobban, ha a közepén sétálnék be, úgyhogy végül ez az, ami miatt úgy döntök, hogy talán jobb nem menni. Még véletlenül sem az, hogy meleg a radiátor és én azt úgy ölelem, mintha életem értelme lenne! Kétség kívül szükségem van arra, hogy felmelegedjek, mert a végén még ott fogok hapcizni Chrisnek és az kicsit undi.
Egy szempillantás alatt komolyodik és nagyon boldog és édes idillikus arcom, ahogy tudatja velem, mennyire perverzül nézek ki. Hogy lehet ilyet mondani???
- Héé, te vagy az, aki rosszra gondolsz! - durcizok ez kicsit, mert nem tetszett, hogy leperverzezett. Gyorsan elengedem a radiátort és összegombolom a nadrágomat, még mielőtt a fehér részben ázott alsónacimból több látszódna, mint kellene. Persze, fiúk vagyunk, számomra ez semennyivel sem könnyíti meg a helyzetet, de ezt ő nem tudja. Vagy igen? Neem, biztos vagyok benne, hogy még nem! - Amúgy meg, kívánom, hogy az egész életem tizennyolc karikán felüli legyen... Na meg a tied is! - nézek rá végül, begombolkozva. Úgy őszintén, nem örülnénk neki? Ha Chris-szel élhetnék együtt... najó, inkább vissza a titkárra.
- Hééé mit csinálsz? - pillantok rá megszeppentem és elpirultan, ahogy letolja a nadrágját. Utólag persze elmondja, hogy fürdeni megy, de jah, ez egy irtó béna kifogás.
- Hát igen, valóban - helyeselek, miközben megrázom a fejem és dilemmázok, hogy akkor most nekem ki kellene mennem? Vagy mi van most?
Teljes pánikkal szorul össze testem, mikor letolja az alsónadrágját. Jézusom, hogy kerültem ide egy szempillantás alatt? Jó persze, én jöttem ide, de akkor még nem gondoltam volna, hogy hajszárítás után fürdik is, mert hajat szárítani utána szoktak, nem? Részemről teljesen mindegy, de azért jó lenne nem rák vörösen állni itt a fürdőben.
- Azért szólhattál volna mielőtt letolod mindenedet előttem!- fonom össze karomat és menthetetlenül a fürdőszobaajtót bámulom. - Haj, most mit csináljak? Kimenjek? Akkor engem tuti elrángat a titkárod, ha benyit, vagy befolyik a kulcslyukon, akkor is. Vagy utánad én is fürdök, beosztjuk hogy 5-5 perc járt mindkettőnknek és folyamatosan váltjuk egymást, így az veszít aki épp kint van. - Nyilván az lenne a legjobb, ha mindketten fürödnénk egyszerre, mert akkor tuti nem lenne mersze semmit sem kezdeni velünk.
- Vaaaagy, esetleg alsónadrágban mindketten bebújunk a zuhanyzóba, amikor halljuk, hogy benyit a szobába? Vagyis neeem, ez teljesen őrültség... - gondolkodok hangosan, egyre inkább pánikkal, mert érzem, hogy mindjárt benyit, ugyanakkor az még nagyobb katasztrófa lenne, ha egy zuhanyzóban lennék egy fiúval, egyszerűen csak nem, mármint vele nem, nyilván ha visszautaznánk pár évet a múltba és mondjuk Nolannak hívnák őt, vagy előreutaznánk hát remélem nem sok időt és ő lenne Chris, akkor nagyon szívesen, még alsónadrág nélkül is és akkor dobálhatja rám a tizennyolcas karikákat, nem érdekelne.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Robin & Aiden | Business or not EmptyCsüt. Jan. 09 2020, 22:35
Aiden

&

Robin
You don’t need hundreds of friends, just make sure you have some close friends who makes you smile and show your strength when all things around you fall apart
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Azt hiszem mostanra már egészen messzemenő következtetéseket sikerült eme furcsa, és nem utolsó sorban kicsit talán életveszélyesnek titulálható találkámról levonni: az élet… egyszerűen csak szar.
És még illendő körítés sincs mellé – amit nem mellesleg azért igen csak megérdemelnék, mert miért ne alapon… ja és különben is Kang vagyok, szóval megerőltethetné magát valaki! - ami enyhíthetne a sivár valóján. Semmi puccparádé, semmi konfetti, habos-babos kis-és nagycsoda. Csak a kőkemény, kegyetlen… valóság. Bezzeg a nyomorult kocsikat úgy tudják fényezgetni, díszíteni meg masniba burkolni egy-egy bemutatás alkalmával, mint a karácsony idején fára kerülő, bepólyált szaloncukrokat. Épp csak joghurtban nem hempergetik meg őket.
Ja, és neeem, közel sem az a baj, hogy én beállítom szarnak és elszenvedem magát a tényt, hogy egy nem éppen huszadrangú örökös kis bolond vagyok, aki mufurc módon igyekszik ellenezni mind azt, amit az akaratán kívül a nyakába kell vennie. Jaj mert ugye milyen szar nekem, hogy van pénzem, drága, márkás ruhákban járok, ráadásul még egy kocsit is toltak a seggem alá úgy, hogy alapjáraton bőven elboldogulok én magam tömegközlekedéssel. Talán még „világot is tudok látni”. Viszont hogyan nézne már ki az, ha pont a KIA egyik jelentős tagjának a kölyke szorulna arra, hogy rozoga, metrónak vagy busznak nevezett vasparipán robogjon be az egyetemre? Naugye!
És talán megvan mindenem, tényleg milliószor annyi, mint amiről sokan csak álmodni tudnának, de azt azért nem tudjuk letagadni, hogy a szüleink elbaszott világot teremtettek az utódaik számára, amibe pont úgy belefogunk mindannyian savanyodni és bolondulni, ahogy azt ők maguk teszik az évek lassú, olykor rohamtempójú múlásával. Mert nem egy egyszerű milliárdos csemete élete ez, mint a TV sztárok, celebek esetében. Itt kőkemény kötelezettségek vannak, aminek eleget kell tennünk ha tetszik, ha nem. Tőlük aztán hemperegve bömbölhetünk a földön, az se fogja meghatni őket.
Az én igazi problémám inkább ott gyökerezik, hogy egyszerűen képtelen vagyok a sarkamra állni az öregemmel szemben, és most is duzzogok folyamatosan egy gyakorlatilag töktotál idegen gyereknek arról, hogy milyen elcseszettül nyomorult világban kell élnem.
És láss csodát, ő maga szintúgy ezt csinálja, noha valamivel szebben és érthetőbben fogalmaz nálam. Na most mondja valaki, hogy nem a sors rendeltette el azt, hogy nekünk itt és most találkoznunk kel! Két megnyomorodott rokonlélek a családjának árnyékában, ahonnan képtelenség, lehetetlenség kiszakadni. Ha pedig mégis megteszed, akkor vess magadra mert onnantól kezdve se neved, se létjogosultságod a családban, de még az anyagi jussodért se verheted a tamtamot, hogy „na! Hopihopi az nekem jár!”... mert hehe, nem jár. Csak a szám, mint úgy nagy általánosságban. Csodás kilátások. Le se tagadhatjuk, hogy megnyertük a jackpotot a balfékek körzetében.
Pont a korábbiakra való tekintettel nem reagálok a hosszasabb kifejtésére se, egyszerűen ide-oda ingatom a fejemet, ezzel fejezve ki a nemtetszésemet.
- Nincs – savanyú vigyorral a képemen tudatosítom magamat azt illetően, hogy bár idősebb, de pont annyira szerencsétlen, ha nő ügyekről van szó, mint én. Persze azzal nem vagyok tisztában, hogy ő mikor, kivel és hol. De azt elmondhatom, hogy jobb napokat is láttam az elmúlt pár hétnél, noha tagadhatatlannak, hogy mindennek megvan a maga oka.
- Nagyapa magánklinikáján. Na nem ám, hogy valami mocsokba kelljen a pór néppel foglalkoznia. Tudod, csak az elit, csak a nagy nevek. Undorító – fortyogásaim közepette jól láthatóan, magam se tudom eldönteni, hogy undorodva vagy fázósan de megrázkódok. Sok ez nekem mára. Nagyon sok.
- Hol rejtegettek téged mind idáig? – méregetem őt vékonyka réssé szűkített szemekkel, gyanús ábrázattal. Mert szó mi szó, pont ugyan ezen tekernek az én agytekervényeim is. Lehet, hogy szeretem őket. Lehet, hogy fontosak nekem… de ugyan akkor ott van maga a tény is, hogy egy hatalmas anyagi, jólléti biztonságot nyújtanak nekem. Nem kell a saját lábamra állnom még, nem kell igazán felelősséget se vállalnom semmiért mert tudom, hogy az apám, nagyapám de még a testvérem is mögöttem áll. Atya világ! És ezen a ponton esik le, hogy már csak mi, férfiak maradtunk ebben a családban. Húha… sokáig fog még tartani a mi részünkről a Kang dinasztia. Már, ha képesek leszünk rávenni magunkat arra Ro-Hwannal, hogy végre valahára elköteleződjünk. De ahhoz nő is kell, mint olyan, ugyebár. Én pedig, mint azt mondani szoktam, jó nagy hülye az, aki nekem egyszer kimondja az igent. Magára vessen.
Gondolataimat csak akkor vagyok képes valamelyest megzabolázni, feszült, folyamatosan görcsben álló tagjaimat ellazítani, mikor sikerül elhatározni magam, hogy én márpedig nem vagyok hajlandó megjelenni a tárgyaláson. Hogy miért nem? Mert már esélyem sincs, hogy odaérjek. Viszont még egy kellemes zuhanyt vehetek, átöltözhetek mielőtt kicsoszognék innen, hogy apám színe elé állva kelljen elszenvednem a döntésem következményeit.
- Csodálatos kívánság! – mutatok rá, majd szórakozott vigyorral fordítom el Aidenről a pillantásomat és kezdek el megszabadulni minden létező, még rajtam lévő ruhadarabtól, hogy beslisszoljak a zuhanyzókabinba felmelegedni. Kifakadását követően azonban az a bizonyos is megfagy bennem. Határozott ujjakkal kapaszkodok bele a falra szerelt zuhanyrózsába, értetlenül pillogva a szűzlányként toporgó srácra.
- Zu…zuhanyzok? – na ez most kérdezem, vagy mondom? Mindegy is, de pikk-pakk elintézi, hogy iszonyat kényelmetlenül érezzem magam mind ezt úgy, hogy az elmúlt x évem tesi óra szinten hasonló módon telt. Soha nem voltam szégyenlős és azok, akikkel együtt tanultam, szintén nem a takargatásukról voltak híresek. Hojoj, volt aki a lompost lóbálva sasszézott végig a fél teremben csak, hogy mindenkit feltudjon rázni egy kicsit az iskolai meccset megelőzően.
Most viszont ugyan olyan zavartan, lassú mozdulatokkal és kimérten húzom a szerszám elé a kezeimet, mint amilyen szégyenlős tekintettel ácsorog odakint Aiden is.
- Bocsánat – nyöszörgős hanggal nyelek egy nagyot, mely mellé szépen lassan társul a kikerekedő szemeim groteszk látványa – persze, majd öt percenként trappolunk itt mint két ázott veréb, mi? Szerintem egyszerűen lezuhanyzunk, megszárítkozunk, aztán mindenki megy a maga dolgára innen… már oly’ mindegy, hogy bemegyünk vagy sem, ígyis-úgyis le leszünk cseszve. Ellenben elmehetünk akár együtt inni, mint két felnőtt férfi, és max együtt kapunk. Vagy! – mutatok a levegőbe miközben elzárom a csapot – még örülni is fognak annak, hogy a fiaik meglepő módon jó kapcsolatot ápolnak, és erősítik a családi… kötelékeket? Összetartozást? Mi ez egyáltalán? Ez így elég hülyén hangzik, de a terv az elég menő nem? – aha, az már kevésbé, hogy amint a mondanivalóm végére érek, már dörömbölnek is az ajtón.
- Úrfik?!
- Baszdmegbaszdmeg – gyors mozdulattal csavarok egy törülközőt a csípőmre, és kis híján taknyon csúszva érkezek meg Aidenhez, kinek megragadva a karját taszítok rajta egyet a zuhanyzó felé – menj, én… csinálok valamit az öreggel. Ha leütném és egy szennyes hordó kocsiba rejteném, gyanút fognának? Áhh – legyintek még egy jelentőségteljes pillantást vetve a másikra, hogy aztán eltűnhessek az ajtó mögött.
- Kang titkár. Esetleg megtudná mondani az apámnak... khm... apáinknak, hogy a mai ülést kihagynánk? Aiden nem érzi jól magát, haza kísérném... - próbálkozok a létező legőszintébb ábrázattal szónokolni a saját magunk java mellett.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Robin & Aiden | Business or not Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Robin & Aiden | Business or not
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» there's no business like snow business // Ophelia & Jonah
» Brett & Liv ~ Business or not business?
» Robin && Kai
» RoBin & Lin ~ Hello again!
» Savannah && RoBin

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: