★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 160 felhasználó van itt :: 20 regisztrált, 0 rejtett és 140 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Aviva Q. Lytton, Bradley R. Fitzgerald, Caleb Jones, Caspian E. Lincoln, Deborah Winchester, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Jayda Winters, Lambert Schultz, Layla Hunter, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Scarlett Nelson, Sofia Carmona, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Sofia Carmona
tollából Ma 16:29-kor Horatio R. Hayes
tollából Ma 16:03-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 15:58-kor Enzo De Santis
tollából Ma 15:17-kor Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Dorothea Black Kedd Ápr. 18 2017, 20:09 |
| Dorothea Amber Black Ide jön az idézet Karakter típusa:Saját Teljes név: Dorothea Amber Black Becenevek: Thea, Dodo, Dory, Ambs Születési hely, idő: válasz ide Kor: 24 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: jegyes Csoport: Média Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: válasz ide + milyen szak + még tanul/már végzett Ha dolgozik//Munkabeosztás: válasz ide, ha tanár akkor a szakja is Ha dolgozik// Munkahely: válasz ide Hobbi: válasz helye
5 pozitív dolog, ami jellemez: ✿ Kedves és barátságos: A szüleim szerint én egy angyalka voltam örök életemben, természetesen kisebb koromban egy angyalbőrbe bújt kisördög.. de az évek alatt a kisördög kinőtte magát, hogy érett hölgyé cseperedjen. Mindenkivel próbálok jóba lenni, kerülöm a konfliktusokat és nem utasítom el az idegeneket, mindenkivel ugyanúgy bánok és képes vagyok a megbocsátásra. ❀ Naiv és segítőkész: Tipikusan az az ember vagyok, aki képes mindent elhinni másoknak és hisz abban, hogy az emberek meg tudnak változni. Emellett rengetegszer kihasználnak, mert mindig mindenben a barátaim segítségére sietek, nem számít, hogy miről van szó. ✿ Beszédes és leleményes: Talán ez neked nem épp olyan pozitív dolog, hogy egyetlen dologról napokig tudok beszélni, de nekem az, hisz a kapcsolatok kiépítése a kommunikáció segítségével épülnek ki. Képes vagyok mindig minden problémára megoldást találni. ❀ Megbízható és kitartó: Ha valamire megkérnek, akkor minden körülmények között megteszem, egyetlen egy pillanatra sem pihenek, míg valóra nem váltom az ígéretemet. Ezért sokan mondják, ha olyan dolgod van, amit utálsz, bízd csak rám.. ✿ Hiperaktív: Ha valaki tud sürögni és forogni, az biztosan én vagyok. Sokak nem értik, hogy honnan van nekem ennyi energiám, néha még magam sem tudom.. de van és csak ez számít.
4 dolog, amire nem mondok nemet: ✿ Csokoládé ❀ Könyvvásárlás ✿ Túra ❀ Babázás (emberi és élő babával)
3 negatív dolog, ami szintén jellemez: ✿ Lerázhatatlan és makacs: Igen, ha valamit a fejembe veszek, arról nem lehet lebeszélni, még ha tudom, hogy butaságról is van szó. ❀ Lelkileg zárkózott és rejtélyes: Sosem szerettem a saját gondjaimról beszélni, mindig mindenki baját a sajátom elé helyezem. Nem tudok megnyílni másoknak és sosem tudtam igazán.. Rengetegszer panaszkodnak, hogy ők mindent elmondanak, míg én semmit sem. Nem tehetek róla, egyáltalán nem megy. ✿ Naiv és kihasználható: Ez számodra nem annyira negatív, de számomra igen is az, mert.. tudom, hogy sokan kihasználják a kedvességem, hogy megkérnek olyan dolgokra, melyekre valójában van idejük, csak nem akarnak szakítani rá.. és én mégis segítek. Mert valahol hinni akarok nekik. (na jó, ez a pozitívnál is van kicsit másként)
2 kedvelt író: ✿ Adrian Royston ❀ Cassandra Clare
1 férfi, akibe szerelmes vagyok: ❀ Ben Affleck Ide jön az idézet 1. Hogyan kezdte a regényírást és miért ezt a műfajt választotta? 2. Esetleg felmenői között voltak írok? Vagy ön az első jeles tagja a családjának, ki ilyen nagy írói vénával rendelkezik? 3. Ön valóban így képzel el egy tökéletes gyilkosságot? 4. Esetleg valós rémtörténetek alapján írja vagy teljes mértékben kitalált dolog? 5. Ha ön lenne a könyvének főszereplője, ugyanúgy cselekedne, ahogyan leírta a regényiben? 6. Maga szerint a regényeiben és a való életben elég reálisan büntetik az ilyesfajta bűncselekményeket? |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Dorothea Black | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |