New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 517 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 500 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Alexandra Ruud
TémanyitásAlexandra Ruud
Alexandra Ruud EmptySzer. Szept. 18 2019, 20:45
Alexandra Ruud

Alexandra Ruud Ixkr8soa95p1mltat4ac; ">

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Alexandra Ruud
Becenevek:
Alex, Lex, Lexy
Születési hely, idő:
1989. 06. 06. Brooklyn
Kor:
30
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Szingli
Csoport:
Bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
West Point katonai akadémia, Főhadnagykén végzett. FBI Akadémia, Viselkedés kutató Quantico, Virginia - kitüntetéssel végzett.
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Magánnyomozó
Ha dolgozik//Munkahely:
Saját irodája van
Hobbi:
Motorozás, futás, edzés, lövészet, illegális autó versenyzés./egyfajta nyílt titok./
Play by:
Alissa White-Gluz

Jellem
Vagány, brutális és kemény nő. Nem bátor hanem vakmerő. Akkor is jár a szája, mikor nem kéne, és ez néha bejön néha nem. A kórházakban és a rendőrőrsön is rendszeres vendég, vagy így vagy úgy. Az orvosok szerint túl gyakran van nagy mázlija, mert mintha keresné a veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket. Ha nem is keresi a bajt az biztosan megtalálja. Kevés olyan csontja van ami ne tört volna el. Golyó és kés által okozott hegekben sincs hiánya.De akár milyen kemény is betegesen retteg a kígyóktól. Már egy gumi kígyótól is pánik rohamot tud kapni, amit mindig szeretnek kihasználni barátai.  
Szeme zöld és igéző a pillantása.
Haja a lapockájáig ér és gyakran változtatja a színét. A fehér a kék és a lila különböző árnyalataiban tündököl.
Olyan 163 cm magas kecses és nőies, elsőre nem is látszik rajta hivatása. Hajlékony, erős és gyors kondíciója kiváló, és aki bele köt könnyen pórul járhat

Múlt
Miért van az hogy ilyen későn kell mindig zaklatni? Gondolkozott Alex, ahogy hasra fordult és könyökeire támaszkodva magához vette a mobilját. Megnézte ki keresi majd felvette.
- Lincoln Lawrence, tudod te hány óra van? - kérdezte ingerülten.
- Hajnali kettő, jó reggelt – válaszolta a vonal túlvégén a férfi. - Kéne egy kis segítség, ez a negyedik áldozatunk, és ugyan úgy ölték meg mint a másik hármat. Szükség lenne az F.B.I. - os múltadra. - mondta Lawrence.
- A gyilkosoknak, már semmi sem szent? - morogta Alex ahogy ledobta magáról a takarót. - Jól van küld át a címet. És szerezz nekem egy erős kávét vagy ma éjjel lesz még egy hulla. - közben elkezdett kikászálódni az ágyból. Mielőtt kinyomta a telefont, hallotta a férfi nevetését a vonal túlvégén. Majd a fürdő felé vette az irányt, hogy emberibb kinézetet varázsoljon magának.
Mikorra oda ért látta, hogy ki volt húzva a kordonszalag és mindenhol rendőrök nyüzsögtek.
- Egész gyors voltál Ruud – mondta egy magas barna hajú barna szemű férfi, közben a kordonnál várta egy nagy adag kávéval.
- Marha vicces vagy Lawrence – vette el a kávét, majd átbújt a felemelt kordon alatt. - Na mi a helyzet? - kérdezte ahogy a hullához léptek.
- Egy lövés a mellkasba de az nem volt halálos. Ami megölte az a kés a fülében. Letörték a nyelét. - magyarázta a nyomozó. Alex közelebb ment a tetemhez, hogy jobban szemügyre vehesse.
- Fogd csak meg. - mondta és Lawrence felé nyújtotta az italát. Majd a dokitól kért egypár kesztyűt meg egy elemlámpát. - Le van takarva a szeme. De feltűnt valami? - kérdezte ahogy a kendőt megfordította.
- Csak belül véres. - Válaszolta a nyomozó.
- Ha a gyilkosság előtt köti be a szemét az anyag teljesen átitatódik vérrel. Rituális jelentése lehet, csak úgy mint a késnek. Kovakés, az egyiptomi mitológiában a büntetés jelképe, több hieroglifán is kígyókat és skorpiókat kovakéssel átdöfve ábrázolnak, hogy elveszítsék az erejüket.
- És miért pont a fülén keresztül döfi le az áldozatot? - kérdezte a doki.
- Nem tudom doki, talán csak innen a legkönnyebb elérni az agy lágy szöveteit. De az biztos, hogy a kés a büntetést szimbolizálja, de a szem letakarása valószínűleg a bűntudat miatt van, vagy csak így akarja uralni az áldozatot. - mondta ahogy felkelt és levette a kesztyűket majd elkezdte körbe járni a helyszínt. Az orvos és Lawrence meg kíváncsian figyelték.
- Most mit csinál? - kérdezte a szakértő.
- Szerepjáték. Megpróbálja az elkövető helyébe képzelni magát, és így megismerve a tettest
Reggel hétre az irodában voltak és Lawrence néhány papírt osztott ki amin az eddig megtudott adatok szerepeltek. - Az áldozat neve Jeff Herrison Bronxban élt és taxi sofőr. Alex kérésére a teknikusaink utána néztek van e priusza vagy bármi hasonló. Négy hónapja felmentették egy vád alól miszerint veri a feleségét, de az asszony nem tanúskodott. És mint megtudtuk a másik három áldozatnak is volt egy felmentésük különböző ügyek alól. Ittas vezetés, garázdaság, és hasonlók. - magyarázta.
- És miért olyan fontosak a felmentések? - kérdezte az egyik rendőr.
- Mert megváltoztatja a profilt. - mondta Alex. - Mellkason lövi az áldozatát, hogy felébe kerekedjen, majd kovakéssel öli meg az áldozatát, ami nem csak hatékony eszköz, de a büntetés jelképe is. És végül az áldozat szeme be van kötve mint Justitiaé is. - mutatott a falon egy képre. - Ennek a tettesnek, erős… mondhatni emberfeletti az igazság érzete. Mivel az igazság istennőjének a szimbólumait használja az igazság szolgáltatásban dolgozik. Ügyvéd, törvényszolga, írnok esetleg bíró.
- Megnézzük, hogy mi volt közös az esetekben, esetleg további potenciális célpontokat keresünk. Utána kell néznünk, hogy mi vagy ki volt közös a tárgyalásokon. - vette át a szót Lawrence ahogy Alex mellé állt. - Szóval mindenki munkára és legyetek óvatosak. - küldte dolgozni az embereit. Majd a kékségre pillantott. - Alex…
- Na, jó mit fizetsz a segítségemért? - kérdezte ahogy felvette a székről bőrkabátját.
- Mit szólsz egy reggelihez? - ajánlotta fel mire Alex csak elmosolyodott…  

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Alexandra Ruud
Alexandra Ruud EmptyCsüt. Szept. 19 2019, 22:55
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Alex!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Így olvasva téged, most már örülök, hogy kikaptalak magamnak az elkészültek közül. Alexandra Ruud 2588409867 Sok szempontból is egyrészt nosztalgikus, másrészt különleges volt olvasni a lapod. A jellemzésed engem a régi, kezdeti fórumos szerepjátékos időkre emlékeztet. És mindezt abszolút pozitív értelemben mondom. Alexandra Ruud 690269075  Nagyon tetszett, hogy nem csupán a jellemre helyezted a hangsúlyt, hanem jó pár külső tulajdonságot is megosztottál velünk. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a személyi aktádba kukucskáltam volna bele, és onnan mazsolázgatnék. Úúúú a kígyók azok tényleg rettentőek. Alexandra Ruud 3719483937  Nincs lábuk, bakker! Ez azért ijesztő, és ridegek és csak tekeregnek, brrrr! Abszolút megértem a fóbiádat, ha mellé még a pókokat is odasorolnánk kész téboly lenne. Alexandra Ruud 3305246087

Te hallod, a történet részed egyszerűen halálos! Alexandra Ruud 3874598021  Egyrészt nem emlékszem, hogy valaha olvastam volna olyan történetet ahol ennyire hangsúlyos volt a párbeszéd, mégsem éreztem, hogy elvenne bármit az értékéből, sőt! Frankón olyan érzés kapott el, mintha az Anita Blake-t(nem tudom mennyire ismered Laurell K. Hamilton klasszik sorozatát, ajánlom, kegyetlen visszaköszön a karakter benned és ez jó) és a Helyszínelők valamelyik részét ötvözték volna a Gyilkos Elmékkel. Zseniális komolyan. Mindeközben meg izgalmas is volt ahogyan részletesen leírod az esetet és aztán a kristálytiszta logikus levezetést. Mindezt E/3-ban. Hah, de rég láttam bárkit így írni, és ez még plusszban hozzátett a történethez. Én megkajáltam. Alexandra Ruud 4142114136

Nagyon érdekes írásmódod van és ez nekem nagyon tetszik. Feszes, tömör és lényegretörő, de ettől nem válik unalmassá, vagy nem érzem hogy kevés lenne. Pontosan annyi, hogy fenntartod az olvasó érdeklődését. Alexandra Ruud 2451935670

A Tara-Plecsnit egy fehér-kék-lila anyagú párnán adom át (aludj is néha a meló mellett). Színt admin ad majd neked.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Alexandra Ruud
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Alexandra && Lindsay
» Alexandra Drake
» Alexandra & Susan
» Alexandra de Mevius
» Alexandra Hope Daly

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: