★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 340 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 326 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Benjamin Stanford, Cesare Palmieri, Deborah Winchester, Diego Carmona, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Eric Lindström, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Lilianne Bretwood Pént. Aug. 30 2019, 21:15 |
| Lilianne Bretwood Karakter típusa: keresett Teljes név: Lilianne Bretwood Becenevek: Lili Születési hely, idő: New York, Manhattan Kor: öt és fél Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: megkérdezem anyut Családi állapot: boldog Csoport: diák Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: majd ha megnövök Ha dolgozik//Munkabeosztás: - Ha dolgozik//Munkahely: - Hobbi: tea délutánokat tartani anyuval és a játékaimmal, nevet adni mindennek, még annak is aminek már van neve, de nekem nem tetszik. Rajzolni, számolni, bár még csak 10ig sikerül. Lucas-al játszani, apuval oviba menni, esti mesét hallgatni, és tervet szövögetni Alexal. Hmm... most csak ennyi jut eszembe. Play by: Mia Talerico Jellem Szeretek beszélgetni. Sokat. Mert szerintem úgy értünk meg mindent mire felnövünk, ha mindenre rákérdezünk, ötször is, ha szükséges. Lucas szerint vicces vagyok, mert néha össze keverem a szavakat, szerintem pedig ő a vicces, mert sosem érti, amit mondani akarok. Ő a legjobb barátom, és már iskolába jár. Alig várom, hogy én is mehessek és ott megtanítsanak írni meg olvasni. Szeretem a számokat, bár néha előbb a hetet mondom, és azután a hatot, nem tehetek róla, hogy olyan egyformák. Aztán imádok rajzolni. Általában hercegnőket szoktam, meg pónikat, de ha olyan a kedvem lerajzolok én bármit. Szeretek nevet adni mindennek, még annak is aminek van, mert általában vagy elfelejtem az eredetit, vagy pedig kitalálok valami sokkal szebbet. Imádom az állatokat, kivéve a pókokat, mert azok olyan csúnyák. És sok lábuk van. Néha még szökdösnek is, nem viccelek. Utálom a tejet, aminek nemhogy az íze, de még a színe sem igazán tetszik. Nagyon undorító ital, így nem is iszom meg sosem. Szeretem, ha apu megcsikiz, de sajnos ő ritkán van itthon a munkája miatt, így csak kevés időnk van együtt játszani. Bár ők azt hiszik, hogy túl kicsi vagyok ahhoz, hogy észre vegyem, hogy anyuval külön alszanak és talán már nem is szeretik egymást, de az igazság az, hogy nagyon is látok dolgokat, amiket talán még nem értek, mert a felnőttek nagyon furák és nehéz őket érteni, de mindent megteszek azért, hogy ne váljanak el, mint a Lucas szülei is. Ahogyan azt is tudom, hogy Alexander nem csak azért van nálunk, hogy rám vigyázzon, ha anyu nincs itthon, mert sokszor, amikor azt hitték, hogy alszom, hallottam őket anyával nevetgélni. Ez persze nem baj, hiszen a barátok sokat kacarásznak együtt. Úgy ahogyan én is Lucas-al. Múlt - Ha nagy leszek piskóta leszek. - szólalok meg büszkén, miközben bele harapok a csokis sütibe, amit a Lucas anyukája nemrég tett ki elém. A legjobb barátom velem szemben ül, ő is sütit majszol, de közben a repülőjével is játszik, amit nemrég kapott az apukájától. Nekem sosem engedik, hogy játszak evés közben, anyu szerint egyszerre csak az egyik dologra tudunk koncentrálni csak. És az evés sokkal fontosabb, hiszen nagyra kell nőnöm. - Hogyan lehetnél piskóta? - kérdi Lucas értetlenül, miközben leteszi a repülőjét és helyette elveszi a pohár tejet, amit a süti mellé kaptunk. Én nem szeretem. Szerintem gusztustalan ital. - Jól. Beülök a repülőbe és elrepülök vele. Talán még a csillagokat is megfoghatom majd. - válaszolok kérdésére és befalom a sütim utolsó darabját is. Elveszek egy szalvétát, megtörlöm vele az számat, úgy ahogyan az anyukám tanította, aztán kényelmesen hátra dőlök és lóbálni kezdem a lábamat, hiszen még mindig nem nőttem akkorára, hogy leérjen a földre. - Ez nagyon finom volt. - Lucas anyukája mosolyogva néz rám, majd elveszi előlem a tányéromat, hogy a mosogatóba rakhassa. - A csillagokat nem is lehet megfogni. És a lányok nem lehetnek pilóták. Az fiús dolog. - Lucas válaszára össze húzom a szemöldökömet és úgy figyelem őt, nem igazán értem, hogy miért mondja ezt. Ha a fiúk csinálhatnak lányos dolgokat, akkor a lányok miért ne csinálhatnának fiúst? Például egyszer láttam aput főzni, ami az anyukák feladata, és biztos vagyok abban, hogy anyu is csinál olyat, ami az apukák dolga lenne. Például vezet. Ha a lányok vezethetnek autót, akkor miért ne lehetne belőlem pilóta? - Márpedig én úgyis az leszek. - felelem vállat rántva, majd feltérdelek a székre, hogy elérhessem a papírt és a ceruzát, amit valaki minden bizonnyal itt felejthetett. - Megtanítod leírni a nevemet? - kérdem lelkesen, de a barátom csak megrázza a fejét, és odébb tolja az üres tányérját, hogy nagyobb helye legyen a repülőzéshez. Gurítani kezdi az asztalon, majd a magasba emeli, és közben olyan vicces repülős hangot is ad ki. - Miért nem? - kérdem őt figyelve, mire végre abba hagyja a játszást és ő is rám néz. - Majd ha akkora leszel, mint én, te is megtanulod. - válaszolja mosolyogva, és elveszi tőlem a ceruzát, hogy egy másik papírra írhasson valamit, amit sajnos még mindig nem tudok elolvasni. - De én sosem leszek akkora, mint te vagy. Mert te mindig nagyobb leszel nálam. - válaszolok csalódottan és a levegőben próbálom leutánozni azt, ahogyan fogja a ceruzát és vezeti a lapon. Alig várom, hogy iskolás legyek. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Lilianne Bretwood Szomb. Aug. 31 2019, 22:36 |
| Gratulálunk, elfogadva! Kedves Lili! Üdvözöllek az oldalon! A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe. Annyira cuki vagy, hogy belehalok! Az egy dolog, hogy édes pofival áldott meg az ég de mellé még fergeteges fantáziával és szókinccsel. Szerintem keveseknek megy úgy a szavak és betűk professzionális összekeverése mint neked. Hát figyu! Nem én akarok az lenni aki lerombolja az illúzióidat, de a suliban kábé az a legérdekesebb amikor megtanulsz írni, olvasni és számolni. Onnantól totál agyrém az egész. De az mondjuk kifejezetten izgalmas, mármint az eleje. Nekem is volt ennyi idősen egy barátom, aki idősebb volt nálam, igaz én csak évente két alkalommal találkoztam vele, hosszabban a nyáriszünetekben, de én is úgy felnéztem rá, mint te Lucasra. Aztán én is megtanultam amit ő, és onnantól egyenrangúnak tekintettem magunkat.Te is így leszel majd vele. A pókok tényleg csúnyák, de a tej finom. Komolyan. Ha teszel bele mogyorókrémet még jobb. Ha nagy leszel piskóta leszel….hát ezen akkorát nevettem! Elképzeltem, ahogyan Lili nagy komolyan ezt mondja a barátjának.És igazad is van! Ha nekik lehet lányos dolgokat csinálni, akkor neked is lehet fiús dolgokat. Maradj mindig ilyen öntudatos, csupaszív, csacsogós kislány. És hidd el, ha a szüleid nem is értik már meg úgy egymást, téged a világon mindennél jobban szeretnek. Anyukád is….és Alexander is….és mindenki is, mert egy ilyen cukorborsót nagyon nehéz nem imádni, amilyen te vagy. Még hagy jegyezzem meg, amolyan useri kitekintésként, hogy a gyerekkarakter az egyik legnehezebb karakter, sok szempontból is, szóval elkapni, és jól visszaadni egy gyerekjellemet kevesen tudnak, és te bravúrosan megoldottad, le a kalappal, igazi, hamisítatlan profizmus. A Tara Plecsnit egy szivárványos, csillámos habosbabos párnácskán adom át neked. Színt admintól kapsz majd.Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Lilianne Bretwood | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |