★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 215 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 207 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Blaze Pént. Aug. 30 2019, 10:51 |
| Blaze Play by: Jai Courtney Születési hely: Rád bízom Kor: 27-33 Lakhely: Rád bízom New York melyik része Szexuális beállítottság: Hetero vagy Biszex Családi állapot: Egyedülálló Csoport: Rád bízom Történetünk: Apáink üzletfelek. Az édesapád neves politikus, képviselő, Te pedig a fiú, aki új az elit köreiben. Még sosem láttunk téged a képviselővel, mégis, mellette vagy és segíted őt a politikai törekvéseiben. Miért? Annyira mások vagytok, nem csupán külsőleg, de belsőleg is, és tényleg nem vagy a politikai életbe való a tetoválásaiddal, és piercingekkel. Apád mégis maga mellett tart. Aztán a fülembe jutott a pletyka, miszerint házasságon kívüli gyerek vagy, és apád éveken át letagadott. Már csak kérdéses, hogy egy konzervatív republikánus miért ismerne be egy házasságon kívüli gyereket, és tenné meg őt a kampányának kulcsszereplőjévé? Egyértelmű, hogy nekem és apámnak is közöm van hozzá, mert bárhová megyek, Te és az apád megjelentek ott. Van egy sejtésem, de nagyon remélem, hogy tévedek… Mi lenne az? Az, hogy az apáink össze akarnak hozni minket, hogy mindketten még több hatalomra tegyenek szert általunk. Téged is sokkolt? A felső tízezernél ez normális, nem is tudom miért lepődtem meg… Szóval csak rajtunk áll, hogy mit hozunk ki ebből a kényszerített kapcsolatból. Már ha belemegyünk egyáltalán. //Nos ennyi lenne. A PB szabadon választható, de nagyon örülnék Jai-nek, bevallom. A további családi hátteret rád bízom, ahogyan a nevet is. Az is csak azért találtam ki, hogy valamilyen néven meghirdethessem. Arra gondoltam eleinte nem igen kedvelnék egymást. Sokat piszkálnák a másikat, hiszen annyira különböznek, de aztán mégis kialakulna közöttük valami. Barátság, tisztelet, vonzalom vágy... (szerelem?) Azonban nem akarom előre megszabni, inkább nyitva hagynám, majd a játéktéren kialakul. Ha van egyéb ötleted, esetleg további ötletek a fent említettekhez, kíváncsian várom. Szóval... Összességében szabad kezet adok a karakternél, úgy alakítod, ahogyan szeretnéd, olyanra amilyenre szeretnéd.Nekem az a fontos, hogy gyere, és játszunk! Amint megérkeztél dobj meg egy pm és megbeszéljük a részletek |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Blaze | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |