New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 235 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 221 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

River & Tate
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
TémanyitásRe: River & Tate
River & Tate - Page 3 EmptyHétf. Május 11 2020, 21:24
River && Tate

+16
Ha bárki látna Riveren kívül most, valószínűleg hatalmas kérdőjelek lebegnének a feje körül körbe-körbe. Hova tűnt az a srác aki tegnap este még olyan határozottan nyúlt a másik után? Hova tűnt az a pasi, aki tudta, hogy mit akar és nem félt kérni vagy elvenni? Minden bizonnyal kereket oldott az alkohollal együtt a szervezetemből, de az is lehet, hogy a sötétség ami a szobában honolt tett sokkal magabiztosabbá, mint amilyen most vagyok.
Nem próbálom meg adni azt, hogy mennyire laza vagyok, hiszen egyáltalán nem vagyok az, tartok attól, hogy mi van ha így már nem fog menni? Nézem Rivert és nagyon tetszik amit látok, a formás vállak, széles mellkas és ami alatta van is tetszik. Talán csak az újdonság varázsa az ami ennyire összekuszálja a gondolataimat és az érzéseimet, de ha segít nekem akkor hamarosan képes leszek legyőzni ezt, és újra tisztán látni mindent.
- Köszönöm… - mondom, és ezt most nagyon sok mindenre lehet érteni, remélem ezt ő is tudja, hogy nem csak arra gondolok közben, hogy türelmes, hanem arra is, hogy itt van velem, amiért mindig számíthattam rá és most, amiért segít nekem, holott más biztosan a hasát fogná nevetésében a bénázásomon.
Egy mosoly jelenik meg ajkaimon a puszi hatására és egyből az a gondolat fut át az agyamon, hogy ilyet kérek még, de nem csak a kezemre hanem mindenhova, és én is mindenhol puszikkal és csókokkal szeretném őt elhalmozni.
Végigvezeti a kezem a felsőtestén, majd le a hasára, akaratlanul is benedvesítem ajkaim, és máris sokkal bátrabb lennék, mint egy fél perccel ezelőtt, de még szükségem van a támogatására, hogy megmutassa nekem mi is az, amit szeret. Ujjaimat köré kulcsolom, és figyelem a reakcióit, nagyon sokáig tudnám őt így nézni, ahogy légzése megváltozik és ezzel egy időben az én vérem is felpezsdül, egyre jobban vágyok arra, hogy ő is megérintsen engem, de ha nem történik meg akkor azzal is beérem, hogy őt simogathatom és nézhetem közben.  Nem is kell sokat várni, a másik keze is mozgásba lendül, azonban nem saját magán hanem rajtam kezd el dolgozni, halk, mély sóhaj hallatszik és rá kell jönnöm, hogy ennek bizony én voltam a forrása. Nehezen tudom csak nyitva tartani a szemem, annyira az érzésre koncentrálnék, de ugyan akkor látni akarom őt is közben. Boldogan fogadom a csókját és lelkesen viszonzom is, nem akarok elszakadni tőle, ezért szabad kezem a tarkójára csúszik, hogy ne csak a kezeink, hanem a szánk is elfoglalt legyen egymás kóstolgatásával. Lassan hátra dőlök és húzom magammal őt is, szeretném magamon érezni testének súlyát, és azt, hogy továbbra is ő irányít, én csak az alávetettje vagyok és azt tesz velem amit csak szeretne.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

River & Tate
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Murders on the Lohit River
» River of no return ~ R&L
» Dacre && Tate
» the river ~ Rosalie & Isaiah
» River Veronica Thompson

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: