★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 263 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 255 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
then I couldn't love but now I can | |
| | then I couldn't love but now I can Vas. Júl. 07 2019, 10:42 |
| Samantha "Sam"... Play by: Amy Adams Születési hely: Vancouver, Kanada Kor: 40-42 Lakhely: Brooklyn/Queens Szexuális beállítottság: trükkös kérdés Családi állapot: még trükkösebb (elvált) Csoport: Egészségügy (ápolónő) Történetünk: Don't know if words can say But darlin' i'll find a way To let you know what you meant to meGyerekek voltunk, amikor először találkoztunk, 1986-ot írtunk, és a seattle-i kertvárosi szomszédság pletykarovata elől apám meg a szeretője, frissen elhunyt édesanyámat hátrahagyva, Kanadába költöztettek minket. A szemben lévő házban laktál az utcában; és te voltál az egyetlen, aki meg tudott különböztetni engem és az ikertestvéremet, Michaelt. Nem tudom azt mondani, hogy első pillantásra szerelmes lettem volna beléd;elvégre, nyolc éves voltam, és ha bárkibe, a mikroszkópomba voltam szerelmes. De az elsők között voltál. Te vettél rá, hogy szilárd meggyőződésem ellenére, miszerint a végzős bál pusztán szociokultúrális zsákutca, és mindösszesen az egyébként szilárdan, hatalmi harcok által rögzült status quo szemléltetésére, valamint a részeg tinédzser duhajkodásra jó... Elmenjek veled. Részeg duhajkodás az nem volt, ellenben status quo igen; a fél iskola megkérdőjelezte az ép elmédet, amiért mellettem maradtál egész este, pedig utálok táncolni, és túl szép voltál oda mellém, a padokra, te pedig a fél iskolának elmagyaráztad, hogy bekaphatják. Erősen katolikus, szigorú nevelést kapott lányhoz képest mindig is elég mocskos volt a szád, talán a lázadás; de vidám voltál, kitartó és végtelenül hűséges, épp csak néha a rossz dolgok fogták meg a figyelmed. Guess it was meant to be I hold you in my heart As life's most precious partAkkor sem szakadt meg köztünk az ismertség, mikor én Washingtonba mentem egyetemre. Majdnem hetente beszéltünk; így első kézből értesülhettem arról is, hogy lassan házasodni készülsz majd valami újgazdag jogász-növendék ficsúrral. Végül az esküvő nem köttetett meg – helyette feleségül vette azt a nőt, akivel megcsalt téged. A gond az, hogy még előtte sikerült meggyőznie arról, hiba volt ott hagynia téged, ennek az eredménye pedig ma már Madeline Wesley névre hallgat. Megbeszéltük, hogy majd elmondjuk neki az igazságot – hogy vér szerint nem az én lányom – ha elég idős lesz, de most már melyikünknek lenne szíve összetörni a világát? Tudom, hogy nem akartál hozzám jönni, a magadra vállalt felelőtlenség miatt lekötni engem; de az évek alatt sikerült meggyőzzelek arról, hogy nincs szükségem másra, csak rád – a legjobb barátomra –, és hogy bár ezt szavakkal nehezen fejezem ki, de ennél többként is szeretlek. Te pedig viszonoztad. Ez olyasmi, amit még mindig nehéz felfognom, ennyi évvel később is, pedig azóta már sok dolog történt. I dream you often my pretty darlin' I love the way soften my life with your loveNem váltunk el rosszban. Sokat dolgoztam, rengeteget, és teszem azóta is; megesett, hogy ha otthon is voltam, nem munkában, továbbképzésen vagy konzíliumon, akkor is az értekezéseket bújtam, egyszer pedig úgy ráförmedtem Patrickre (a fiunkra), amiért összekeverte a nyomtatványaimat, hogy azonnal elsírta magát, és napokig nem mert hozzám szólni. Igazad volt, mikor azt mondtad, jobb lesz mindannyiunknak, ha külön élünk. Ez vett rá arra, hogy megpróbáljak változni; de ha te már újra egy férfival élsz, akkor már késő, ugye? Legalábbis így gondoltam, míg meg nem tudtam, hogy az osztály egyik új vezető nővére, akit nehezen hozattunk át egy bezárt brooklyni kórházból, épp te vagy – és hogy koránt sem olyan fényes a kapcsolatotok az élettársaddal, mint azt gondoltam volna. //Így is jó hosszúra nyúló hirdetés, úgyhogy csak ennyit tennék hozzá: az arcnak naaaagyon-nagyon örülnék, mivel hozzá választottam a lányuk arcát is, de eszembe jutott még Rachel McAdams és Elizabeth Banks is, vésztartaléknak. A hölgy vidám, barátságos, de talpraesett és nagyon határozott, akinek van valamiféle komoly problémája a férfival, aki most él (és akiről én nem határoznék meg túl sok dolgot egyelőre). Megjelenik Devon ET-jében, mindenképp érdemes elolvasni. A saját ötleteket is szívesen hallgatom, nem titok, hogy szeretném majd megpróbálni újra összeboronálni őket, de ígérni semmit sem merek, és feltétlenül szeretném, hogy a hölgy megálljon a saját lábán is. Továbbá, bár én sem vagyok épp eü-s szakértő, azért minimális szinten nézzen utána a játékos, hogy mit hogyan csinálnak, főleg az amerikai rendszerben. Nem szeretném, ha valaki csak a "ship" kedvéért vinné el, ezt jobb előre tisztázni. Ezen kívül viszont nagyon várom, és remélem, méltó mód érkezik meg közénk! // |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | then I couldn't love but now I can | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |