New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 427 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 415 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Lilou A. Sparrow
TémanyitásLilou A. Sparrow
Lilou A. Sparrow EmptySzomb. Jún. 08 2019, 14:44
Lilou A. Sparrow

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Lilou Aveline Sparrow.
Becenevek:
csak. Lilou..
Születési hely, idő:
Los Angeles, 1996.12.23.
Kor:
22.
Lakhely:
Brooklyn baby.
Szexuális beállítottság:
Hetero.. többnyire. Ez azt jelenti, hogy bi? Talán. Volt már barátnőm. Olyan rohadtul szép volt. Ja.. akkor azt hiszem biszexuális. Ne haragudj.. erre most kell válaszolnom?
Családi állapot:
Egyedülálló.. ja. Ebben biztos vagyok.
Csoport:
Diákok.
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
NYU, zeneművészet.
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
pultos vagyok szórakozóhelyeken... mikor épp hol van rám szükség oda közvetítenek.. ja.. fesztiválokon is megtalálhattok.
Ha dolgozik//Munkahely:

Hobbi:
Dalokat szoktam írni, egy ideig pedig gitározni tanultam... de zongora közelebb áll hozzám.. és pszt... de a fű nem áll olyan messze a szívemtől.
Play by:
Sky Ferreira

Jellem

Hét testvérem van. Halvány lila gőzöm sincsen róla, hogy ezek közül mennyi teljesen vérszerinti, mennyi féltestvér. A szüleim hisznek a nyílt házasság csodájában, így a házunk... hmm.. hát mindig egy kicsit zajos volt. Lehet benne valami... elvégre több, mint húsz év után még mindig boldogan élnek. Anyám egy milf.... nem igazán a követendő példa kategória, illetve hát ízlések és pofonok, én sosem éreztem magam közel hozzá és az eszmékhez, amiket képvisel. Nekem mindig nehezen ment a beilleszkedés. Kívülállónak éreztem magam a saját otthonunkban... merthogy nem csak mi voltunk kilencen egy fedél alatt.. az átlagos létszam körülbelül tizenöt körül mozgott. A szüleim ugyanis létrehoztak a teljes liberális világnézet nevében egy kommunát. Nekik sok pénzük volt.... másoknak pedig nem. Az osztozkodás, az empátia, az élet súlyának enyhítése, pedig emberi létünk célja ezen a világon. Hát nem tudom... szar volt a kanapén aludni egy vadidegennel, amikor nem értem haza időben és valaki már elfoglalta az ágyamat.
Tizenhárom évesen csillant meg előttem először a menekülés lehetősége. Megnyertem a helyi tehetségkutatót egy saját dallal. Akkor csörgött először a telefon a nagymamámtól. Anyám édesanyja egy New York-i tőzsdecápa özvegye, aki sosem értett egyet a családunk életvitelével... ő leginkább az a klasszik vaskalapos öreg volt... nem az a tipikus tündérkeresztanya. Akkor még nem éltem a lehetőséggel. Azt hittem a barátaim (mind a három) fontos szerepet tölt be az életemben és ez majd mindig így lesz. Olyan gyorsan morzsolódtak le rólam a kamaszkor küszöbén, hogy időm sem volt észrevenni a hiányukat. Csak egy maradt meg közülük. A mai napig őket hibáztatom, hogy akkor nem léptem le... de az igazság az... hogy eszerűen féltem. Féltem összepakolni, mind azt a semmit, amit a sajátomnak tudhattam.... féltem felülni egy repülőgépre.. féltem új életet kezdeni... egy idegennek.
Itt szerintem még meg kell említenem a szüzességem elvesztését... nem azért, mert minden áron imádok róla csacsogni, de sokban hozzátett ahhoz aki ma vagyok. A legjobb barátommal kellett volna elveszítenem a szüzességemet. Biztos vagyok benne, hogy ő vigyázott volna rám. De berezeltem, hogy elveszítem az egyetlen embert, aki még igazán fontos nekem, így pánikból cselekedtem. Alig múltam el 15, a srác pedig egy gyökér volt... azt hazudta, hogy tudja mit csinál, de még talán életemben nem éltem át olyan fájdalmat. Hónapokig kerültem mindenkivel minden fizikai kontaktust... aztán a tanév végén összepakoltam... és mielőtt elhúztam volna lefeküdtem a legjobb barátommal. Életem első és utolsó orgazmusa volt. Aztán felültem egy repülőre... egy magam mögött hagytam az egész cirkuszt.
Múlt

-Bocsánat, hogy nem vagyok elég jó neked.-magamból kikelve üvöltök. Szinte köpködök, mint egy vipera. Remegő kézzel tépem fel a szekrényemet és rántom elő az utazótáskát. Nem tudom, hogy van-e egyáltalán jogom bármit is elvinni ebből a házból, de igazából nem is érdekel, csak tömön a mély zsebeket, hogy ne egy bevásárlószatyorral kelljen kitalálnom, hogy mi legyen az életemmel. Ami belefér az belefér... ami nem az marad. Hiányozni fognak az antikolt fehér bútorok, de úgy érzem már nincsen itt helyem. Ez nem az én életem... ezt csak kölcsönbe kaptam.
Mély lélegzetet veszek... meg még egyet... meg még egyet. Várok, hogy ne remegjen annyira a kezem a kilincsen mielőtt kinyitom. Fel kell készülnöm, hogy szembenézzek a nővel, aki az elmúlt években a családom volt. Végül elindulok, de ő a konyhában áll... háttal nekem. Hidegen. Egyetlen rohadt szót sem szól. Pásztázom a hátát. Várok.
-A kulcsot hagyd itt.-darabokra töri a szívemet. Így ér véget egy tündérmese... nem úgy, hogy boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Bedobom a kulcsot az akváriumba.... a tálalóról pedig magamhoz veszek egy üveg whiskeyt. Hosszú lesz az út Brooklynig.

Reggel még egy átkozott viccnek tűnt, hogy lakhatok Stephnél, ha visszautasítanak és a nagymamám kidob... mostanra? Valósággá vált. A Juilliard másodjára is visszautasított... ez pedig a türelmi időszak végét jelentette. Talán tényleg nem vagyok olyan tehetséges, hogy az egész életemet erre tegyem fel. A lift levisz. A portás utoljára köszön el tőlem. Magam mögött hagyom ezt a rohadt disney mesét... komolyan... még szerencse, hogy a madarak nem énekeltek folyamatosan a bejárat előtti fákon. Kint persze szitál az eső... csak egyszer mondaná el valaki, hogy mit basztam el annyira, hogy ezt kapom vissza az élettől.
Az első sarkon megállok. Letekerem a kupakot.. nagyot kortyolok, majd összeszorított szemmel próbálom túlélni azt az ingerhatást, amit a szám kapott. Nem szoktam inni... pedig meg lett volna rá a lehetőségem. Most azonban valahogy úgy éreztem, hogy eljött az ideje.
Nem ő veszítette el az álmai felé vezető utat, hanem én... mégis úgy érzem, hogy én vagyok a hibás, hogy csalódást okoztam. Átkozott boszorkány.. most mégis mi a szar legyen..

Steph türelmes volt velem... és persze, hogy marasztalt. Könnyű volt vele együtt élni, de úgy éreztem, hogy iszonyú korai még a kapcsolatunknak az együttélés. Akármennyire akartam, és akármennyire tetszett 1 hónap után szereztem saját albérletet. A faszi, aki szervezte a munkákat és intézte a beosztásomat kiadta nekem az egyik lakását. Olcsón... túlságosan is olcsón... de nem voltam abban a helyzetben, hogy visszautasítsak egy szívességet. Menekülnöm kellett.. mert Steph is mint minden más... túl szép volt, hogy igaz legyen.

A következő évben felvételt nyertem az NYU zenetagozatára. Ez innen még sok mindent jelenthet... lehetek majd hangmérnök, dalszerző... vagy süthetek hamburgert a mekiben. Igazából és őszintén? Fogalmam sincs róla, hogy mi történik éppen az életemmel.

Két héttel ezelőtt érkezett egy levél... miszerint a nagymamám meghalt.. 1 hónap múlva olvassák fel a végrendeletét.. és ott kell lennem.. ahogy ismerem valószínüleg amit csak tudott, azt magával vitte a sírba... hogy semmit se kelljen anyámra hagynia... meg persze ránk... az unokáira... mindenesetre meglepett, hogy egyáltalán felmerült a nevem... az örökösök között. De majd az ügyévd megmondja, hogy mi volt az öreglány utolsó kívánsága.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Lilou A. Sparrow
Lilou A. Sparrow EmptySzomb. Jún. 08 2019, 18:49
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Lilou!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Először is: részvétem a nagymamád miatt! Tudom, hogy csúnyán váltatok el, és talán jelenleg is úgy gondolsz rá, mint egy "átkozott boszorkányra", de mégis ő volt az, aki magához vett, és évekig gondoskodott rólad, egyengette az utadat, ezért nem lehet teljesen mindegy a számodra az elvesztése. Egy kicsit egyébként engem is furdal a kíváncsiság azzal kapcsolatban, hogy vajon milyen értelemben foglalt bele végrendeletébe. Talán valamikor sikerül majd kiolvasnom a reagjaidból. Lilou A. Sparrow 3398899094
Valójában részben ezért is szeretem ennyire ezt az oldalt, és a New York adta lehetőségeket és diverzitást, mert ennyiféle színes, érdekes karaktert lehet találni itt, mindig jön valami újdonság, valami egyedi, ami eddig nem volt, ami lenyűgözhet. Így a te múltad is, a szüleid felfogása, a körülmények, amelyek között nevelkedtél. Kicsit úgy érzem, tele vagy indulatokkal, haraggal, talán kiábrándultsággal is, de ha jól sejtem, ez annak tudható be, hogy a kommunában felnőve, "a szeretet és béke" jegyében háttérbe szorult az egyén, és el kellett nyomnod az érzéseidet. Remélem, a zene tud neked ebben segíteni, hogy kiadd magadból azt, amit évekig elfojtottál. Lilou A. Sparrow 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Nora Weston
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Lilou A. Sparrow Tumblr_nfkkaiiFiV1r7rw99o8_250
Lilou A. Sparrow Tumblr_nk01vqCszl1r7rw99o2_250
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
“Here's to strong women.
May we know them.
May we be them.
May we raise them.”

- Hey, it's me, Elle Johnson. -
♫ :
get up and try
★ lakhely ★ :
✧ Lewisburg, West Virginia
★ :
Lilou A. Sparrow Tumblr_mwlkeb6QHD1r7rw99o4_250
★ idézet ★ :
Take it day by day, don't stress
too much about tomorrow.
★ foglalkozás ★ :
✧ boutique owner - Elle Fashion Boutique
★ play by ★ :
✧ Katie Cassidy
★ szükségem van rád ★ :
"Be strong enough to stand alone,
smart enough to know
when you need help,
and brave enough to ask for it."
★ hozzászólások száma ★ :
614
★ :
Lilou A. Sparrow Tumblr_inline_nlzygwvyha1ssflgq

Lilou A. Sparrow
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: