★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 442 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 428 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Aviva Q. Lytton, Dean Calver, Deborah Winchester, Dok Min-Joon, Hadrian Rutherford, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Manila Calabrese, Marcos Diego Garrido, Rosemary Sawyer, Wendy Hart, Yara Noalie Walker A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Ray Kirkwall Pént. Jún. 07 2019, 10:05 |
| Ray Kirkwall Karakter típusa: Saját Teljes név: Ray Kirkwall Becenevek: - Születési hely, idő: Houston, Texas, 1995. 02.21. Kor: 24 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Bonyolult Csoport: Egészségügy Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Ha dolgozik//Munkabeosztás: Mentős Ha dolgozik//Munkahely: Kórház, mentőállomás Hobbi: Úszás, főzés, vezetés Play by: Zac Efron Jellem Alapvetően egy emberszerető személyiség vagyok. Lássuk be, ez a munkámban egy rettentő pozitív dolog, mert így minél többet meg akarok tenni azért, hogy mindenki épségben, biztonságban és relatív egészségben kerüljön be a kórházba a további ellátásokra. Ettől függetlenül emberből vagyok, és engem is fel lehet idegesíteni, ott pedig idővel ugyan, de egyszer elfogy a türelmem és akkor nem csak szavakkal vágok vissza az illetőnek. Nyilván ezt munkában a páciensekkel nem feltétlenül csinálhatom meg, akármennyire is szeretném. Egyébként, mint mentős, nagyon lelkiismeretesen dolgozok. Megteszek mindent a betegért és szabadidőmben is próbálom mindig tovább képezni magamat, hogy minél nagyobb egészségügyi tudásra tehessek szert. Az egészség számomra egy olyan tényező, aminek a megtartása akár természetes, akár mesterséges úton is elég fontos szerepet tölt be az életben. A munkám mellett még úszok, illetve vízilabdázok, amennyire időm engedi. Olyan 10 éve kezdtem el még ezt a sportot űzni, és amennyire eleinte nehezen ment, most pont annyira szeretem és vagyok jó benne. A mostohatestvéremmel nagyon közeli kapcsolatot ápolunk. Én megtennék érte mindent és tudom, hogy ő is így van az irányomba. Nem szeretem, ha ócsárolják, bántják, vagy bármi hasonló. Egy valami van, amire könnyen tudok harapni, ha Janine-t valaki úgy illeti meg, ahogy az az igazságnak nem felel meg. Az egyszerű heccelésektől nem megyek falnak, de attól igen, ha valaki már szidja őt valamilyen módon. Múlt - Jól van, Doyle, most már le lehet szállni rólam. Vége a műszaknak, majd legközelebb folytathatod a bevágódást nálam. De tudd, nem vagyok meleg! Gabrielen azonban elgondolkozom – bökök a mögöttem öltöző nálam olyan 5 évvel idősebb férfi felé. Az meg mint mindig, most is elkezdi a dívát játszani. Persze csak szórakozik, de mi jót szórakozunk rajta. - Jaj cukifiú, ne csináld már ezt. Tudom jól, hogy megnéztél már magadnak többször is! – annyira jól játssza ezt a szerepet, hogy néha elgondolkozom, pályát tévesztett, vagy pedig tényleg meleg és a túltolt játék csak amolyan védekező mechanizmus. Nem mintha érdekelne, sosem volt gondom a melegekkel, én nem vagyok olyan ódivatú, mint mondjuk a nevelőapám. Főleg, hogy Janie-nak is volt már lánnyal kapcsolata, és akkor elég kevés választotta el attól, hogy agyvérzést kapjon. - Tényleg, Ray, a kocsiddal mi van? – fordulok vissza Doyle felé, miközben átveszem a pólómat. - Ha minden igaz, már kész van. Nemsoká jön Janine, ő visz el innen oda – felelem neki és leülök a kis padra, hogy a cipőmet is visszavehessem. - Ó, igen, Janine. Formás kis szépség. Majd legközelebb szólj már neki, hogy értem is jöjjön el és vigyen el egy pár körre – jegyzi meg hátulról Kyle. Felé fordítom a tekintetemet megvetően. Utálom ezt a gyereket. Már azóta, hogy idekerültem erre az állomásra. Ha nem lenne közöttünk az az elméleti bajtársiasság és nem veszélyeztetném vele a munkámat, már a sürgősségire küldtem volna. - Vigyázz, hogy beszélsz róla, Kyle! Még mindig a testvéremről van szó! – szegezem oda neki fenyegetően. Az ehelyett közelebb jön hozzám és ráteszi a kezét a vállamra. - De komolyan, Kirkwall, miért nem mutatsz be neki? Biztos tudna pár új dolgot mutatni, amilyen kis vadóc a leányzó. Én is szívesen repíteném el a fellegekbe – ráfogok a kezére és megszorítom azt, majd felállok, véresen komolyan nézve a képébe. - Akadj le róla, Morgan, vagy nagyon megbánod! – és aztán ellököm magamtól erőteljesen. – Ha nem lennél a munkatársam, már rég betörtem volna az arcodat. Senki nem beszélhet így róla! De munkatárs ide vagy oda, ha még egyszer a szádra veszed a nevét, vagy úgy beszélsz róla, mintha valami közönséges lenne, aki minden magadfajta műmájer szűzpicsával lefekszik, akkor eltöröm az orrod. Még szívességet is tennék az arcodnak – nem mintha szüksége lenne Janie-nak arra, hogy megvédjem. De utálom, ha így beszélnek róla. És ezt mindenki tudja, hogy ha valamivel, hát ezzel hamar fel lehet cseszni. Szeretem őt nagyon, és akármennyire sincs köztünk vérség, és csak egy évvel fiatalabb, bármit megteszek azért, hogy megvédjem. Főleg az ilyenektől, mint Kyle Morgan. - Azt hiszed ezzel megfélemlítesz, Kirkwall? - Kyle, fejezd már be, ne hergeld. Bajtársak vagytok, az isten szerelmére! – szól közbe Doyle. - Baszódj meg, Doyle! Nem, Kirkwall, nem félek tőled. A legkevésbé sem! Na meg mit érdekel az téged egyébként, hogy mit tesznek a húgoddal? Úgy is már meg volt neki valószínűleg a fél egyetemi évfo… - nem hallgatom végig, repül az öklöm, ő pedig a földön köt ki. Még rá is köpök egyet. - A következő az állkapcsod lesz. Fiúk. – biccentek a többiek felé, aztán pedig a cuccomat felkapva el is hagyom az öltöző és az állomás épületét. Beszállok az autóba és becsapom az ajtót. - Nyughass már, észlény! Az én kocsimat is tropára akarod vágni? – csattan fel Janine. - Csak menjünk. Felbasz ez az idióta Morgan – nem kell sok, el is indulunk. Régóta szerettem volna már mentős lenni. Úgy éreztem, hogy az orvosihoz nincs bennem elég, ehhez viszont igen. Az orvosin szerintem javarészt csak pangtam volna. Itt meg ha van eset, akkor rendesen pörögni kell és ott kell lenni a szeren. Ez kell nekem. Adrenalin. Így is mindig keresem a különböző módszereket, amivel le tudom vezetni. Úszás, futás, edzés. Hasonlók. Hirtelen egyszer csak egy kicsit külvilágtól távoli helyen megáll a kocsi és leáll a motor. Körbenézek kérdőn, hogy hol vagyunk, mert ez nem a műhely. Ránézek Janie-ra, aki kicsatolja a biztonsági övét, majd az enyémet is. – Hol vagyunk? – már szállnék ki, mikor a nadrágomon elég érzékeny helyre téved a keze. Kibontja az övemet, a gombot kicsatolja és a cipzárt lehúzza. – Janie… - sóhajtok csak egyet. Ő viszont nem engedi folytatni. - Maradj csendben. Ideges vagy, nekem meg rohadtul hiányoztál. Szóval fogd be a szádat és élvezd! – élvezzem. Jó, értettem. Kell egy kis feszültséglevezetés. Tarkójára, hosszú hajkoronájába simítok és hálát adok az égnek, hogy az apám egy faszkalap volt, aki elhagyott minket és édesanyám pedig találkozott Janie apjával. Bár ők valószínűleg nem adnának hálát azért, ami köztünk van. De amiről nem tudnak, az nem is fáj… |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Ray Kirkwall Pént. Jún. 07 2019, 20:42 |
| Gratulálunk, elfogadva! Kedves Ray! Üdvözöllek az oldalon! A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe. Hát figyu! Te az a fajta pasas vagy akitől szívesen fogadnék egy mesterséges lélegeztetést vészhelyzetben. Pusztán szakmai alapon. Hátpersze! A jellem résznél ott még semmi gyanúsat nem érzékeltem. Jé egy átlagos pasas, akinek vannak néha rossz napjai, de a jóért dolgozik,meg minden. És milyen édespofa, hogy ennyire szereti és védelmezi a testvérét. Még akkor is ezt gondoltam, amikor a történet részednél eljutottam a műszak végén, a fiúkkal folytatott szájkarate azon részéhez, ahol Kyle-t rendesen kiosztod, és még a valószínű rangidős Doyle sem nagyon tud visszafogni. Na itt azért már kezdett gyanús lenni a dolog. Persze a végére tartogattad a csattanót, és tudod mit? Nagyon izgalmas a dolog, bár ezt biztos lehetett volna még fokozni, és remélem….én nagyon remélem, hogy a húgi meg fog majd később érkezni, és játéktéren is kibontakozik jobban az egész kapcsolat. Szóval te ilyen huncut fiú vagy, hm? Nem baj. Kompenzálod a munkáddal. Amúgy a történet részed nagyon pörgős lett, és pont ez tetszett benne. A párbeszédek, talán tudatos volt, talán nem, de nagyon jól visszaadták a szereplők egy-egy apró jellemvonását, szóval ez még amúgy egy külön kis kuriózum, amivel nálam abszolút nyerő lettél. Kevesen tudnak jól bánni NJK karakterekkel, de te az egyik vagy közöttük. A Tara-Plecsnit átadom. Jól fog mutatni a mentős uniformison is. Színt admin fog majd neked adni. Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Ray Kirkwall | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |