New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 524 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 511 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harry Porterfield
tollából
Ma 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Prim & Belle | Nem haragtartó: ő azonnal bosszút áll!
TémanyitásPrim & Belle | Nem haragtartó: ő azonnal bosszút áll!
Prim & Belle | Nem haragtartó: ő azonnal bosszút áll! EmptyHétf. Jún. 03 2019, 13:52
bellerose&primrose
She's a stone cold straight-faced killer
If you take a swing, she swing back

Újabb reggelre kel a Walden tábor, amikor az ébresztő trombitaszó megszólal a messzeségből. Szemhéjaim lomhán pattannak ki, nem szeretek korán kelni, amikor semmi tennivalóm. Márpedig ebben a táborban az embernek nem sok teendője akad a kötelező közös kulturális foglalkozásokon kívül, amik esténként vannak tartva, és az étkezéseken kívül. És noha kissé unalmasan hangzik, rengeteg lehetőség rejtőzik a táborban az itt tartózkodók számára, tehát nem egyhangúak a napjaink és talán még jó dolog is, hogy mindenki saját kedve szerint tervezheti be a napját. Biztosan ez is egy fajta „lecke”, ami az egyetemi életre készít fel, főleg, hogy a diákok mind kaptak egy feladat listát, amit a tábor végéig teljesíteniük kell. A szempontok között vannak komolyabb foglalkozások is, mint versenyek, ahol a tudást mérik, néhány fizikumra összpontosító és még meglepetés feladat is találni a felsoroltak végén, amit a táborvezetők egyikétől kell kérni. A lista nem kötelező, de jó fényt vet azokra, akik teljesítik.
Még a takarómat szorongatom, lehunyt szemeimmel, amikor a körülöttem lévő lányok a fürdéshez szükséges holmijaikat szorongatva a fürdőhelyiségbe készülnek, hogy elsőként foglalhassák be. Nem, mintha eddig sikerült volna nekik, hisz vannak náluk elszántabb egyedek is, akik képesek hajnalok hajnalán felkelni, hogy ne kelljen sorba állni. Ráérősen újra becsukom a szemeim, én már tudom, hogy reggeli étkezés kezdő pontja után egy kicsivel is teljesen üres a fürdőhelyiség. Nem szándékozom stresszelni magam emiatt.
Negyedórával kilenc után ébredek, kényelmesen az ágyamban nyújtózom, mert tudom, a reggeli rutinom befejeztével is lesz vagy fél órám étkezni. A lányok valószínűleg már végeztek, de a táborban mindenki elég nyitott és kedves ahhoz, hogy ne bánja, ha egy idegen csatlakozik az asztalához.
Az evés befejeztével visszatérek a házikóba, mert ott felejtettem induláskor a feladatlistát, és nagy mázlimra a lányokat is bent találom, akik a kajakómát próbálják gyorsan átvészelni. Felajánlom nekik, hogy nézzünk szét, mit tudunk kipipálni a teendőkből, és noha nehezükre esik felkelni, elindulnak velem. Gondolom, nem akarnak lemaradni a „versenyben”, aminek a tétje leginkább csak annyi, hogy az illető nem tűnik motiválatlan lúzernek, amiért nem sikerült két hét alatt teljesíteni.
A stafétafutást választjuk elsőnek, ami barakkonként működik, azaz a „lakótársaiddal” kell egyszerre teljesítened. A futás mindig a kedvenc tevékenységeim közé tartozott, így kicsit fel is dob a feladat gondolata.
Amint pipa kerül mindnyájunk lapjára, céltalanul elindulunk, és a jó teljesítmény eredményét diskuráljuk vígan. Még csak megmagyarázni sem tudnám, hogyan kerülünk a tópart közelében, de a következő pillanatban egy női hangra leszek figyelmes, aki versenyzőket keres a következő úszóversenyhez. A lányok irányba pillantok, de látszólat a kihívás nem hozza őket lázba.
- Talán holnap – jegyzik meg, én pedig felvonom akceptálóan a szemöldököm és a hang irányba fordulok.
- Én – emelem magasba a kezem, és közelebb lépek hozzá, hogy bemutatkozzak.
- Oké, szóval a negyedik részvevőnk Miss Bellerose Barlow, Manhattanből. – jelenti be, még én visszasétálok a társaságomhoz, hogy a kezükbe adjam a ruháim, ahelyett, hogy a többi versenyző némelyikéhez hasonlóan ledobjam a fűre. Pár füttyentés is elhangzik, amikor bikinire vetkőzöm, amitől épphogy kellemetlenül kezdem érezni magam, de annyira mégsem, hogy dekoncentrálás mezsgyéjére tévedjek. Szorosan felkötöm hátra a hajam, és rajtra készen a versenyvonalhoz állok. Ez érdekes lesz.

adatok:

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Prim & Belle | Nem haragtartó: ő azonnal bosszút áll!
Prim & Belle | Nem haragtartó: ő azonnal bosszút áll! EmptyCsüt. Jún. 27 2019, 00:43
Prim & Belle

• • •

Még mindig nem érzem úgy, hogy annyira jobb lenne ez a költözés, mint otthon maradni Skóciában. Vagy legalább úgy költöztünk volna el, hogy Babett ne jött volna meg az apja, egyszerűen elviselhetetlenek és anyám nem tudom, hogy miért ilyen vak. De itt a táborban legalább nincs itt és nem is kell őt elviselnem, kezdek a tűréshatárom végénél járni, ami már jelent valamit, de komolyan... legszívesebben kiraknám őket. nem érdekelne, hogy mi lenne velük, megérdemelnék, nagyon is megérdemelnék. Nem tudom, hogy anya miért hiszi el, hogy nincs velük semmi baj, bár nincs is sokat otthon. leginkább dolgozik és most, hogy átjöttünk ide még több munkája lett. Én megértem, hogy miért kellett eljönnünk onnan, de akkor is hiányzik minden... Nem vagyok hülye, tudom hogy az ottani barátaim majd idővel elfelejtenek és pótolni fognak mással, ahogyan a műkorcsolya csapatom is... Az edzőm még egy prímabalerinát is elhívott csakhogy koreografáljon nekem egy programot és azt sem engedik felhasználni itt, mert az edző lánya féltékeny. Ott van még az a roppant kellemetlen találkozás azzal a sráccal is. azóta is azzal cukkolnak engem és nevetnek, mikor meglátják a srácot.
Nem tehetek róla, hogy annyira szétcsapta magát az első este, hogy részegen az én ágyamba vetette magát... Ha az ember nem bírja, akkor inkább ne igyon, én nem bírom és mégis tudom, hogy hol a határ, mondjuk engem erre neveltek. Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy nem vagyok annyira lázadó és gáznak sem éreztem sosem, amikor mikor azzal cukkoltak, hogy jó kislány vagyok. Nem véletlen születtek szabályok és a szabályokat be is kell tartani, nem sorra megszegni őket. Nagyon elkanyarodtam... szóval fogalmam sincs arról, hogy mit is akart ezzel, de hát azóta nem is beszéltünk szerencsére, gondolom nem is emlékszik a dologra. Na nem mintha annyira bánnám, legalább semmilyen kellemetlen helyzetben nem fogok kerülni mások butasága miatt.
Hallottam erről az úszóversenyről, na nem mintha otthonosan érezném magam az úszásban, de annyira megsajnáltam a szervezőt, hogy senki sem akar indulni... jelentkeztem, bár tisztában vagyok vele, hogy nem igazán fogom megnyerni, ha pedig igen, akkor valami nagyon nagy baj van. Azt azért be kell valljam, hogy szerintem nem éppen a legjobb ötlet ilyeneket tartani csapatépítés és közösségalkotás gyanánt. Legtöbben képtelenek elfogadni. hogy valamiben rosszabbak másoknál, de nem vagyunk egyformák, mindig lesz valaki, aki sokkal jobb nálunk valamiben, ez törvényszerű dolog. Gyorsan összekészülök és megyek a meghirdetett helyre és még anya azt hitte, hogy butaság az úszósapka és a szemüveg, mégis hasznát fogom venni.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Prim & Belle | Nem haragtartó: ő azonnal bosszút áll! EmptyKedd Júl. 30 2019, 15:19
bellerose&primrose

Az összes szabad hely a rajtvonal mellett betelik, a versenyzők felveszik az ugráshoz kész pozíciót és mindnyájunk a startot jelző sípszót várja. A sípoló hang elhangzása pillanatában mindenki a vízbe ugrik. Még mielőtt elmerülnék én is, perifériás látásommal észlelem, ahogy egyesek gyorsabban, mások lassabban csobbannak, csakhogy nincs időm ezen izgulni, ha meg akarom nyerni a versenyt.
A tó vize kellemes hőmérsékletű, jól eső, ahogy körbeöleli a pezsgő nap csókjaitól felforrósodott bőröm, felszabadító érzés úszni, még akkor is, ha némi tétje van a lubickolásnak. A szívem gyorsabb ütemben ver és nem csak azért, mert aktív mozgást végzek, hanem azért is, mert egy verseny közepette vagyok. Az enyhe, nyári fuvallat magával viszi a messzeségben szurkoló barátaim hangját, amitől még elszántabb leszek.  
A következő pillanatban megérintem a bóját, enyhén meg is lököm, hogy egyértelmű legyen, elértem, de annyira mégsem, hogy másoknak többet kelljen érte úszni, majd megfordulok és a part felé kezdek evickélni. Kicsit mintha elfáradnék, kijöttem az úszás gyakorlatából, elvégre ilyen célból utoljára nyolc éves koromban úsztam.
- Haj-rá, Belle-rose! Haj-rá, Belle-rose! – a kiáltások egyre nagyobb hangereje azt érezteti velem, hogy egészen közel vagyok a parthoz. Mindenki össze-vissza őrjöng, így nem vagyok benne biztos, hogy senki más nem ért még célba, ettől függetlenül folytatom, mégsem adhatom fel… még az utolsó előtti hely is jobb az utolsónál. Bárhogy is, bízom benne, hogy az első háromban leszek legalább, ha már ilyen magabiztosan jelentkeztem önszántamból.  
A fából készült mólóba kapaszkodom, amikor visszaérek, majd körbenézek.
- És az első nyertesünk Miss Bellerose Barlow, New York Manhattanjéből! – közli a bíró szerepét játszó nő, én pedig kiemelkedem a vízből, majd hatra simítom az arcomra ragadt hajszálakat. Látom, ahogy a lányok örömökben ugrándoznak, majd felém rohannak, én pedig elkezdek visszasétálni a mólón.
- A második pedig… – a hangja elhalkul, de nem foglalkozom vele, mert egyrészt épp most nyertem meg a versenyt, másrészt a lányok lerohamoznak és ölelve gratulálnak.
- Bocsi, emberek, kár a gőzért, valakinek veszíteni is kell – jelentem ki hátracsapva vizes copfomat, amikor sikerül kiszabadulnom a lányok fogságából és felvennem a díva pózt. A barátnőim nevetgélni kezdenek, és egyetértően sikítoznak.
- Kár, hogy ezt nem hallják azok, akik még a vízben vannak – Loren felhívja mindenki figyelmét azokra, akik valóban még az enyhe hullámok között küszködtek azért, hogy ismét a száraz földet tapossák. Csak egy rövid pillantást vetek rájuk, majd összepréselem az ajkaim és oldalra teszem a kezeim, hogy azt jelezzem, sajnos semmit nem tehetek ez ügyben.
- Ők majd érezni fogják – suttogom önbizalomtól túlcsorduló hangon, még kacsintok is egyet a szituáció kedvéért. Jut eszembe, nem ártana aláíratni a nővel az elvégzendő listából az úszást.

adatok:

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Prim & Belle | Nem haragtartó: ő azonnal bosszút áll! EmptyKedd Júl. 30 2019, 23:24
Prim & Belle

• • •

Annyira nem volt kedvem nekem ehhez a versenyhez, így is csak azért írtam fel magam, mert megsajnáltam a szervező csajt. Valahogy nem az úszás volt a kedvenc sportom és tudtam, hogy nem leszek első, azért annyira nem úszok jól. A futás, na az már sokkal jobban az én műfajom volt, de sajnos már csak ez maradt. Elnézve a többi lányt nem lesz itt véres verseny és igazából nem hiszem, hogy akkora nagy jelentősége lenne a jövőre nézve. Ez csak egy táboros verseny, nem ezzel fog eldőlni senkinek sem a társadalmi helyzete a egyetemen. DE az is lehetséges, hogy csak én gondolkodom másként, mint a többiek, ez igaz lenne, amúgy sem vagyok olyan, mint a táborban lévő lányok többsége.
A lány nem sokkal nyert előttem és szerettem volna gratulálni neki, de betámadta a sok barátnője és hirtelen nem is tudtam hova tenni a jelenetet. Levettem az úszósapkám és a szemüveget, majd megigazítottam a hajam. Éppen bejelentették, hogy ki lett az első és mikor mondták volna a nevem, akkor megszólalt, csak felkúszott a szemöldököm. - Lehetnél másokra tiszteletre, hogy egy perce az egódat a helyére rakod. - szólalok meg és hirtelen mindenki elhallgat, majd rám pillant. Tudom, hogy ezzel most szereztem egy csomó ellenséget, de cseppet sem érdekel, majd látom, hogy a lányok mennyire elcsodálkoznak.
- Nem lehet, hogy túlreagálod kicsit? Ez mégis csak egy tábori verseny, nem egy NOBEL-díj. - bár az ilyen önelégült picsák semmilyen érdemben nem részesülnek, de inkább nem teszem ezt hozzá, szépen csípőmre helyezem a kezemet és várom, hogy nekem rontson a nyertesünk, hiszen mi lenne normálisabb reakció, mint a provokációra reagálni elég primitív és alpári módon, bár... az se lepne meg, ha a barátnői védenék be, de őket elnézve kicsit befagyott a windows. Nem csodálom, biztos nehéz lehet értelmezni ennyi idegen szót egyetlen mondatban.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Prim & Belle | Nem haragtartó: ő azonnal bosszút áll! EmptySzomb. Dec. 07 2019, 09:46
bellerose&primrose

Túlságosan filmbe illő lenne, ha az örömöm édes ízét senki sem keserítené meg, de ez itt a való élet, ahol egyes emberek nem bírják elfogadni, ha veszítenek, mások pedig szóvá is teszik ezt.
A hátam mögött elhangzó kijelentésre a körülöttünk lévő zajok megszűntek létezni, a csendet pedig mindössze a távolból érkező, hátralévő versenyzők kalimpáló kezeinek csapkodása zavarja meg.
- Úgy tűnik, ma reggel valakinek elgurult a boldogság bogyója… - jegyzem meg egészen halkan, mielőtt hátra fordulnék. Nincs kedves felesleges energiát fecsérelni olyanokra, akiket Isten se tudna megsegíteni, ennek jelét adom egy szemforgatás és nagyobb levegőkifújás formájában egyidejűleg azzal, hogy megteszem a száznyolcvan fokos fordulatot. Műmosolyt varázsolok az arcomra, míg mielőtt teljesen szembe kerülnék azzal, aki úgy gondolta, bárki is kíváncsi a véleményére és egy rövid pillanatra végig futtatom elégedetlennek tűnő arcán a tekintetem.
- Ne haragudj, de ki is vagy te? – kérdem úgy, mintha bármi jelentősége lenne.
- Hát… nyilván a vesztesek egyike. – szólal meg valaki a lányok társaságából, mire páran felvihognak a viccén. A lánynak igaza van, de nem vagyok annyira jó kedvemben, hogy értékeljem a megszólalását. Loren sem tartja viccesnek, hátranézve elcsitítja az illetőt.
- És mégis milyen alapon gondolod, hogy jogod van akadékoskodni? – vonom kérdőre az újonnan érkezőt. Loren gyengéden a kezembe csíp, hogy magára vonja figyelmem. Tettével el is éri, amit szeretett volna, pillantásom másodpercek töredéke alatt az arcára szökken. Kérdőn megrázom a fejem, mire szemeivel és a fejével diszkréten a lány felé mutat, mintha annyira egyértelmű lenne, mire gondol.
- Hát nem látod, Belle? – szólal meg végül alig halható hangon. Ismét az ismeretlenre pillantok, és fogalmam sincs, hogy Loren mit ért ez alatt. Az egyetlen, amit látok, az egy velem szemben álló, kukacokoskodó mitugrász, aki valószínűleg életében most először nyilvánította ki a nem kívánt véleményét ennyi ember között. Aki bizonyára először áll ennyi tekintet kereszttüzében, és feltehetően utoljára is.

adatok:

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Prim & Belle | Nem haragtartó: ő azonnal bosszút áll! EmptySzomb. Dec. 07 2019, 20:35
Prim & Belle

• • •

Biztos vagyok benne, hogy nem kellett volna megszólalnom vagy talán nem éppen érti meg, hogy éppen mire gondolok. Tudtam, hogy nem tetszik majd a kis nyertesnek, amit mondtam, de ez a megszólalása talán kicsit több volt a soknál... Talán csak nekem nem tetszik és mindenki más elfogadja, hogy ilyen lekezelően nyilatkozzanak róla, de nekem cseppet sincs kedvem ehhez. Talán neki is éppen itt lenne az ideje, hogy valaki megértesse a lánnyal, hogy átlépett egy határt. Menni fog Primrose, hiszen van neked hangod.
Nem is vártam mást a barátnőitől, hiszen csak egyforma emberek vagy éppen állatok tömörülnek egy csordába. Igazából a "nyertes" kérdése meg sem lep, de amikor a második megszólal csak elmosolyodom. - Csak az az igazi vesztes, aki kettőnél több agysejtet gondol neked. - mondom bájos mosollyal az arcomon, miközben a körülöttünk lévők ú-zni kezdenek, nem meglepő. Aztán a lányra nézek. - Primrose Stuart a nevem. - na nem mintha érdekelné, de azért bemutatkozok, amúgy is úgy tűnik, hogy nekem van több eszem, nem pedig neki... vagy nekik.
Csak felvonom a következő kérdésére a szemöldökömet és úgy nézek a szemébe. - És te milyen jogon nyilatkozol ilyen lenézően másokról? - kérdezem tőle, majd közelebb lépek hozzá. Tulajdonképpen nem érdekel, hogy a barátnői engem bámulnak és kapkodják a fejüket kettőnk közt. - Talán azt hiszed, hogy te vagy itt a népszerű lány, de az ilyenek szoktak megalázóan hamar teherbe esni az első évben. - mondom neki bájos mosollyal az arcomon, majd megfordulok és elindulok vissza a kabinok felé, mekkora egy beképzelt picsa.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Prim & Belle | Nem haragtartó: ő azonnal bosszút áll! Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Prim & Belle | Nem haragtartó: ő azonnal bosszút áll!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Prim & Kai
» Prim & Cade
» Charlie & Prim
» Kirt & Prim - I really hate you
» Prim & Kirt ~ menekülős

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: