New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

catharine crale
Témanyitáscatharine crale
catharine crale EmptyHétf. Jún. 03 2019, 09:20
Catharine Crale

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Catharine Crale (született: Mason)
Becenevek:
Cate
Születési hely, idő:
1977. 01. 11. Westchester, USA
Kor:
42
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
férjezett
Csoport:
hivatal
Egyetem:
Cornell University (családjog), 1995 -2000.
Munkabeosztás:
nem praktizál hivatalosan
Munkahely:
-
Hobbi:
Az anyaságon kívül? (Kérdezd a fegyverarzenált, amit a gardróbban tart.) Szívesen fut, leginkább egyedül, vagy tornázik, és a kertészkedés mindig megnyugtatja. A családi társasjáték-estek a kedvencei, és az utóbbi hónapokban bonbon-készítő kurzusra jár.
Play by:
Rosamund Pike

Jellem
Catharine merev.

Megközelíthetetlen. Távolságtartó. Titokzatos. Émelyítően boldog. A férje, Harrison – mindenki tudja, hogy jóval fiatalabb nála. Olyan, mint egy idegzsába. Megfejthetetlen. Azt hallottam, a dada rajtakapta őket, mikor a medencében csinálták. Igen, a hamptonsi kuckó kertjében – az a „kuckó” akkora, hogy a mi házunk elférne az előterében. Catharine olyan – tudják. Próbál kedves lenni, mindig, mindenkivel. Szánalmas. És még mindig kézen fogva járkálnak, mint a szerelmes tinik. Hányok tőlük. A múltkor Jerry látta a lőtéren. Azt hallottam, három pisztolya is van. Két kosár áfonyás muffint hozott házavató ajándéknak. Kirúgták a kertészt, mert tévedésből lenyírta a nemesített nőszirmait. Milyen nő nemesít nőszirmot a XXI. században? Mintha semmi dolga nem lenne. Claire szerint megint praktizálni akar, de ebben a tetves városban senki nem kérne tőle jogi tanácsot. Nem veszik komolyan. Harrison elég szép pénzt keres – tudom, illetlenség ilyesmiről beszélni, de… tudod, mit jelent ezekben a körökben az elég szép? Bármikor meghúznám. Azt hallottam, vegetáriánus, de a múltkor az eszemkás vacsorán rendelt egy hatalmas, átsült steaket. A fiaikat tavaly meghívta a lányom a születésnapi bulijára - össze-vissza lődöztek a vízipuskáikkal, a póni teljesen megvadult tőlük! A bohóc is kártérítést kért, eláztak a kellékei. Egy könyvklubba járunk. A múltkor azt mondta Madame Bovary karakterére, hogy - és most szó szerint idézem - "ösztönző"!

Catharine elbűvölő. Kitűnő háziasszony. Remek feleség. Odaadó anya. Ő mondja a leghatásosabb tósztokat pohárköszöntő előtt.

Álszent kurva.

Múlt
Nincs bennük semmi különös. A házasságuk sziklaszilárd.

A lányom mindig is - hm, hogyan is mondjam? Elérte, amit akart. Ebben az apjára ütött. Évekig hittem, hogy képtelen lesz megállapodni, hogy az ügyvédi irodában fog megöregedni, de aztán jött ez a fiú. Ne értsen félre, nagyon büszke voltam rá, végül is szép eredményeket ért el a szakmájában, de mindig azt éreztem, hogy... hát, hogy hiányzik valami. Szóval, jött a vejem. Ó, olyan kedves és tisztelettudó volt az elejétől kezdve, mondtam is Catharine-nek, lányom, ha nem fogod meg magadnak, állj félre az útból, hadd szálljon ringbe az anyád! Persze, csak viccnek szántam, érti? De ha pár évvel fiatalabb lettem volna, akkor biztosan én is - tudja. Harrison először tőlünk kérte meg Catherine-t, pontosabban a férjemtől - nem olyan, mint ezek a mai suhancok, ezek a modernek, akiknek a család, meg a szülők engedélye nem számít fabatkát se. Úgy emlékszem, akkor fél éve udvarolhatott neki. Persze, tudom, mire gondol, a tempó gyorsnak tűnhet, de a lányom akkor már majdnem harminc volt, mire vártak volna? Meg aztán, ha jön a szerelem... és nem, nem zavart a korkülönbség. Hét év a mai világban? Amikor hetvenes milliárdosok furikáznak alig nagykorú, szőke bombázókkal? Ugyan.

Kér egy kis kávét? Nem? Még mindig nem? Hát, jó. Rosa, kérem, szaladjon le a konyhába, és hozzon fel egy kis harapnivalót! Kiváló házvezetőnő, már tizenhét éve velünk van.  

Hol is tartottam? Áh, igen. Négy gyereket szültem, Catharine-t utolsóként és viszonylag későn. De mindig az volt az érzésem, hogy ő az apja kedvence - ez persze nem baj, nyilván mindannyiunk kiválasztja a sajátját. Hogy az enyém? Ó, én mindet egyformán szeretem. Igen, mióta csak megszülettek. Nem szokásom az ilyesmi, érti.

Köszönjük, Rosa. Kérem, vegyen süteményt! Nem? Hát jó.

Tehát. Gyors esküvő volt, de nagyon szép. A vejem szülei kedves, tehetős emberek, és Harrison az egyetlen fiuk. Tőlük kapták az első lakásukat az Upper East Side-on. Nekünk az egész nem került egy fillérbe se - persze, ha szükség lett volna rá, mi is beszálltunk volna a költségekbe, de - nos, így alakult. Az volt a benyomásom, hogy nagyon boldogok. Mármint a gyerekek. Azután a lányom... nem tudom, etikus-e ezt elmondanom önnek, de hát hozzá tartozik a történethez, szóval. A lényeg, hogy Catharine elvetélt. Négyszer. Borzalmas volt. A férjem és én már teljesen lemondtunk arról, hogy valaha is sikerül nekik. Persze, ezt sosem mondtuk. Nem akartunk nekik fájdalmat okozni. Meg aztán, a másik három gyerekünktől voltak már akkor is unokáink - egészen pontosan öt. Úgyhogy annyiban hagytuk. Máig nem tudjuk, mi változott, de megszülettek a fiúk. Azután Julie is. Na, ő volt az igazi meglepetés! Alig tértünk magunkhoz. De mindhármukat nagyon szeretjük, sok időt töltenek nálunk itt, Hamptonsban, és a vejem olyan remek apa!

Hogy Catharine? Hát, ő otthagyta az irodát, de ez rendben is volt így. Teljesen felőrölte őt az a hely. Kivetkőzött magából. Folyton zokogott. Jobb neki otthon. Harrison eleget keres kettejük helyett is. A gyerekeknek meg szükségük van az anyjukra! Akármit mondanak is ma, egy gyereknek nagyon fontos az anyja közelsége. Én is itthon voltam az enyémekkel, és egy percig sem bántam meg. Egyébként meg, már nincs sok idejük babusgatni őket, ki kell használniuk minden adandó alkalmat - a fiúk elsősök, Julie is iskolába megy jövőre. Már most előkészítőbe járatják. Catharine jól teszi, hogy otthon marad, mert most ez a dolga. Maga is biztosan egyetért velem.

Kér egy kis sütit? Nem? Pedig igazán finom.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: catharine crale
catharine crale EmptyKedd Jún. 04 2019, 21:15
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Catharine!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Először is, hadd fejezzem ki rajongásom az arcod iránt. Fantasztikus avatart választottál egy összetett és bonyolult karakterhez. Very Happy
Azt mondanám, hogy az a típus vagy, akit valaki vagy nagyon kedvel, vagy ki nem állhat. Ezt a jellemzésed alátámasztja, hiszen egymásnak teljesen ellentmondó leírásokkal rukkoltál elő. Kíváncsi vagyok, te vajon milyen jellemnek tartod magad. Melyik az igazi éned? Van egy tippem, de mégis te lennél a leghitelesebb forrás. Very Happy
A múltadat sem a te szemszögedből ismerhettük meg, ami csak még több kérdést vetett fel bennem. Fényűzés, szép lakás, gazdag és fiatal férj, a sok vetélés ellenére mégis három gyerek. Ez a happy endes tündérmese a te szemszögedből is ennyire tökéletes? Vagy csak anyád látja így a dolgokat, mert ilyennek akarja látni? Te magad hogy éled meg? Érdekel a te véleményed, a te gondolataid, a te nézőpontod. Olvastalak volna még tovább, de remélem, a játéktéren jobban is megismerhetjük a karakteredet, mert nekem személy szerint nagyon felkeltetted az érdeklődésemet. Very Happy

Ezennel utadra engedlek, hiszen egy nagyon izgalmas és szép karakterlapot írtál.  catharine crale 2624752903
Színt és rangod nemsoká' kapsz az adminoktól. catharine crale 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one you're high, like a wave crashing into the night.
mind álarcot viselünk
Millie Crawford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
catharine crale 3a4d4a80fb900508f4c9b1844ab8b2327ac04042
catharine crale Tumblr_inline_pklym07msC1rjxgbh_1280
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I know I can be crazy,
But I'm not just a fuck-up,
I'm the fuck-up you need
★ családi állapot ★ :
I may not ever get my shit together
But ain't nobody gonna love you better
★ lakhely ★ :
brooklyn
★ :
catharine crale D248ddc836f2046a0d73dd79617f7506401c69e8
★ idézet ★ :
You know me
Now and then, I'm a mess
Please don't hold that against me
★ foglalkozás ★ :
ethical hacker, personal assistant
★ play by ★ :
emmy rossum
★ hozzászólások száma ★ :
864
★ :
catharine crale Tumblr_inline_pklym8DFHI1rjxgbh_1280

catharine crale
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: