Aimee Teegarden, vagy más szőke színésznő/énekesnő
Születési hely:
szabadon választható
Kor:
28-32
Lakhely:
szabadon választható a körzet
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
párkapcsolatban
Csoport:
Hivatal
Történetünk:
Michelle két és fél éve lassan a jobb kezem a Thredson & Larson Ügyvédi Irodánál. Tipikusan az a fajta nő, akiről nem mondanák meg, hogy okos, pedig bizony az! Két diplomát is szerzett, az egyiket közgazdaságtanból, a másikat pedig jogból. Fiatal kora ellenére eléggé határozott, és talpraesett, azt hiszem, róla el tudnám képzelni, hogy a jég hátán is megéljen. Az állásinterjún az első gondolatom az volt, hogy meg akarom fektetni. Igencsak dekoratív, és bárki ezt állítaná róla, aki először meglátja, de elég hamar oszlotta el a kételyeimet. A formás ciciken, és hátsóján kívül szorult belé némi ész is. A paragrafusokat, és a törvényeket majdnem fejből nyomja, nincs olyan kérésem, amit ne tudna teljesíteni. A munkában verhetetlen páros vagyunk, de csakis az irodán belül, mert vannak bizonyos határok, melyeket nem engedek átlépni. Alkalmazottal nem dugok, nekem annál sokkal több ér, hogy magam mellett tarthassam. A magánéletéről csak annyit tudok, amennyit megoszt velem. Másfél éve együtt van egy pasival, talán Richardnak hívják, de ebben sem vagyok biztos. Én sem beszélek neki Mallorie-ról, ahogyan a piszkos üzleteimről sem, de sejtem, hogy többet tud a kelleténél, és mégsem faggat. Becsülöm benne, hogy diszkrét, és lojális munkatárs.
/Időhéjban ennyit szeretnék megszabni az asszisztensemről. A PB alanynál ragaszkodom a szőke színésznőhöz, mert így lett említve a játékok folyamán. A múltja szabadon alakítható, ahogyan a jövője is. Szerelmi szálat nem tervezek, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek ötleteim a játékainkhoz, sőt elég jó kis plotnak vélem. Szeretném, ha olyan vinné el, aki aktív tud lenni, és saját ötletekkel áll elő, illetve nem veszik el mellettem. Ha megérkeztél, akkor dobj egy pm-et. /