New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 239 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 225 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 9:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 8:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Karen Dempsey
TémanyitásKaren Dempsey
Karen Dempsey EmptySzomb. 18 Május - 20:25
Karen Dempsey

Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Karen Eugenia Dempsey
Becenevek:
Karie (ritkán becéznek így)
Születési hely, idő:
Los Angeles, Kalifornia / 1987.12.21.
Kor:
31
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
munkások
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
UCLA, szociális munka (félbehagyott), menedzsment (alapszak)
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
asszisztens
Ha dolgozik//Munkahely:
Elle Ray a munkaadóm
Hobbi:
tánc, vadvízi evezés, szerencsejátékok (mértékkel)
Play by:
Felicity Jones

Jellem

Karen Eugenia Dempsey.

Nem rajongom a második keresztnevemért, valahogy sosem tudtam beleszeretni. Anya ötlete volt, meg a nagymamámé. Szeretem őket, de örülök annak, hogy nem ez lett az első keresztnevem, így legalább csak kevesen tudnak erről a számomra utálatos és ronda keresztnévről, ami régen biztosan hagyományos nevek közé tartozott, de már nem nagyon. Ha rosszat csináltam, mindig így szólítottak. Én pedig sosem figyeltem fel rá. Nem voltam teljesen jó gyerek, a bátyám sem, épp ezért voltunk egymás bajtársai.
Én szeretek mindennek utánajárni, információt szerezni mindenről és mindenkiről. Nem jártam profilozás elmélete órákra, így nem kell attól félni, hogy én túl analitikus lennék, azonban szeretem az őszinteséget. Egyszerűen a bizalom és az együttműködés egyik alapköve. Minden problémára lehet találni megoldást, én pedig szívesen segítek, ha tudok. Tudom, milyen egyedül végigevickélni egy rossz dolog után, de ilyenkor keresni kell valakit, akivel megoszthatod ezt, a mélyrepülésre ez a gyógyír.
Aktív személyként tudom magam felhozni. Nagyon nehéz engem lecsapni, szinte folyton jövök-megyek, intézkedek. Néha elkélne az aktív pihenés is, nem mindig a munka és a pörgés.
Alapjáraton egy csendes, vidám és magabiztosnak tűnő egyéniség vagyok, akinek valójában gondjai vannak az önbizalmával, kissé nyugtalankodó és aggódó típus. Elrejti ezen tulajdonságait, csak keveseknek tűnik fel mindez. Jólelkű, ám nem naiv. Tudja, kinek kell segítenie, és ki nem érdemli meg. Persze, néha pocsék megérzésem van, de hamar felvilágosulok, és megálljt parancsolok annak a drága jó szívemnek. Nem szeret bedőlni semminek, a rózsaszín felhős idillt is kerüli, bár szereti a romantikus dolgokat, mégsem az a mindenkibe belehabarodok nőszemély.

Múlt

Kész állok minden kihívásra, nem szoktam kétségbe esni vagy pánikolva rohangálni fel-alá. Jobb szeretek a józan ész maradni. Egész nap elérhető vagyok, azonban néha én is szoktam elvonulni a kis lakásomba, ahol egyedül lehetek. Kell a nyugalom is az életembe, de sosincs ilyen. Mindig közbejön valami. Mindig akkor, amikor nem kéne.
Nem Elle Ray az első személy, aki mellett asszisztens vagyok, de ő az első abban, aki a barátom lett így. Dolgoztam üzletember és képviselő mellett is már, így van tapasztalatom asszisztencia munkakörben. Tudom, mivel jár a hírnév, az elismertség, ismerem az árnyoldalait, a botrány és a pletyka mindennapossá váló láncolatát. Nem engem érintenek közvetlenül, hanem azokat, akiknek dolgoztam és dolgozom.
Már épp lepihentem volna, kényelmesen bekuckóztam volna a fotelbe magam, ekkor váratlanul dörömbölni kezdett valaki az ajtómon. A bátyám majdnem betörte rám az ajtót, aztán ledobta a fegyverét, jelvényét az asztalra, mintha otthon lenne. Én csak bámultam őt, de szólni nem szóltam. Ő se beszélt, néhány perc némaság után kijött hozzám a konyhába, ahol én kávét főztem.
- Hugi, kérhetek abból én is? - mutatott a kávéra, de valahogy azt éreztem, nincs vele minden rendben, idegesnek tűnik.
- Persze - már készítettem is neki, amikor beletúrt a hajába mindkét kezével, ekkor biztossá vált az, hogy nem volt jó napja. - Akarsz beszélni? - kérdésem nem volt határozott irányú, csak egy kérdés, amire vagy válaszol, vagy vállat von, vagy még idegesebb lesz Clive.
- Egy nyomozás - tipikus rendőr válasz, de azt már nem tette hozzá, hogy nem mondhat róla mást, mivel folyamatban lévő.
- A cukor ott van a jobb kezednél - mosolyogtam rá, hátha némileg ő is feloldódik, amit nem hiszek.
- A francba... - csapott rá a pultra, miután elolvasta az üzenetet, ami akkor érkezett a telefonjára, én pedig megrezzentem. - Bocs, mennem kell. Amit tegnapelőtt mondtam, vigyázz - ezután összeszedte a cuccait, és kirohant.
Tudom, mire értette a vigyázz kifejezést, és a munkámmal kapcsolatos. Vagyis ahhoz kapcsolódó, mert nem az asszisztensi munkám az, ami veszélyes. Szerinte nem jó ötlet, hogy Kyle Mooney a közelembe van. Kicsi a világ, mi? Pont ő. Mindenesetre tudhatná, én mindenkivel megtartom a három méter távolságot mindaddig, míg nem bizonyítják, hogy megbízhatóak. Hallottam már erről a férfiről pár dolgot, hiszen a bátyám volt a felettese a rendőrségen, és bár kicsit túlzásba tud esni a testvérem, önelégült azóta, hogy osztályvezető azon a részlegen.
Van más problémám is. Vagyis nem tudom, hová tenni, csak baljóslatúnak érzem. Egyszerű rajongói üzenetekről, levelekről van szó, viszont sok ilyet láttam és olvastam az előző munkaadóimnál. A levél írója minden esetben ugyanaz és a szöveg is. A közösségi médiában is több képhez odaírt olyasmit: #imádomeztanőt #enyémleszel #közösélet és hasonló hashtag-ek. Meg kell mutatnom ezeket Elle-nek.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Karen Dempsey
Karen Dempsey EmptyHétf. 20 Május - 21:49
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Karen!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Személyedben egy olyan lányt ismertünk meg, akinek helyén van a szíve, és egyben az esze is, ugyanakkor attól sem fél, hogy olykor szembemenjen az elé gördülő akadályokkal. Úgy vélem abban a világban, és munkában amelynek te a részesévé váltál elkél ez a fajta felfogás, hiszen nagyban befolyásolja a hétköznapjaidat, mégis úgy veszem észre, hogy ez számodra nem okoz problémát. Sőt, kifejezetten ügyesen helyt állsz a szerepedben.
Örültem, hogy a testvéreddel való kapcsolatod a jelenben is töretlen maradt, noha a munkája biztosan megkíván köztetek egyfajta szakadékot, mégis úgy vélem még mindig számíthattok egymásra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy védeni akar téged, ez pedig gondolom nem feltétlenül alaptalan figyelmeztetés a részéről. Mindenesetre kíváncsian várom te miképpen fogod ezt értelmezni, ahogyan arra is, hogy milyen élményekben lesz még részed a továbbiakban. Nem is tartalak fel tovább, hiszen Elle már biztosan vár rád. Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Karen Dempsey A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Karen Dempsey 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Karen Dempsey 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Karen Dempsey
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Naomi Dempsey
» Trenton Dempsey
» Kristen Dempsey
» Karen Leavey
» Ronan Lee Dempsey

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: