Nem is tudom, hogy miért írok neki, egyértelműen nem fogja értékelni, hogy felfüggesztették a suliújságos klubját, persze nekem közöm van hozzá, nem tagadom.
Gecifejű
Úgy hallottam két hétig nincs suliújság, de szomorú : (
Az első gondolatom az volt, hogy meg se nyitom az sms-t, amikor megláttam a küldő nevét. De a kíváncsiságom mégiscsak győzött, de... bár ne tette volna. Amúgy meg ez komolyan ennyire sötét?
at&t
100%
3:30
from: me
to: Castiel
Amúgy azt vágod, hogy FOTÓS vagyok, szóval nem velem basztál ki, hanem a szerkesztőségben mindenki mással? Csak majdnem sikerült
Kár, hogy nem hallja a nevetésemet. Az anyja talán éppen most fog vele kiabálni, mikor megtudja, hogy a kisfia egyik kabátjában egy olyan kis fecni van, aminek nagyon nem kéne ott lennie. Szép nagy betűkkel fel volt írva, hogy DÍLER és egy telefonszám.
Gecifejű
Oh, szerinted neked nem tartogatok semmit? Azt hiszem anyud hamarosan kiabálni fog.
Na jó. Azt még elnézem, hogy offoltatta a suliújságot valami faszság miatt, talán a többiek se fognak engem kinyírni érte, mert azért nagyjából tudják, hogy háborúban állunk most. De hogy anyám... na ő lesz az, aki tutira kinyír. Nem tudom, mit kamuzott neki, de nem hangzik jól.
Szépen írtam az anyukájának. "Nem akartam szólni... mert úgy gondoltam, hogy nem az én dolgom, de ha megnézed a kabátja zsebét, akkor megérted miért nem vagyunk már barátok a fiaddal." Már el is küldtem, gondolom éppen megnézi és kiabál vele.
Az igazat? Miről? Most szólt anyámnak, hogy csá, a gyereked egy buzi? Vagy mi a jó ég? Elképzelni sem tudtam tulajdonképpen, hogy hol kötünk ki ezzel, amíg meg nem jelent anyám az ajtóban valami cetlit lóbálva, és a váltott mérges és csalódott mondatok hada között sikerült csak összeraknom, hogy... egy kibaszott drogos vagyok? Könyörgöm, anyám azt se tudta hónapokig, hogy cigizek és azon is rohadtul kiakadt, amikor rájött... ezek után ez egy kicsit erős volt, és vagy húsz percig próbáltam kimagyarázni magam a szituból. Persze ez a "dílerem számával a kezében" eléggé hiteltelen volt. Szóval kikötöttünk ott, hogy anyám kiviharzott azzal a mondattal, hogy ő nem egy lecsúszott bűnözőt nevelt, le kell higgadnia, de erre még visszatérünk és normális magyarázatot vár, hogy jutottam ide. De hova? Volt pár kibaszott füves cigi az életemben, igen, de ennyi! Nem valami kicseszett heroinfüggő vagyok, Jézus.
at&t
100%
Kösz baszdmeg, most nem szól hozzám De legalább ha elvonóra küld, ott tutira nem leszel ott, végülis jól járok
Nagyon érdekel, hogy mit mondhatott neki az anyja, hogy miket vágott a fejéhez, de sajnos ezt sosem fogom megtudni. "Köszönöm Cass, sajnálom, hogy egy olyan barátot veszített el, mint te." Érkezett egy sms az anyukájától, ami jól esett.
Gecifejű
Ugyan kérlek, mindenhol ott vagyok, de az álmaidban biztosan.
Akármennyire nézett hülyének, vagy akármennyire gondolta ezt komolyan... a válaszom ugyanaz. Miután csak így képes volt drogosnak nézetni, nagyon ne higgye el, hogy akár csak egy percig is békülni akarok. Akar a halál.
Én megadtam neki az esélyt, de ha nem, akkor nem... Nem fogok neki könyörögni, ha nem akar élni ezzel a lehetőséggel, akkor nem fog, ő dönti el, hogy mit kezd az életével, de ismer már annyira, hogy tudja, én nem fogom feladni.
Gecifejű
Hát akkor folytassuk, van még pár ötletem, hétfőn talán jobb, ha nem jössz suliba. : )
Nem akarom elhinni, hogy én komolyan valaha is ezzel barátkoztam. Utólag visszagondolva már persze látom, hogy mekkora egy faszfej - éppen ezért jutottam arra, hogy inkább nem is kéne törődnöm vele, bár ez elég nehéz úgy, hogy éppen tönkre akarja baszni az életem. De nem fogok megtörni, nem ám!
at&t
100%
Kibaszott gyerekes vagy. Nőj fel és foglalkozz magaddal inkább.