New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Dragan Hammond
TémanyitásDragan Hammond
Dragan Hammond EmptySzer. Május 08 2019, 19:26
Dragan Hammond

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Dragan Hammond
Becenevek:
-
Születési hely, idő:
Huntsville, Alabama; 06. 17. 1985
Kor:
33
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
özvegy
Csoport:
bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
-
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
tűzoltó hadnagy
Ha dolgozik//Munkahely:
206-os állomás, Brooklyn
Hobbi:
dohányzás, Kedd (a kutyám)
Play by:
Boyd Holbrook

Jellem
• Szakmája számára a hivatása. Kisfiú korában ámulattal vegyes áhítattal és csodálattal nézett fel az apjára, aki szintén lánglovag volt még aktív éveiben. Már akkor eldöntötte, hogy a nyomdokaiba akar lépni és soha nem fordult meg a fejében, hogy másfelé terelje az élet. Ha visszamehetne az időben, hogy újra pályát válasszon, akkor is itt lenne, ahol most van.
• Elvégezte a mentőtiszt képzést is és mind a mai napig vállal szolgálatot a tűzoltóság mentőautóin. (Leginkább túlórában beugrósként, bármelyik állomáson, ahol szükség van plusz emberre.)
• Délen született, amerikai apa és szerb anya gyermekeként. Keresztnevét az anyai nagyapja után kapta, akivel sosem találkozott. Kamasz volt, amikor a család északra költözött. A mai napig hallatszik a kiejtésén, hogy honnan jött.
• Dohányzik. Néhány alkalommal már próbált leszokni, de összességében véve a kudarcok után rájött, ez hamvában holt ötlet. Már egyáltalán nem akarja letenni a blázt.
• Komolysága olykor mogorvaságnak hat. Nem szereti a viccet és nem értékeli a könnyelműséget. A felelőtlenséget pedig megveti. Egyenes embernek tartja magát, de nem szenved kényszerű őszinteségi rohamoktól. Csak akkor beszél, ha úgy gondolja van is mondanivalója.
• Udvarias és segítőkész, de távolságtartó. Nem nyílik meg egykönnyen és vannak dolgok, amiket akkor is megtart magának, ha teljesen megbízik a másik félben. Nehezen mutatja ki az érzéseit és még nehezebben beszél róluk. Nem igazán a szavak embere.
• Szeret uralkodni magán és nem elveszíteni a fejét. Hideg fejjel fontol meg mindent és hagy időt arra, ha szüksége van lehiggadni. Kontroll alatt tartja a saját életét, de arra nem érez késztetést, hogy másokéba beleszóljon vagy belefolyjon (ha nem muszáj).
• Bal válla és lapockája három éve égett meg egy épülettűzben. A munkáját szabotáló sérülése nem maradt utána, de a bőr összeégett annyira, hogy ma is látható nyoma van.
• Ritkán engedi el magát és ereszti ki a fáradt gőzt. Szívesebben fojt magába mindent, számára így könnyebb megbirkóznia az elé gördülő nehézségekkel.
• A kutyája valójában a feleségéé volt és eleinte nagyon nem kedvelte. Ma már viszont semmi pénzért nem mondana le róla és szívesen tölti az idejét a társaságában.
• Van fegyvertartási engedélye és fegyvere is, amit az éjjeli szekrényében lévő széfben tárol.

Múlt
3 éve

A riasztás valamivel hajnali kettő után futott be. Álmos tekinteteknek nyoma sem volt a tűzoltó kocsiban ülő társak szemében. Mind megszoktuk, hogy ilyenkor minden másodperc számít és senki nem engedheti meg magának, hogy akár egy kicsit is figyelmetlen legyen csak azért, mert az éjszaka kellős közepe van. Másoknak megadatik, hogy ebben az időben egyik oldalukról a másikra forduljanak, átkarolják azt, akit éppen maguk mellett találnak, de ezek nem mi vagyunk.
Hat perc. Pontosan ennyi telt el azóta, hogy megszólalt a diszpécser hangja és kiadta az utasítást, hová vezényeltek. Az épület felső emeletén az ablakokból kicsapó lángnyelvek már bőszen nyaldosták a külső burkolatot. Társasház, lehetséges bajba jutottakkal. - Baker, Higgins és Topolski a tetőre szellőztetni. Vasquez, Martin, Leroy és Kidd, velem az emeletre. Maszkot tegyetek fel. - az utasítás egyértelmű és rövid volt miután sikerült felmérni a helyzetet. Az oltás nem kezdődhetett meg addig, amíg a lakások nem lettek ellenőrizve, különben élve megfőtt volna a keletkező forró párában, aki esetleg bent rekedt, velünk együtt. A tetőre a kocsiról, létra segítségével jutottak fel a kollégák, nekünk pedig a bejárat és a lépcsőház maradt a maszkok feltétele után. A füst a látási viszonyokat merőben nehezítette. Mondom egyszerűbben; szart se láttunk. Fekete volt és nagyon sűrű. Az első két emelet még tartotta magát, de a harmadikat már elérték a lángok, a negyedik vagyis a legfelső emeleten pedig már alig volt olyan hely, amelybe ne harapott volna bele az egyre inkább elhatalmasodó tűz.
Egyesével haladtunk, lakástól lakásig, ajtótól ajtóig, mindegyiket betörve és bekiáltva, a lakók után kutatva.
Egy idősebb férfi már a földön feküdt, amikor rátaláltam. Eszméletét vesztette a füsttől. A csuklójára helyeztem a megfelelő eszközt, aminek a segítségével kihúztam az egykori lakásából. Vasquez vette át a folyosón a felszólításomra, az utolsó lakásba, ami a legjobban a lángolt, én akartam bemenni. Az ajtó betörése után azonban már nem sok mindenre emlékszem arról az éjszakáról. A födémszerkezet hangos reccsenéssel adta meg magát és zuhant alá. A mennyezet egy része rám zuhant, az padló beszakadt és egy emelettel lejjebb estem. Az ütéstől eszméletemet vesztettem, az sem rémlik, hogy teljes hangerőn visított a szerkezet, amely akkor hivatott megszólalni, ha a viselője nem mozdul.
A kórházban tértem magamhoz. A bal vállam pokolian fájt. A bőr a húsra égett bár látványra inkább mondanám azt, hogy szenesre olvadt. Nem ez volt az első eset, hogy ilyen sérülést láttam, de az első, hogy magamon. Mégsem bírtam másra gondolni, minthogy nem tölthetem itt az időmet, amikor eközben Claranak olyan kevés maradt hátra…

•••

A temetés napján nagyon meleg volt a reggeli órák ellenére. Tikkasztó hőség, az a fajta, ami az évszak ellenére is kifejezetten kirívónak számít. Napok óta ez jellemezte az időjárást. A fekete öltöny csak úgy itta magába a forróságot és tompa gondolataim között ott kószált, hogy aznap egészen biztosan sokkal több riasztás fog befutni, mint egyébként szokott. Azt hiszem könnyebb volt ezzel lefoglalni magam, mint a részvétnyilvánításokat fogadni, miközben folyamatosan az ing gallérját igazgattam. Úgy éreztem menten megfulladok tőle.
A diagnózist akkor alig néhány hónappal korábban kapta Clara, egyáltalán nem kecsegtető kilátásokkal. A rák már mindenhol jelen volt a szervezetében, kemoval és sugárral is kevesebb, mint egy évet jósoltak neki. Mint utólag kiderült, annyi sem jutott. Az utolsó hónapok leginkább a megszokott hétköznapokban teltek, ő akarta így. Én rühelltem.
A hetekkel korábban megégett vállam még messze volt attól, hogy teljesen rendbe jöjjön, ezért a kötés is veszett módon zavart. A legjobban ezekre emlékszem abból a napból. Na meg, hogy Kedd, Clara kutyája a temetést követően az ágyon fekve vonyította végig a napot. Azt hittem, megfojtom. Mást azonban képtelen vagyok visszaidézni, mintha az a nap valamiféle homály lenne, sűrű, fekete füstben telt volna a következőkkel egyaránt.
Rémlik, hogy napokig tele volt a hűtő mindenféle étellel, ahogyan az is, hogy legtöbbtől felfordult a gyomrom. Csak egy-egy üveg sörért nyitottam ki, más azonban nem kellett onnan. Fogalmam sincs végül hová lett vagy ki dobálta ki, akkoriban nem érdekelt, ma pedig már nem lenne értelme kideríteni.
Emlékszem arra is, hogy a kanapén feküdtem az idő nagy részében a tv előtt és, hogy képtelen voltam a műsorra figyelni vagy egyáltalán azt felfogni, hogy özvegy lettem. Arra is, hogy amikor már nem tudtam többet inni, elaludtam és amikor magamhoz tértem, kezdődött elölről minden.
Az első nap volt a legrosszabb, amikor vissza kellett térjek a munkába. Sajnálkozó tekintetek fogadtak, kímélni akartak és a hogylétem felől érdeklődtek. Azt kívántam, bár ne tennék. Idővel persze valamivel könnyebb lett, főleg akkor, amikor már elfelejtettek állandóan aggodalmaskodó képet vágni. Nem éreztem jobban magam semmivel sem, de legalább a mindennapok szürkesége visszatért a megszokott árnyalatához és ettől elviselhetőbb - ha jobb nem is - lett.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Dragan Hammond
Dragan Hammond EmptyPént. Május 10 2019, 00:09
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Dragan!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

A lapod minden szavát ittam magamba, a sorok olvastatták magukat. Kétszer kellett végigolvasnom az egészet, annyira tetszett. A megfogalmazás, a szóhasználat, a fordulatok, a jellemed. A neved és a kutyád neve pedig különösképp.  Laughing
Sajnos az élet nem mindig kegyes, sokszor ad, de sokszor el is vesz. Neked kijutott mindkettőből; apád lévén egy célt adott, hiszen a nyomdokaiba lépve egy igazán nemes hivatást választottál magadnak, ugyanakkor el is vett, hiszen elvesztetted azt, akivel összekötötted az életedet. A veled történt tragédiáról nem is beszélve... Nehéz túllépni azon, ha már nem lehet velünk az, aki a legközelebb állt hozzánk, ezt pedig a történeted tökéletesen visszaadja. Mindenesetre egy erős és határozott jellemnek tűnsz, aki képes megbirkózni még a legnagyobb akadályokkal is az életben.
Nem is tartalak fel tovább, üdv köztünk! Dragan Hammond 2624752903

U.i.: Színt és rangot az adminoktól fogsz kapni, de addig is vesd bele magad az oldal életébe. Dragan Hammond 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one you're high, like a wave crashing into the night.
mind álarcot viselünk
Millie Crawford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Dragan Hammond 3a4d4a80fb900508f4c9b1844ab8b2327ac04042
Dragan Hammond Tumblr_inline_pklym07msC1rjxgbh_1280
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I know I can be crazy,
But I'm not just a fuck-up,
I'm the fuck-up you need
★ családi állapot ★ :
I may not ever get my shit together
But ain't nobody gonna love you better
★ lakhely ★ :
brooklyn
★ :
Dragan Hammond D248ddc836f2046a0d73dd79617f7506401c69e8
★ idézet ★ :
You know me
Now and then, I'm a mess
Please don't hold that against me
★ foglalkozás ★ :
ethical hacker, personal assistant
★ play by ★ :
emmy rossum
★ hozzászólások száma ★ :
864
★ :
Dragan Hammond Tumblr_inline_pklym8DFHI1rjxgbh_1280

Dragan Hammond
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Mrs. Hammond, for now
» Dragan & Holly
» Neal Hammond
» Sunday morning - Gen • Dragan
» nancy easton-hammond

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: