Mallorie-t három és fél évvel ezelőtt ismertem meg az utcán. Egy éjszakai kaszinóest után tartottam hazafelé, amikor valaki ki akart zsebelni. Nem sikerült a hadművelete, és révén elég nagy befolyással bírok a hivatali szerveknél…esélye sem volt a menekülésre. Kiderült, hogy pár hónapja csempészett át egy kis kokaint a mexikói régióból, de elmenekült a fogva tartóitól. Azóta az utcán él, és abból tartja fenn magát, hogy másokat rabol ki, majd drogokra cseréli a szerzeményeit. Tudom, hogy át kellett volna adnom a zsaruknak, de nem tettem meg, és átmenetileg befogadtam. A múltjáról sosem faggattam, nem érdekelt, hogy honnan jött és mit csinált. A napok hetekké duzzadtak, és megszoktam, hogy ott van velem. Az öcséméknek elmondtam az igazat, de mások előtt csak a takarítónőm volt, akit néha megdugtam. Kedvtelésből megtanítottam normálisan angolul, és még Sawyer-t is rávettem, hogy foglalkozzon vele. Az iratait időközben elintéztem, de sosem adtam a kezébe…a rabommá tettem, és nem is óhajtottam elengedni őt. Az eltelt években egyre hidegebbé vált a viszonyunk, ő átvert, többször a rehabon kötött ki, amit fizettem is…nem tudom, hogy miért ragaszkodtam egy drogos picsához…talán az anyámat láttam viszont benne. Most azonban minden megváltozik, hogy a gyerekemet hordja a szíve alatt…
Ennyi lenne a megkötésem, a PB-hez ragaszkodom. A kérésem az lenne, hogy olyan vigye el, aki nem vár szerelmi happy endet, sem pedig egyből felépülő és javuló nőszemélyt. Egy visszaeső drogosról van szó, aki a magzatnál többre tart egy kis heroint, és az minden álma, hogy belője magát. A kapcsolatuk alakulását a játéktérre bízom, ha nem működik a kémia, akkor nem ígérhetek semmit, ahogyan azt sem, hogy együtt lesznek, a gyerek viszont örökre összekötő kapocs lesz kettejük között. Ha megérkeztél, akkor dobj egy pm-et.