New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 84 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 82 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Mallorie
TémanyitásMallorie
Mallorie  EmptyKedd Ápr. 30 2019, 13:01
Mallorie…

Play by:
Inbar Lavi
Születési hely:
Mexikó, vagy Kolumbia
Kor:
27
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
bonyolult
Csoport:
Törvényszegők
Történetünk:

Mallorie-t három és fél évvel ezelőtt ismertem meg az utcán. Egy éjszakai kaszinóest után tartottam hazafelé, amikor valaki ki akart zsebelni. Nem sikerült a hadművelete, és révén elég nagy befolyással bírok a hivatali szerveknél…esélye sem volt a menekülésre. Kiderült, hogy pár hónapja csempészett át egy kis kokaint a mexikói régióból, de elmenekült a fogva tartóitól. Azóta az utcán él, és abból tartja fenn magát, hogy másokat rabol ki, majd drogokra cseréli a szerzeményeit. Tudom, hogy át kellett volna adnom a zsaruknak, de nem tettem meg, és átmenetileg befogadtam. A múltjáról sosem faggattam, nem érdekelt, hogy honnan jött és mit csinált. A napok hetekké duzzadtak, és megszoktam, hogy ott van velem. Az öcséméknek elmondtam az igazat, de mások előtt csak a takarítónőm volt, akit néha megdugtam. Kedvtelésből megtanítottam normálisan angolul, és még Sawyer-t is rávettem, hogy foglalkozzon vele. Az iratait időközben elintéztem, de sosem adtam a kezébe…a rabommá tettem, és nem is óhajtottam elengedni őt. Az eltelt években egyre hidegebbé vált a viszonyunk, ő átvert, többször a rehabon kötött ki, amit fizettem is…nem tudom, hogy miért ragaszkodtam egy drogos picsához…talán az anyámat láttam viszont benne. Most azonban minden megváltozik, hogy a gyerekemet hordja a szíve alatt…

Ennyi lenne a megkötésem, a PB-hez ragaszkodom. A kérésem az lenne, hogy olyan vigye el, aki nem vár szerelmi happy endet, sem pedig egyből felépülő és javuló nőszemélyt. Egy visszaeső drogosról van szó, aki a magzatnál többre tart egy kis heroint, és az minden álma, hogy belője magát. A kapcsolatuk alakulását a játéktérre bízom, ha nem működik a kémia, akkor nem ígérhetek semmit, ahogyan azt sem, hogy együtt lesznek, a gyerek viszont örökre összekötő kapocs lesz kettejük között. Ha megérkeztél, akkor dobj egy pm-et.  Mallorie  4146035580  
mind álarcot viselünk
Jude Cowen
Hivatal
ranggal rendelkezem
★ :
Mallorie  96e1462224d73093ccaa5a4a012bfc6338d84c73
★ kor ★ :
42
★ elõtörténet ★ :
Totál nem kell tudnod róla.
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Mallorie  Tumblr_nba01d43Bx1rjn473o2_500
★ foglalkozás ★ :
immigration lawyer
★ play by ★ :
Charlie Hunnam
★ hozzászólások száma ★ :
268
★ :
Mallorie  Tumblr_inline_orxae2aS4g1snxgfy_400

Mallorie
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Mallorie Dupeyrón

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: