New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 9:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 8:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Morgane Bywater
TémanyitásMorgane Bywater
Morgane Bywater EmptyHétf. 29 Ápr. - 19:54
Morgane Bywater

Karakter típusa:
keresett és saját
Teljes név:
Morgane Bywater
Becenevek:
Ne becézgess, ha élni szeretnél
Születési hely, idő:
New York,Brooklyn, 1990.11.13
Kor:
28
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Biszexuális
Családi állapot:
Hajadon
Csoport:
Törvényszegő
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Orvosi egyetem, Toxikológus vagy mi
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Találd ki!
Ha dolgozik//Munkahely:
New York
Hobbi:
Zaklatás, ijesztgetés, mérgezés
Play by:
Jessica Jane Stafford

Jellem

Hehe! Szia!Ki vagyok? Csak egy szépséges nő, aki mosolyodva téged mustrál, mint hentes a húsárút. Kérlek…Kérleeeek játszunk, csak egy ici picit…Mondom játszunk! Ne légy bátortalan, mert utálom a tehetetlen embereket. Azok eldobhatóak, mint a szex után az óvszer. Nah, ne kelljen már nekem noszogatni. Tégy, valami izgalmasat, nem mindennapit! Hehe, igen, megy ez. Bárány bőrbe bújt vad oroszlán!Kedvemre csupán úgy tehetsz, ha elfogadod a játékszabályaim, mert azokból nem engedek el semmit. Sem könyörgésed, sem pedig sírásod nem fog meghatni cuncus. Ígérhetsz pénzt, esetleg mást, de bebuktad.
Meg szeretnél ismerni? Unalmas könyv az egész, aminek a lapjait csupa szép dologgal összeírták, hogy aztán a végére minden elromoljon. Pech, vagy mázli? Nem!Ez a Szerencse! Ismered a szerencse kereket? Ha nem, akkor most bejelentem, hogy te is rajta vagy! Rettegj, menekülj és mindenesetre nyüszíts, mert lehet, hogy holnap te vagy a soros.A kiválasztott.Most komolyan ennyi sor után puszinyuszifali barátom szeretnél lenni?!
Rossz helyen jársz, az egy ajtóval arrébb van. Készülj a legváratlanabbra, a megdöbbentőre a nem mindennapi helyzetre, mert én a nyomodban leszek. Legyél rendőr, vagy csupán irodai sajtkukac, nem számít.Nem számítasz semminek!
Az én játékaimnak vége a jól megérdemelt jutalom, amit biztosan megkapsz, ha jó partner vagy cuncus! Ebben az egyben biztos lehetsz, de ami közte történik, az rajtad múlik.

Nos, szeretnél játszani?

Múlt
Az a nap, mikor újjászülettem

Emlékszem arra a napra, egy reggeli nap volt, az én egyetlen drága stressznélküli szabadnapom. Orvos voltam, s a toxikológián dolgoztam a legközelebbi korházban. Az, akik azért esküdnek fel, hogy drága emberi életeket mentsenek, s mivel sokan vagyunk, így mindig van teendő.
A banki ügyeimet szerettem volna elvégezni, hogy azután visszatérhessek a munka áradatába, abba az unalmas, de mégis szerethető fakult unalmas hétköznapokba, ami rám várt. Azonban az élet cseppet sem jóságos…
Ott álltam a reggeli sorban, kezemben a sorszámommal, hogy egyszer csak sorra kerüljek. Lassan haladt minden, tán a hülye vén banya miatt, aki a pult végén szerencsétlenkedett, a nyomorult lányával együtt, aki a másik ablaknál fogadta az embereket. Ebben nincs semmi különös, szerintem te is rostokoltál sokáig, hogy elintézz valami fontosat, de utána jött a csattanó.
- Ez egy rablótámadás! Mindenki a földre! – hangzott egy igen férfias hang. Késlekedtem a földre guggolni, így pillanatok alatt én lettem a kiválasztott. Csinos öltözet volt rajtam, hiszen mindig nőiesen öltözködtem. Odajött hozzám az egyik társa, s akkorát húzott be a gyomromba, hogy szinte összeestem a földre, s a hasamat fogdostam a fájdalom miatt.
- Kérem ne! Ne csinálja! – még sosem ért el hozzám ilyen tisztán merő rossz indulat, erőszak. A saját kis rózsaszín felhős falai megrepedtek.
- Hé! Maflás! Hagyjad már! Majd később szórakozunk vele! Először a meló, utána a buli és utána a hirnév! – hangzott számomra úgy, mint valami köztük terjengő közmondás, vagy hitvallás. A földön fetrengtem, míg ők a megbeszélt módszerrel bezsebelték a zsákmányt. Én maradtam utoljára, mint kiválasztott. A keményen megdolgozott pénzem elvették, a karórám és a szép ezüst nyakláncom is. Szemük volt az értékhez.
- Állj fel te ribanc! – szólt hozzám, a rablótámadást kiáltó férfi, aki szerintem a vezérük, a koponyájuk volt. Felálltam nagy nehezen, s odacipelt egy falhoz. Odaállított mindenki szeme láttára, s majd ennyit mondott.
- Állj egyenesen, s nem kapsz golyót a fejedbe! – ennyit közölt, s eltávolodott tőlem elég messze. Szembeállt velem, s rám fogta a pisztolyát. Menekülni próbáltam, de két tettes társa lefogott. Féltem, s tán egyszer le is pergett előttem az éltem darabkái, főleg mikor lőni kezdett. Az elsőnél felsikítottam, de a többinél feladta a lényem az ellenkezést. Túl nagy stress! Kikapcsoltam, vagyis jobban mondva elájultam. Mikor felébresztettek pofonokkal, akkor már csupán a fehérneműimben voltam, s a bank közepén egy asztalon feküdtem. Fogalmam sincs hogy kerültem oda, de már itt éreztem egy fura érzést. Hogy mennyire aranyosak végül ezek a bankrablók, s együtt éreztem velük, hogy mennyire nincs pénzük. Szimpatikussá váltak a szememben, főleg úgy, hogy egy picit most már kedvesek voltak velem. Simogattak, kényeztettek. Mikor pedig ott akartak hagyni, felizgatva, akkor féltem a többi embertől. Utánuk mentem, velük tartottam, mert bennük bíztam meg.
Nehezen fogadtak be a csapatba, s bizonyítanom kellett, hogy nem leszek áruló. Természetesen én a vezér csaja lettem. Kisebb lopások, ijesztgetések, zaklatásokat hagytak rám elsősorban. Addig a pontig, mikor a bűnözésre éhes, okos énem fel nem ébredt szunnyadó álmából. A rendőrök már ekkor a nyomunkban voltak, de én egy jól sikerült akció után megmérgeztem őket. elvágtam magam tőlük, így sosem jöttek rá, hogy én vagyok az utolsó tag. Ma is szabadlábon vagyok, próbálom visszanyerni a régi felem, de mindannyiszor visszabuktam. Egy idő után feladtam a harcot az őrült, s bűnöző énem ellen, sőt ez vagyok én baby! Hogy mi fogok most csinálni? Cssz, ez legyen mindenki számára titok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Morgane Bywater
Morgane Bywater EmptyKedd 30 Ápr. - 22:12
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Morgane!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Azt hiszem, jobb ha meghagyom másoknak a lehetőséget, hogy játsszon veled. Amúgy sem vagyok elég izgalmas. Wink De ami téged illet, azt hiszem bőven kimeríted a sokszínűség fogalmát. Bár azt hiszem, ez a mostani helyzeted meg is követeli tőled. Mindenkinél van egy pont, amikor megváltozik. Van aki jó irányba, és van aki rossz. Nos, nálad elég egyértelműen nem tudom eldönteni, hogy mi is vezérel valójában. A hűséged? Az élni akarásod? Vagy csak éppen most mutattad ki az igazi énedet valójában? Sok -sok kérdés merül fel veled kapcsolatban, mert egyetlen elvarratlan szálat sem hagysz magad után. Utadra is engedlek, de csak óvatosan azzal a játékkal.Wink

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

My mind feels like a foreign land
Silence ringing inside my head
Please, carry me, carry me, carry me home

mind álarcot viselünk
Emily Brooks
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Morgane Bywater 22y38wkj
Morgane Bywater 0c18e3599163bddc75f26e12d9d1a42821790a6a
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
Emily Brooks
★ családi állapot ★ :
constantly.
consistently .
continually .

Morgane Bywater B89ba3bd7b6cae4fc93901d3e6285060b38e1050
you
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ idézet ★ :
“What you know is
not always important.”
★ foglalkozás ★ :
Paramedic
★ play by ★ :
Blake Lively
★ hozzászólások száma ★ :
185
★ :
Morgane Bywater D7412e2c20f5b8488a755c58dfdfecbb27671307

Morgane Bywater
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jack & Morgane - This is a beautiful evil day!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: