Hello! El szeretném kérni azt a videót, ami ma felvettél a Four Seasons előtt. Ne publikáld a videót és még csak említést se tegyél róla. Engedély nélküli közzététele sérti a személyi jogokat, mivel nem járultam hozzá. K.H.J.
Hello! Az nem sért jogot, hogy a számomat nem tőlem tudtad meg? Amúgy meg, nem tettem közzé a videót. Nem is áll szándékomban, mert a jelenléted rajta igen rontja a minőségét... Mond, nem szégyelled magadat?
A számodat a youtube partnercéged adta meg egy esetleges kollaboráció reményébe. Nem tehetek róla, ha ennyi nekik elég. Azt, hogy segítettem annak, akit jogtalanul támadtak meg? Nem, nem szégyenlem. Szeretném látni, ahogyan törlöd a felvételt.
Szóval nem csak bajba keveredni szoktál, de még füllenteni is... A felvétellel tényleg sok mindent nem tudok tenni, csak törölni. De...Mondd csak, mennyit ér neked ez a feltével, hogy ne kerüljön a média kezébe?
Nem ígértem semmit, ezért nem is számít igazi hazugságnak. A törlés az egyetlen lehetőséged, ami egyáltalán szóba jöhet. Legyen... Tegyük fel, hogy belemegyek és fizetek, épp eleget, hol dolgozol? Odamegyek, ha letörlöd a videót, megkapod a pénzt. A médiát pedig nyugodtan ki lehet hagyni.
Jó, találkozzunk, én átadom a videót, nem szólok a médiának és te cserébe fizetsz. Egy Brooklynban lévő pizzériában dolgozok. Fornino At Pier 6, Brooklyn Bridge Park-ban.