New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 491 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 476 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Chloe & Darrell - I'm gonna catch you if i can
TémanyitásChloe & Darrell - I'm gonna catch you if i can
Chloe & Darrell - I'm gonna catch you if i can EmptyKedd Ápr. 23 2019, 14:02
Chloe & Darrell

-I'm gonna catch you if i can-

Ha az ember lánya kellő időt tölt rossz arcú emberek társaságában, akkor tanul egyet s mást. Többek közt azt is, hogyan lehet valakit megtalálni vagy, hogy ki a jobb célpont, ha netán nem egy, hanem több kiszemelt áldozat is van. Az enyémek történetesen a Whitfieldék, mivel azt már sikerült megtudnom, hogy az ő kezükhöz tapad a szüleim vére. Na de okos lány vagyok ám, nem szaladok fejjel a falnak. Miután sikerült megtudnom róluk egyet s mást, megtudtam azt is, hogy az öreg, aki minden bizonnyal irányított akkoriban, már nem él, ahogy azt is megtudtam, hogy a fiai viszont átvették az üzletet. És itt jön a legjobb rész. Az egyik fia történetesen olyasmi idős, mint én.
Az már a feladat könnyebbik része volt, hogy kipuhatolózzam, hol tudom megtalálni a városban. Hála az égnek szeret bulizni -tehát gondolom csajozni is-, így amikor pár nappal ezelőtt megláttam a srácot, már körvonalazódott is bennem egy remek terv. Nincs egyéb dolgom, mint elcsavarni a fejét és ezáltal közelebb kerülni a családjukhoz, hogy aztán bosszút álhassak azért, amit az én családommal tettek. Mondhatnám, hogy elfelejtem a dolgot, mert végtére is, az apjuk volt az, aki kivégeztette a szüleimet, de szemet szemért, nem?
Két barátnőm társaságában sétálok be a klubba, ahol ma este állítólag oltári buli lesz és Darrell valószínűleg felbukkan majd. A lehető legcsinosabban öltöztem fel, hogy minél nagyobb esélyem legyen arra, hogy megakadnak rajtam a szemei de, ha ez még nem lenne elég, még gondokosom is a feltűnésről azzal, hogy a VIP asztalok közül azt választottam, ahonnan jól belátni mindent és ahol én is jól látszódok. Az a tervem, hogy megvárom, míg megérkezik a kiszemelt úriember, aztán majd közelebb táncikálom magam hozzá, vagy eleinte csak megfigyelek esetleg, még magam sem tudom. Talán az lenne a legjobb, ha megnézném miféle nőkre szokott rámozdulni vagy, hogy egyáltalán milyenekre figyel fel.
-Úristen! Ez a kedvenc számom! Menjünk le táncolni!- sikoltja mellettem April én pedig tekintve, hogy a kiszemeltem még nem érkezett meg, úgy döntök, hogy miért is ne? Előtte akár jól is érezhetem magam, nem? Felállok a helyemről, a poharamat a magasba emelem egy koccintásra és le is húzom a tartalmát.
-Menjünk!- indulok meg lefelé a tömegbe, hogy aztán ott riszálva leskelődjek a bejárat felé, hátha megpillantom Darrell Whitfieldet, ami szerintem nem lesz nehéz, mert baromi magas fickó. Legutóbb alaposan megnéztem magamnak, hiszen nem árt szemügyre venni az ellenséget, akihez közel akarok férkőzni. Olyannyira közel, amennyire csak lehetséges. Az is lehet, hogy sokáig fog tartani, mire elérem a célomat de türelmes vagyok. Ha eddig tudtam várni, akkor ez a kis idő már semmiség.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Chloe & Darrell - I'm gonna catch you if i can
Chloe & Darrell - I'm gonna catch you if i can EmptyCsüt. Május 16 2019, 23:11

Darrell&Chloe
Being sexy is all about attitude, not body type. It's a state of mind.
Ki kellett eresztenem a gőzt az este. Eléggé sokat dolgoztam a bátyámmal, és sok munkát el is végeztem. Nem volt könnyű ez, de az egyetemi évek után tudtam, mire számítsak, sőt, egész életemben erre neveltek. „ Te leszel a bátyád jobb keze, vigyáznod kell rá.” Mai napig a fejemben visszhangoznak apám szavai, és amíg élek nem felejtem. Természetesen ez is volt vele a célja. Szóval az ilyen fárasztó napok után, amikor többször is intézkedtem a családom védelmében jól esett egy kicsit szétcsapni magam. A zuhany kellemes volt, és alig vártam, hogy lemossam a mocskok vérét a testemről, akik ma megtanulták, hogy mit is jelent a Whitfield név.
Fél órával később már az egyik klubban voltam. Fontos, hogy ne mindig egy helyre járjunk a biztonságunk miatt, de ember legyen a talpán, aki meg mer támadni. Annyit azonban betartottam, hogy kimondott törzshelyem nem volt, de azért kedvencem igen, mint ez a bár is. Egy kiadós ivás meg kefélés majd sikerül kicsit visszanyerni a jókedvem. Ezzel áltattam magam, de a démonok belül mégis marcangoltak. Hol voltak már azok a bizonyos egyetemi évek, mikor még mertem álmodozni? Eltűntek. Már akkor tudtam, mi lesz a jövőm, de mégis néha engedtem magamnak, és reméltem, hogy foglalkozhatok azzal, ami érdekel, de nem így lett. A család a legfontosabb, ez pedig számomra is szent.
De a családunk bulizni is tud, tehát én sem voltam kivétel. A VIP részlegen foglaltam helyet, és rendeltem azonnal tequilát. Magam sem tudom hányadikat ittam, de egyszer csak megláttam a táncparketten egy szép nőt. Figyeltem ahogyan a fekete haja ide oda lebeg tánc közben, nem beszélve a formás seggéről. Sosem szerettem a csontkollekciókat, és ezen a nőn minden pont ott volt, ahol kell: fenék, mellek… minden. És micsoda szépséges arccal! Meg is volt a mai prédám, és már alig vártam, hogy az ágyamban tudjam, szóval nem is teketóriáztam, odasétáltam mögé, és a kezem a csípőjére tettem, majd villantottam a mosolyom. Ő hozzám simult egy kis döbbenet után, majd átkarolt, én pedig a kezem továbbra is a szépen ívelt csípőjén tartottam. Micsoda nő! Egyértelműen ő volt a jutalmam a mai munkáért. Nem vagyok kimondottan hiú, és a nőkben sincs konkrét esetem, ha vonzódom hozzá, megszerzem. Ennyi. Ez a nő mégis annyira vonzott, és annyira kívánatos volt! Egy ideig még táncoltam vele, szorosan hozzásimulva, majd félrevontam őt a VIP részlegbe. A gorilláim persze ott álltak, és figyelték a tömeget. Eléggé ironikus, ha egy ilyen kaliberű embernek, mint én, akinek az a munkája, hogy a bátyját védje, és a piszkos ügyeit intézze még testőrei lesznek, de ez járt együtt a Whittfield névvel.
- Hello. Darrell vagyok. – mutatkoztam be neki a szépséges lánynak.
- Kérlek foglalj helyet. – mutattam a kanapéra, ami U alakban volt. Körülötte az asztal, és persze mindenfelé neonfények, és dübörgő zene, de mivel ez a klub hátsó részében volt, már enyhült a zaj.
-Meghívhatlak egy italra?? -  kérdezem tőle illedelmesen a szokásos pimasz mosolyommal.

~ ~

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Chloe & Darrell - I'm gonna catch you if i can
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» catch me if you can
» catch me if you can ☆ Saya & Isa
» Belle&Darrell - When We First Met
» Elle & Darrell - A Voice from the Past
» Catch a Wave!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: