New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 319 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 311 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Cade J. Beverly
TémanyitásCade J. Beverly
Cade J. Beverly EmptyKedd Ápr. 02 2019, 15:56
Cade Jethro Beverly

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Cade Jethro Beverly
Becenevek:
C.J., Cade, Pókember
Születési hely, idő:
2002.04.01., Brooklyn
Kor:
17
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Szingli
Csoport:
Média, művészet és sport
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
A helyi gimi
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Tornász
Ha dolgozik//Munkahely:
Az edzőterem
Hobbi:
Szertorna (de szép is, mikor az a munkád, ami a hobbid), képregények (brooklyni lakhellyel és Pókember becenévvel, szerinted?), meg gyűjtöm a hűtőmágneseket
Play by:
Tom Holland

Jellem
Van az a maximalizmus, ami már nem feltétlen egészséges, aztán van a szelektív maximalizmus, amivel szerény személyem is rendelkezik. Ha ezt a fogalmat magyarázni próbálnám, akkor az jönne ki, hogy a szertornában végletekig, már-már betegesen maximalista vagyok, az élet többi részén meg… hát meh… olyan „a lőtéri kutyát se, meg a sztratoszférából” típus vagyok. Innentől kezdve gondolom egyértelmű, hogy nem én vagyok az osztály legjobbja, mármint nem vagyok teljesen reménytelen, csak ahhoz meg kellene mozdulni. Nem mondom, hogy én vagyok az a srác, aki ha leesik az egójáról az IQ-jára, akkor szörnyethal, de van benne némi ráció. Mármint olyan egészséges egoizmus, ami hajt előre. Olyan van? Kell lennie, különben kénytelen leszek bevallani, hogy de, egoista emberszabású vagyok és nem, ezt nem fogom megtenni. Akármennyire villogtatod a bociszemeidet… ne bociszemezz! Ne…! Nem! De… egy egosita emberszabású vagyok… De cukiiiii! Na jó, egy kis komolyságot. Na az nincs. Mármint oké, van amit komolyan veszek, de az élet rövid, a lehetőségek mulandóak, akkor én miért ne vigyorogjak eszetlenül minden nap? Tudod, ha te boldog vagy, akkor a környezeted is az lesz, kivéve az edzőbá, ha csukafejessel állok bele a szivacsmedencébe. Valami miatt az a véleménye, hogy ez nem egy díjnyertes ötlet. Van benne némi igazság, ezt nem tagadom. Nem kellene lesérülni, mert akkor még ki is nyír. Meg utálok sérült lenni, tiszta depressziós leszek tőle és szabályosan rettegek, hogy karrier kettétörő sérülésről van szó. De komolyan. Eddig  nagyjából elkerültek a sérülések *lekopogja, mert egy babonás dög*, viszont mikor mégis volt, akkor arra majdnem rámentem idegileg. A dilidoki már a haját tépte és szerintem komolyan azon pörgött agyban, hogy rámhúzza a muszáj dzsekit és egy íves dobással penderít a vigyorgóba a többi klinikai eset mellé. Ennél már csak akkor vagyok szerencsétlenebb, amikor ismerkedni kell, na az… Az… Az. Van egy baráti köröm, csak ugye ha az ember fia állandóan edzésen és/vagy versenyen van, akkor azért igen korlátoltak a lehetőségei. Meg ha amúgy szociálisan toprongy vagy, az sem segít a helyzeten, valljuk be férfiasan. Hagyjuk is, mert csak magamat égetem és az az álmoskönyv szerint sem egészséges. Meg a spúrságom sem egészséges, mármint nálam skótabb emberért kérlek fáradj át a csodálatos Skóciába, ahol születésüknél fogva olyanok, csak náluk ez nemzetiség, nálam meg jellemhiba. Mint a hadarás. Most is. Ugye? Ugye. Anyám és a menedzserem is mindig ezt mondja, járok is beszédtréningre. Ne röhögj! De mondjuk én is röhögök… Ááááá, francba az egésszel! Több komolyságot. *beszív-kifúj* Ja és hétvégi egyke gyerek vagyok. Ez tudod micsoda? Azcsoda, ja, no comment.

Múlt

2017… Amikor vannak dolgok, amiket el kell engedni… Például a hülyéket… Is.

- Tudod mi a barmok mértékegysége, kedves Ash? - nem tudja, naná, hát honnan is tudhatná. Majd most felvilágosítom, mint amikor a kekszualitásról tartanak fejtágítást olyan kamaszoknak, akik már átmentek a fél osztályon. Oda-vissza. - MEGAzanyád! - hát no, nem túl eredeti, nem túl poénos, de legalább a miénk. És nem, nem vagyok humoromnál, ez szerintem már kilométerekről feltűnhetett azok számára, akik nyitott szemmel és füllel járnak a teremben.
- Mizu, Cade, megint apádnál és a családjánál töltöd a vasárnapot?
- Ja… - nem vagyok valami közlékeny, de azért valamennyire ez érthető, nem? De. Elmesélem a teljes sztorit és akkor te is képben leszel. Szóval adott vagyok én, két szülővel, még a szép hőskorban, úgy hat évesen, egy évvel azután, hogy elkezdtem tornázni. Ja, ez fontos infó volt. Szóval van ugye anyu, meg apu meg Cade, azaz a Beverly család. Na, ebből az egyenletből vond ki aput, aki másik nővel kavar és marad anyu meg Cade. Ismerős, mi? Mindig van egy szerencsétlen hülye, esetemben én magam, aki beszopja ezt az egészet. Szóval anyuék ketté, én maradtam anyuval (csak így zárójelben teszem hozzá, hogy szerencsére, mert mint kiderült, apu inkább lányokat szeretett volna, azok a kis görcsök meg mínusz egy engem, mármint a mostohahúgaim), apuval meg vasárnaponként. Csak várd meg, míg nagykorú leszek! Na azt már tényleg várom. Az apámmal és a két mostohahúgommal a viszonyom valahol a tragikomédia és a kriminális között mozog, ami azért vicces, mert a mostohaanyámat bírom, de utálom, mert apu miatta ment szét anyuval és ez paradox helyzet. Nem szívesen lennék a helyemben én sem, ja, de ezt dobta a gép. A két kis boszorkány holnap egész nap azzal fog cseszegetni, hogy a szertorna csajoknak való, de akkor ők miért nem csinálják? Jaaaa, hogy ahhoz meg kellene mozdulni, éééértem. Nehéz ügy. Nagyon nehéz…
- És mi lesz az ifi VB-vel? Az edző indít a válogatón?
- Ki van csukva… - vontam vállat, majd felmutattam a még mindig bekötözött csuklómat. - Ugyan már edzhetek, de ugye mi a fontosabb… idén ez a nyomi VB, vagy jövőre Buenos Aires és akkor már inkább utóbbi, hátha utána elindít a felnőtt válogatókon is.
- Akkor ezt elengedted?
- Mint az állat.

@@@@@@@@

2018… Amikor minden sikerül, még az is, amit nem is terveztem… Avagy a legjobbkor a legjobb helyen.

- Mint a Team USA tagja a buenos aires-i Ifjúsági Olimpián, hogy érezted, milyen volt? - oké, ez mekkora királyság már? Meghívtak egy reggeli műsorba! Te jó ég, benne vagyok a TV-ben! Anyám! Anyám! Anyám! Eksztázis! Jól van, Cade, lélegezz, vagy mosolyogj, mármint lélegezz és mosolyogj, jaj, de ciki lenne, ha elfelejtenék levegőt venni.
- Szuper… mármint… nagyon örültem, hogy ki tudtam harcolni a részvételt, ugyanis elég sokat voltam sérült idén és ez… nos, tartottam tőle, hogy nem sikerül. - pazar, Cade, beszédkészség zéró, ráadásul lélegezz már, te idióta, hát minnyá itt halsz meg. A haverok kiröhögnek, ha itt helyben feldobom a mamuszt légszomj miatt. Már ha ez lehetséges. Nem ezt nevezik fulladásnak?
- Ugye lólengésben és gyűrűn ifi olimpiai bajnok lettél, nyújtón pedig bronzérmes. Ezek a fő szereid?
- Igazából a gyűrűt és a nyújtót szeretem a legjobban, mert amúgy mazochista vagyok, de tulajdonképpen összetettben is szoktam indulni. - ami tényleg igaz, csak ha éppen ugrásnál akkorát esel, hogy még a mélyen tisztelt pontozói testület is összerándul rá, akkor azért esélyes, hogy nem jutsz döntőbe. Meg persze, ja, vannak nálam jobbak, plusz egy nemzetből csak max két döntős lehet. Hűha mennyi zavaró tényező. Ilyen ez a versenysport. - A legrosszabb meg talajon vagyok. Illetve az a leggyengébb szerem.
- Mióta szertornázol?
- Hűha, azt hiszem, hogy olyan 5, talán hat éves lehettem, amikor beleszerettem ebbe a nagyszerű sportba. - Köööööözheeeeeeely! Ebből lesz délután az edzésen a srácokkal a közröhej. Mindenki rajtam fog röhögni, az tuti, de azért ez a riportercsaj tök jó arc, mert nem röhögött abban a szent pillanatban pofán, amint ezt kiejtettem a számon. Talán magában csinálja. A többiek hogy csinálják? Ja, rutinosabbak nálam, tudom én, beszéltem már a nyári edzőtáborban néhány idősebb sráccal. Meg aztán őket ki is nyírja a menedzserük. Ami ugyebár nekem nincs. Még. De ugye ami késik, az nem múlik.
- Korosztályos versenyeken időről-időre találkozhattunk már veled, hová sorolnád magad?
- Hát, nem tartom magam túl rossz tornásznak. - jól van, Cade, menthetetlen vagy. De tényleg, ezzel a válasszal gyakorlatilag azt kommunikáltad, hogy bizonytalan vagy. Egyszer az életben biztos ki fogok majd facsarni magamból egy épkézláb interjút, ha majd nemzetközileg elismert sportoló leszek. Áááá, álom édes álom. Vajon tényleg képes leszek rá? Vagy megragadok ifi szinten, mint oly sokan? Ugyebár a Team USA keretébe bekerülni baromi nehéz, de ha addig élek is, sikerülni fog. Van bennem motiváció, mi? Magasra célzok, nehogy alá lőjek. Így kell ezt, legalábbis az okosok szerint.
- Mit tervezel a jövőben? Ugyebár hamarosan végzel a középiskolában.
- Szeretnék válogatott lenni és kijutni a 2020-as tokiói olimpiára, ez a legnagyobb álmom. - szeretnék ott állni fent a dobogó legtetején, hogy az én tiszteletemre húzzák fel a zászlót és játsszák el a himnuszt. Már attól libabőrös leszek, hogy ezt elképzelem. Érdekel-e az NCAA? Elgondolkodtam már azon, ha ez nem jön össze, akkor ott kössek ki, hogy UCLA Bruin legyek, de erre egyelőre csak mint másodlagos opcióként tekintek. Tény és való, ez sem egy rossz jövőkép, de a másik… na azt nem tudom elengedni. A kép, amint a Team USA színeiben egy olimpiai aranyéremmel a nyakamban ott állok fent az emelvény legtetején. Tekintetemet a zászlóra szegezem, jobb kezem a szívem fölött, majd elindul a zene, én pedig némán tátogom. O! Say can you see...

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Cade J. Beverly
Cade J. Beverly EmptyKedd Ápr. 02 2019, 21:13
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Cade!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Nagyon csíptem ahogy az egész előtörténetedet tálaltad. Meg volt benne minden, amivel magával tudja ragadni az ember, főleg ha ilyen közvetlen hangnemben íródik. Teljesen el tudtam képzelni, a PB alanyodat, egy pörgős szelektív maximalistaként. Remélem, hogy utad az a dobogó tetejére vezet. Nem is tartalak fel tovább, irány hódítsd meg a játékteret.Wink
"Hiszem, hogy mindannyiunkban rejtőzik egy hős, aki tartást, becsületet és erőt ad. Igaz, néha előfordul, hogy oda a remény, és le kell mondanunk a céljainkról. Még az álmainkról is." - Valamelyik pókemberből. Cade J. Beverly 618794435

név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Admin
Admin
ranggal rendelkezem
★ :
Cade J. Beverly 497b9bd54ccb70341174ce4e6e75cf731fa14150
Cade J. Beverly Tumblr_neqktoKf6N1qdsjzio5_250
★ kor ★ :
7
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
Adminkodás
★ play by ★ :
New York, New York
★ hozzászólások száma ★ :
322
★ :
Cade J. Beverly Tumblr_neqktoKf6N1qdsjzio8_250

Cade J. Beverly
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Prim & Cade
» Theodora Cade

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: