New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 238 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 229 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Scarlett Whiteley
TémanyitásScarlett Whiteley
Scarlett Whiteley EmptyVas. Márc. 24 2019, 17:52
Scarlett Whiteley

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Scarlett Whiteley
Becenevek:
Scar
Születési hely, idő:
Napa, Kalinfornia, 1992.12.03.
Kor:
26
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
biszexuális
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
a Le Cordon Bleu párizsi intézetben tanult gasztronómiát és vendéglátást
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
jelenleg tapasztalatszerzés gyanánt egy belvárosi étteremben főz, de az az álma, hogy egy nap saját éttermet nyisson - saját erejéből, nem pedig a szülei pénzéből (és Michelin csillagot is szeretne bezsebelni)
Ha dolgozik//Munkahely:
The Modern nevezetű étteremben
Hobbi:
főzés
Play by:
Amanda Seyfried

Jellem
Pozitív tulajdonságai:
- figyelmes és jó hallgatóság
- barátságos
- pozitív életszemléletű
- megértő
- hűséges
- vészhelyzetben nem blokkol le
- két lábbal a földön jár, noha valamennyire azért ő is álmodozó típus
- romantikus alkat
- örül az élet apró dolgainak
- segítőkész
- empatikus

Negatív tulajdonságai:
- hamar kiborul
- sokat sír
- túl érzékeny
- hiszékeny
- nehezen alkalmazkodik
- makacs
- előbb beszél, minthogy gondolkodna
- konfliktuskerülő
- nehezen nyílik meg másoknak

Dolgok, amiket szeret:
- virágokat
- az eső illatát
- az olasz konyhát
- a naplementét
- a jó borokat
- a jól felszerelt konyhákat
- a piros színt
- a medencéket
- Manhattan zsúfolt utcáit
- felhőkarcolókat
- karaoke partikat

Dolgok, amiket nem szeret:
- hideget
- cigarettafüstöt
- idegesítő embereket
- erőszakot
- óraátállításokat
- pofaviziteket
- a piros lámpákat
- repülőutakat haza

Múlt
"A bor az összes illatával, aromájával, a könnyedségével, a testességével lényegében olyan, mint az ember, ezért is olyan nemes dolog."
Apám az a fajta ember, aki énekelve főzöcskézik naphosszat a konyhában és sugdolózva búg édes szavakat a szőlőtőkének, hogy az megerősödjön. Ha nem létezne, ki kellene őt találni, mert a világnak pont hozzá hasonló emberekre van szüksége. Aki a rossz időkben is képes meglátni a jót, s aki a legmélyebb gödörből is viccelődve mászik ki. Akit nem vet vissza kudarc és nem hátráltat mások ítélete. Aki képes mosolyogva nézni a háborgó tengert és aki szerint a bor szent s örök.
Tizennyolc éves lehettem, amikor felfigyelt arra, milyen könnyedséggel mozgolódom én is a konyhában, s erőfeszítések nélkül szívom magamba a szavait. Nem csak az ételek elkészítéséről, de a szőlőkről, a borokról, az életről és a szerelemről. Ő olyan volt mindig is a számomra, mint egy mentor, aki az életbölcsességeivel megédesítette a mindennapokat.

- Tudod Édesem, a körülmények a legfontosabbak. A bor természetéhez meg kell választani az évszakot és a napszakot is. Van henyélő bor, kacér bor, mesélő bor, tragikus bor. A legnagyobb érzéketlenségre vall például kedélyes családi ebéden drámai bort inni. Ugyanilyen ízléstelenség hivatalos lakomán parázna bort inni. Ha egyedül vagy és kint, mindig keress távlatot: a bor szereti a magasságot, a kilátást és szeret felülről nézni. - órákon át képes voltam hallgatni, ahogy a bor szeretetéről beszélt. Úgy beszélt arról az italról, mintha egy valós személy volna, s ugyanilyen szerelemmel ápolta a szőlőit is. Mellette nem lehetett nem megszeretni a borkészítés fortélyait, hiszen olyan csillogó szemekkel mesélt mindig, ami csak egy érzelemmentes egyénre nem lett volna hatással.
Meséje végén mindig kortyolt egyet az előtte pihenő borból és boldogan vette tudomásul, hogy ismételten szép napot tudhatunk a hátunk mögött.

"A kitartásnak akkor van értelme, ha jó az irány."
Anya sose nézte jó szemmel, hogy apa életfilozófiája megrészegített engem s ahelyett, hogy naphosszat az íróasztalom felett görnyedve skicceket rajzolgattam volna, inkább a konyhában foglalatoskodtam. Állandóan azt hangoztatta, hogy ő mellette biztos helyem lenne, hogy a divatvilág arra vár, hogy Elizabeth Golden utódja végre feltűnjön a színen. Mert hiába nem ismertek, mégis, a nevem és a származásom miatt nagy reményeket fűztek hozzám. Anyám persze hajthatatlan volt s a jövőm kérdése számtalan vitát szított a meghittnek nem nevezhető közös családi vacsorákon.
Zengnek fülemben a szavai, ahogy arról beszél nekem, a gasztronómia világában semmire se fogom vinni. Csodálta a kitartásomat, de úgy tartotta, elfecsérlem az időmet s a végén csalódni fogok. Furcsának találtam, hogy ő, aki azért vált ilyen sikeressé, mert a végsőkig kitartott az álmai mellett, pont ő nem támogat engem abban, hogy én is elérjem a sajátjaimat.

Most is, ahogy az asztal túloldalán ül, szemeit égnek emelve kortyol a kávéjából, válaszul arra, hogy ismételten egy szakácskönyvet lapozgatok. Nem szól hozzám, csak némán figyel, mikor pedig jegyzetelésbe fogok, fájdalmasan felsóhajt. Elmosolyodva nézek fel rá, türelmetlenül és kíváncsian várva, vajon ma mivel próbál majd meg lebeszélni. Mert nem számít, hány éves az ember lánya és hány éve dolgozik a szakmájában, Elizabeth Golden úgy tartja, bármikor megváltoztatható az ember sorsa.
- Tudnak egyáltalán még új dolgokat írni egy szakácskönyvben? - felesleges volna értelmetlen szócsatába bonyolódni vele, hiszen amiről ő egyszer eldönti, hogy nem érdekli, azzal kapcsolatban képtelen levenni a szemellenzőt. Azaz, amennyiben más véleményen vagy, mint ő, jobban teszed, ha nem fecsérled szóra a drága idődet.
- Tudnak egyáltalán még új ruhákat tervezni az emberek? - egy kérdés mégis elhagyja az ajkaimat, de feleletül csupán néhány megvető pillantásban részesülök. A kérdés mindenesetre szerintem jogos volt és épp ugyanolyan célból tettem fel, mint az előbb ő is.
- Ma apáddal egy jótékonysági estre megyünk, úgyhogy ne fáradj a vacsora elkészítésével. - félvállról odaveti ezt az információt, miközben csörömpölve a kávéscsészét a mosogatóba helyezi. Kezeit előkelően törli meg a papírtörlőben, kecsesen vállára kapja a táskáját, napszemüvegét filmbe illő mozdulatokkal veszi fel, s miután a levegőbe puszit dobott, egyenletes, kopogó léptekkel kisétál a konyhából.
Ó vajon mit csinálna, ha tudná, hogy a lánya nem csupán az általa oly nagyon imádott szakmát utasítja el, de még inkább azokat a gazdag és jóképű férfiakat is, akiket heti rendszerességgel felvonultat előtte? Mert hát úgy adódott, hogy a drága lánykája ugyanúgy szemet vet a szép hölgyekre, akár a jóvágású urakra. Ebből pedig adódhatnak még problémák, ám szerencsére jelenleg pár ezer mérföld ékelődik anya és lánya közé. Remélhetőleg ez sokáig így is marad.

//Az édesapa szájába adott borral kapcsolatos idézetet Hamvas Béla: A bor filozófiája c. könyvből másoltam ki.
Egyébként eredetileg az et egy részét 1-2 évvel ezelőtt egy másik oldalra írtam, remélem ez nem probléma.//

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Scarlett Whiteley
Scarlett Whiteley EmptyVas. Márc. 24 2019, 20:51
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Scarlett!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Úgy vélem szerencsésnek mondhatod magadat, hogy egy olyan pozitív személy vesz körbe téged, mint az apukád is, aki úgy tűnik megtalálta azt, amit igazán szeret és ezáltal te neked is hasonlóképpen sikerült rálelned a szenvedélyedre. Persze, olyanok mindig is akadtak és mindig is fognak, akik megpróbálnak majd más irányba terelni, de úgy gondolom, hogy te majd ezeket az apró megjegyzéseket és szurkálódásokat képes leszel kezelni és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az anyukáddal történő szóváltásotok. Ő nem érti azt a világot, amit te a magadénak érzel és ez fordítva sincsen másképp, de azért mert ő ebben találta meg a helyét, számodra nem kell ugyanazt követned és erre szerencsére időben rájöttél. Very Happy Persze ezen kívül történő megbeszélnivalótok még bőven akad majd, de szerintem lassan ő is beletörődik abba, hogy jobb, ha engedi, hogyha a saját szívedet követed és nem az ő akaratát. Kitartásodat és elszántságodat tekintetbe véve pedig úgy gondolom lassan, de sikerül majd éppen annyira jelentős nevet szerezned, mint amennyire a szüleidnek is sikerült és úgy, hogy azt csinálod, amit igazán szeretnél. Scarlett Whiteley 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Scarlett Whiteley A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Scarlett Whiteley 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Scarlett Whiteley 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Scarlett Whiteley
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Scarlett Nelson
» What now? | Scarlett & Charlie
» Scarlett Morabell
» Scarlett Greene
» After all | Bradley & Scarlett

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: