New York University, Communication and Media, végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
újságíró
Ha dolgozik//Munkahely:
Time
Hobbi:
csokievés, jóga, utazás
Play by:
Ana de Armas
Jellem
Ha valaki azt mondja nekem, hogy nem mehetek társaságba egy hónapig, több, mint valószínű, hogy mély depresszióba zuhannék, sokkal nagyobba, mintha a csokit tiltanák el tőlem! Pedig ez nagy szó, lévén, ha valakinél, nálam mindig van dugi-csoki! Én vagyok az az ember, akinél ha minden rendben van, pörög, mint a búgócsiga. Egyik pillanatban még menet közben majszolom a szendvicsemet, a következő fél órában pedig már előtted állok egy kész prezentációval, amire te megkérdezed, mégis, hogy a francban csináltam?! Az is hamar feltűnik a kollégáimnak, ha nem vagyok bent a szerkesztőségben, ugyanis a nevetésem nem téveszthető össze senkiével. A nővérem, April mondja mindig -Anyámék borzasztó vicces kedvükben voltak, mikor elneveztek minket, ugyanis kvázi azt a hónapnevet adták nekünk, amikor születtünk. Még szerencse, hogy nem decemberben láttam meg a napvilágot-, hogy még így is, amilyen ritkán lát, simán felismerné a hangos röhögésemet. Imádom a spontaneitást, ha valaki hirtelen feldob egy ötletet, én vagyok az első, aki "bűntársnak" jelentkezik. Nem szeretek túlzottan tervezni, végül is, Carpe Diem! Gondoskodó ember vagyok, a szeretteimért tűzbe tenném a kezem, viszont ezzel szemben iszonyat karrierista is. Szeretek olyan cikkeket írni, amiért jár az elismerés, és iszonyat csalódott tudok lenni, ha nem kapom meg, mikor őrület nagy munka van mögötte. Nagy színész vagyok, mondta mindig anya, az érzelmek csak akkor ülnek ki az arcomra, ha olyan emberekkel vagyok körülvéve, akikről megbizonyosodtam, hogy nem élnek vissza velük. Bárki bármit mond, az emberekkel óvatosnak kell lenni!
Múlt
1998, Tenessee
Kedves April!
Még két hét és otthon. Remélem már hiányzom! Az a helyzet, hogy nekem már kezd honvágyam lenni, pedig azt hittem majd minden jó lesz itt. A kaja borzalmas, a szobatársam folyton horkol és képtelen vagyok aludni. Lassan már úgy nézek ki, mint egy élőhalott, legalábbis úgy érzem magam. Ma kreatív írás lesz, novellát kell írni, már van is rá ötletem! Rohanok, mindjárt reggeli torna! Majd írok!
Puszi anyáéknak is!
U.I.: Nehogy elfelejtsd megetetni a hörcsögöt!
2005, New York
Kedves April!
Várom a kritikád! Ugye nem felejtetted el, hogy holnaputánra le kell adnom a cikket az iskolaújságba? Légyszi olvasd át! Nem csúszhatok ki a határidőből!
2013, New York
Kedves April!
Úgy érzem, megfulladok. Valahogy nem érzem magam kiegyensúlyozottnak ebben a kapcsolatban, de ezzel együtt szeretem Bentley-t. Nem tudom, mit kellene csinálnunk, fel sem hoztam a témát. Kellene beszélnünk róla, de azt hiszem, kicsit félek a következményektől. Ha szakítás lenne a vége, lehet, hogy megbánnám. Veled mi a helyzet, minden jól megy Londonban? Anya mondta, hogy megkaptad a szerepet a Her Majesty's-ben. Király leszel Fantine-ként! Majd küldj képeket!
Puszi, June
2013, Amszterdam
Kedves April!
Szünetelünk Bentleyvel. Így, hogy az utolsó fél évem az egyetemből Amszterdamban töltöm, úgy érzem, kell a tér, ahogy neki is jót fog tenni. Felhívtam és kimondtam a szünetet. Aztán két napra rá, összehozott a sors Jay-jel. A helyzet a következő: Képzelj el egy olyan pasit, aki teljes ellentéte Bentleynek és mégis úgy vonz, mint a mágnes. Komolyan, mintha a világ is megállna körülöttünk, amikor megjelenik. Tudom, ez klisésen hangzik, de szerintem nem éreztem még ilyet. Na mindegy, nem is tudom, mit kellene tenni ezzel az egésszel, fotóriporter, sokat utazik, na meg... ott van Bent. Jövő héten meglátogatsz akkor? Régen láttalak, alig várom, hogy találkozzunk, April. Amúgy is el kellenek a tanácsaid.
Puszillak!
2016, Sydney
Kedves April!
Eljegyzett! Kezdeti eufória, tök boldog vagyok! Kicsit félek az elkövetkezendőktől, de remélem, nem akarja Bentley sem elsietni a dolgokat. Azért már terveim vannak az esküvővel kapcsolatban, de még szívem szerint várnék egy kicsit.
Hogy van Emma, meggyógyult már? Írj, ahogy tudsz, hiányzol!
Üdv Sydneyből, June
2019, New York
Kedves April!
Haza kellene jönnöd. Anya egyre rosszabbul van, tegnap megint nem ismert meg. Olyan ürességet látok a szemeiben, mintha egy idegenre tekintene. Fogalma sincs ki vagyok, egyre csak romlik az állapota. Meséltem neki a múltkori sikeredről, de akkor is csak csendben ült. Nem viccelek April, ha szeretnél még beszélgetni vele, egy szabad hétvégéden haza kéne jönnöd. Borzalmas ezt látni, nem igazán bírok megbirkózni vele.
Mellesleg Bentley közölte, hogy gyereket akar, én erre elkezdtem titokban gyógyszert szedni. Kezd kicsúszni a kezemből az irányítás, szükségem lenne a segítségedre!
Jelentkezz, ahogy időd engedi! Szeretlek, June
2019, New York, jelen
April, ezt nem hiszem el, baszki! Jay, igen, az a Jay (!) megjelent a lapnál. Azt hittem, elájulok. Lehet, hogy itt fog dolgozni, mit fogok akkor csinálni? Azt hiszem, az érzelmeim még mindig megvannak felé, és kicsit megrémiszt a tudat, hogy Ő és Bentley egy légtérben tartózkodjanak!
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Megmosolyogtam, hogy a szüleitek hónapok neveit adták neked és a húgodnak. Szerintem ez aranyos, amúgy pedig a June gyönyörű név. Igaz, a történetedet rövidke levelekből ismerhettük meg, de hamar kiderült belőle, milyen közel álltok egymáshoz a húgoddal, hiszen a nagy távolság ellenére is ő az, akit minden féltett titkodba beavatsz. Nagyon jó ilyen erős testvéri köteléket látni. A karakter szimpatikus, amiért ilyen energikus, néhány sor után is könnyen szerethetővé vált a szememben. És az a sejtésem, egy érdekes szerelmi háromszög van kialakulóban, ami kétségtelenül felkeltette a kíváncsiságomat. Egyébként szerintem Jay tényleg jó partinak tűnik.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!