New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 237 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 222 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 5:56 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:55 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:55 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:54 pm-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 5:04 pm-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 4:49 pm-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 4:47 pm-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 4:29 pm-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 4:03 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

where everything began
Témanyitáswhere everything began
where everything began EmptyVas. Márc. 03, 2019 6:21 pm
Ben & Lyn

and so one adventure begins but the other one ends
Mivel négy napja folyamatos reggeli émelygést észleltem és nem egyszer dobtam ki a taccsot, kezdtem pánikolni. Az a helyzet áll fent, hogy eddig próbáltam elhessegetni a gondolatot a fejemből, miszerint van egy fikarcnyi esély is arra, hogy terhes lennék, de aztán rá kellett jönnöm, hogy meg kell csinálnom ezt a tesztet, mert nem lehetek tovább tudatlanságban. Bennek nem említettem eddig, mert nem akartam feleslegesen ráhozni a frászt, és arról sem volt fogalmam, hogy mit gondolna erről az egészről, így úgy döntöttem, hogy megvárom a mai napot. Ötödik nap reggel, hogy megint hányingerem van, szóval azt hiszem, akkor fogok meglepődni, ha nem lesz pozitív. Lényegében nem szabadna, hogy az legyek, vigyáztunk, de azért volt egy-egy alkalom, amikor ez elmaradt. Szóval az esély megvan. Ha pozitív lesz, azt még nem tudom, hogy hogyan fogom közölni, de… na jó, először nézzük meg.
Kikászálódom az ágyból és mély levegőt veszek, mielőtt még a fürdőbe masírozok. Azt hiszem erre mégsem készültem fel eléggé. Jobb, ha előtte csinálok egy kávét magamnak. Uh baszki, nem gondoltam, hogy ez ilyen nehéz lesz. Huszonnégy évesen azért még nem gondol arra az ember, hogy anyává váljon.
Szépen lassan elkortyolom a kávémat és magamban már eltervezem, hogy ha esetleg tényleg a helyzet állna fent, hogy a teszt pozitív, akkor hogy fogom ezt előadni Bennek, aki még javában húzza a lóbőrt. Na jó. Most. Megyek. És megcsinálom. Most. De még előtte ezt a bögrét elmosogatom.
Miután ez is megtörtént, tényleg bemegyek a fürdőszobába és pár percig csak tanulmányozom a tesztet, majd az előírásoknak megfelelően el is végzem pár pillanat alatt. Leülök a kád szélére és a kezemben tartva, várok. Hm. Nem merek odanézni. Negatív lesz. És ha nem? Ha pozitív?
Egy-kettő-három. Összeszorított szemmel számolok magamban, majd szépen lassan kinyitom a szemem, de amikor megpillantom a két csíkot, meg kell kapaszkodnom a kád szélében. Lever a víz és olyan hányinger kap el, hogy két pillanat alatt a vécéhez kell rohannom, hogy ne a padlóra hányjak. Uram atyám. Mélyen szívom be a levegőt, megmosom az arcom és a fogam és közben le sem veszem a tekintetem arról a nyomorult tesztről. Most mit csináljak? Mit csináljunk? Sosem gondoltam bele, hogy ez egyáltalán megtörténhet. Vajon Ben elgondolkodott már ezen? Nem hiszem, hogy készen állunk egy gyerekre. Még majdnem mi is azok vagyunk. Nagyot nyelek és elindulok kifelé, a tesztet a mosdókagylón hagyva. A hálószobába megyek, ahol aztán visszaheveredek az ágyra. Még mindig nem érzem jól magam, azt hiszem, le is vagyok sápadva. Megköszörülöm a torkom, hátha erre felébred. Muszáj felébresztenem. El kell mondanom neki.
- Ben – suttogom, a füléhez közel hajolva. – Ébredj, beszélnünk kell – mondom halkan, ahogy az ujjaim lágyan végig szántanak a hátán és fel-le járnak. Bassza meg! Hogy a fenébe mondjam ezt el neki? Még én magam sem tudom, mit kéne tenni, lehet, hogy először le kellene ülepednie ennek az információnak és utána, már magabiztosabban közölni vele, de tudnia kell róla.
- Benjamin – sóhajtok nagyot, majd odabújok mellé, hogy az arcom az övével szemben legyen. Édes istenem. Mindjárt nem leszel ilyen nyugodt.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: where everything began
where everything began EmptySzomb. Márc. 09, 2019 6:46 pm

to: Marilyn

Amúgy sem vagyok egy korán kelő típus, de tegnap Philékkel buliztunk, megkoronázva a pénteket, és az egész heti melódömpinget. Nem volt rossz este. Sőt, úgy éreztem, reggelig is képes lennék maradni, de Lyn fáradt volt, így hajnal három körül, szó nélkül rábólintottam az indulásra.  Gőzerővel állítja, hogy nem beteg, pedig szerintem akkor is lappang benne valami. Fáradékony, nem sok színe van, de láza még tényleg nem volt, ezt egy este sem mulasztottam el ellenőrizni. Az ajkak elvileg remekül alkalmasak a testhőmérséklet-ingadozás nyomon követésére. Ki nem hagytam volna a lehetőséget: egy csókot a homlokára, egyet a nyakára… szeretek alapos munkát végezni.
De ahogy ébresztgetni próbál, még nagyon nem akaródzik felkelni.
- Hány óra? – mormogom még félálomban, a párnám köré fonva a két karom. – Biztos vagy te ebben? – tudakolom továbbra is csukott szemmel, hogy alaposan átgondolta-e ezt a felkelünk dolgot. Beszélnünk kell? Ajaj. Ez nem sok jót sugall. Vajon tegnap csináltam valamit? Most így hirtelen nem ugrik be semmi.
Ahogy az ujjbegyei megérintik a hátam, és a gerincem mentén simogatni kezd, jólesően felmorranok, és pillanatokon belül megjelenik itt-ott egy kis libabőr, halványan elmosolyodom, imádom, amikor így ébresztget. Imádom, hogy itt lakik…Tegnap beszéltük is Phillel, mikor a csajok eltűntek valahová, hogy pár éve még nem nézte volna ki belőlem, hogy képes leszek egy nő mellett megállapodni, pláne mellékutak nélkül, és be kell vallanom, én sem néztem ki magamból. Legalábbis nem ilyen hamar. Huszonkét év, most fejeztem be az egyetemet. De Lyn abszolút más, mint a többi nő, még ha ez oltári klisésen, és baromi szerelmesen is hangzik. Mint ahogy Phil volt szíves az orrom alá is dörgölni tegnap, emlékszem is rá:"tökéletes nő gyárilag nem létezik, Ben, vagy nagyon bebasztál, vagy végleg elment az eszed. Nem is tudom, melyikben reménykedjek inkább."
- Csinálj nekem is egy kávét – ajánlom fel, mintegy kompromisszumként, mielőtt még kinyitnám a szemem, hiszen ahogy mellém bújik, meg is érzem rajta a nemrég elfogyasztott nedű illatát. Néhány pillanatig csak az arcát figyelem, egybekötve azzal, hogy próbálok magamhoz térni.
- Na ki vele, mi a terv mára? – tudakolom a viszonylag korai ébredésünk okát, és a párnát elengedve a bal karommal átnyúlva rajta egy fél másodperc alatt közelebb is húzom magamhoz. – Így már jobb egy kicsit. A kiinduló pozíció nagyon fontos, főleg ha olyasmire akarsz rábeszélni, ahol eléggé rezeg a léc – mosolyodom el halványan a végére. Sejtem, hogy valami ilyesmiről lehet szó. Akkor szokta ezt csinálni. Mondjuk, mikor páros, ejtőernyős kiugrásra akart rávenni. Te jó ég. Ki is ráz a hideg.

mind álarcot viselünk
Benjamin Henson
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
where everything began I51cGcK
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
Három egész két százalék

★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
where everything began EMtB9Yb
★ idézet ★ :
If you want a happy ending, it depends on where you stop the story.
★ foglalkozás ★ :
General Motors # Chevrolet szerviz- és márkavezető
★ play by ★ :
Matt Bomer
★ hozzászólások száma ★ :
347
★ :
where everything began 5RpYFSk
where everything began EmptyCsüt. Márc. 14, 2019 9:29 pm
Ben & Lyn

Teljes pánik. Ez az, amit érzek. Egyáltalán nem gondoltam, hogy ilyen hamar szembe kell majd néznem a kérdéssel, hogy anyává válhatok. Huszonnégy éves vagyok, nem sokkal több, mint egy hivatalosan még gyereknek minősíthető személy.
Viszont ha egy kis részem belegondol, hogy sokszor már akkora csodálattal néztem a nőket, akiknek pocakja van, meg tulajdonképp szeretem a gyerekeket, annyira nem is tűnik távolinak a dolog. A kérdés, hogy Ben ehhez az egészhez mit szól.
- Fogalmam sincs – mormogom vissza neki. Egyszerre vagyok izgatott és vannak aggályaim ezzel az egésszel kapcsolatban. – Igen, muszáj – húzom el a szám, ahogy mutatóujjam végig húzom a borostás állán.
Miközben hátán jártatom az ujjaim és sóhajtok párat –ezzel levegőhöz juttatva magam és egyszerre felkészülve arra, hogy mindjárt színt kell vallanom-. Jó ég, annyira szeretem ezt az embert, most mégis annyira félek attól, hogy fog reagálni erre?! Ő sincs rá felkészülve, ez ezer százalék.
- Jó, csinálok mindjárt– sóhajtok nagyot, mint aki a világ legnagyobb dilemmáját készül megosztani épp. Valóban valahogy így érzem magam. Jólesően közelebb húzódom hozzá, ahogy magához von, majd azon gondolkodom, mégis hogy kellene kezdeni.
- Hát lehet, hogy eléggé rezeg – préselem össze az ajkaim, aztán egy lágy csókot adok a szája szélére.
- Ben, te gondolkodtál már azon, hogy mi lenne, ha hirtelen apává kellene válnod? – kérdezem úgy a semmiből. – Mármint nem egyik napról a másikra, hanem hogy el tudod-e képzelni, hogy gyereked legyen? – kérdezem, és ezzel együtt elfog némi izgalom is. Mert tulajdonképp ez izgalmas. De másrészt tudom, hogy ehhez nagyon is fel kell nőni és elég fiatalok vagyunk ahhoz, hogy ezt megtegyük. Az abortusz gondolata valamiért viszont nem akar megfordulni a fejemben. Mindig is elborzasztott a tény, de azért mérlegelni kell, természetesen. Ez nem olyan, mintha vennék egy kiskutyát.
- Menjünk, csinálok egy kávét – mondom neki, mielőtt még folytatnám, mert úgy érzem, itt megakadtam. Nagyon is. Ha Ben enged, akkor kikászálódom az ágyból és magamra kapom a köntöst és akaratlanul is lesiklik a tekintetem a hasamra. Lehet, hogy már most is látszik? Hányadik hétben lehetek vajon? Egyáltalán mikor eshettem teherbe? Kérdések tömkelege cikázik a fejemben, és nem tudom, hogy Ben mit fog szólni ehhez, ez így sok.
Újból a hányinger kerülget, így ahogy kiértem a konyhába, gyorsan magamba tuszkolok egy kekszet és lehúzok egy pohár vizet rá.
Megcsinálom Bennek a presszót és a pultra csúsztatom a csészét, majd csak pislogok rá. Tudom, hogy nem annyira szereti, ha hátulról közelítek, jobb lenne, ha kinyögném a dolgot minél hamarabb, mert... és ezen a ponton veszek egy mély levegőt, és mintha csak azt fújnám ki, közlöm a tényeket.
- Ben, terhes vagyok.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
where everything began EmptyVas. Márc. 31, 2019 8:49 pm

Nagy sóhajok, rövid, kitérő válaszok. Még ki sem söpörtem az álmot a szememből, máris a napnál is világosabban érzem, hogy feszült. De nem rám mérges, a gyengéd, becézgető mozdulatai erről abszolút meggyőznek. Akkor?
Kinyitom a szemem, és felkönyökölök. A hajam össze-vissza állhat, de nem érdekel, nem meetingre készülök, csak vallatásra. Ránézek, és valóban, a tekintete elárulja, hogy borzalmas káosz lehet a fejében, ami szögezzük le előre, semmi jót nem jelent.
- Mi történt? – nyomok egy apró csókot a könyökhajlatára, majd egy kicsit közelebb húzódva a szemébe nézek. A téma, amit felvet így a semmiből nagyon is meglep, és ezt a felszökő szemöldököm el is árulja. Apává? Te jó ég. Ez így kora reggel elég meredek.  
- Gyereket szeretnél? – fogalmazom meg helyette a vélt mondanivalóját, és már csak az említésétől is elnehezedik egy kicsit a mellkasom. És a tekintetemen is átsuhan egy villanásnyi zavartság. Tűnő aggodalom. De aztán amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan tova is illan. – Egyszer biztosan, de most még azért elég korai lenne. Egyelőbb velem kellene elbírnod – húzódnak játékos mosolyra az ajkaim, és nyomok egy csókot az övére.
Nem tudom, honnan csöppentek a fejébe ezek a gondolatok, de remélem, csak egy kósza álom a ludas. Igazság szerint számomra az is kihívás volt, hogy kapcsolatba kezdjek, két évvel ezelőtt még senki nem fogadott volna rá, köztük én magam sem, és tessék. Nem mondom, hogy nincs meg a kísértés, vagy olykor nem hiányzik a szabadság, a hódítás és a randevúk izgalma, de túlságosan belebolondultam ebbe a nőbe. Olyasmit hozott az életembe, amiről nem is tudtam, hogy hiányzik. Méghozzá elemi szinten. Sosem akartam nevet adni ennek az érzésnek, és ezzel a mai napig így vagyok. Bőven elég, hogy jelen van.
De egy gyerek most még baromi nagy ugrás lenne, elképzelni sem tudom, hogy huszonkét évesen apa legyek. Nemrég még minden harmadik nap más ágyában ébredtem, és kis híján maffiatag lettem, de annak azért örülök, hogy végül inkább a GM mellett döntöttem. Apránként talán belőlem is lesz egy normális ember. De addig még azért jó pár lépcső előttünk van.
Hagyom, hadd csússzon ki a karjaimból, és a köntösömet magamra kapva, én is utána indulok.
Amíg kávét csinál, rápillantok a leveleimre, de tényleg csak egy villámmustra erejéig, megegyeztünk, hogy még véletlenül sem dolgozom itthon, hétvégén. Mire elkészül, le is teszem, és a telefont, kávéscsészére cserélve, belekortyolok.
- Joy lehet, hogy átugrik délután, azt mondja, nálunk hagyta a… - Ám ekkor, mint aki nem is hallotta, amit mondtam, kimondja. A mozdulatom megáll a levegőben, és a tekintetem az övébe siklik. Ugye, ez most csak egy baromi rossz vicc? Ugye csak ugrat. Mert ha igen, sikerült a frászt hoznia rám, a másodperc tört része alatt. Várom, hogy görbüljenek mosolyra az ajkai, nevesse el magát, és húzzon vele hetekig, hogy milyen arcot is vágtam. Mondja, hogy már csak ezért megérte. De telnek a másodpercek, és akármilyen feszülten figyelek, nem jön a reakció.
- Ez most… Ez most komoly? – nézek rá zavartan. A pulzusom pillantok alatt meglódul, érzem, ahogy bizseregni kezdenek az ujjaim. Nem is tudom, mikor éreztem utoljára ekkora… félelmet? Lepillantok a pultra, és megnyalom az ajkam. Majd újra rá.
- Lyn – ejtem ki halkan a nevét, de azt sem tudom, mit mondjak, mit kérdezzek. Bárhogy is, nem tudom letagadni, hogy a legkevésbé sem örömmel tölt el ez a váratlan információ. Mikor történhetett? Hiszen vigyáztunk. Ezek szerint mégsem eléggé.
- Mióta tudod? – kérdem teljesen erőtlenül. Igyekszem kontrollálni az arcvonásaim, de érzem, hogy elsápadtam, és legbelül, azt hiszem, közel állok a pánikhoz.

mind álarcot viselünk
Benjamin Henson
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
Három egész két százalék

★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Matt Bomer
347
★ :
where everything began EmptyCsüt. Ápr. 04, 2019 8:53 pm
Ben & Lyn

Napok óta ott motoszkál az agyam leghátsó zugában a gondolat, hogy mi van, ha tényleg... mi van, ha ez nem egy vírus, amit elkaptam, hanem terhes vagyok. Mégis, valahogy távolinak tűnt, egészen a mai reggelig. A gyomrom olyan görcsben van, hogy még ez is rátesz egy lapáttal a közérzetemre. Valójában egyébként sincsenek jó érzéseim ezzel az egésszel kapcsolatban és ezt egyszerűen nem tudom hova tenni. Nem arról van szó, hogy nem tölt el egy fikarcnyi boldogsággal sem a tény, hogy babát várok, de valahogy nem tudom... érdekes az érzés.
Ahogy felteszem a kérdést Bennek és ő visszapasszol, látok az arcán felfedezni némi értetlenséget és aggodalom egyvelegét, de hamar vált át a már jól ismert, „mindent elviccelünk Benbe".
- Úgy gondolod, hogy nem veszem az akadályt? – kérdezek vissza és nekem is halvány mosolyra húzódik a szám, mikor csókra invitál. Tulajdonképp annyira szeretem őt, hogy jobb jelöltet el sem tudnék képzelni, mint leendő gyerekem apja, de valahogy ez eddig még nem fogalmazódott meg bennem, és vele sem beszéltünk semmi ilyesmiről. Csak mindig jól éreztük magunkat a másik mellett, azt hiszem, valahogy így érezhet ő is. Legalábbis remélem.
Ez viszont most a nagyonnál is még ismeretlenebb terep. Egyszer majd szeretne, de akkor nem most. Ez nemhogy megnyugtatna, hanem még feszültebbé tesz.
A konyhába érve viszont abszolút nem tudok már odafigyelni arra, amit mond, és további hezitálás nélkül kibököm a dolgot, lévén, ez egyre rosszabb lesz, minél tovább magamban tartom.
Szinte mondania sem kell semmit, a tekintetéből olyan hamar kiolvasható minden. Ez az, ami miatt még inkább rám ül a stressz nehéz súlya és mintha egy pillanatra megbénítana, ahogy rám néz. A kérdésére csak bólintok egy aprót és nagyot nyelek. Nem akar gyereket.
- Nem egészen úgy tizenöt perce – felelem és a köntösöm zsebéből elő is húzom a pozitív tesztet, letéve a pultra. Azért még vetek rá egy pillantást, hogy biztos-e. Ott van-e még mindig az a második csík, vagy csak odaképzeltem? Nem is tudom, miben reménykedem jobban, de mindegy is, mert bizony, nem képzelegtem.
- Ne haragudj, talán túl gyorsan zúdítottam a nyakadba a tényeket – mondom és megkerülöm a pultot, mert közelebb akarok lenni hozzá. – Rajtam is éppen akkora pánik lett úrrá, mikor kimutatta, mint most rajtad. – Mert ezt le sem tagadhatja, az arcára van írva. Csak azt nem tudom, hogy mi jön most? Fogalmam sincs, hogy vajon megváltozik-e a véleménye vagy... tényleg nem akar gyereket? Egyáltalán meg sem fordul a fejében az az opció, hogy megtarthatnánk?! Remélem, azért nem így van, mert az... az valahogy nem azt sugallná, hogy szeret. Legalábbis nem annyira, hogy hosszútávon el tudja képzelni velem a jövőt... velem és  közös gyerekünkkel. Jóságos ég. Mintha a lábam alól is kicsúszna a talaj.
- Most mi jár a fejedben? – kérdezem, ugyanis ha nem szólal meg, az rosszabb mindennél. Mindjárt megőrülök ettől az egésztől! Fogalmam sincs, mikor történhetett, mindig vigyáztunk, egyikünk sem akart még gyereket, de most már itt van a hasamban... Nem tekinthetünk el ettől.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
where everything began EmptyKedd Ápr. 23, 2019 12:31 am

- Próbáljuk ki – mosolygok bele a csókba, megadva a kihívást, mára nincs semmi tervem, és ebben az a legjobb, hogy egyáltalán semmi tervem sincs. Vagyis az egész nap a miénk lehet.
Oké, ezzel a gyerektémával egy kicsit leforrázott az előbb, már azt hittem, teherbe akar esni, de így, hogy kiderült, hogy nem fenyeget ilyen veszély, beszélni végül is bármikor beszélhetünk róla. Két éve vagyunk együtt, most már talán van helye ilyesminek is, ha más nem, tervezgetés szintjén. De ami engem is meglep, hogy nem hőkölök vissza a témától csípőből. Lelki szemeim előtt meg is jelenik egy kékszemű kislány, azt hiszem, lányt akarnék, hogy jól elkényeztethessem, és ő legyen a Henson királylány. Mire kiérek utána a konyhába, bele is mosolygok a gondoltba. Ha egyszer gyerekem lesz, mindent máshogy fogok csinálni, mint az apám. Ha valami, ez teljesen biztos. De addig még rengeteg dolgom van. Joy üzenete aztán ki i veri a fejemből a témát. Na meg a kávéillat. Lyn bejelentése viszont pillanatok alatt földhöz vág.
Terhes? Az meg hogy lehet? Most hogy minden, amin az előbb gondolkodtam, egy éles kanyarral valósággá vált, hirtelen sokkal távolibbnak és ijesztőbbnek tűnik. Én még nem állok készen, hogy apa legyek. Ez képtelenség.
- De egy ideje biztos gyanakodtál már... – Ha egyszer tesztet vett, mert gondolom tesztet vett, különben nem állítaná ennyire biztosan. Vagy igen? Csak nem vaklárma az egész. Bár nem haragudnék, ha végül mégis kiderülne. Nem. Az arcár van írva, hogy szó sincs vaklármáról. Ez most a kőkemény valóság. Basszameg.
Ahogy előhúzza a tesztet, és leteszi a pultra, úgy követem a tekintetemmel, mintha egy pillanatra sem szabadna szem elől tévesztenem. A túl gyors zúdításra nem mondok semmit. Csak mély levegőt veszek.
- Azt azért kétlem – szalad ki a számon. Már, hogy annyira pánikolt volna, mint most én. Nehéz elképzelni. Igazából mindent baromi nehéz elképzelni egy ilyen mondat után.
- Nem tudom… - ingatom meg a fejem, ahogy rákérdez, mi jár benne. És valóban. Minden iszonyú zavaros. – Elég nagy káosz van.
Egy gyerek… baromi nagy felelősség. Azt mondják, a kapcsolatok próbája. A párok ötven százaléka szétmegy, mire a gyerek elérné a három-négy éves kort, mert egyszerűen semmi idejük egymásra. Nincsenek programok, nincs alvás, nincs utazás, nincs szex. Nincs… semmi sincs, ami a mostot ennyire széppé teszi számunkra. De cserébe ki tudja, mit hozhat. Vajon képesek lennénk rá? Pár év múlva biztos, hogy jobban sikerülne. De előbb tudni akarom, hogy neki mi a véleménye.
- És most? Mi lesz? – teszem fel a kérdést, és ránézek. A tekintetem az övébe mélyed. Ha akarnám, se tudnám eltitkolni belőle a visszakozást és az erős bizonytalanságot.

mind álarcot viselünk
Benjamin Henson
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
Három egész két százalék

★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Matt Bomer
347
★ :
where everything began EmptySzer. Május 01, 2019 2:51 am
Ben & Lyn

Az ideg teljes sebességgel dolgozik bennem. Nem gondoltam, hogy ha majd egyszer idáig jutunk, hogy teherbe esek, nem a nyakába borulok a boldogságtól Bennek, hanem egy kicsit félek attól, hogy mit fog szólni. Ezalatt a tizenöt perc alatt megfordult a fejemben mindenféle verzió, hogy hogyan kellene vele közölnöm, de hiába tervezgettem bármit is, a konyhában minden meggondoltság nélkül szalad ki a számon a mondat, „terhes vagyok”. Terhes vagyok. Gyerekünk lesz. Persze, ha mind a ketten úgy akarjuk. De mi van, ha nem? Egy gyerek rohadt nagy felelősség, fogalmam sincs, készen állnék-e rá!? És hogy Ben egyáltalán akarja-e? Talán hihetetlen, de ez az eddigi két év alatt még sosem került szóba nálunk, mint esetleges jövőkép. Igazából nem is nagyon tervezgettünk, csak sodródtunk az árral, ami nagyon is jól működött és jól is esett.
Ahogy kicsúszik a számon a mondat, Ben reakciója a várt, de nem éppen arról árulkodik, hogy most olyan boldogság töltötte volna el a szívét, hogy rögtön tervezgetni kezdte a gyerekszobát. Ami végül is nem is nagy probléma, de az arcára kiül a pánik, amiből tudom, hogy még nincs itt ennek az ideje.
- Megfordult a fejemben a rosszullétek miatt, de a vírusra inkább tippeltem volna, mint erre. Aztán persze… nyilván gyanakodtam, különben nem csináltam volna meg a tesztet – sóhajtok. Hamarabb kellett volna szólnom róla? Azt akarja ezzel mondani? Nem akartam feleslegesen pánikot kelteni benne.
Szinte érzem, ahogy távolodunk egymástól. Létezhet ilyen? Nem annyira tetszik, hogy hirtelen ilyen szótlan lesz, hogy látszólag tragédiaként fogja fel a dolgot. Nem, még én sem tudom, hogy állok ehhez az egészhez, de ezt ketten csesztük el, és nem én egyedül. Az én tekintetemben is bizonytalanság van, ugyanúgy, mint az övében.
- Nem tudom. Ezt szeretném megbeszélni veled – sóhajtok és megkerülöm a pultot, hogy közelebb kerülhessek hozzá. Nekidőlök a pultnak ahogy megállok vele szemben és a keze után nyúlok.
- Elég ismeretlen ez a terep. Mindkettőnknek – mondom halkan, ahogy aztán felpillantok rá. – Szerintem jó apa lennél – suttogom, ahogy közelebb hajolok hozzá egy apró mosollyal a szám szegletében és nyomok is egy csókot az ajka szélére.
- Mit gondolsz erről az egészről? Egyáltalán el tudod képzelni egy kicsit is? – kérdezem, mert jó lenne tudni, mi játszódik le a gondolataimban. Értem én, hogy nagy a káosz a fejében, de ha nem beszél, azzal nem sokat tudunk kezdeni. – Aludjunk rá egyet? – kérdezem, mert persze, azt is megértem, hogy ennek le kell ülepednie. Nálam is. Nem sokkal korábban tudtam meg, mint ő. Ezt a kérdést pedig nagyon nem szabad elhamarkodni, mert nem azt kell eldöntenünk, hogy mi legyen holnap az ebéd? Ez a döntés megváltoztathatja az egész életünket…
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
where everything began EmptyVas. Május 12, 2019 7:23 pm

Gyerekünk lesz. Ez aztán a hír.
Te jó isten. Hiába mondogatom újra és újra, nem sikerül jobban felfognom. Mintha valami blokkolná a fejemben. Végül is, amennyire lesokkolt, simán lehet, hogy épp ez történik. Nem tudom, mit kellene tennem, vagy mondanom. Nem akarom a gyereket. Nem akarok apa lenni. Ezt biztosan érzem. De hogy Marilynnel hogyan közöljem, az már sokkal nehezebb feladat.
Most minden jó, minden rendben. A kapcsolatunk stabil. Két év nem kevés idő. Megismertük egymást. Bízunk egymásban. Kiderült, hogy tudunk együtt élni. Kiderült, hogy tudok egyetlen nővel élni. De egy gyerekkel… Minden felborulna. Nem akarok osztozkodni rajta. Egy anya már elsősorban mindig anya lesz, és nem az a nő, akit szeretek, és akinek én vagyok az első. Épp azt veszíteném el vele, ami miatt felhagytam az agglegény élettel, és mellette döntöttem.
Nem tudom, milyen vírusról beszél, de eléggé hablatynak tűnik. Nem hinném, hogy ugyanazok a tünetei egy terhességnek, mint egy vírusos betegségnek, de igazából nem is fontos. Érzem, hogy nő bennem a feszültség, a hallgatással is, a kimondott mondatokkal is. Máris mindenbe belekötök.
Megcsinálta azt a tesztet, de nem is nagyon akarom látni. Kerülöm a tekintetemmel, és inkább a kávé felé lépek. Hátha az majd segít kitisztítani a fejem.
- És… mik a lehetőségek? – kérdem, a hangom komoly, komor. Közelebb jön, de most inkább rá sem szívesen nézek. Nem akarom, hogy kiolvassa a szemeimben lappangó érzéseket. A helyet szülte dühöt és a nem kevés félelmet. A bizonytalanságot. Tépelődést.
Mégis elém lép, és a kezem után nyúl. Nem állok ellen az érintésnek, de nem is viszonzom. Az ujjaim hidegek.
- Nem tudom. Nem hinném – ingatom meg a fejem, arra a felvetésre, hogy jó apa lennék. Nincs előttem semmilyen apakép, csak olyan, amilyen nem akarnék lenni. De most még nem az apaság gondolata foglalkoztat. Annyi minden más tervem volt még ez előtt.
Rácsókol az ajkam szélére, és látom az övén azt a kis mosolyt. Akarja a gyereket. Látom rajta. Biztos, hogy így van. A kérdésre finoman kiszakítom magam a közelségéből, és félig-meddig elfordulva megteszek néhány lépést.  A hajamba túrok.
- Nem igazán – sóhajtok egy nagyot. Kimondtam. De így van. Nem tudom elképzelni. Az aludjunk rá-ra nem válaszolok.

mind álarcot viselünk
Benjamin Henson
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
Három egész két százalék

★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Matt Bomer
347
★ :
where everything began Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

where everything began
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» It began on that afternoon of May

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: