New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 491 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 476 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Erik & Violet
TémanyitásErik & Violet
Erik & Violet EmptyPént. Feb. 01 2019, 17:01
helyszín: Queens Grill and Pub
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Erik & Violet
Erik & Violet EmptyPént. Feb. 01 2019, 17:07

Erik & Violet

Megszaporázom a lépteim a Grill irányába. Nem szoktam elkésni, de most mégis sikerült elaludni, fél órája elkezdődött már a műszakom, én pedig még csak most szaladok a helyiség irányába. Pont ma sikerült összehoznom ezt a mutatványt, ma, amikor valamilyen banda lép fel nálunk és gondolom mondanom sem kell ez milyen fontos a főnöknek. Természetesen a mi véleményünk nem számít, mi csak munkások vagyunk, és ha ezer ember jön, akkor ezer ember körül kell ugrálnunk. Hangosan csattan az ajtó a hátam mögött ahogy berohanok a pub-ba. Biccentek a kollégáimnak és rohanok átöltözni, hogy legalább az eligazítás végét ne késsem le. Fekete miniszoknya, piros ing és kötény. A szokásos egyenruha, már magam sem tudom mióta dolgozom itt és bár eleinte idegenkedtem ettől az egésztől mostanra már megszoktam. Néhány perc alatt magamra veszem a ruhát és már szaladok is tovább, hogy néhány szót válthassak a főnökkel.
- Vio, megtisztelsz minket a jelenléteddel? néz rám gúnyos mosollyal az arcán. Néha valóban azt érzem, hogy nem kedvel, pedig semmi okot nem adtam arra, hogy így érezzen.
- Elnézést. mondok végül neki csak ennyit minden magyarázkodás nélkül. Nem hiszem, hogy érdekelné, hogy egész éjszaka anyám mellett virrasztottam, mert megint sikerült annyit innia, hogy a WC-ig sem tudott elmenni, hogy kidobja a taccsot. Mire végre sikerült lefektetnem és feltakarítanom utána már virradt, csoda hát, hogy elaludtam?
- Ma este a te feladatod lesz, hogy a Blood Addict tagjait kiszolgáld. Egyszerű dolgod lesz, remélem nem szúrod el. Végig a rendelkezésükre kell állnod, italt, ételt szolgálnod fel nekik, bármit amit kérnek. Természetesen, amikor éppen nem pihennek ugyanúgy figyelned kell a többi vendégre is. Menni fog? Keserű mosollyal az arcomon bólintok. Természetesen menni fog, mennie kell, ez a munkám és szükségem van rá.
- Helyes. válaszol, majd kezében a telefonnal magamra hagy és visszavonul az irodájába.
Az idő mintha most még gyorsabban telne, egyik vendég jön a másik után és mire sikerül ismét levegőhöz jutnom már meg is pillantom a zenekar nevét magán viselő autót a pub előtt. Eddig is elég pörgős nap volt ez, de valami azt súgja, hogy az igazi móka csak most kezdődik. Szerettem volna utána nézni, hogy ez a banda milyen zenét játszik, de sem tegnap este, sem ma délelőtt nem volt rá időm. A pult mögött meghúzódva figyelem, ahogy az embertömeg bejön az ajtón, hangszerekkel, kellékekkel, és még ki tudja mivel. Mély levegőt veszek és nyugalmat erőltetve magamra sétálok oda az egyik feltételezett tag elé.
- Hello. Violet vagyok. A színpadi mögötti kis terem lesz a tiétek, ott nyugodtan lepakolhattok és megpihenhettek. Ha bármire szükségetek van tőlem kérhetitek. Hozhatok valami italt? miközben beszélek kezemmel az említett kisebb helyiség felé mutatok és zavartan toporgok egyik lábamról a másikra.

X   • X • ™️
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Erik & Violet EmptyHétf. Feb. 25 2019, 00:30
Adhattunk már nem egy turnés koncertet nagyobb fesztiválokon, a kis helyek varázsa akkor is sajátos. És én mindig örömmel állok klubok színpadjára, ide a legelszántabb rajongók érkeznek általában, sokkal közelebbi a kapcsolat és jobban áramlanak az energiák. Na ez nem valami feng shui szarság, semmi keleti misztika, egyszerűen egy koncert sok energiát szabadít fel tényleg, érzelmeket a közönségben és bennünk is. Jobban látni az arckifejezéseket, a mozdulatokat, mosolyokat, grimaszokat, a hangokat jobban ki lehet venni, elkülöníteni egymástól, vagy épp lepacsizni a közönséggel. Ez az igazi energia, nem valami elvont akármicsoda, ami egyik sarokból a másikba áramlik és... hagyjuk is. Ehhez mindig túl realista voltam.
Én máshogy szoktam elszállni. Arra ott a pia és a drogok, bár az utóbbi azért csak nagyon-nagyon módjával. De alkoholból tán (vagyis biztos) a kelleténél többet fogyasztok, szóval nem meglepő, hogy majdnem a teljes legénységgel becsiccsentve érkezünk és kezdünk kipakolni a kissé szakadt furgonból. Na igen, road-okat se hoztunk, magunknak dolgozunk teljesen. Hangulatból újabb ötös. Mert remekül viccelődünk és röhögcsélünk amíg bepakoljuk a motyót a klub színpadára. Egymás ugratása mindig jó, főleg ha a másiknál van egy negyven kilós hangláda, amit majdnem ráejt a lábára amíg cseszteted, mire az kivörösödve felordít, hogy ezért megöl, de te csak röhögsz... így megy ez, ahogy bepakolunk két gitár- és egy basszus hangládát, négyszer tizenkettes, negyven kilós szibériai fából készült monstrumok, az erősítőfejek közül kettőt már hoz is Isa (tud ő is pakolni, de inkább ilyesmit bízunk rá, ez sem könnyű) és már a két negyven wattos fej a helyén is van, aztán a basszusé is, majd behordjuk a dobszerkó részeit is és szépen összeszereljük. A kábelek végeláthatatlan dzsungelét is kibogozza négyesfogatunk, hogy összedugjuk a motyót, a hangszórók bemikrofonozását már a staff-ra bízzuk s elégedetten állunk meg a színpadon kezeinkben a hangszertokokkal (már akinek van ugye, a dobosnak nem kell...) elégedetten s ekkor közelít meg minket a szöszi. - Hali Violet! - feleli kórusban a kis csapat, majd én veszem át a szót. - Köszi szépen, mindjárt megyünk és megkeressük a helyet. Ha nem nagy kérés, tudnál egy-két üveg alkoholt hozni? Legyen mondjuk két teljes üveg tömény, a fajtát rád bízom, lepj meg minket, kíváncsi vagyok eltalálod e az ízlésünk! - kacsintok rá játékosan, majd leugrom a világot jelentő deszkákról, a többiek is lekecmeregnek s megindulunk a helyünk felé. Mondjuk én még visszapillantok a szöszire, mert... mert elég csinos, formás és ahogy megfordul az italokért, a fenekét is érdemes megcsodálni. Javíthatatlan vagyok... inkább be is térünk a hátsó szobába, ahol pattannak a zárak a keménytokokon s mindenki hangolni kezd, én magam a fehér explorer forma gitárom hoztam el, az lóg a nyakamban, a fején meg a kis csiptetős hangoló kütyü. Rutin munka.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Erik & Violet EmptyPént. Márc. 01 2019, 15:16

Erik & Violet

Általában szeretem a munkámat, jó itt dolgozni. Fiatalos légkör, jó munkatársak és a főnök sem annyira borzalmas, bár néha érzékelem rajta, hogy nem szívlel, arról meg nem is beszélve, hogy a fizetés is egészen jó. Legalábbis ha összehasonlítjuk sok ilyen jellegű hely fizetésével, ez igazán kiemelkedő. Ma viszont nem nagyon van kedvem dolgozni, fáradt vagyok, nincs kedvem és most az lenne a legjobb nekem, ha csak simán leléphetnék, hogy kialudjam magam. A főnökasszony ma a szokásosnál is bunkóbb, de ezt ráfogom a késésemre, illetve arra, hogy minden bizonnyal izgatott a mai bevétel miatt és hát nem lehetett könnyű leszerveznie ezt a koncertet. A Grill eléggé népszerű hely mostanában, délelőtt a családosok, munkába indulók körében, délután a megbeszélést tartó üzletemberek körében, este pedig a fiatalságé a hely, akik szívesen költik el itt a szüleik által nehezen megkeresett pénzt mindenféle italokra és kajákra. Ha ilyen iramban növekedik a forgalom, akkor hamarosan nyitni kell egy második Pub-ot is, mert itt szinte minden nap telt ház van, olyannyira, hogy hétvégékre be kellett vezetnünk az asztalfoglalást. Vagyis, sosem unatkozom.
Igyekszem legjobb tudásom szerint mindenkit kiszolgálni, mosolyogni és nem mutatni, hogy nekem ehhez ma baromira semmi kedvem. Tudom, hogy a főni csak azt lesi mikor rontunk valamit és szemrebbenés nélkül kirúgna. Legalábbis azt hiszem, hogy nem sokat gondolkodna a dolgon. Az idő szinte csak úgy repül és mire feleszmélek már ott állok a zenekar tagjai előtt és lelkesen magyarázok. Azért azt megkérdezném a főnöktől, hogy ennyi alkalmazott közül miért éppen engem ért ez a megtiszteltetés, de nem teszem, inkább a tagokra figyelek. Szemügyre veszem a szőke férfit akivel sikerült szóba állnom, jóképű és tekintete kedvességet sugároz. Remélem nem lesz bunkó egész este, mert az tuti, hogy faképnél hagyom az első rossz szó után. Bőven elég az én életembe egyetlen zsarnok férfi is.
- Hogyne, máris hozom. mosolygok rá a szőkére mielőtt sarkon fordulok és a bárpult irányába lépkedek. Imádom amikor a vendégek azt kérik, hogy találjam ki mit innának. Honnan a fenéből kellene nekem azt tudni? Ilyenkor mindig megpróbálok az ő fejükkel gondolkodni. Egy rocksztár minden bizonnyal nem veti meg a whiskeyt. De talán a vodka is kedvükre való lenne, esetleg a tequila. Nem, az utóbbi biztosan nem, azzal túl sok a macera, kétlem, hogy két dal között sót szeretnének nyalogatni a kézfejükről.
- Két üveg Jack Danielst légyszi. szavazok végül a whiskeyre. Kezemben a két üveg piával, a tálcán pedig a poharakkal és egy kis vödör jéggel szambázok át a tömegen a színpad mögötti kis teremig.
- Remélem a JD megteszi. pillantok rá ismét a szőkére, majd az egyik asztalra helyezem az italokat és a poharakat is.
- Jeget kértek? érdeklődöm tovább miközben profi mozdulatokkal csavarom le az üveg tetejét és minden pohárba töltök két ujjnyi aranyló italt. Válaszuktól függően adagalom a jeget.
- Profi felszerelésnek tűnnek. Nagyon tetszik az a gitár. mutatok az egyik felnyitott tartóban heverő hangszerre. - Én most tanulok játszani rajta, bár még eléggé béna vagyok benne. jegyzem meg úgy mellékesen széles mosollyal az arcomon.
- Segíthetek még valamiben...Mr...öhm? érdeklődöm hatalmasakat pislogva. Nem is tudom a nevét, remélem azért bemutatkozik, mert így nehéz lesz kommunikálni vele egész este.

X   • X • ™️
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Erik & Violet Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Erik & Violet
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Isa & Erik & Jay
» Joy&Erik
» Cat&Erik
» Erik & Édi
» Lindsay & Erik - "Hit the lights"

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: